Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydııınn öptüm herkesi kocamanındann....

ben de okumaya çalışiimm biranda 100 tane okumak gerekmiyor değil mi?

sana tüm kalbimle katılıyorum tatlım. sanki isteyince şıp diye olacak sanıyoruz ama öyle diilmiş :44:
bizde yok borcumuz var aman tayinimiz çıksın ay kim bakacak falan derken boşuna beklemişiz. bide halam gelince kendimi salak gibi hissetmeye başladım artık
Rabbim büyük, vardır bi bildiği. en hayırlı zamanı o bilir...

canım benim topiğimizdeki herkes adına okunacak.her hafta iki kişi için.senin içinde niyet gelecek ay için olur bebişim.biz duamızı yapalımda..

tatlıım çok teşekkür ederim. ben kendimden ümidi kesiyorum siz benden kesmiyosunuz. ya ne diyim bilemedim Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım. tekrar saol

seyzenim yeni batın hayırlı olsun ben 100 tane okudum fatihayı perime gitsin o zaman hadi bakalım da peri nerelerde görünmüyo hiç

saol canım.
Allah kabul etsin dualarını
periyi bende çok merak ediyorum.
inşallah müjdeli haberlerle gelir. sanırım bursaya gidecekti abisi için ev falan bakıyorlardı.
giremiyordur fırsat bulupta...
hem abişi ile ilgili hem perişko ile ilgili güzel haberler alırız inşşşaaaalllllah

yaa adetliyken okuma konusunu netleştirsek arkadaşlar bende katkı sağlamak isterim m.deryam olur diyor ama asossum olmaz demiş kafam karıştı naaapsak :44:

Aaaaaaa :44: eveeet duymuştum böyle bişiii. zaten akşam topiğin geçmişini okuyordum senin yazdığın kısma gelince bişeyler hissettim banyoya koştum gittim veee ......
hiç sancım olmadı. hiç beklemiyordum yaaa. ilk defa 26. gün oldu. demekki etkileniyoruz vay be...
aslında kadınların beyin gücüyle yapamayacakları hiç bişey yok bence. çok güçlü yönlerimiz var ama bi bebiş yapamıyoruz işte

evet bencede biraz benden etkilenin mesela

adetliyken sadece ettehiyatü sübhaneke kunut duaları ve salli barikler okunabiliyormuş diğerleri okunmazmış arkadaşım hocada o söyledi sordum

seyzenim şimdi bir sitede okudum fatiha ayetel kürsi felak nas .... okumak allahı zikretmek hatırlamak amacıyla okunur haram değildir diye yazıyooorrrr ben 100 tane okudum sadece seyzenim hasta olmuş aybicem okuycazmı yine dee

[/LIST]

evet balım sezyen içinde okunacak.herfat iki kişi.sanırım haftaya sen ve alya var listede

.............................peri................. ...........sezyen

aybike.....................100.................... . .........100
asos .......................100........................ . .....100
sonesinti...................100................... ............100
mehmetderya.............100....................... ........100
sonesintinin ark...........50..................................50

kızlar bir anda okunmicak zaten pazara kadarokuyabilirsiniz.pazarteside sonraki iki kişi için başlanıcak

çok sıkıcııııııı.poffffffff.perim bencede bursaya geçti.yoğun şu sıralar galiba.Allah yardımcıları olsun.pidilimde dönüş hazırlığında . pojuuuuuuu nerdesin leynnnnnnnn

seyzen hasta olmuş ya ben ondan sordum onun için de okunacakmı diye yoksa okurum sıkıntı yok hem ayrıca bence 2 sine birden topllam 1000 okumayalım ayrı ayrı 1000 okuyalım her türlü okunur yani okuyan bidaha okusun okuya bildiğimiz kadar okuyalım ama kim için olduğuna dair niyet etmeyi unutmayalım... aslında hamişlerde 41 ayetel kürsi okusalar ne güzel olur

kuzucum listeyi o şekilde böldüm zaten sezyen ve peri için ayrı ayrı yazıyorum.her kişi için ayrı 1001 tane okicaz inş.tabi kızlar topiğe uğrarlarsa

seyzen ve peri için 100er tane bana yaz. kızlar okullar açılıyo bi mutluluk var içimde istediğim ınıfları aldım hala çocuk gibiyim bi sürü kırtasiye malzemesi aldım o çocukca kaplıklara gözüm düşmedi değil ama kareli olanı seçtim

ayıp ettin tatlım hemen akşam okuyabilirsem okuyayım 41 tane

Delüüü gaci biz amip gibi kendi kendimize cogalamiyoz da ondan beyin gücüyle halledilmiyoz bu ısı yoksa ohooooo şimdiye 5. Kucakta olurdu

evet bencede biraz benden etkilenin mesela

bende bir daha ki ay beyin gucumlen sana baglancam voltran voltran voltran ... ahan da elektrunggg çarptı

[/LIST]

evet balım sezyen içinde okunacak.herfat iki kişi.sanırım haftaya sen ve alya var listede

Oooo o zaman alkissssss anam ben bu gazla ikiz doğururum valla:)) o zamana benim adet biter ben kendime okuyamayacagimdan asosuma okurum ardından da sizlere

o zaman bende peri için okuyayım. 100 tane okurum pazar a kadar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…