Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

kız allah iyiliğini versin parmaklamana falan gerek yok sildiğinde malum bölgeyi tuvalet kağıdına geliyor zaten derinlere inme yüzeysel olarak belli oluyor zaten ondan alır bakarsın korkulacak bişey yok bunda

Son düzenleme:
accık minik olmuş ama olsun,bi ara düzeltmeye çalışırım.

yaw ben bişi sorcam kızlar.
şimdi ben 11.gün yımırtlamaa başladım,test yapıp takip ediyom ayrıca
g.g.den bisürü test almıştım daha çok yaparım diye.
11.gün 2.çizgi silikti
12.gün 2 çizgi de koyu
13.ve 14.gün yine silik 2.çizgi
15. ve 16.da tek çizgi,negatif yani
17.,18. ve 19.gün de yine 2.çizgi silik çıkmaya başladı
yeniden mi yımırtlıyom acaba dedim ama 17.gün dr.a gitmiştim,dr.sağdan çatlamış yımırtan dediydi,yeni yımırta falan görüyom demedi.
bu sabah yumurta akı kıvamında az bi akıntım oldu ama o kadar. ne ola ki bu acep??
testlerde mi bi sorun var,sizde de böyle oluyo mu nedir ??

rabbim dualarımızı kabul eyler inş. Bende hapimiz için tüm özlem duyanlar için dua ediyorum.
Sağol idilgamm sen bana iyi geliyosun

Kürler devaaammm dualar devaaaammm buayda hamiş değilim biliyorum ama amacımız öncelikle eşimin değrlerini yükseltmek o yüzden moral bozmak yok

valla benimde sen gibi nobatımdan yaklaşık 8-9 gün önce böyle akıntım gelmişti herşey olabilir yani yumurtada olabilir bebişte inş.ikinci şıktır canım

belkide yumurtluyosundur bilemiyorum canım...bende gg den aldım..10.günden regli günüme kadar sadece 1 gün yapmadım. 13.gün en koyusunu yakaladım..
ama 2 çizgi hep çıktı... okuduğum kadarıyla vücut bazen lh hormonu salgılanırmış...benim sürekli salgılanıyo demekki

ohh bugün doya doya burdaydımmm....az sonra çıkacağımm...ammaaa foto ararken bu karikatürü bulduuummm...

alıntıdır.....

hee benim de salgılanıyo demek
neyse görcez bakalım hayırlısıyla

hee benim de salgılanıyo demek
Neyse görcez bakalım hayırlısıyla

Bende senin gibiydim tatlım daha 2 ay olmadı buraya geleli ama baya bişeyler öğrendim sende öğrenirsin yumurtlama akıntı bıçak batması sancı gögüs ağrısı koltuk altınaysa adet ucları acıyosa bebiş Vs.. Vs...

BENN GELDIMMMMMMMMMMMMM

KUZULARR az once inaninn hepinizee nehir yolundaaa ozellikle kopru uzerindee hanii su uzeriii :)) dualarinizi ettimmmm sizlerede inaninnnn

dedimkiii (buda yeni duamm) tabii tumm bildigim dualari 3 e rkez okuduktan sonra bu yaklasik 30 dak geciyo :)
sonrasinda saglik falan filan tesekkurrr.....

ALLAHIM bizim icimize verdigin bu annelik duygusu ile bizi sinama bize verdigin bu guzel duyguyu yasamamizi nasip etttttttttt

bizi yuva sahibi ettin yavru sahibide et agzimizin tadini bozma bize ennn hayirli olan zamanda ennnn hayirli olannnn bebisleriiii nasipp ettt topikte dedimm sonra duzelttimm :))) ayni duyguyu yasamak isteyen yeni paylasimda bulundugummm inanan ve icten dua edennnn yazan arkadaslarimaa ki burda isimlerinizide saymaya calistimmmm

ennn kisa zamandaaaaaa hayirlisiyla anne et insalahhhhhhhhhh

aminnn

tum dualarimin kabuluu icnnn ELFATIHA :) valla buda agiz aliskanligi okuyunnn kizlar napimmmm

allahim sen bizim dualarimizi kabul ettt

sagol idim yüregine,diline ,emegine,gönlüne saglık amiiiiinnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnn

yine bu duamin uzerine yagmur atistirmaya basladi ( gerci burda biraz sik oluyo ) vee sonraa gunes actikii (bu cokk zorr oluyo)

TAMAMMM dedimmmmmmmmm duam kabul oluyooo once icten ettigime gokyuzu nurlarla karsiladiii ve sonrasindaaa TACLANDIRDI

hadii bakalimmmm hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))

bu arada yeni resimlerr superr olmusssssss bebislerr UGUR getirsin hepimizeee

yine bu duamin uzerine yagmur atistirmaya basladi ( gerci burda biraz sik oluyo ) vee sonraa gunes actikii (bu cokk zorr oluyo)

TAMAMMM dedimmmmmmmmm duam kabul oluyooo once icten ettigime gokyuzu nurlarla karsiladiii ve sonrasindaaa TACLANDIRDI

hadii bakalimmmm hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))

bu arada yeni resimlerr superr olmusssssss bebislerr UGUR getirsin hepimizeee

Ağzına sağlık canım..Allahım kabul etsin inşallaaaaahhh

BOJUMMMM

resmine bayildimmmmm masallahh bebisinee insallahhh aynisindann 2 tane versinnnn sanaa cnmcmm :))

MAESIMM allah gozunu doyursunn cnmmm benimmmmmm insallahhhhhh avatarindakii gibi simsicak yuvan olsunn o bebislerdenn en azz 2 side gobusune konsunnn insallahhhhh :))))

ADD immmmucksss aminnn cnmcmm aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…