- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.881
kızlar mrb benim bat 16 nisan yani 4 gün 2 gündür gögüs uçlarım acıyor sızlama degil baya acıyor dokunamıyorum daha önce adete yakın şişerdi şimdi şişlik yok sadece uçları acıyo ve ani hareketlerde sol kasıgıma bıçak batıyor sanki birkaç saniye sürüyor ama nefesimi kesiyor adet sancısı 2-3 gün önce geldi gitti şimdi tık yok bu belirti olabilirmi test yapsam çıkarmı yorumlar mısınız lütfen:26:
Ohoooooo bi geldik bizim hatunlar halaya başlamış bileeeee
Gerileyen sayfaları okuyunca, burda gerçekten samimi, içten ve dostça bi ortam kurulduğuna daha çok inandım. Dünki mevzu hakkında yorum bile yapmaya değmez !!!! Hepinize desteğiniz, ilginiz, düşünceniz için teşekkür ederiz kızlar iyiki varsınız. Kaldığımız yerden devam ediyoruz neşeyle, pozitif enerjiyle, Peri Pidilga ve güzel dostlarlaaaaaa hadi o zamannnnnnnn halayaaaaaaaaaaaaaa
kızlar mrb benim bat 16 nisan yani 4 gün 2 gündür gögüs uçlarım acıyor sızlama degil baya acıyor dokunamıyorum daha önce adete yakın şişerdi şimdi şişlik yok sadece uçları acıyo ve ani hareketlerde sol kasıgıma bıçak batıyor sanki birkaç saniye sürüyor ama nefesimi kesiyor adet sancısı 2-3 gün önce geldi gitti şimdi tık yok bu belirti olabilirmi test yapsam çıkarmı yorumlar mısınız lütfen:26:
anaaaa topiimizin anasından biri gelmiş,pidişiiimiz gelmişşş
hoşgeldiniz yaaaa nasıl sevindim anlatamam
bu enerjiyle hemen hamile olcaz bak demedi deme
Selam canımmmmmmmmm saol tatlımmmmm teşekkür ederizz sende aramıa daha sık katıll seviyorum seniiiiiii. Amin canım yaa gerçekten hayali bile çok heyecanlııııııPeri ve idilga gercekten topigin nesesisiniz Allah burda birbirimiz icin samimiyetle yaptigimiz bu dualari kabul etsin insallah ve bu ay burdaki herkes muradina ersin:))) ve artik bebislerimizin gobusumuzdeki gelisimlerinden bahsedelim, sonra da dogumdan, sonrada emzirmekren vs vs.... Insan dusununce bile heyecanlaniyor:)
Periiiiiimmmm hoşgeldiniz şekerim yaa
ay altın bulmuşum gibi sevindim hee
katlanırız tabi.benimde pazartesi randevum var daha 5+5 falan olucak ama beni cagırdı erkenden cok korkuorum ya kesenin içinde bebeğimi göremezsemya bos kese olursa falan die stres içindeyim rabbim bana kalp atısını duymayıda bır nasıp etse
Periiiiiimmmm hoşgeldiniz şekerim yaa
ay altın bulmuşum gibi sevindim hee
Canımmm henüz erken olabilir istersen biraz daha bekle adetine az kalmış zaten gününün geçmesini bekle derim ben. He sen yapıyor musun dersen asla 10 gün önceden teste başlıyorumİnşallah güzel haberlerle gelirsin
12.12.12 ne güzel bi tarih hiç unutulmaz artık :)
selocanlar napıosunuz ya
biliosunuz ben belirtisiz hamile kalanlardandım sadece hep bi uyku hali ve halsizlik vardı
şimdi ise yine halsizimmm yorgunum sürekli uyuyorummmmmm akşam 10 yatağa kon bazen 9 bazen 8 i bile gördüm, buna extra olarak da iştahsızım, midem bulanıyor, yemek sözü bile duysam midem sinyal veriyor, bulantılarım özellikle midem boş kaldığında oluyor, çıbık krakerim o sebeple hep yanınyanımcığımdaa
siz nabiysinizzzzzzz
BOJI BOJIM bebis resmii istiyorumm sendennnnnnnnnnn sec soyleee olmasini istediginnn bebis nasilsaaaa iste buuuuuu dediginn bebisiiiiii koyyyy avatar resminneeeeeeeeeeee
TOTEMIMIZZZZ buuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))))))
ictenliginn sicakliginni hissettimm canimsim tesekkurr
MESSI mmm bekleme o kadar cok dene sende hemennn inan yaglarida eritiyoo gaey saglikli bedenide yikiyooo
muckssss cnmmm optumm senidee
BOJI BOJIM bebis resmii istiyorumm sendennnnnnnnnnn sec soyleee olmasini istediginnn bebis nasilsaaaa iste buuuuuu dediginn bebisiiiiii koyyyy avatar resminneeeeeeeeeeee
TOTEMIMIZZZZ buuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))))))
ictenliginn sicakliginni hissettimm canimsim tesekkurr
kızlarr bu yımırta pırtlatmadaki belirtiler nedirki??
