Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

evet canım yaa arkadaş olurlar ne güzel,Rabbim o günleri gösterir inşallah.prensesim iyi çok şükür penderimm ama ben uykusuzluk çekiyorum 1 aydır leyla gibiyim,hamile yastığı siparişi verdim az önce.heryerim ağrıyo yatarken,iyi gelir belki.
göbeğin ne durumda canım çıktı mı,benimki iyice belirginleşti eşim her geçen gün daha da büyüdüğünü söylüyor

ısılım aminn ınsallahh..bende uykusuzluk problemi cekiyorum nerden sipariş verdin hamilelik yastıgını,normalde ben yüzüstü uyumayı seviyorum..smdi öle yatamadıgım ıcın uykum cok bölünüyo..benmde göbüşüm iyice cıktı canım..artık hamiş oldugum belli :)) bakalım yarın doktor ne dicekk :))

hayırlı haberlerle gel bitanem inşallahhh

Hamile Yast11, Hamilelere Özel Yast1k, Sweet Dreams Hamile Yast11

ben burdan aldım canım mart annelerinden kopya çektim alanlar çok memnun kalmış,bende senin gibi yüzüstü uyurdum

hatunlar ne edenzisinizzz öyleeeeeeeeeeeeeeeeee

bebitolar ne alemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

halvet çalışmaları ne alaemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben iyiyimm Allaha şükürr cok hareketli oluncz göbüşüm feci acıyoooo ama napcaz katlanıyozzz iştee :))))))))))

bebişimin canı sagolsunda öönemli değil..........

bende oda takımı bakayım diyorum amaa bilemyrum işteeeeeeee

sepetini annem yaptırıyoo amaa oda alamayabilirim suan belli değil (

iştee böyle geçen bakırköye doktora gittiğimde benim ufaklıgaa bir yelek gibin sosyetik birsey aldım birde pembe yanları beyaz cizgilii hani çakma marka gibi :)) ayyy o kadar güzeldilkii,kasada kızlar cıglık attıı ayyy ne güzell bu esortmann altı diyooo. :))))))))))

öyle işte kızlar şimdilikkkkkkkkkk

biz iyiyiz canım yavaş yavaş büyüyoruz bakalım
ayy bu prenseslere ne güzel kıyafetler yapıyolar ya hepsini alıp eve götürmek istiyorum güle güle giysin minnak vitoş cicilerini

biz iyiyiz canım yavaş yavaş büyüyoruz bakalım
ayy bu prenseslere ne güzel kıyafetler yapıyolar ya hepsini alıp eve götürmek istiyorum güle güle giysin minnak vitoş cicilerini

yaa canımm sormaaaaaaa birde küçük spor ayakkabılarınııı gördümm yiycektimm magazada az kalsınnnnnnnnnnn

herseyin küçüğü güzel oluryor dimiiii
prenses dogaa han ım nasıllllllllllllllllllllllllllll yirim onuuuuuuuuu

yaa canımm su unnado sitesine bayıldımm :))) sende bak cok tatlı seler varr..amin canmm cok saolll..sen ne zaman doktora gtceksin..

hayırlı olsun vitoşumm güle güle giysin miniş vitaminn bizde iyiyiz cok sükürr,yarn doktora gtcemm cok heycanlıyımm

aynen öyle canım küçücük şeyler çok tatlı ama fazla abartmamak gerek hemen büyüyolarmış
doğammm iyi çok şükür vitoşummm hareketlerini hissetmeye başladım süper bişi

şimdiden bi dolu kıyafet aldım penderim dayanamam diye bakmayım dedim ama bakıcam da alıcam da yaaaa en doğal hakkım bu benimmm
aslında ben dün başka bi doktora idrar tahlili bahanesiyle uğradım gördüm doğamı,kendi doktoruma da haftaya cuma gidicem canımm

Son düzenleme:

kızzz penderrrrrr kacgündür bkıyorumda yazamıyorum bir türlüüüüüüü
maasallahh kızzzzzzzzzzzz kızceninn gocamann olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

eşimin dükkanındayım şuan bugün doktor gidicektik yaa ben dayanamadım dün akşam üzeri gittim ablamla beraber kesemizi gördük minnacık bişey teyzeleri minnacıktı doktor teyze resim verdi bize ilk resmimiz ağlamamak için zor tuttum kendimi tansiyonumu ölçerken heycandan bayılıcaktım o derece 15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi inşallah rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip eder. 15 dakika sonra eşim dayanamadı aradı noldu diye dedim gördük keseyi resim bile verdi doktor Hemen getir bana bebeğimin resmini diyooo :)))))

kızlar rabbim tüm bekleyenlere bu anları nasip etsin tarif edilemez bir duygu çok güzel hala gerçek olduğuna inanamıyorum.

evett vitoşumm kocamann olduu :)) masallahh bebişlerimizeee senin minişindee koskocamann olmuss yaaa cok az kaldıı sanaaa

amin hafzagım insallah saglıkla sıhhatle kucagna alırsınn :))

Periiimmm gelmişsiiiinnn abin iyileşiyor mu çok şükür çok şükür şükürler olsun dahada iyi olacak ben inanıyorum eskisinden bile daha iyi olucak dualarımıza sizin desteğinizle inşallah bitanem

Evet perim oldu oldu valla hala inanamasamda oldu gibi gözüküyo :)) mucizeler herzaman var derdin hep perim evet mucizeler herzaman varmış gerçekten sende o güzel duyguları yaşıycaksın canımıniçi topiğimizde ki tüm kızlarla beraber bu anları yaşamak için birbirimize dualar ediyoruz destek oluyoruz rabbimin izni ile hepimiz anne olucaz inşallah seni çoooooookk seviyorum.

üzülme canım demesi kolay seni çok iyi anlıyorum tatlım ama şöyle düşün birgün olacak ama o gün bügün değilmiş daha bişey bilmiyoruz tek bildiğimiz bu ay bebişinin gelmediği bir sonraki ay bize neler getirecek bilmiyoruz bende senin gibiydim hatta ocağı beklemeden ekim kasım gibi tüp bebek yaptırıcaktık ama dediğim gibi yarın ne olacağını tahmin bile edemeyiz inşalah senin içinde yarın hep güzel haberler getirir.

BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ TEYZELERİ OĞLUMUN EŞYALARINI

tek tek teeekkk inceledim hepsini esinim hepsi birbirinden güzel bayıııııldımmm tek kelimeyle harikalar sende harika bi anne olucaksın düzenine detaylarına bayıldıııımmmm zaten o minik şeylerin çirkini yok ki tüm mağazaları eve taşısak anca gözümüz doyar

yaaa eşim geldi bana evin yolu göründüüü (( ne güzel geçmişi okuyodum neyse kızlar kendinize iyi bakın pazartesi iş başı yapıcam nasipse
hepinizi kocamann

Medmusuummm canım merak ediyodum senii
en beklenmedik zamanda geliyo bebişler,senin de öyle olur umarım
olmazsa da tüple dalarsınız darling
hadi hayırlısı bakalım

inşallah hafzakımmm...kısmet artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…