Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kızlar ben geldim ve geçici bir süre topikten uzaklasicam haber vereyim dedim
Cok üzgünüm cok bir senedir korunmadigimiz halde olmayan bebeğimiz korunduğumuz halde yeniden gelmiş ben farkına varamamisim o kadar ilaç ictim merdivenlerden düştüm film çekildim iğne yapıldı ağır kaldırdım yolculuk yaptım ve ayın 10 unda normal zamanda adet oldum diye sevindim meger düşük yapıyormuşum bi de yetmez gibi adetim çözülmedi diye soğan kuru ictim ve düşüğü gercek anlamda başlattım 12 gündür adet oluyorum dediğim meger dusukmus kimselere söylemedim
bugun cumadan beri neler çektiğimi anlatamam ( sonunda bugün iyice düştüğü belli oldu. Bugün kürtaja girecektim ama cok az kalmış ilaçla devam edeceğim düşüğe sonrasında Perşembe kontrol ve 3 ay ilaçla korunma
ne diyeceğimi bilmiyorum ağlamaktan icim şişti artık bebek lafı duymak istemiyorum o yüzden sizi üzmemek adina biraz uzaklaşıyorum kendimi toparlayinca sohbet icin geri gelecegim sizi seviyorum ama gitmek zorundayım anlayışla karşılayın nolur öpüyorum hepinizi
bu arada vitom annene gecmis olsun bi dua ettirin kendinize ins son olur:
hafzakim canım gözün Aydın kuzum darısı isteyen herkese olsun ins
kızlar dua lar icin teşekkür ederim su kanamalar bitsin asosumla sayıyı bildiririm buraya gelirsem yine kopamam çünkü ına face den bildiririm kendinize iyi bakın

canım çok üzüldüm..çok geçmiş olsuunn..ama nerden bilebilirdin ki? kendine bu 3 ay çok iyi bak...Allah hayırlısını sağlıklısını versin bu 3 ay sonunda sana...
bana da bu perşembe yol göründü...Allah' a emanetizzz...

canım benimmmmm çok üzüldüm sıkma canını ağlama vardır her şerde bir hayır nerden bilebilirdinki gelmiş geçmiş olsun
3 ay dinlenin bakalım vücudun toparlasın kendini
sende istediğin zamanda gel tatlım biz burda kucağımızı kollarımızı açmış seni bekliyor olacağız
Kocaman öpüyorummmmm

1,69 dan 1,94 e çıkmış bu ne şimdii allahım hayırlısı ama hiç iyi değilim kızlar
canım sonuçta bi tuhaflık var gerçekten adetin de gelmedi,doktorla görüşsen merak ettim bende...
vitoşumm çok geçmiş olsun annene canım dikkat edin kendinize dua okuyun bol bol
öpüyorum prensesinle seni bebişimmm
canım alyam benim şok oldum okuyunca ama nerden bileceksin ki bitanem üzme kendini nolur her şerde bi hayır vardır.3 ay dinlensin vücudun,hem de sen rahatla biraz.hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişin gelecek inşallahh canım ne zaman istersen biz burdayız yeter ki sen iyi ol öpüyorum kocaman

alyaaammmm canım neler yaşamışsın bencede az ayrıl uzaklaş bu düşüncelerden inan okadar iyi gelicek ki sana yenileniceksin daha mutlu olucaksın hayatın farklı yönlerini farklı teleşlarını görüceksin

kendine çok iyi bak bitanem ama bizi sağlığından habersiz bırakma olur mu ve bu kadar kolay hamile kalabildiğin için sevin korunma sürenin sonunda ışılım gibi sağlıklı bebeğine kavuşacağından adım gibi eminim bu seni teselli etmek için filan sölemiyorum gerçekten içten söylüyorum inan bana

Okuyunca inanamadım ama nerden bilebilirdin ki böyle olacağını.Keşke en baştan dr a gitseydin ama olacak olmalı canım.Rabbim hakkında en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...Üzülme diyeceğim ama sözler malesef yetersiz kalıyor böyle zamanlarda.Allah ım sana ve eşine sağlık versin...

