- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.001
Birgün inşallah geri döner bende size hamile olduğumu söylerim dedim öle ayrıldım aranızdan dayanamadım arada okudum yazdıklarınızı merak ettim neler yaptığınızı şimdi ise dualarınıza ihtiyacım var bugün kan verdim ve sonucum 17,49 ömrümde ilk defa ellerim titredi mutluluktan ağladım daha eşime söylemedim sadece ablama söyleyebildim. Doktoruma gösterdim değerin düşük dedi yat dinlen hiç bişey yapma bol bol dinlen dedi süpheli ilişkiden sonraki 12. Gün bugün zaten tek ilikşi oldu daha olmadı.
Belki hakkım değil. Sizi bırakıp gittim ama şimdi dua istiyorum sizden kabul ederseniz belki bana kızıcaksınız ama gerçekten çok yorulmuştum dinlenmek çok ama çok iyi geldi. Gün hesabı filan yapmadık zaten koskoca 1 ayda 2 kere ilikşi oldu ötekisi 3 gün önceydi :26:
Bana dua eder misiniz? Değerim yükselsin bebeğim bana tutunsun
Birgün inşallah geri döner bende size hamile olduğumu söylerim dedim öle ayrıldım aranızdan dayanamadım arada okudum yazdıklarınızı merak ettim neler yaptığınızı şimdi ise dualarınıza ihtiyacım var bugün kan verdim ve sonucum 17,49 ömrümde ilk defa ellerim titredi mutluluktan ağladım daha eşime söylemedim sadece ablama söyleyebildim. Doktoruma gösterdim değerin düşük dedi yat dinlen hiç bişey yapma bol bol dinlen dedi süpheli ilişkiden sonraki 12. Gün bugün zaten tek ilikşi oldu daha olmadı.
Belki hakkım değil. Sizi bırakıp gittim ama şimdi dua istiyorum sizden kabul ederseniz belki bana kızıcaksınız ama gerçekten çok yorulmuştum dinlenmek çok ama çok iyi geldi. Gün hesabı filan yapmadık zaten koskoca 1 ayda 2 kere ilikşi oldu ötekisi 3 gün önceydi :26:
esinim ikimiz de ne kadar ağlak insanlarız yaaaa
aynı bennnnnaynen öyle tatlım normaldede sulu gözlüydüm şimdiki halimi sen düşün
seni unuturmuyuz hiç gel arada sırada mutlaka hem bu süper haber çok sevindim senin adına rabbim bebişine kuvvet versin hayırlısı ile tutunsun sana değer hiç önemli değil önemli olan adet günün geçtimi geçmedimiiiiiii geçtiyse ne kadar geçti hadi yaz hemen cevabınııı
ayyy tatlım hiç duymamış olayım ne demek eski dostsun sen unutulmadın hiçbir zaman hep aklımdaın istiyeceğinide rahatca isteyebilirsin herne olursa olsun kendi adıma bunu söyleyebilirim
tabiki dua etcemm oğlumun kardeşleri çoğaldukça mutlu oluyorum ben hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum
çok duygulandım şimdi yaaaaaa
hafzakımm canım benim tüylerimi diken diken ettin yaaa bitanemm olur mu öyle şey ne demek hakkım değil.dualarım seninle canım,daha 12 gün geçmiş değer çok normal inşallah 2 gün sonra da artmış olacak ve bebeğin sana sımsıkı tutunacak.çok ama çok sevindim bitanem lütfen habersiz bırakma bizi,seni çok seviyorum.çok duygulandımmmama mutluluktan ağlıyorum bu sefer
narin ışılım benimmm inşallah öle olur ışılım inş. Sımsıkı tutunur bana inş. Güzel haberler veririm size bende seni çok seviyorum narin prensesim
canım esinim çok teşekkür ederim çok sağol rabbim bebeişine kardeş doğurabilmeyi nasip eder bana inş. Dualarınıza gerçekten ihtiyacım var. Cumartesi tekrar kan vericem inş. Değerim normal sınırlar içinde olur progesteron tahlilide istedi doktor düşükse destekleriz dedi
ışılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
casnımmmmmm prensesinn mii gleiyoooo oyyo oyyyyyyyyyyyyyyy
hafzakımmmm canıummm sen yat dinlennnn Allahım o bebişinii sana bagışlasınn ve hayırlısıı yla tutunsun sende kalsınnn gitmesin birseycik olmasınnnnnnnn
bir bakınıp cıkcam kızlar artık pazartesii günü kociş işe başlayınca raha rahat takılır muhabbet ederizz geçmişide okurummm bol bollll vaktim olur artıkkkkkkkkkkkkkkk
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz
bundan sonra bırakmak yok bizi hafzakımmm ona göre
Cumartesi sonucu alınca yaz hemen buraya canım benimmm
rica ederim canım benim ben her arkadaşlıkta olduğu gibi üzerime düşeni yaptım sadece normal olanı olması gerekeni yani
Bu arada sevinemedimde üzülmedimde demişsinya sevin annesi sevin bak beşişinde seni hisestmeye başlamıştır oda geldiğine sevinsin ve sana sıkı sıkı tutunsun dimi ama
Ayyy çok heyecanlı yaaaa cumartesi olsun biranevvel
tamam bırakmak yok ışılımm
sonucu alınca yazarım işten çıkmış olursam eşimin dükkanından yazarım. Inşallah güzel şeyler yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?