Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Sagol canim ya hiç sorma tam da adet olmuşum onemli günler baslicak yapıştım merdivene:)) ama cok şükür kırık çıkık yok bı de alçı olsaydı napardim

geçmiş olsun.

Ya kızlar bu arada ben kürtajdan sonra hala adet olamadım bugün 44.gün.Normalmi biraz daha bekleyip doktora öylemi gitsem yoksa bu cumartesi gitsemmi bilemedim.

Son düzenleme:
.............................peri................. ...........sezyen

aybike.....................151.................... . .........151
asos .......................250........................ . .....250
sonesinti...................100................... ............100
mehmetderya.............100....................... ........100
sonesintinin ark...........50.................................. 50
deragun.....................100................... ............100
messs.......................100.................. .............100
sezyen........................100................. ...............---
enderfts.......................50................. ................50

TOPLAM......................1001................... ............901

son 99 yokmu okuyan.vallaaaa asosum iii okudun balım

Son düzenleme:
geçmiş olsun.

Ya kızlar bu arada ben kürtajdan sonra hala adet olamadım bugün 44.gün.Normalmi biraz daha bekleyip doktora öylemi gitsem yoksa bu cumartesi gitsemmi bilemedim.

Kuzum farkında olmadan stres mı yaptın acaba ben kurtaj sonrasi hemen tatile gittiğimden sanırım adetim normal zamanında geldi.bebek 14 unde alındı 40 gun sürer diyordum adetimde her ayın 10 unda olur yine 10 unda oldu istersen sogan kuru yap hemen adet olursun tabii Dr a gözüktükten sonra

hatunlar fatihalar tamamlansın.haftaya pazartesi Alyam ve Asosum için başlıyoruz....... onlar için okumak isteyen haftasonu başlayabilir

aybicem bizim kızlar azıcık tembel çıktı sen yaz benden 99 daha o zaman 50 sini okudum 49 unuda şimdi okurum hemen

peri..................1001
sezyen..............1001
Allah kabul etsin okumuş olduğumuz fatihaları.perimin ve sezyenimin tüm sıkıntılarını gidersin tez vakitte bebk sahibi yapsın inşşş

bundan sonra okuyacak olan varsa alyam ve asossum için niyet edip okusun pazartesi sayıları almaya başlarım

geçmiş olsun.

Alya senin bana cevabına karşılık yazmıştım ama senin mesajı almamışım:
İnşallah benim stresimden dolayıdır valla.Neyse artık biraz daha beklicem.

Son düzenleme:
geçmiş olsun.

Ya kızlar bu arada ben kürtajdan sonra hala adet olamadım bugün 44.gün.normalmi biraz daha bekleyip doktora öylemi gitsem yoksa bu cumartesi gitsemmi bilemedim.

bence bekleme tatlım kürtajdan sonra adetini 40 gün bekle gelmezse vakit geçirmeden gel demişti bana doktorum

aybicem son 99 da bitti rabbim kabul etsin hakkım helal olsun

kızlar vallahi allah razı olsun sizden. hakkınınzı ödeyemem. sizinde tüm dileklerininz gerçek olsun. Rabbim sağlıkla hep birlikte bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

alyam ve asos um için okumaya başlıyorum hemen. pazts sayıyı bildiririm.

Topiğe girdiğimde ağlamamak için zor tuttum kendimi, zira dökecek gözyaşım kaldı mı bilemiyorum. Öyle çok tükettimki onları son zamanlarda... Allah sizlerden razı olsunnn, sizler gerçek dostsunuz, cansınızzz. Dua eden dillerinize yüreğinize sağlıkkk. Hayat hiçbirinizi hiçbir zaman üzmesin. Mutlu yuvalarınızda sağlıkla yavrularınızla yaşlanın...

Canlarım. Ailem yanımdaydı yazamadım sizlere. Abimin durumu ciddileşti. Artık yürüyemiyor. Ufacık bedenini taşıyamıyor. 65 kilodan 49a düştü 3 ay içinde, vüsudu iflas etmiş vaziyette. Şuan böbrek nakli ameliyatını kaldıramazmış. Çünkü karaciğerinde hepatit olmuş gün içinde milyon tane ilaç içiyor hepside karaciğerden atılıyor. Karaciğeri toparlamadan ameliyat imkansız diyor doktorlar. Bu da 1 yıl gibi uzun bi süre olabilirmiş. O esnada böbrek iyiden iyiye kötüleşti tabii, tüm değerleri sıfıra iniyor. Herşey ne kadar birbirine bağlı insan vücudunda.... Şuan bunları yazmak çok zor geliyor. Kendime bile inandıramadığım bazı şeyleri burda sizlere yazıyorum. Hep ağlıyorum. Bursaya hastaneye gittiler. Orda ev tutulucak, bende bikaç gün içinde ev tutulunca gidicem hastanede kalmama izin verilmediğinden. Eve sığamıyorum, duramıyorum. Sürekli dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Artık korunuyoruz. Hoş korunmasakta olmuyor ya :) Abimin ailemin bana ihtiyacı var, mutlu zamanlarımızda gelsin istiyorum. Şimdi değil.. Biz bu haldeyken değil. Bir daha mutlu olabilir miyiz bilemiyorum. Bianda nerden nerelere geldik. Hayat yarın bize ne gösterecek bilemiyorum ama umarım sizlere hep güzel şeyler gösterir canlarım. Boğazımda bir yumruk konuşamıyorum boş boş bakıyorum sadece, onların yanında güçlüyüm, gülümseyebiliyorum herşeye rağmen, çünkü üzülsünler istemiyorum. Abim 3 yaşında kanser oldu hala çekiyor. Allahım kimsenin başına vermesin. Allah yavrularınızın tahtını bahtını güzel yazsın canlarım. Onla beraber bizde eridik bittik...

