- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.921
13. gün yumurtlamışsın gibi görünüo canmcm ama sen bugünü de değerlendir her ihtimale karşııaccık minik olmuş ama olsun,bi ara düzeltmeye çalışırım.
yaw ben bişi sorcam kızlar.
şimdi ben 11.gün yımırtlamaa başladım,test yapıp takip ediyom ayrıca
g.g.den bisürü test almıştım daha çok yaparım diye.
11.gün 2.çizgi silikti
12.gün 2 çizgi de koyu
13.ve 14.gün yine silik 2.çizgi
15. ve 16.da tek çizgi,negatif yani
17.,18. ve 19.gün de yine 2.çizgi silik çıkmaya başladı
yeniden mi yımırtlıyom acaba dedim ama 17.gün dr.a gitmiştim,dr.sağdan çatlamış yımırtan dediydi,yeni yımırta falan görüyom demedi.
bu sabah yumurta akı kıvamında az bi akıntım oldu ama o kadar. ne ola ki bu acep??
testlerde mi bi sorun var,sizde de böyle oluyo mu nedir ??
ohh bugün doya doya burdaydımmm....az sonra çıkacağımm...ammaaa foto ararken bu karikatürü bulduuummm...
hahahhahsüperrrr karikatürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 388930
alıntıdır.....
BOJUMMMM
resmine bayildimmmmm masallahh bebisinee insallahhh aynisindann 2 tane versinnnn sanaa cnmcmm :))
MAESIMM allah gozunu doyursunn cnmmm benimmmmmm insallahhhhhh avatarindakii gibi simsicak yuvan olsunn o bebislerdenn en azz 2 side gobusune konsunnn insallahhhhh :))))
ADD immmmucksss aminnn cnmcmm aminnn
kızlaaaaaaar sizleri çok özledim, ayrı ayrı hepinizi... yine bir muhabbet, bir pozitivizm almış başını gitmiş...nadiren ara ara girmeye çalışıyorum ama inanın aklım hep sizde....hepimizin çalışmaları tam gaz devam ediyor maşallah
allah hepinize tatlı tatlı bebekler versin en kısa zamanda hayırlısıyla inşallahhhhhhhhh, dinimiz amin
halvet haftama gireceğim ben deama birkaç gündür boyun ağrısından duramıyorum. yel girmiş
yel girmesi için kür bilen var mı acaba :18:
Pitikommmmm ağzına sağlıkkkk Allah dualerımızı kabul etsin inşallahhhhhh.
Bugünki Menü:
Kremalı mantarlı biftekkkk ilk kez yaptım kızlarr süperrr olduuuuuu tadına baktım hepsini yicektim nerdeyse hemen tarif veriyorummmm
Malzemeler
1 orta boy soğan
2 avuç kadar mantar, ben konserve kullandımmmm
2 adet kırmızı biber
1 çorba kaşığı un
yarım çay bardağı krema
karabiber, tuz
Dilediğiniz kadar biftek. Ben ince külbastı kullandım
Yapılış
Soğanı kavuruyoruz, mantarları atıyoruz kavuruyoruz, en son biberleri atıyoruz. Ben etleri düdüklüde yumuşayıncaya kadar pişirdim. Kavurduğumuz sebzelerin üzerine 1 yemek kaşığı un serpiyoruz, biraz kavurup yarım su bardağı krema ekliyoruz, en son haşladığımız etleri suyuyla birlikte ilave ediyoruz. Bu şekilde 15 20 dakika daha pişirip altını kapatıyoruz. Sonra yemeyip yanında yatıyoruz, kocişi bekliyoruz :18:
Ben yanına fırında elma dilim patatesle servis yapıcammm
Bide kara lahana salatam var :)
Tatlı olarakta eşime keçiboynuzu pekmezi bana bal tarçın çörek otu
kızlaaaaaaar sizleri çok özledim, ayrı ayrı hepinizi... yine bir muhabbet, bir pozitivizm almış başını gitmiş...nadiren ara ara girmeye çalışıyorum ama inanın aklım hep sizde....hepimizin çalışmaları tam gaz devam ediyor maşallah
allah hepinize tatlı tatlı bebekler versin en kısa zamanda hayırlısıyla inşallahhhhhhhhh, dinimiz amin
halvet haftama gireceğim ben deama birkaç gündür boyun ağrısından duramıyorum. yel girmiş
yel girmesi için kür bilen var mı acaba :18:
cnmm gecmis olsunnnn hosgeldinnnn :) olsun bisey olmazzzz bu ara bisey tasimaa bide sicak tut boynunu biseyler sar atki sal aslinda boyunlugun varsaa onu kullansan1-2 gune gecerr
aman agri falan deyipp sakin halvetlerini kacirmaaaa
agrii gecerrrr onemlii deilll cnmmmmmmmm
onemli olan halvettt
boynunu sicak tut yeter istersen voltaren surebilirsin bide o tarz pedler var direk yapistiyosun yaki gibi ????
bendede olduu ben sarip sarmaladim gecirdimm cnmm
gel gel panayır var
boyun ağrısı için en iyisi halvet egzersizi,benden söylemesi
biizm halvet bu aksammm fourtreekk :)
ayy durmak yok yola devammm gibi biseyyyyy :)))) tutana kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))
kız allah iyiliğini versin parmaklamana falan gerek yok sildiğinde malum bölgeyi tuvalet kağıdına geliyor zaten derinlere inme yüzeysel olarak belli oluyor zaten ondan alır bakarsın korkulacak bişey yok bunda
PERIMMMMMMMMMM nerelere gittinnnnn kusummmm ??
kizlar bugun
hophop kofte top kofte yapicukkk bennnnnnn (sulu kofte hani terbiyeli olandannn )
yahuu bunu her yapisimda yine unutuyorumm cokkk guzell yapan varmiii pirinclii
icini hazirladimm amaaa suyu kisminda portledim :)))
Mrb kızlarrrrr
Hepiniz süpersiniz maşallah enerjiniz yerinde
Ben çok katılamıyorum sohbetlerinize ama unutmayın beni sakın
Peri ve idilga iyi ki varsınız canlarım.Biz sizin her zaman arkanızdayız.
Sizi seviyoruzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?