Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Perim bat i 15 Eylül beklerken süpriz yapıp tam zamanında yani normal siklusunda geldi o yüzden yeni bat 10 Ekim :)))
o halde ne diyoruz halam gelmiş hoş gelmiş ley ley limilimileyyyyy
bir bat gecmis oldu korunmaya devam mı tamam mı ne yapsam bilemedim:44::44::44::44::44:

Perim bat i 15 Eylül beklerken süpriz yapıp tam zamanında yani normal siklusunda geldi o yüzden yeni bat 10 Ekim :)))
o halde ne diyoruz halam gelmiş hoş gelmiş ley ley limilimileyyyyy
bir bat gecmis oldu korunmaya devam mı tamam mı ne yapsam bilemedim:44::44::44::44::44:

bugünde herkesin halası geliyor offff
şimdi çaldı kapıyı benimki de
yeni BAT: 6 Ekim :44:

alyam doktorunu ara canım. daha önce kaç ay bekle demişti?

gelecek ay gelmesinnnnnn...halaya hasret kaldık..hala-ya değiilllll...

9 ay gelmesinnn iştee ne var sonra bekleriz yineee....

tatlım çok saol çok düşüncelisin ama beni geçin
benim halam teşrif etti bile maalesef:44: peri için olsun okuduklarınızın hepsi
Allah dualarınızın kabul etsin

Son düzenleme:

canımm inşallah son olur üzülme sakın
aynı ortamda bulunan kişilerin adetleri etkileşir hiç duydunuz mu bilmem ama biz yurtta kalırken adetimiz yakınsa günü gelmeden hemen oluyorduk kızlar söylemişti bana da şimdi bizide öyle bi sinerji oluşturdukki etkileniyoruz herhalde

gelecek ay gelmesinnnnnn...halaya hasret kaldık..hala-ya değiilllll...

9 ay gelmesinnn iştee ne var sonra bekleriz yineee....

oooooo çok ince espiriii buna alkış şartt

seyzenim canım dr bana daha birşey demeden ben hemen atladım aramız iyidir bir adet beklerim dedim o da patolojiye göre 2 olabilir dedi bende valla o kadar beklemem dedim eşimde yanımda gülüştükDDDDDDDDDD
şuan tatildeyim patoloji soucu gittiğimizde çıkmamıştı dönüşte soracağım bakalım beelki bir ay daha beklerim bilemiyorum eşim bekleyelim diyyor ama ben çok istiyorum bir yandan korku da var ya aynsı olursa diye buna dayandım ama bir daha olursa nasıl atlatırım diyorum kendimce ondan beklesem mi bilemedim:44::44::44::44:
yalnız hiç eski siklusunda geleceğini beklememiştim bu tatil iyi oldu birşey kafaya takmayınca vücut normal devam ediyor demekki.46:
ha bi de ismini hamilelik için altta bekleyince çok keyifli ve heyecanlı oluyor alt listede olup sabırsız beklemeyi özlemişimD sağlıksız sürekli ağrılı geçen gebelikten iyidir dualarınızı doğru yapın canlarım bebek için değil hayırlı hamilelik için yapın dualarınızı SİZLERİ SEVİYOREEEEEE

Allahım hepinizin üstüne güneşler doğdursunnnnnnnnnnn
hepinizin evini bebişlerle süslesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ve hepinizi çok mutlu etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

herkeslerede günaydııınnnn.... alyam bebişim bekleme ben 6 ay bekledeim dr um gerek yok demişti 2 ay sonra yapın dedi ama biz korktuk başka şeyler vardı işte kredimiz bitsin az para biriktirelim bide yeni atanmıştım yok işe alışayım falan filan ama o başka şeyler hep çıkıyo yani bir neden hep oluyooo o bakımdan bekleme annem benim 15. ay bitti gelen bebiş yok arada bir giden var
deraguncumda yazmış okul dönemine geliyo tatili bekleyim mi falan diyee ama görüyoruz 1 gebelik geçirmiş olsakta 2. 3... ler gelmeyebiliyo o yüzden beklemek yok

Son düzenleme:
Nasılsınız?Umarım her şey yolundadır.Kızlar 200 tane fatiha mı okuyacaktık?Birde yasin ve kuran okumak için abdest şart ama,ezbere bildiğimiz duaları adetliyken de okuyabiliriz diye biliyorum ben.Yanlışım varsa düzeltin.Fatiha okunabilir bence...Eğer öyleyse kaçış yok kızlar herkesi bekliyoruz okumaya.Beni de ekleyin listeye...Her şeyin başı dua.Bol bol dua edelim.Sağlıklı sıhhatli bebişler gelsin,doğumlarımız kolay olsun inşallah...Hadi bakalım...Listeyi görmek istiyorum.En az 10 kişi olarak inşallah...

Deryacım mens dönemindeyken euzu besmele bile çekilmez diye biliyorum sadece kuran dinleyebilirsin ama hiç bir sureyi duayı okuyamazsın mesela mensliyken sadece bismillah derim istersen netten bir arastır bebişim

tatlım çok saol çok düşüncelisin ama beni geçin
benim halam teşrif etti bile maalesef:44: peri için olsun okuduklarınızın hepsi
Allah dualarınızın kabul etsin

canım benim topiğimizdeki herkes adına okunacak.her hafta iki kişi için.senin içinde niyet gelecek ay için olur bebişim.biz duamızı yapalımda..

.............................peri................. ...........sezyen

aybike.....................100..................... .........100
asos .......................100......................... .....100
sonesinti...................100...............................100
mehmetderya.............100...............................100

Son düzenleme:
seyzenim yeni batın hayırlı olsun ben 100 tane okudum fatihayı perime gitsin o zaman hadi bakalım da peri nerelerde görünmüyo hiç

aybicemmmm canım benim iş arkadaşımda 100 tane okumuş haberin olsun yine okursa heber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…