Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Canımmm henüz erken olabilir istersen biraz daha bekle adetine az kalmış zaten gününün geçmesini bekle derim ben. He sen yapıyor musun dersen asla 10 gün önceden teste başlıyorum İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Periiiiiimmmm hoşgeldiniz şekerim yaa
ay altın bulmuşum gibi sevindim hee

canım belirtilerin ciddi derecede hamileliği işaret ediyor ama idrar testi çıkmaya bilir zaten bişey kalmamış 4 gün daha bekle inşallah hamişsindir

anaaaa topiimizin anasından biri gelmiş,pidişiiimiz gelmişşş
hoşgeldiniz yaaaa nasıl sevindim anlatamam
bu enerjiyle hemen hamile olcaz bak demedi deme

insalahhhhhhhhhhhhhhhh cnmcmmmmmmmm

simdii hem dua terapisi dedigim hem vucutsal arintii hemde spor dedigimmm yuruyusume cikiyorummmm 1 saattt hepp dua faslim varrr yani 1 saat icinde caminizi acinn hafiff bir meltem hissedersenizzzzz benimmmm duam bittii isteklerimi dileklerimi diledimmmm ve sizleride soyledimm anamina geliyooooo

insallahh once gokyuzunue ulasir dualarimizz sonraaa hepimize teker teker ualasir guzel sonuclariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

MELEKLERINIZ YANINIZDA OLSUNNN
Hep neseli mutluu huzurlu ollimmmm enn hayirli zamanda ennnnnnnnnn hayirli bebisleriii allah bize nasip eder siz merak etmeyinn

BIIIZM SINERJIMIZ YETERRRRRRRRR VE DUALARIMIZIN VOLTRANII :)))))

sizi seviyorummmmucksssssssssssssssssssssssssssss

Selam canımmmmmmmmm saol tatlımmmmm teşekkür ederizz sende aramıa daha sık katıll seviyorum seniiiiiii. Amin canım yaa gerçekten hayali bile çok heyecanlıııııı

Canım benimmmm hoşbuldukk bende size kavuştuğuma o kadar mutluyumki anlatamammmmmmm çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

görürsün tatlım inş.merak etme rahat ol bebişin seni hissediyor onuda boşuna strese sokma dimi ama
birde sakınan göze çöp batar derlerya biraz oluruna bırakmak lazım sanırım allaha emanet hepsi o koruyordur meleklerimizi için ferah olsun
benide 15 gün sonra çağırdı 26 sında gitcez bakalım 7.haftanın içinde olcam o zaman bizim hesabımıza göre ve hesabımız doğruysaki bizim hesabımız bazen 1 hafta ileriden gidebiliyo sata göre hesapladığımız için doktorlar döllenmeye ve kesenin büyüklüğüne göre hesaplıyorlarya bakalım belki ogün kalp atışlarınıda duyuveririz inşallah yarabbim
yüce rabbim kimsenin elini boş bırakmasın umutlarını söndürmesin

12.12.12 ne güzel bi tarih hiç unutulmaz artık :)
selocanlar napıosunuz ya
biliosunuz ben belirtisiz hamile kalanlardandım sadece hep bi uyku hali ve halsizlik vardı
şimdi ise yine halsizimmm yorgunum sürekli uyuyorummmmmm akşam 10 yatağa kon bazen 9 bazen 8 i bile gördüm, buna extra olarak da iştahsızım, midem bulanıyor, yemek sözü bile duysam midem sinyal veriyor, bulantılarım özellikle midem boş kaldığında oluyor, çıbık krakerim o sebeple hep yanınyanımcığımdaa

siz nabiysinizzzzzzz

BOJI BOJIM bebis resmii istiyorumm sendennnnnnnnnnn sec soyleee olmasini istediginnn bebis nasilsaaaa iste buuuuuu dediginn bebisiiiiii koyyyy avatar resminneeeeeeeeeeee

TOTEMIMIZZZZ buuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))))))

ictenliginn sicakliginni hissettimm canimsim tesekkurr

allah iyiliğini versin peri sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi arkadaşım

kızlarr bu yımırta pırtlatmadaki belirtiler nedirki??
Aydınlatın beni acepppp

Şimdi yımırta pırtladı diyelim ogün benimki gibin kasıkmı ağrıyor,sırt mı ağrıyor,bel mi ağtıyor,uykulumu oluyorsun

