Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

vereyim tatlım tabiki ne demek o tulumun poposundada pomponu var kapşonundada kulaklar anlayacağın tavşan olacak onu giydiğinde biz tam çekemedik
günler azaldıkça bendede korku çoğalıyor sağsalim bi kucağıma almadan içim rahat etmeyecek

seyzenim keyfim yerinde çok şükür kafamıza göre takılcaz zaten yumoş günümüzü de bilmiyoruz ya nasip herşeyin hayırlısı olursa hertürlü olur zaten.. rahim film çektircektim laparoskopi şart diyince dr ki burdaki dr umada göründüm filme gerek yok dedi ondan da vazgeçtim ne olursa artık düşünmemeye karar verdim düşünün bat ne zaman onu bile bilmiyorum

yupppiiiiii tavşanları çok severiiim
içini ferah tut tatlım. inşallah sağsağlim kucağına alacaksın yavrunu. Allah ikinizi de sakınsın korusun

di mi tatlım takmamak gerekiyormuş valla.
bazen geziniyorum forumlarda da "hep beklemediğimiz anda oldu" cümlesiyle karşılaşıyorum. dediğin doğru hesap kitabı bırakalım. satı batı yumoşu totoşu bırak keyfine bak

günaydın deryaaam
Allah sana ve oğluşlarına sağlık versin tatlım...
ben kaçtım

fatihaları okuyuverelim kızlar imkanı olan yok mu? son 250 şer tane!!!

günaydın deryaaam
ben kaçtım

annem bu akşam banyo yapcam daha lekelenmem biterse şayet yarına kadar kimse okumazsa yarın bende okurum bu arada bir tane dua varmış ne kadar çok kişi okursa bizim için okadar iyi olurmuş hamile kalmamız için onuda netten bulayım uzun bir dua birbirimiz için ondanda okuyalım
yada işyerlerinde fax ı olanlar varsa özelden yazsınlar faxlayayım

Amin canım,cümlemize inşallah.Allah ım seninde gönlüne göre versin en hayırlı en yakın zamanda inşallah...

Kızlar benim işler çok yoğun.Daha 200 ü bitiremedim.Bitirmiş olsam alırdım...

günaydın deryaaam
ben kaçtım

günaydın günaydın günaydıııııııııııın

Selam kızlar nasılsınız, umarım beni hatırlarsınız uzun zamandır giremiyordum. Öncelikle merak edenler olduysa son durumumu hemen anlatayım en son Perimin önerdiği tüp bebek merkezine gidip ön görüşme yapacaktık ve randevu almıştım ondan sonrasını size anlatamadım. Randevu saatimize yakın tam evden çıkarken çat kapı misafir geldi. Ve o gün gidemedik daha sonra ki bir tarihe alalım dedik eşimle ufak bir sürtüşme yaşayım onu da erteledim sinirlenip ne çocuk doğurucam bu adama dedim ... ve eşimle sulh sağlanınca oturup konuştuk görevde yükselme sınavımız vardı yaz boyunca ders çalıştık stresli bir dönemden geçtik ve bu kadar stresin arasında birde bunu yaşamayalım her şey bittikten sonra tedaviye başlayalım dedik. Malum önümüzdeki ay bayram ve hesabımıza göre tamda bayram dönemine geliyor transfer aşaması yani riski göze almayalım diyerek , kasımda tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.... Yani anlayacağınız bir arpa boyu yol alamadım...

hayırlısı olsun canım yol alamayan tek kişi sen değilsin sıkıntı yapma bakarsın tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin

hayırlısı olsun canım yol alamayan tek kişi sen değilsin sıkıntı yapma bakarsın tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin

Canım Allahtan hayırlısını istiyoruz her zaman ama artık ben umudum kalmadı yani kendiliğinden olmayacak yani gidip paşa paşa tüp bebek yaptırıcam ve Allahın izniyle ikizlerimi kucaklıycam :)))

merhabaaa...

esincim senin fotolar bize ışık tutacak inş. liste gibi ne eksik ne fazla var maşallaah...eğer birgün olurda bebeğim olursa fotolara bakıp alışveriş yapıcam

hoşgeldin medmusum merak ediyordum ben seni...perim nereyi önermişti kaçırmışım..ben ankalife a gittim aşılama için. kendi doktorum da orayı önermişti. sanırım yine oraya gidebilirim. ilgi fena değil. yine de birşeyler eksik gibi hissettim. yani herşey o kadar otomatik ve planlı ki insan bir düşünüyor. robot gibisin yat kalk, iğneler, testler hofff...

bakalım kasım a denk getirebilecek miyiz biz...:26::26:

zaten senin yokuğun fazlasıyla belli oluyor tatlıııım

Amin canım,cümlemize inşallah.Allah ım seninde gönlüne göre versin en hayırlı en yakın zamanda inşallah...

Kızlar benim işler çok yoğun.Daha 200 ü bitiremedim.Bitirmiş olsam alırdım...

sen yorma kendini canım zaten gerekeni yapıyorsun öpüldün

kızlar ben bebişlerimin yanına koşuyorum. benim canavarlar biraz geç kalsam okulu yerler hepinizi seviyam

kızlaarr misafirimm vaaaaaa....

idilimin brownisini yapııcaaammmmm fındıkta koycaaammmm....nmm nmmmm nmmmmm...

haydi herkese kolay gele işlerin de, bebelere dikkat edileee.... ayyhh ilk bebeğee az kaldııı.....aylar geçi geçi veriyorrr....

OLURSA NE DEMEK ARKADAŞIM OLCAK İNŞALLAH ALLAHIMIN İZNİYLE
OOO ALIŞVERİŞEDE ALIŞVERİŞ YAPANA YARDIM ETMEYEDEBAYILIRIM BEN HERKONUDA YARDIM EDERİM SİZE ZEVKLEE HEMDE

AMİN TATLIM İNŞALLAH

BU ARADA BEBİŞİNİN İLK KIYAFETİDE HAZIR BİLE UĞUR GETİRİRİZ İNŞALLAH

Son düzenleme:
AMİN TATLIM İNŞALLAH

BU ARADA BEBİŞİNİN İLK KIYAFETİDE HAZIR BİLE UĞUR GETİRİRİZ İNŞALLAH

Ayyyy ewet ewet ortada bebek yok ama kıyafeti var
ilk kıyafeti... içim bir hoş oldu şimdi bak :44:
inşallah Kaan ın, biricik oğluşun hepimize şans getirir. Allah mutluluğunu daim etsin tatlım

günaydınnn kızlarrrr :))) bugün aksamm bol bol dua edelim birbirimizee..cuma gecesii insallah rabbim dualarımızı kabul eder..bebiş bekleyenlere bekletmeden bebişlerini verir insallahhh..hamişlerede hayırlı dogumlar nasip etsin saglıkla sıhhatle ınsallahh..banada 50'ser yazın canım dua..

günaydın canım nasıl gidiyor hamişlik, prensesin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…