- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.361
günyadın kızlarr dün gidemedim doktoraa
annemin işleri bitmedii geçe kalırız dedikk bugün gidicezzz artık akşama dogru yazarımmm neler oldugunuuu
hadii canlanınn artık yaaa topikkkkkk huuuuuuu alooooooooooooooooooooooooooooooooooo
güzel haberlerle gel vitoşum öpüyorum ikinizi degünyadın kızlarr dün gidemedim doktoraa
annemin işleri bitmedii geçe kalırız dedikk bugün gidicezzz artık akşama dogru yazarımmm neler oldugunuuu
hadii canlanınn artık yaaa topikkkkkk huuuuuuu alooooooooooooooooooooooooooooooooooo
günaydın hatunlarrrrrrr
güzel haberlerle gel vitoşum öpüyorum ikinizi de
günaydın aybikemmm sensin dimiiiiiiiiiii?
Işılım tontişkom napıyosun yawruşkom? minnakın da kocaman oldu maşaallah
benim haloş yolda tatlı krizine girip girip çıkıyam
işler de yoğun
bi de bovasım şişti
3'ü 1arada
Slm kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız?
Yeni hamişlerimiz var sanırım. gözünüz aydın...
Perim de sıkıntılı galiba bu aralar. geçmiş olsun abine canım. inş.herşey düzelir...
Topiğimiz bayağı ıssızlaşmış ne oldu ki herkes nerde? bir zamanlar een kalabalık topikti bizimki...:44:
Bu arada bebeğimin cinsiyeti kız... yazmıştım ama arada kaynadı sanırım.
Eee ne var ne yok
hoşgeldin canım ya özledim seni
haloş gelmiycek çağırma sen yaa,ballı ıhlamur iç boğazın için canım limon da sık
dikkat et kendine hemencecik toparlan
Slm kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız?
Yeni hamişlerimiz var sanırım. gözünüz aydın...
Perim de sıkıntılı galiba bu aralar. geçmiş olsun abine canım. inş.herşey düzelir...
Topiğimiz bayağı ıssızlaşmış ne oldu ki herkes nerde? bir zamanlar een kalabalık topikti bizimki...:44:
Bu arada bebeğimin cinsiyeti kız... yazmıştım ama arada kaynadı sanırım.
Eee ne var ne yok
BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ TEYZELERİ OĞLUMUN EŞYALARINI
Esoşuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beboşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy bayıldım Kaanımınnn cicilerineeeeeeee yaaa hepsini giydirincede çekkkk ayy mıncık mıncık yapmak istiyorum onu bu cicilerin içindeee .Canım benim güzel annemmmm Allahım güzel günlerde sağlıkla giymesini nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım maşallah hepsi birbirinden güzel.Allah ım sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah.Sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin Rabbim...
perimmmm sen işlerini hallet bebişim biz de seni çok özledik çok seviyoruz bitanem,hasret gideririz sonra.yeter ki sen iyi ol cancağzımmmmm
Esoşummm canım onlar ne güzel kıyafetler öyle hepsi birbirinden güzel,odası da çok güzel olmuş canım benim ya çok duygulandım rabbim sağlıkla o kıyafetlerin içinde görmeyi nasip etsin bitanemm.herşeyi çok ama çok güzel olmuşşşşş bayıldımmmmm
canım yatağını,dolabını felan nerden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?