- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.901
Canıımmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Ben o afedersinde parmaklama işlemini hhhhhhhhhhhiiiççç yapamıyorum korkuyorummm
Ama akşam banyoda bir denicemm,öbür türlü hiç akıntım yok..Dediğinizzz hhhhhhhhhhheeeeeerrrbirseyi yapcammmmm
İnşallahh pırtlatırız tez vakitte o çatlayannnn yımırtalarımızdan bebişlerimizide snra büyütmesi kalırr...
Allahımmm birazdan ilk kez soğan suyumu yudumlicammmmmm çok heyecanlıyımmmmmmmmm
ohh sevindimmm bakk herseyinn normallll kocisedee cnmmm keciboynuzlarini yappp bide saglam bir vitamin hapiii tabii doktorlar ne dediyse onl;aridaaaa olucakkk insallahh olucakk merak etme sennnnnnnn
tuplerindede yokk biseycikkkk cnmm benimm hep beraber hamis olucazzz
yeterki cok fazla dusunmeyelimmmmmm
hatta burda konusurken bileeeeeeeee
allah bize yardim edicek sen merak emteee vee ben hergunnn dua ediyorumm hepimiz icinnnnnnn
muckss
accık minik olmuş ama olsun,bi ara düzeltmeye çalışırım.
yaw ben bişi sorcam kızlar.
şimdi ben 11.gün yımırtlamaa başladım,test yapıp takip ediyom ayrıca
g.g.den bisürü test almıştım daha çok yaparım diye.
11.gün 2.çizgi silikti
12.gün 2 çizgi de koyu
13.ve 14.gün yine silik 2.çizgi
15. ve 16.da tek çizgi,negatif yani
17.,18. ve 19.gün de yine 2.çizgi silik çıkmaya başladı
yeniden mi yımırtlıyom acaba dedim ama 17.gün dr.a gitmiştim,dr.sağdan çatlamış yımırtan dediydi,yeni yımırta falan görüyom demedi.
bu sabah yumurta akı kıvamında az bi akıntım oldu ama o kadar. ne ola ki bu acep??
testlerde mi bi sorun var,sizde de böyle oluyo mu nedir ??
accık minik olmuş ama olsun,bi ara düzeltmeye çalışırım.
yaw ben bişi sorcam kızlar.
şimdi ben 11.gün yımırtlamaa başladım,test yapıp takip ediyom ayrıca
g.g.den bisürü test almıştım daha çok yaparım diye.
11.gün 2.çizgi silikti
12.gün 2 çizgi de koyu
13.ve 14.gün yine silik 2.çizgi
15. ve 16.da tek çizgi,negatif yani
17.,18. ve 19.gün de yine 2.çizgi silik çıkmaya başladı
yeniden mi yımırtlıyom acaba dedim ama 17.gün dr.a gitmiştim,dr.sağdan çatlamış yımırtan dediydi,yeni yımırta falan görüyom demedi.
bu sabah yumurta akı kıvamında az bi akıntım oldu ama o kadar. ne ola ki bu acep??
testlerde mi bi sorun var,sizde de böyle oluyo mu nedir ??
valla benimde sen gibi nobatımdan yaklaşık 8-9 gün önce böyle akıntım gelmişti herşey olabilir yani yumurtada olabilir bebişte inş.ikinci şıktır canım
belkide yumurtluyosundur bilemiyorum canım...bende gg den aldım..10.günden regli günüme kadar sadece 1 gün yapmadım. 13.gün en koyusunu yakaladım..
ama 2 çizgi hep çıktı... okuduğum kadarıyla vücut bazen lh hormonu salgılanırmış...benim sürekli salgılanıyo demekki
ohh bugün doya doya burdaydımmm....az sonra çıkacağımm...ammaaa foto ararken bu karikatürü bulduuummm...
Eki Görüntüle 388930
alıntıdır.....
süpermişş :
hee benim de salgılanıyo demek
Neyse görcez bakalım hayırlısıyla
benn geldımmmmmmmmmmmmm
Kuzularr az once inaninn hepinizee nehir yolundaaa ozellikle kopru uzerindee hanii su uzeriii :)) dualarinizi ettimmmm sizlerede inaninnnn
dedimkiii (buda yeni duamm) tabii tumm bildigim dualari 3 e rkez okuduktan sonra bu yaklasik 30 dak geciyo :)
sonrasinda saglik falan filan tesekkurrr.....
Allahım bizim icimize verdigin bu annelik duygusu ile bizi sinama bize verdigin bu guzel duyguyu yasamamizi nasip etttttttttt
bizi yuva sahibi ettin yavru sahibide et agzimizin tadini bozma bize ennn hayirli olan zamanda ennnn hayirli olannnn bebisleriiii nasipp ettt topikte dedimm sonra duzelttimm :))) ayni duyguyu yasamak isteyen yeni paylasimda bulundugummm inanan ve icten dua edennnn yazan arkadaslarimaa ki burda isimlerinizide saymaya calistimmmm
ennn kisa zamandaaaaaa hayirlisiyla anne et insalahhhhhhhhhh
aminnn
tum dualarimin kabuluu icnnn elfatıha :) valla buda agiz aliskanligi okuyunnn kizlar napimmmm
allahim sen bizim dualarimizi kabul ettt
BENN GELDIMMMMMMMMMMMMM
KUZULARR az once inaninn hepinizee nehir yolundaaa ozellikle kopru uzerindee hanii su uzeriii :)) dualarinizi ettimmmm sizlerede inaninnnn
dedimkiii (buda yeni duamm) tabii tumm bildigim dualari 3 e rkez okuduktan sonra bu yaklasik 30 dak geciyo :)
sonrasinda saglik falan filan tesekkurrr.....
ALLAHIM bizim icimize verdigin bu annelik duygusu ile bizi sinama bize verdigin bu guzel duyguyu yasamamizi nasip etttttttttt
bizi yuva sahibi ettin yavru sahibide et agzimizin tadini bozma bize ennn hayirli olan zamanda ennnn hayirli olannnn bebisleriiii nasipp ettt topikte dedimm sonra duzelttimm :))) ayni duyguyu yasamak isteyen yeni paylasimda bulundugummm inanan ve icten dua edennnn yazan arkadaslarimaa ki burda isimlerinizide saymaya calistimmmm
ennn kisa zamandaaaaaa hayirlisiyla anne et insalahhhhhhhhhh
aminnn
tum dualarimin kabuluu icnnn ELFATIHA :) valla buda agiz aliskanligi okuyunnn kizlar napimmmm
allahim sen bizim dualarimizi kabul ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?