- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.861
evet öyle olcak arkadaşım
paylaşalım tabiki canım benim ayrılmayalımda
bu arada teyzesi benim bebişimin doğum tarihi benimkisiyle aynı biliyormuydun
Hoşbuldukkkkkkkkkkk canlarımmmmmmmmmmmmm tatlı ballı lokmalarrrrrrrrrrrrr iyiki varsınız hepiniiiiizzzzzzzz. Herşey çok güzel olucakkkkk bu ayyyyyyy listedeki herkesin isminin yanınabu konucakkkkkk canlarım ballarımmm, biz yeterki iyi olalımmm mutlu olalımmm hepsi olurrr herşeyyy olurrrrrrrrrr. Yetişemiyorum yemek yapıyorum kusura bkamayın bu arada soğan suyunun tadı gayet iyi su gibi normalll sevdimmmmmmmmmmmmmm
Hoşbuldukkkkkkkkkkk canlarımmmmmmmmmmmmm tatlı ballı lokmalarrrrrrrrrrrrr iyiki varsınız hepiniiiiizzzzzzzz. Herşey çok güzel olucakkkkk bu ayyyyyyy listedeki herkesin isminin yanınabu konucakkkkkk canlarım ballarımmm, biz yeterki iyi olalımmm mutlu olalımmm hepsi olurrr herşeyyy olurrrrrrrrrr. Yetişemiyorum yemek yapıyorum kusura bkamayın bu arada soğan suyunun tadı gayet iyi su gibi normalll sevdimmmmmmmmmmmmmm
Kızlar ama böyle çoookk erkenden belirti olabilir mi bilmiyorum ki...
Dün başldı kasık ağrılarım dedim üşüttüm yada gaz var.ama afedersinizde gazda çıkartıp tuvaletede gidince geçer yani ama ben gidiyorum ama yine batıyor..birde dünden beri hiç olmadıgı kadar sırtım ağrıyoo,böyle sırt üstü uzanıp uyumak isterdimm...AAhhh Ah.....
daha adetime 10 gün fln var ama biz adetim biter bitmez çalışmlara başladık 4-5 kere oldu çalışma,olmusmudur acep sizce
ayy ne güzel benimkide 13 ünde degilde 12 sinde dogarsa sey olacak 12.12.2012
doğum sezeryan olursa ve günüde tamam derse doktor iyiyimiş gününü ayarlayabiliriz
babamızında 28 aralık biz kutlamalar benim doğum günümle başlarız artık 40 gün 40 gece kutlama yapar dururuz deliye hergün bayram dimi
bu arada 20122012 de süper yanyana yazınca 2 tane 2012 oluyor
Kızlar hoşgeldinizzzz sizsiz olmazzzz yaaa
halay mı var durr bende kalkayımm
ya ben bir sorun olmadıkca allah hamılelıgımın devamını nasıp ederse normal dogum taraftarıyım herzaman daha saglıklı sen sezeryanmı dusunuyosun tatlım
bende normal istiyorum canım ama ben şuan pıhtı için iğne vurunuyorum değerlerim normal sınırlar içinde problem yok ama ilk bebeğimin kalbi atmadığı için alınmıştı doktor tedbir amaçlı başlayalım dedi
bu böyle 9 ay devam ederse normal doğum şansım sıfır doğum anında kanamadan dolayı riskli oluyormuş
aman bebişim sağlıkla dünyaya gelsinde ben herşeye katlanırım diyorum teselli ediyorum kendimi
hadi yaa.sevindim kötü olmamasına...bikaç ay sonra denicem ben hala tuturamadıysak. soğanı pek sevmiyorum da midem bituhaf oluyor...:97::97:
Bız geldıkkkkkkkkkk heyooooooooooooooooooooooooooo
kızlarrrrrrrrr bızım perıyle bu kurumuz tutup hamıss kalırsakkk heoınıze onerımız olucakkk :))))))))))))))
BU ARADA BENDE MUAYENEMİ OLDUM SOLDAN YUMURTLAMIŞIM 1 ADET DOKTOR YUMURTA KALINTILARIN VAR SOLDAN YUMURTLAMIŞSIN VE ÇATLAMIŞ DEDİ
AMA EŞİMİN SPERM TAHLİLİNİ GÖRÜNCEENOOOO DEDİ NOOO
AMA ALIŞTIM BUNLARA BİRDE O TAHLİL TEDAVİYE BAŞLAMADAN ÖNCEKİ TAHLİLDİ DOKTORA DEMEDİM BİTKİSEL TEDAVİLER UYGULUYORUZ DİYE KIZIYOLAR SORAA
ÇOK ŞÜKÜR KIZLAR SADECE KONTROLÜNÜ YAPTIRMADIĞIM TÜPLERİM KALDI TIKANIKMI DEĞİLMİ DİYEE AMA ONUN İÇİNDE BUHAR KÜRLERİ UYGULUYORUM GEREKİRSE ONA SIRA GELİRSE ONUDA YAPTIRIRIZ EVELALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?