- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.381
BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ TEYZELERİ OĞLUMUN EŞYALARINI
Canişkolarrrrrrrrrrrrrr meyabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGüNOOOŞŞŞŞŞŞŞŞ
Hepinize sımsıkı sarılmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ay biii ağız tadıyla muhabbet edemedikkk, liste cort olmuşşşşş derhal düzeltmek gerekkkkkkkkkk
Babam geliyo bugüünn Ankarada bi işi vardı bi gece kalıp Bursaya döncekkkk hazırlık yapıyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Keyfim yerinde, hayat güzellllll, Allahıma binlerce kez şükürler olsun aldığımız her nefes içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Herşeyy çoookkkkkkk güzel olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ççoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hepinizi o kadar özledim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sizi çok seviyorum hiç unutmayın timam mııı, hepinizi ayrı ayrı çok çok seviyorummm, hep aklımdasınız heppppppppppp
Bugünlükte affedin beni cicikolarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Toplaşalım en kısa zamandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yaaaaaa süper olmuşşşş..eline sağlııkkkk...ne büyük bir keyiftirr bunları almaakkk...allahh sağlıkla mutlulukla kullanmayı da nasip etsin esinciimmmm....
Bizim de böyle heyecanlar yaşayacağımız günler gelsiiinnn
esiniiiiiimmmm hepsi çoooooookkk güzeelllllllll ayyy yirim ben onlarıı kaanımızı daaaa
Allahım sağlıkla giymeyi kullanmayı nasip etsin inşaallah
periiiiiiimmm hoşgeldin bitanemmm topiğin havası değişti heeee
Iyi olmanıza çookk sevindiimmm tatlişkoomm kara böcüüümm
seni seviyoooooooommmm kocamaaaaaaaaaannnnn
canımmm hepsi birbirinden güzelllll :) allah saglıkla kucagna almayı nasip eder insallahhh :d coookkk begendimmmmmm coooooooooookkk
selammmmmmmmmmm:79::79::79::79::79::79::79::79:
esinim, çok güzel şeyler almışsın bebeğine canım, güzel günlerde kullanın hepsini. o kadar çok beğendim ki gözlerim yaşardı. canım benim.
penderimmmm, sen nasılsın canım, tarama testi bekliyordun , ben kaçırdım, herşey yolunda diil mi canım??? allah sizi ve bebeklerinizi korusun
canım geldim ama hemen geri çıkmak zorunda kalmıştım iş yeri tadilattaasosum da gelmiş hoşgelmişşşşşşşş
öncelikle doktoruma gittimm kızlarr
bebeğim iyiymiş çok şükürrrr heryerini gördüm ayrıntılıı birskldee anladınız nereyi gördüğümüü :)))))))))))))))))
göbeğim sürekli sızlıyoo falan dedim yaa o hamilleliğe bağlı fıtık varmıs karnımda ondan oluyormuşş bu agrı gitgide artabilirmişte hiçbirsy yapılmıyormuşş
tontilişim iyii yaaa o ban ayeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bana 100 yaz beybi,az once bitirdim...........................messstrrra............. .....deragün
seyzen......................201................... . ......201
mehmetderya.............100....................... ....100
hafzak......................100................... ........100
messtrrra..................150.................. .........150
aybicim......................50.................. ...........50
seyzenin annesi..........100............................100
toplam......................701................... ........701
kızlar arkadaşlarımıza ayıp oluyor. son 300... yok mu 3 gönüllü ? :44:
ağzına sağlık darliiingBana 100 yaz beybi,az once bitirdim
valla kıskandımmmmmmmmmmmmm
o nasıı bir yatak odasıdır öyleeeeeeeeeee bayıldımmmmmmmmmmmmmm
sennasııı güzel bir anne olcaksın öyleeee o odayı nasılda sğslemiş düzenlemişşşş herşeyinii yaaa kıyamammmmm ayy bir kötü oldumm yaaa bakıncaaaaaaaaaaa..
Valla kaanım güle güle kullansın eşek herif mucukkk yapıyom onuu burdannnnn o beşikkkkkk nasıı gzelmişşşşşşşşşşşşşşşşş öyleee süperrrrrrrrrrrrr bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm
herseyii herşeyii çokkkkkkkkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll
tütütütüttü maasallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayyyyyyyyyyy nazar değmesinn inşşşşallllllllllllllllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
öptüm canmımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım geldim ama hemen geri çıkmak zorunda kalmıştım iş yeri tadilatta
esoşşuuuummm hepsi birbirinden güzel gözümden 1 damla yaş aktırabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah
pidilim rabbim senide tez vakitte kavuştursun kocişine inşallah
periimmm seni mutlu görmek ne kadar güzel
bojjoommm sende hoşgeldin ayrıcaa
kızlar hepinizide kocaman
esoşum çok beğendik kaan ın cicilerini. eşim de yanımdaydı. daha önce aynı bebek odasına internette bakmış ama dolabın içini görememiştik sayende ayrıntılı bi şekilde incelediksaol.
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin tatlım
Periiiim böyle neşeli hayat dolu olman ne güzeeel. Allah mutluluğunu daim etsin.
listenin gerçekten elden geçmesi lazım
pidiloşum hakkında hayırlısı. hep dualarımdasın inan. öpüyorum seni
vitaminciiiim tontişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.
asosum sen ne alemdesin keyfin nasıl?
bu arada eylemim de aybicem de görünmüyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?