Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
.............................peri................. ...........sezyen

aybike.....................100.................... . .........100
asos .......................100........................ . .....100
sonesinti...................100................... ............100
mehmetderya.............100....................... ........ 100
sonesintinin ark...........50..................................50
deragun.....................100................................100
messs........................100................................100
sezyen........................100................................---

TOPLAM......................750...............................650

Son düzenleme:
esoşum canım arkadaşım benim teşekkür ediyorummmm şimdiden sanaaa allah razı olsun...
benim 200 bitti aybicem yarın tekrar başlarım okuyabildiğimi sölerim yazarsın annem ook
öptüm hepicinizii kayıp kızlar dönün yuvanızaaaaaa

ayıp ettin tatlım hemen akşam okuyabilirsem okuyayım 41 tane

günaydınn kuzucanlarr allahaa binlerce kez şükürler olsun testimin sonucu temiz cıktı ve minik bi prensesim olacagnı öğrendim :)) darısı sizlere insallah en kısa zamanda hayırlısıyla..bende dua okurum ne okuosunuz gecmişi pek okuyamadım..günlerdir takip edemedim sizlerii insalah hersey yolundadırr..

çok şükür canımmm benim.korktuğun şey olmadımerak ettik seni.kızınmı oluyoooooooooo anoyyyy minik penderimiz geliyooooooooo
evet canım her hafta iki kişi için 100 er tane fatiha okuyoruz.bu hafta peri ve sezyen için okicaz ve 1001e tamamlıcaz inş.pazara kadar okyabilirsen listeye senin de yazarım canımcımohh rahatladık ya.inş düğer sıkıntılı arkadaşlarımızında biere bier sıkıntısını giderir rabbim.
pojuyu sormuşsunuz sanırm o izne ayrıldı 2 hafta yok.geçen öyle diyordu

Çok şükür canım,dualarımız kabul oldu...Allah ım kimseyi korktuğuna uğratmasın...

saol paybişimm cok tesekkür ederimm :)) bende 100 tane okurumm insallah bittiğinde haber veririmm..canım allah hepimizin gönlüne göre versin insallahh..

penderim çok sevindim temiz çıkmasına kızçeni yerim senin maşallah annesii
aybiceeemmm bi 100 fatiha daha okudum 50-50 paylaştır durmak yok okumaya devaammmm

penderim hayırlısı ile inşallah bende bu ay kür yaptım günde 1 kez olsada amma velakin sadece 12. günü değerlendirebildik bakalım hayırlısı gerçi 16 sınıda değerlendirdik ama ammaaannnnn neyse bekliyoruz bakalım ayın 21 inii :18:

asosum bende hamile kaldıgım ay sadece 2 gün degerlendirebildik o da nerdeyse yumos günlerimden gecmişti..ama böle bi topik vardı ordakileri okudum..tek geceyle bile hamile kalınabiliyomus :)) insallah sende onlardan olursun..bende beklemiyodum o ay cnkü normalde 4-5 gün degerlendiriyoduk tık yoktu :)) o yüsden kafana takma insallah en kısa zamanda bebişin gelirr kollarınaa

günaydıııınnnn...

ne güzel bir haber enderiimmm..maşallaahhh hemen gönderelim boncuklarııı....

sağlıkla gelsin meleğimiiizzzz...

günaydınlar dicem ama yine kimse yokk bu topik nie böle oldu ya ne günlerdi eski günlerr offf

.............................peri................. ...........sezyen

aybike.....................100.................... . .........100
asos .......................150........................ . .....150
sonesinti...................100................... ............100
mehmetderya.............100....................... ........100
sonesintinin ark...........50..................................50
deragun.....................100................... ............100
messs.......................100.................. .............100
sezyen........................100................. ...............---
enderfts.......................50.................................50

TOPLAM......................850................... ............750

Slm topigin sultanları napiyorsunuz
ben gezmeye devam ediyorum esimle en son 7 yıl once sevgiliyken gezdiğimiz yerlerde geziyoruz cok değişmiş buralar cok keyifli tatilin bitmesi yakın sizinle sohbeti özledim tatil bitsin istemiyorum(
Geri döndüğümde bebek icin sizleri dinleyip beklememeye karar verdim gerçi sogan kuru de yalan oldu ama adet oldum ins sonraki bebeğe birşey olmaz:18::18:
enderimmm kiz bebis geliyormuş yasasın :119::119::119::119::119::119::119::119:Şansı bahtı guzel olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…