Aydınlatın beni acepppp
Şimdi yımırta pırtladı diyelim ogün benimki gibin kasıkmı ağrıyor,sırt mı ağrıyor,bel mi ağtıyor,uykulumu oluyorsun
Amannn bilmiyom işte hee dalga geçmyin gülmeyin bana heee
canimmm bende 2 gundur acaip kasik agrisi vardi ozellikle yururken ve ayaktayken otururken ve yatarken sorun yokk birde akintin artiyoo kivamina falan degisiklik oluyomuss yaniii sumuksu yapida
ama bence kesinlikle bu gece calis derim ben sana gec yumurtluyo olabilirsin ayni durumda topigimizde hamis kalan olduu ona goree :))) yani gec denedi ve tuttuuu
bu gece kocisine saglam bir monu hazirlaaaaa biseyde soylemeeee o dizisindeysekn hazirlan bide guzel kahve yappp icirr sonraa artik gerisi seninnn :))))))))))
bacaklari dikmeyi unutmaaaa hadi bakalimmmm benimde yimirtlamam belkimm 40larimiz karisirr :::::::
calis VITAMINIMM ve sende avatrini bebisleeeeeeeeeeeee :)))))))))))
o bbeislerle taniyoruz birbirimizi :))))))
Selam tarçınımmmmmmmmm bizde tahliye olduk işte Pidilgayla geldik12.12.12 ne güzel bi tarih hiç unutulmaz artık :)
selocanlar napıosunuz ya
biliosunuz ben belirtisiz hamile kalanlardandım sadece hep bi uyku hali ve halsizlik vardı
şimdi ise yine halsizimmm yorgunum sürekli uyuyorummmmmm akşam 10 yatağa kon bazen 9 bazen 8 i bile gördüm, buna extra olarak da iştahsızım, midem bulanıyor, yemek sözü bile duysam midem sinyal veriyor, bulantılarım özellikle midem boş kaldığında oluyor, çıbık krakerim o sebeple hep yanınyanımcığımdaa
siz nabiysinizzzzzzz
Senin hamiş ağzınla ettiğin dualar kabul olsun inşallahhhhh cancaazımmmallah iyiliğini versin peri sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi arkadaşım
Ne demekk dalga geçmek beişkomm birbirimize destek olmak yardım etmek için burdayızz. Aşağıdaki bilgilerin senin için yararlı olucağını umuyorum.kızlarr bu yımırta pırtlatmadaki belirtiler nedirki??
Aydınlatın beni acepppp
Şimdi yımırta pırtladı diyelim ogün benimki gibin kasıkmı ağrıyor,sırt mı ağrıyor,bel mi ağtıyor,uykulumu oluyorsun
Amannn bilmiyom işte hee dalga geçmyin gülmeyin bana heee
ooyy çok minnoşşş buuuuuu yerimmmmmmtamam pidişim,derhal değiştiriyooomm
seni kırcaama kafamı kırarım
idilgam pidilgaamm iyi ki geldinizzz...ballıçörek kürünü bitiriim...soğana geçicem..bünyeyi pek zorlamak istemiyorum..zaten kocacikom gitti bu ayda pas benden..
hatta gelecek ay doğru zaman denk gelirse aşılama yaptıriim diyorum yoksa bizim bu şartlarda bir araya gelmemiz zor...:26::26:
amanda amannn 2 gr olmuss kizzzsenin pitircan :))))))) ayyyy yuzu falan belirmeye baslamissss yerimmm benn onuuuuu tarcinimmmm valla her sabah kulaklarin cinliyooo tarcin -bal -corek yutarken bennn :))))))))))))) iykkkk modundayken :))
canimm benimmmm olsun olsunn gecicek bulantilarinn az kaldiiiii
susamli cubukkkkkk simittt kemir gitsinn bosverrrrr
biirdee ayran icmeye calissssssssss tuzluu
muckssssss minik anniseeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?