Amannn bilmiyom işte hee dalga geçmyin gülmeyin bana heee

amanda amannn 2 gr olmuss kizzz senin pitircan :))))))) ayyyy yuzu falan belirmeye baslamissss yerimmm benn onuuuuu tarcinimmmm valla her sabah kulaklarin cinliyooo tarcin -bal -corek yutarken bennn :))))))))))))) iykkkk modundayken :))

canimm benimmmm olsun olsunn gecicek bulantilarinn az kaldiiiii
susamli cubukkkkkk simittt kemir gitsinn bosverrrrr

biirdee ayran icmeye calissssssssss tuzluu

muckssssss minik anniseeee :)

tamam pidişim,derhal değiştiriyooomm
seni kırcaama kafamı kırarım

MESSI mmm bekleme o kadar cok dene sende hemennn inan yaglarida eritiyoo gaey saglikli bedenide yikiyooo

muckssss cnmmm optumm senidee

idilgam pidilgaamm iyi ki geldinizzz ...ballıçörek kürünü bitiriim...soğana geçicem..bünyeyi pek zorlamak istemiyorum..zaten kocacikom gitti bu ayda pas benden..
hatta gelecek ay doğru zaman denk gelirse aşılama yaptıriim diyorum yoksa bizim bu şartlarda bir araya gelmemiz zor...:26::26:

evet ya ben de artık değiştiriimm...

canimmm bende 2 gundur acaip kasik agrisi vardi ozellikle yururken ve ayaktayken otururken ve yatarken sorun yokk birde akintin artiyoo kivamina falan degisiklik oluyomuss yaniii sumuksu yapida
ama bence kesinlikle bu gece calis derim ben sana gec yumurtluyo olabilirsin ayni durumda topigimizde hamis kalan olduu ona goree :))) yani gec denedi ve tuttuuu
bu gece kocisine saglam bir monu hazirlaaaaa biseyde soylemeeee o dizisindeysekn hazirlan bide guzel kahve yappp icirr sonraa artik gerisi seninnn :))))))))))
bacaklari dikmeyi unutmaaaa hadi bakalimmmm benimde yimirtlamam belkimm 40larimiz karisirr :::::::

calis VITAMINIMM ve sende avatrini bebisleeeeeeeeeeeee :)))))))))))

o bbeislerle taniyoruz birbirimizi :))))))

Ahhh canıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Durmak yok dediğin gibi çalışcam inşlaalhh bu akşam:))
Ama birsey diyim mi kızlar bu kocişlerimiz bizddenn bıkcak he azgın karılar olduk ama amacımız farklı

bakim bebiş bulimmmde değiştiriyim avatarımı

Selam tarçınımmmmmmmmm bizde tahliye olduk işte Pidilgayla geldik Dilerim doğumunda böyle kolay olur pırt diye pırtlatırsın bebişi kuzummmmm
allah iyiliğini versin peri sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi arkadaşım
Senin hamiş ağzınla ettiğin dualar kabul olsun inşallahhhhh cancaazımmm
Ne demekk dalga geçmek beişkomm birbirimize destek olmak yardım etmek için burdayızz. Aşağıdaki bilgilerin senin için yararlı olucağını umuyorum.

Kadının Kendi Kendine Yumurtlamasını Belirlemesi

Salgı İnceleme Yöntemi

Rahimağzından salgılanan mukus (mukus, "kaygan, yapışkan sıvı" anlamına gelir), adet döngüsü boyunca salgılanan hormonların (östrojen ve progesteron hormonları) etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlamanızın olduğunu ve hatta ne zaman olduğunu doğru bir şekilde belirlemeniz mümkündür.

Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.

Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:

Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yani östrojen hormonunun kanda yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.

Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz (Resim).

Yumurtlama gerçekleştikten sonra salgı yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.

Eki Görüntüle 388883

OVULASYONUN GERÇEKLEŞTİĞİ NASIL ANLAŞILIR ?
1 – Göğüslerde hassasiyet

2 - Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı , rahatsızlık hissi

3 - Vaginal akıntıların artması

4 - Vücut sıvısının artması

Alıntıdır.

Canıummmm inşallah yumurtaların çattııırrr çattırrr çatlar ve içlerinden böyle bebişkolar çıkarrrrrrrr

Eki Görüntüle 388884

tamam pidişim,derhal değiştiriyooomm
seni kırcaama kafamı kırarım
ooyy çok minnoşşş buuuuuu yerimmmmmm

saol canm benmmm soğana başla yumurtaları hazırla kociş gelinceye kadarrrr

:))boşuna nickimiz tarçın olmadı sevelim azıcık tarçını diye :)) nihayet az biraz sevmeye başladım :)) sende seversin yakında :))

Canıımmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Ben o afedersinde parmaklama işlemini hhhhhhhhhhhiiiççç yapamıyorum korkuyorummm
Ama akşam banyoda bir denicemm,öbür türlü hiç akıntım yok..Dediğinizzz hhhhhhhhhhheeeeeerrrbirseyi yapcammmmm
İnşallahh pırtlatırız tez vakitte o çatlayannnn yımırtalarımızdan bebişlerimizide snra büyütmesi kalırr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…