Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
güzel haberlerle gel vitoşum öpüyorum ikinizi de
günaydın hatunlarrrrrrr

günaydın aybikemmm sensin dimiiiiiiiiiii?

Son düzenleme:
Işılım tontişkom napıyosun yawruşkom? minnakın da kocaman oldu maşaallah
benim haloş yolda tatlı krizine girip girip çıkıyam
işler de yoğun
bi de bovasım şişti
3'ü 1arada

Işılım tontişkom napıyosun yawruşkom? minnakın da kocaman oldu maşaallah
benim haloş yolda tatlı krizine girip girip çıkıyam
işler de yoğun
bi de bovasım şişti
3'ü 1arada

hoşgeldin canım ya özledim seni
haloş gelmiycek çağırma sen yaa,ballı ıhlamur iç boğazın için canım limon da sık
dikkat et kendine hemencecik toparlan

Slm kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız?

Yeni hamişlerimiz var sanırım. gözünüz aydın...

Perim de sıkıntılı galiba bu aralar. geçmiş olsun abine canım. inş.herşey düzelir...

Topiğimiz bayağı ıssızlaşmış ne oldu ki herkes nerde? bir zamanlar een kalabalık topikti bizimki...:44:

Bu arada bebeğimin cinsiyeti kız... yazmıştım ama arada kaynadı sanırım.

Eee ne var ne yok

hoşgeldin canım,evet bayadır görmedim seni
kızın sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah az kalmış kavuşmana
topiğimiz biraz dağıldı ama herkesin işleri var toplanırız yine yakın zamanda inşallahhhh

hoşgeldin canım ya özledim seni
haloş gelmiycek çağırma sen yaa,ballı ıhlamur iç boğazın için canım limon da sık
dikkat et kendine hemencecik toparlan

ben de özledimm ben deee
haloş denen yelloş çağırmasam da geliyo zaten Işlım,yüzsüzün önde gideni

ıhlamur içiyom, limonunu da yiyom.iyyy çok ekşii

hoşgeldin canım
hayırlısı olsun prensoşun geliyo demek,sağlıkla kucağına da alırsın inşaallah
topik dağılıyo gibi oluyo ama toparlanıyo
herkes bi koşuşturma içinde
her zman burda olamasak da kalplerimiz beraber

Canişkolarrrrrrrrrrrrrr meyabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GüNOOOŞŞŞŞŞŞŞŞ

Hepinize sımsıkı sarılmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ay biii ağız tadıyla muhabbet edemedikkk, liste cort olmuşşşşş derhal düzeltmek gerekkkkkkkkkk

Babam geliyo bugüünn Ankarada bi işi vardı bi gece kalıp Bursaya döncekkkk hazırlık yapıyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Keyfim yerinde, hayat güzellllll, Allahıma binlerce kez şükürler olsun aldığımız her nefes içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Herşeyy çoookkkkkkk güzel olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ççoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Hepinizi o kadar özledim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sizi çok seviyorum hiç unutmayın timam mııı, hepinizi ayrı ayrı çok çok seviyorummm, hep aklımdasınız heppppppppppp

Bugünlükte affedin beni cicikolarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Toplaşalım en kısa zamandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:92:

BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ TEYZELERİ OĞLUMUN EŞYALARINI

Esoşuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beboşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy bayıldım Kaanımınnn cicilerineeeeeeee yaaa hepsini giydirincede çekkkk ayy mıncık mıncık yapmak istiyorum onu bu cicilerin içindeee .Canım benim güzel annemmmm Allahım güzel günlerde sağlıkla giymesini nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

PERİMMMM sen işlerini hallet bebişim biz de seni çok özledik çok seviyoruz bitanem,hasret gideririz sonra.yeter ki sen iyi ol cancağzımmmmm

ESOŞUMMM canım onlar ne güzel kıyafetler öyle hepsi birbirinden güzel,odası da çok güzel olmuş canım benim ya çok duygulandım Rabbim sağlıkla o kıyafetlerin içinde görmeyi nasip etsin bitanemm.herşeyi çok ama çok güzel olmuşşşşş bayıldımmmmm

ÇEKERİM PERİCİM ÇEKERİM AYYYY İSTEDİĞİN GİBİ MINCIKLAYABİLİRSİN TABİKİDE TEYZESİ
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DAHA İYİLERİ SİZLERİN OLSUN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE

Canım maşallah hepsi birbirinden güzel.Allah ım sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah.Sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin Rabbim...

ÇOK SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH

çok sağol ışılım çokkk teşekkür ederim amin inşallah sağsalim birtek kaanın gelmesi kaldı oda kazasız gelir inşallah

canım yatağını,dolabını felan nerden aldın?

eskişehirden aldık tatlımodasını beşiğini ve arabasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…