- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.821
Sagol canim ya hiç sorma tam da adet olmuşum onemli günler baslicak yapıştım merdivene:)) ama cok şükür kırık çıkık yok bı de alçı olsaydı napardim
geçmiş olsun.
Ya kızlar bu arada ben kürtajdan sonra hala adet olamadım bugün 44.gün.Normalmi biraz daha bekleyip doktora öylemi gitsem yoksa bu cumartesi gitsemmi bilemedim.
aybicem son 99 da bitti rabbim kabul etsin hakkım helal olsun
geçmiş olsun.
Ya kızlar bu arada ben kürtajdan sonra hala adet olamadım bugün 44.gün.Normalmi biraz daha bekleyip doktora öylemi gitsem yoksa bu cumartesi gitsemmi bilemedim.
geçmiş olsun.
Ya kızlar bu arada ben kürtajdan sonra hala adet olamadım bugün 44.gün.normalmi biraz daha bekleyip doktora öylemi gitsem yoksa bu cumartesi gitsemmi bilemedim.
peri..................1001
sezyen..............1001
Allah kabul etsin okumuş olduğumuz fatihaları.perimin ve sezyenimin tüm sıkıntılarını gidersin tez vakitte bebk sahibi yapsın inşşş
bundan sonra okuyacak olan varsa alyam ve asossum için niyet edip okusun pazartesi sayıları almaya başlarım
aybicem son 99 da bitti rabbim kabul etsin hakkım helal olsun
​canım nerelerdesiiiinnnnnn
Topiğe girdiğimde ağlamamak için zor tuttum kendimi, zira dökecek gözyaşım kaldı mı bilemiyorum. Öyle çok tükettimki onları son zamanlarda... Allah sizlerden razı olsunnn, sizler gerçek dostsunuz, cansınızzz. Dua eden dillerinize yüreğinize sağlıkkk. Hayat hiçbirinizi hiçbir zaman üzmesin. Mutlu yuvalarınızda sağlıkla yavrularınızla yaşlanın...
Canlarım. Ailem yanımdaydı yazamadım sizlere. Abimin durumu ciddileşti. Artık yürüyemiyor. Ufacık bedenini taşıyamıyor. 65 kilodan 49a düştü 3 ay içinde, vüsudu iflas etmiş vaziyette. Şuan böbrek nakli ameliyatını kaldıramazmış. Çünkü karaciğerinde hepatit olmuş gün içinde milyon tane ilaç içiyor hepside karaciğerden atılıyor. Karaciğeri toparlamadan ameliyat imkansız diyor doktorlar. Bu da 1 yıl gibi uzun bi süre olabilirmiş. O esnada böbrek iyiden iyiye kötüleşti tabii, tüm değerleri sıfıra iniyor. Herşey ne kadar birbirine bağlı insan vücudunda.... Şuan bunları yazmak çok zor geliyor. Kendime bile inandıramadığım bazı şeyleri burda sizlere yazıyorum. Hep ağlıyorum. Bursaya hastaneye gittiler. Orda ev tutulucak, bende bikaç gün içinde ev tutulunca gidicem hastanede kalmama izin verilmediğinden. Eve sığamıyorum, duramıyorum. Sürekli dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Artık korunuyoruz. Hoş korunmasakta olmuyor ya :) Abimin ailemin bana ihtiyacı var, mutlu zamanlarımızda gelsin istiyorum. Şimdi değil.. Biz bu haldeyken değil. Bir daha mutlu olabilir miyiz bilemiyorum. Bianda nerden nerelere geldik. Hayat yarın bize ne gösterecek bilemiyorum ama umarım sizlere hep güzel şeyler gösterir canlarım. Boğazımda bir yumruk konuşamıyorum boş boş bakıyorum sadece, onların yanında güçlüyüm, gülümseyebiliyorum herşeye rağmen, çünkü üzülsünler istemiyorum. Abim 3 yaşında kanser oldu hala çekiyor. Allahım kimsenin başına vermesin. Allah yavrularınızın tahtını bahtını güzel yazsın canlarım. Onla beraber bizde eridik bittik...
Daha fazla yazamıyorum. İlk defa bu kadar çaresizim. Hayata hep pozitif bakan ben ilk kez bu kadar bitkinim... Çaresizim... Allahım yar ve yardımcımız olsun. İmkanım olduça yazacağım. Topik sizlere emanet. Abime dualarınızı esirgemeyin bitanelerim. Sizler de benim ailemsiniz. Herşeyimsiniz. Çok seviyorum sizleri çok.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?