- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.721
herkeslerede günaydııınnnn.... alyam bebişim bekleme ben 6 ay bekledeim dr um gerek yok demişti 2 ay sonra yapın dedi ama biz korktuk başka şeyler vardı işte kredimiz bitsin az para biriktirelim bide yeni atanmıştım yok işe alışayım falan filan ama o başka şeyler hep çıkıyo yani bir neden hep oluyooo o bakımdan bekleme annem benim 15. ay bitti gelen bebiş yok arada bir giden var
deraguncumda yazmış okul dönemine geliyo tatili bekleyim mi falan diyee ama görüyoruz 1 gebelik geçirmiş olsakta 2. 3... ler gelmeyebiliyo o yüzden beklemek yok
canım benim topiğimizdeki herkes adına okunacak.her hafta iki kişi için.senin içinde niyet gelecek ay için olur bebişim.biz duamızı yapalımda..
seyzenim yeni batın hayırlı olsun ben 100 tane okudum fatihayı perime gitsin o zaman hadi bakalım da peri nerelerde görünmüyo hiç
canımm inşallah son olur üzülme sakın
aynı ortamda bulunan kişilerin adetleri etkileşir hiç duydunuz mu bilmem ama biz yurtta kalırken adetimiz yakınsa günü gelmeden hemen oluyorduk kızlar söylemişti bana daşimdi bizide öyle bi sinerji oluşturdukki etkileniyoruz herhalde
aaaaaaa :44: Eveeet duymuştum böyle bişiii. Zaten akşam topiğin geçmişini okuyordum senin yazdığın kısma gelince bişeyler hissettim banyoya koştum gittim veee ......
Hiç sancım olmadı. Hiç beklemiyordum yaaa. Ilk defa 26. Gün oldu. Demekki etkileniyoruz vay be...
Aslında kadınların beyin gücüyle yapamayacakları hiç bişey yok bence. çok güçlü yönlerimiz var ama bi bebiş yapamıyoruz işte
sana tüm kalbimle katılıyorum tatlım. Sanki isteyince şıp diye olacak sanıyoruz ama öyle diilmiş :44:
Bizde yok borcumuz var aman tayinimiz çıksın ay kim bakacak falan derken boşuna beklemişiz. Bide halam gelince kendimi salak gibi hissetmeye başladım artık
Rabbim büyük, vardır bi bildiği. En hayırlı zamanı o bilir...
Tatlıım çok teşekkür ederim. Ben kendimden ümidi kesiyorum siz benden kesmiyosunuz. Ya ne diyim bilemedim allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım. Tekrar saol
Saol canım.
Allah kabul etsin dualarını
periyi bende çok merak ediyorum.
Inşallah müjdeli haberlerle gelir. Sanırım bursaya gidecekti abisi için ev falan bakıyorlardı.
Giremiyordur fırsat bulupta...
Hem abişi ile ilgili hem perişko ile ilgili güzel haberler alırız inşşşaaaalllllah
yaa adetliyken okuma konusunu netleştirsek arkadaşlar bende katkı sağlamak isterim m.deryam olur diyor ama asossum olmaz demiş kafam karıştı naaapsak :44:
evet bencede biraz benden etkilenin mesela
adetliyken sadece ettehiyatü sübhaneke kunut duaları ve salli barikler okunabiliyormuş diğerleri okunmazmış arkadaşım hocada o söyledi sordum
seyzenim şimdi bir sitede okudum fatiha ayetel kürsi felak nas .... okumak allahı zikretmek hatırlamak amacıyla okunur haram değildir diye yazıyooorrrr ben 100 tane okudum sadece seyzenim hasta olmuş aybicem okuycazmı yine dee
seyzen hasta olmuş ya ben ondan sordum onun için de okunacakmı diye yoksa okurum sıkıntı yok hem ayrıca bence 2 sine birden topllam 1000 okumayalım ayrı ayrı 1000 okuyalım her türlü okunur yani okuyan bidaha okusun okuya bildiğimiz kadar okuyalım ama kim için olduğuna dair niyet etmeyi unutmayalım... aslında hamişlerde 41 ayetel kürsi okusalar ne güzel olur
seyzen hasta olmuş ya ben ondan sordum onun için de okunacakmı diye yoksa okurum sıkıntı yok hem ayrıca bence 2 sine birden topllam 1000 okumayalım ayrı ayrı 1000 okuyalım her türlü okunur yani okuyan bidaha okusun okuya bildiğimiz kadar okuyalım ama kim için olduğuna dair niyet etmeyi unutmayalım... aslında hamişlerde 41 ayetel kürsi okusalar ne güzel olur
Aaaaaaa :44: eveeet duymuştum böyle bişiii. zaten akşam topiğin geçmişini okuyordum senin yazdığın kısma gelince bişeyler hissettim banyoya koştum gittim veee ......
hiç sancım olmadı. hiç beklemiyordum yaaa. ilk defa 26. gün oldu. demekki etkileniyoruz vay be...
aslında kadınların beyin gücüyle yapamayacakları hiç bişey yok bence. çok güçlü yönlerimiz var ama bi bebiş yapamıyoruz işte
evet bencede biraz benden etkilenin mesela
[/LIST]
evet balım sezyen içinde okunacak.herfat iki kişi.sanırım haftaya sen ve alya var listede
seyzenim şimdi bir sitede okudum fatiha ayetel kürsi felak nas .... okumak allahı zikretmek hatırlamak amacıyla okunur haram değildir diye yazıyooorrrr ben 100 tane okudum sadece seyzenim hasta olmuş aybicem okuycazmı yine dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?