Canım 2 gün arayla yaptırdıysan normal bence eğer başka bir sorun olmazsa kan değerin gayet iyi.Benimki ikiz gebelik olduğu halde 300 lü değerle başlayıp 2 günde bir tekrar kan vermiştim ve 2 kata yakın oluyordu geçmiyordu bazen bende senin gibi sorun var mı diye 1hafta boyunca kan verdim ama çok şükür bir sorun olmadı...Sende hamilesin çok şükür.Takma kafana,keseyi göreceğin günü bekle sabırla...

benım degerlerde fazla yukselmedı ılkı 31.8 ıkıncısı 56.6 ne yapacagımı bılemıyorum

Son düzenleme:

alyamm canım cokkk gecmiş olsunn,nerden bilebilirdinki hamiş oldugunu üzülme lütfen hakkında hayırlısı olsun ınsallahh 3 ay dınlensin bakalım vücudun..allah hayırlısını versinn..

ıyıyım ıyıımm herkese cokk selammmmmmm bendennn
ıse basladım
hersey yolundaaaa
yazlıktan gıdıp gelıyorum o yuzden gıremedım nete ulaşamadımmmm(

yakında bsayarıma kavusunca cokcok gorusuruz ınsalahhhh
muckss

Şimdiye kadar kimler için fatiha okuduk.Kimler kaldı???

deryacım listeye göre okunuyodu..

seyzen NOBAT: 11 Eylül

Alya35 NOBAT: 15 Eylül

19asos03 NOBAT: 21 Eylül

Aybice NOBAT: 29 Eylül

İdilga NOBATT: 29 Eylül

meessttrraa NOBAT: 29 Eylül

Deragun NOBAT: 29 Eylül

eerdgn NOBAT: 2 Ekim

Bojou: Bat(asıca): 3 Ekim

bu listeye göre en son aybice ve idile okunacaktı..bitti mi bilmiyorum..toplam kaç oldu...ben 100 er okudum idilime ve aybikeme..ses çıkmayınca 50 şer daha okucam...

yaa okuldan geldim hemen açtım bilgisayarı ama iyi haber beklerken maalesef :44:

asosum inşallah değerin artar. ben çok iyi bilmem ama geç gebeliktir belki bide şuraya bak:
Gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV

alyaaaam canım çok geçmiş olsun. daha kötüsüde olabilir di. iç kanama olabilir seni zehirleyebilirdi. ama üzüntünü anlıyorum.
uzaklaşmakla en iyisini yapıyorsun. bak hafzakım biraz rahatladı güzel haberlerle döndü sende bize müjdeli haberlerle döneceksin tatlım.
sabret Allah hakkında hayırlısını versin.

kızlar aybicem ve idilimin fatihalarıda bitmiş. en son 901 imiş mestramda 100 er okumuş 1001 ediyor.
Allah kabul etsin herkesin ağzına yüreğine sağlık.

mestram ve deragünüm için okumaya başlayalım hemen. aybicem bugün görünmedi. ben listeyi yapiyim yarın okuyanlar okuyacaklar yazsın aybicem toparlar.

...............................messttraa............................deragün
seyzen......................... 100...................................100

bu akşam okuyorum

Son düzenleme:
Perim'e de okumuştuk...Toplamda okunanlar 6 kişi olmuş...

seyzen NOBAT: 11 Eylül

Alya35 NOBAT: 15 Eylül

19asos03 NOBAT: 21 Eylül

Aybice NOBAT: 29 Eylül

İdilga NOBATT: 29 Eylül

Günaydın hatunlar güzel sağlıklı dualarımızın kabul olduğu birgün olur inşallah.

Banada 100'er tane yazın kızlar niyetlerimiz kabul olur inşallah.

Yaa hamişlerimize bişey sorucam benim belim ağırıyor henüz 4+2 oluyorum adet tarihim itibariyle bu normal mi belimin ağırması normal bişey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…