- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.741
kızlar ışıl hemen hemen 2 haftadır yok bilgisi olan
ayıp ettin tatlım hemen akşam okuyabilirsem okuyayım 41 tane
günaydınn kuzucanlarr allahaa binlerce kez şükürler olsun testimin sonucu temiz cıktı ve minik bi prensesim olacagnı öğrendim :)) darısı sizlere insallah en kısa zamanda hayırlısıyla..bende dua okurum ne okuosunuz gecmişi pek okuyamadım..günlerdir takip edemedim sizlerii insalah hersey yolundadırr..
günaydınn kuzucanlarr allahaa binlerce kez şükürler olsun testimin sonucu temiz cıktı ve minik bi prensesim olacagnı öğrendim :)) darısı sizlere insallah en kısa zamanda hayırlısıyla..bende dua okurum ne okuosunuz gecmişi pek okuyamadım..günlerdir takip edemedim sizlerii insalah hersey yolundadırr..
çok şükür canımmm benim.korktuğun şey olmadımerak ettik seni.kızınmı oluyoooooooooo anoyyyy minik penderimiz geliyooooooooo
evet canım her hafta iki kişi için 100 er tane fatiha okuyoruz.bu hafta peri ve sezyen için okicaz ve 1001e tamamlıcaz inş.pazara kadar okyabilirsen listeye senin de yazarım canımcımohh rahatladık ya.inş düğer sıkıntılı arkadaşlarımızında biere bier sıkıntısını giderir rabbim.
pojuyu sormuşsunuz sanırm o izne ayrıldı 2 hafta yok.geçen öyle diyordu
Çok şükür canım,dualarımız kabul oldu...Allah ım kimseyi korktuğuna uğratmasın...
penderim çok sevindim temiz çıkmasına kızçeni yerim senin maşallah annesii
aybiceeemmm bi 100 fatiha daha okudum 50-50 paylaştır durmak yok okumaya devaammmm
penderim hayırlısı ile inşallah bende bu ay kür yaptım günde 1 kez olsada amma velakin sadece 12. günü değerlendirebildik bakalım hayırlısı gerçi 16 sınıda değerlendirdik ama ammaaannnnn neyse bekliyoruz bakalım ayın 21 inii :18:
günaydıııınnnn...
ne güzel bir haber enderiimmm..maşallaahhh hemen gönderelim boncuklarııı....
sağlıkla gelsin meleğimiiizzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?