- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.401
günaydın canım. ay akşamdan beri açıp açıp bakıyorum Kaan ın cicilerine. herşeyi almışsın yaw. lego bile var... bakmaktan beğenmeyi unutmuşum walla
ama o karın kısmı beyaz, mavi düğmeli, kolları ve kapşonu çizgili tulum var ya ona bayıldım. onu bana veeeeeeer
zaten ben doğurana kadar biz eskişehir e gitmiş oluruz. Kaan da büyümüş olur. hıı??? :44:
yupppiiiiiivereyim tatlım tabiki ne demek o tulumun poposundada pomponu var kapşonundada kulaklar anlayacağın tavşan olacak onu giydiğinde biz tam çekemedik
günler azaldıkça bendede korku çoğalıyor sağsalim bi kucağıma almadan içim rahat etmeyecek
seyzenim keyfim yerinde çok şükür kafamıza göre takılcaz zaten yumoş günümüzü de bilmiyoruz ya nasip herşeyin hayırlısı olursa hertürlü olur zaten.. rahim film çektircektim laparoskopi şart diyince dr ki burdaki dr umada göründüm filme gerek yok dedi ondan da vazgeçtim ne olursa artık düşünmemeye karar verdim düşünün bat ne zaman onu bile bilmiyorum
günaydın deryaaam
Allah sana ve oğluşlarına sağlık versin tatlım...
ben kaçtım
fatihaları okuyuverelim kızlar imkanı olan yok mu? son 250 şer tane!!!
günaydın deryaaam
Allah sana ve oğluşlarına sağlık versin tatlım...
ben kaçtım
fatihaları okuyuverelim kızlar imkanı olan yok mu? son 250 şer tane!!!
günaydın günaydın günaydıııııııııııın
Selam kızlar nasılsınız, umarım beni hatırlarsınız uzun zamandır giremiyordum. Öncelikle merak edenler olduysa son durumumu hemen anlatayım en son Perimin önerdiği tüp bebek merkezine gidip ön görüşme yapacaktık ve randevu almıştım ondan sonrasını size anlatamadım. Randevu saatimize yakın tam evden çıkarken çat kapı misafir geldi. Ve o gün gidemedikdaha sonra ki bir tarihe alalım dedik eşimle ufak bir sürtüşme yaşayım onu da erteledim sinirlenip ne çocuk doğurucam bu adama dedim ... ve eşimle sulh sağlanınca oturup konuştuk görevde yükselme sınavımız vardı yaz boyunca ders çalıştık stresli bir dönemden geçtik ve bu kadar stresin arasında birde bunu yaşamayalım her şey bittikten sonra tedaviye başlayalım dedik. Malum önümüzdeki ay bayram ve hesabımıza göre tamda bayram dönemine geliyor transfer aşaması yani riski göze almayalım diyerek , kasımda tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.... Yani anlayacağınız bir arpa boyu yol alamadım...
hayırlısı olsun canım yol alamayan tek kişi sen değilsin sıkıntı yapma bakarsın tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin
günaydın günaydın günaydıııııııııııın
Selam kızlar nasılsınız, umarım beni hatırlarsınız uzun zamandır giremiyordum. Öncelikle merak edenler olduysa son durumumu hemen anlatayım en son Perimin önerdiği tüp bebek merkezine gidip ön görüşme yapacaktık ve randevu almıştım ondan sonrasını size anlatamadım. Randevu saatimize yakın tam evden çıkarken çat kapı misafir geldi. Ve o gün gidemedikdaha sonra ki bir tarihe alalım dedik eşimle ufak bir sürtüşme yaşayım onu da erteledim sinirlenip ne çocuk doğurucam bu adama dedim ... ve eşimle sulh sağlanınca oturup konuştuk görevde yükselme sınavımız vardı yaz boyunca ders çalıştık stresli bir dönemden geçtik ve bu kadar stresin arasında birde bunu yaşamayalım her şey bittikten sonra tedaviye başlayalım dedik. Malum önümüzdeki ay bayram ve hesabımıza göre tamda bayram dönemine geliyor transfer aşaması yani riski göze almayalım diyerek , kasımda tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.... Yani anlayacağınız bir arpa boyu yol alamadım...
zaten senin yokuğun fazlasıyla belli oluyor tatlıııımannem bu akşam banyo yapcam daha lekelenmem biterse şayet yarına kadar kimse okumazsa yarın bende okurum bu arada bir tane dua varmış ne kadar çok kişi okursa bizim için okadar iyi olurmuş hamile kalmamız için onuda netten bulayım uzun bir dua birbirimiz için ondanda okuyalım
yada işyerlerinde fax ı olanlar varsa özelden yazsınlar faxlayayım
Amin canım,cümlemize inşallah.Allah ım seninde gönlüne göre versin en hayırlı en yakın zamanda inşallah...
Kızlar benim işler çok yoğun.Daha 200 ü bitiremedim.Bitirmiş olsam alırdım...
merhabaaa...
esincim senin fotolar bize ışık tutacak inş. liste gibi ne eksik ne fazla var maşallaah...eğer birgün olurda bebeğim olursa fotolara bakıp alışveriş yapıcam
hoşgeldin medmusum merak ediyordum ben seni...perim nereyi önermişti kaçırmışım..ben ankalife a gittim aşılama için. kendi doktorum da orayı önermişti. sanırım yine oraya gidebilirim. ilgi fena değil. yine de birşeyler eksik gibi hissettim. yani herşey o kadar otomatik ve planlı ki insan bir düşünüyor. robot gibisin yat kalk, iğneler, testler hofff...
bakalım kasım a denk getirebilecek miyiz biz...:26::26:
yupppiiiiiitavşanları çok severiiim
içini ferah tut tatlım. inşallah sağsağlim kucağına alacaksın yavrunu. Allah ikinizi de sakınsın korusun
di mi tatlım takmamak gerekiyormuş valla.
bazen geziniyorum forumlarda da "hep beklemediğimiz anda oldu" cümlesiyle karşılaşıyorum. dediğin doğru hesap kitabı bırakalım. satı batı yumoşu totoşubırak keyfine bak
AMİN TATLIM İNŞALLAH
BU ARADA BEBİŞİNİN İLK KIYAFETİDE HAZIR BİLE UĞUR GETİRİRİZ İNŞALLAH
günaydınnn kızlarrrr :))) bugün aksamm bol bol dua edelim birbirimizee..cuma gecesii insallah rabbim dualarımızı kabul eder..bebiş bekleyenlere bekletmeden bebişlerini verir insallahhh..hamişlerede hayırlı dogumlar nasip etsin saglıkla sıhhatle ınsallahh..banada 50'ser yazın canım dua..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?