Daha fazla yazamıyorum. İlk defa bu kadar çaresizim. Hayata hep pozitif bakan ben ilk kez bu kadar bitkinim... Çaresizim... Allahım yar ve yardımcımız olsun. İmkanım olduça yazacağım. Topik sizlere emanet. Abime dualarınızı esirgemeyin bitanelerim. Sizler de benim ailemsiniz. Herşeyimsiniz. Çok seviyorum sizleri çok.....

perim canımmmm çok üzüldüm ailenin abinin durumuna
yazdıklarını okudukca acıbademde çalıştığım dönemde 3 ay baktığımıız bir hastayı hatırladım
özetle anlatayım durumunu kadın meme kanseri yüzünden kemoterapi gördüğü dönem sonrası gelmişti bize. kadın bir süre geçtikten sonra çok zorlanmaya başlamıştı bizde onu uyutup solunum cihazına bağladık 1 hafta sonra ağzındaki tüpü çıkarıp boğaz kısmından hava yolu açıp devam ettik.bir süre sonra kadının bağırsakları çalışmayınca tomografiye göttürdük neden tuvaletini yapmıyor diye bağırsaklakları birkaç yerinden delinmişti meğer kulandığı kemoterapi ilacının yan etkisiymiş bu kadının hem ince hem kalın bağırsakları dışarı alındı artık karnından tuvaletini yapıyordu.bir süre sonra verdiğimiz ilaçları böbrekleri kaldıramadı ve idrar üretimi durdu kasığından girilen kataterle kanını sürekli temizlemeye başladık idrarıını yapamadığından bu işlem 7/24 kesintisiz sürüyordu,sonra ben evlilik iznine ayrıldım ve kızlardan öğrendimki kadının gecede 3 kez kalbi duruyormuş dışarıdan kalp pili takılmış çabuk çıkarılsın kalıcı olmasın diye fakat kendi kendine vücut idare edemeyince tekrar ameliyat kalıcı kalp pili . dışarıdan ücret karşılığı bize nöbete gelen doktorlar(hepsi devlet hastanesinden geliyor bu arada) hep bu kadına bakıyordu öncelikle hala ölmedi mi diye hayret ediyorlardı bizde olsa kesin ölür diyorlardı bizde ki cevap hep aynı biz ona güzel bakıyoruz ondan D
derken benim evlilik izni bitti hastaneye döndüm öncelikle kadının odasına baktım kadın yok ben şok...
arkadaşın yanına gittim bi hastanın yanında tedavi hazırlıyor kadını sordum iişte karşında dedi kadına bakıyorum saçları var(bize geldiğinde kemoterapi sonrası dökülmüştü) bi şok daha bana gülümsüyor birde DD uyanık ama hala solunum cihazına bağlı...bütün herşeyi normale dönmüş yemek bile yiyiyor cihaz destekli ama kendisi de soluyordu
işte gerçek mucize bu Rabbim o kadar kötü giden şeylere rağmen onu hayyata tekrar tutundurmuştu vee biz o kadına öyle baktık ki yatakta 3 ay yatmasına rağmen yara bile olamdı vücudu yürüyerek taburcu oldu bir süre daha normal odada yattıktan sonra..(hoş sonra bizden şikayetçi olmuş gürültü yapmışız çok öyle demiş ama olsun:))
o dönemde eşi kızı çok yıprandı o yüzden seni ve aileni iyi anlıyorum perimm o dönemde kimseye göstermiyorduk bile mikrop kapmasın durumu kötüye gitmesin diye
o kurtuldu ailesine döndü umarım sizinde öyle olur canımın içi maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama iyi ise acıbademe mutlaka götürün derim araştırma hastaneesi ve üniversitelerde öğrencileriin staj ve deney yaptığı hasta olmasın
dualarım seninle canım bizi haberdar etbu da abine şifa bulur inş bir an önce

periii canımızın içi
ne söylenir bilmiyorum ama sen bana ve daha birçok arkadaşımıza buradan umut dağıttın, yükümüzü hafiflettin.
şimdi sakın umudunu kaybetme...
aklımız kalbimiz ve dualarımız seninle tatlım ve biricik abiciğinle.

uzun yazmak istemedim rabbim yar ve yardımcınız olsun.. dualarımız sizinle.. güçlü olmak zorundasın bunu sakın unutma..... kendine hep iyi bak perim ve ailene....

perim dualrımız seninle allah sevdiği kuluna imtihan veririmiş sen ve ailen inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursunuz

CAnım Allah senin ailenin ve abinin yardımcısı olsun,güç,kuvvet versin hepinize.

Perim Allah ım yar ve yardımcınız olsun inşallah...Mucizeler tükenmez,inşallah abin sağlığına kavuşur.Ne acıdır bilirim,elden bir şey gelmemesi.Rabbim dualarınızı,dualarımızı kabul eder inşallah...Acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…