Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Hoşbuldukkkkkkkkkkk canlarımmmmmmmmmmmmm tatlı ballı lokmalarrrrrrrrrrrrr iyiki varsınız hepiniiiiizzzzzzzz. Herşey çok güzel olucakkkkk bu ayyyyyyy listedeki herkesin isminin yanına bu konucakkkkkk canlarım ballarımmm, biz yeterki iyi olalımmm mutlu olalımmm hepsi olurrr herşeyyy olurrrrrrrrrr. Yetişemiyorum yemek yapıyorum kusura bkamayın bu arada soğan suyunun tadı gayet iyi su gibi normalll sevdimmmmmmmmmmmmmm

evet bende içmiştim bi ara tadı iyidi :)

evet bende içmiştim bi ara tadı iyidi :)

bence bu aksamda dene cnmm yumurtluyo olabilirsin tekrar ???????????

ayy ne güzel benimkide 13 ünde degilde 12 sinde dogarsa sey olacak 12.12.2012

doğum sezeryan olursa ve günüde tamam derse doktor iyiyimiş gününü ayarlayabiliriz

bu arada 20122012 de süper yanyana yazınca 2 tane 2012 oluyor

babamızında 28 aralık biz kutlamalara benim doğum günümle başlarız artık 40 gün 40 gece kutlama yapar dururuz deliye hergün bayram dimi

Son düzenleme:

ya ben bir sorun olmadıkca allah hamılelıgımın devamını nasıp ederse normal dogum taraftarıyım herzaman daha saglıklı sen sezeryanmı dusunuyosun tatlım

Kızlar hoşgeldinizzzz sizsiz olmazzzz yaaa
halay mı var durr bende kalkayımm

canimmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmm hepimizzz HOSGELDIKKKKKKKKKKK
insallahh bi dahakii ayaaaa hepimizz 2 serlii giricezzzzzzz belkimde ucerliiii bebislerleeeeeeeeeeeeeeeeee

amannnnnnnnn

hadi yaa.sevindim kötü olmamasına...bikaç ay sonra denicem ben hala tuturamadıysak. soğanı pek sevmiyorum da midem bituhaf oluyor...:97::97:

ya ben bir sorun olmadıkca allah hamılelıgımın devamını nasıp ederse normal dogum taraftarıyım herzaman daha saglıklı sen sezeryanmı dusunuyosun tatlım

bende normal istiyorum canım ama ben şuan pıhtı için iğne vurunuyorum değerlerim normal sınırlar içinde problem yok ama ilk bebeğimin kalbi atmadığı için alınmıştı doktor tedbir amaçlı başlayalım dedi
bu böyle 9 ay devam ederse normal doğum şansım sıfır doğum anında kanamadan dolayı riskli oluyormuş
aman bebişim sağlıkla dünyaya gelsinde ben herşeye katlanırım diyorum teselli ediyorum kendimi

KISLARR BEN AZ SPORA KACAR :)))

bu arada artik gunun monusu kismini kaldirsak mi ne??? HAMISLERIMIZIN cani mani isterrr cokk uzak olmasakk kapip gelimm yada kosun gelinn dicuukk ama pekbi uzagizzzz

PERIMMMMMMMM sogan suyunuuu aksamda yatmadan once ic derim bennnn ic ve uyu kii sabaha kadar calissinnn ???

otpummm herkesiiiiiiiiiiii

BU ARADA BENDE MUAYENEMİ OLDUM SOLDAN YUMURTLAMIŞIM 1 ADET DOKTOR YUMURTA KALINTILARIN VAR SOLDAN YUMURTLAMIŞSIN VE ÇATLAMIŞ DEDİ
AMA EŞİMİN SPERM TAHLİLİNİ GÖRÜNCEE NOOOO DEDİ NOOO
AMA ALIŞTIM BUNLARA BİRDE O TAHLİL TEDAVİYE BAŞLAMADAN ÖNCEKİ TAHLİLDİ DOKTORA DEMEDİM BİTKİSEL TEDAVİLER UYGULUYORUZ DİYE KIZIYOLAR SORAA

ÇOK ŞÜKÜR KIZLAR SADECE KONTROLÜNÜ YAPTIRMADIĞIM TÜPLERİM KALDI TIKANIKMI DEĞİLMİ DİYEE AMA ONUN İÇİNDE BUHAR KÜRLERİ UYGULUYORUM GEREKİRSE ONA SIRA GELİRSE ONUDA YAPTIRIRIZ EVELALLAH

kızlar mrb benim bat 16 nisan yani 4 gün 2 gündür gögüs uçlarım acıyor sızlama degil baya acıyor dokunamıyorum daha önce adete yakın şişerdi şimdi şişlik yok sadece uçları acıyo ve ani hareketlerde sol kasıgıma bıçak batıyor sanki birkaç saniye sürüyor ama nefesimi kesiyor adet sancısı 2-3 gün önce geldi gitti şimdi tık yok bu belirti olabilirmi test yapsam çıkarmı yorumlar mısınız lütfen:26:

katlanırız tabi.benimde pazartesi randevum var daha 5+5 falan olucak ama beni cagırdı erkenden cok korkuorum ya kesenin içinde bebeğimi göremezsemya bos kese olursa falan die stres içindeyim rabbim bana kalp atısını duymayıda bır nasıp etse

Peri ve idilga gercekten topigin nesesisiniz Allah burda birbirimiz icin samimiyetle yaptigimiz bu dualari kabul etsin insallah ve bu ay burdaki herkes muradina ersin:))) ve artik bebislerimizin gobusumuzdeki gelisimlerinden bahsedelim, sonra da dogumdan, sonrada emzirmekren vs vs.... Insan dusununce bile heyecanlaniyor:)

hadi yaa.sevindim kötü olmamasına...bikaç ay sonra denicem ben hala tuturamadıysak. soğanı pek sevmiyorum da midem bituhaf oluyor...:97::97:

MESSI mmm bekleme o kadar cok dene sende hemennn inan yaglarida eritiyoo gaey saglikli bedenide yikiyooo

muckssss cnmmm optumm senidee

Bız geldıkkkkkkkkkk heyooooooooooooooooooooooooooo

kızlarrrrrrrrr bızım perıyle bu kurumuz tutup hamıss kalırsakkk heoınıze onerımız olucakkk :))))))))))))))

anaaaa topiimizin anasından biri gelmiş,pidişiiimiz gelmişşş
hoşgeldiniz yaaaa nasıl sevindim anlatamam
bu enerjiyle hemen hamile olcaz bak demedi deme

ohh sevindimmm bakk herseyinn normallll kocisedee cnmmm keciboynuzlarini yappp bide saglam bir vitamin hapiii tabii doktorlar ne dediyse onl;aridaaaa olucakkk insallahh olucakk merak etme sennnnnnnn
tuplerindede yokk biseycikkkk cnmm benimm hep beraber hamis olucazzz
yeterki cok fazla dusunmeyelimmmmmm

hatta burda konusurken bileeeeeeeee

allah bize yardim edicek sen merak emteee vee ben hergunnn dua ediyorumm hepimiz icinnnnnnn

muckss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…