- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.421
günaydın canım nasıl gidiyor hamişlik, prensesin nasıl?
günaydınn canımm iyi gidiyo cok sükürr :) prensesimide yarın görcem insallah hayırlı saglıklı haberlerini alırım :) sen nasılsın ısılım senin prensesin nasıll :)) kızlarımızz arkadas olurlar artık
evet canım yaa arkadaş olurlar ne güzel,Rabbim o günleri gösterir inşallah.prensesim iyi çok şükür penderimm ama ben uykusuzluk çekiyorum 1 aydır leyla gibiyim,hamile yastığı siparişi verdim az önce.heryerim ağrıyo yatarken,iyi gelir belki.
göbeğin ne durumda canım çıktı mı,benimki iyice belirginleşti eşim her geçen gün daha da büyüdüğünü söylüyor
ısılım aminn ınsallahh..bende uykusuzluk problemi cekiyorum nerden sipariş verdin hamilelik yastıgını,normalde ben yüzüstü uyumayı seviyorum..smdi öle yatamadıgım ıcın uykum cok bölünüyo..benmde göbüşüm iyice cıktı canım..artık hamiş oldugum belli :)) bakalım yarın doktor ne dicekk :))
biz iyiyiz canım yavaş yavaş büyüyoruz bakalımhatunlar ne edenzisinizzz öyleeeeeeeeeeeeeeeeee
bebitolar ne alemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
halvet çalışmaları ne alaemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben iyiyimm Allaha şükürr cok hareketli oluncz göbüşüm feci acıyoooo ama napcaz katlanıyozzz iştee :))))))))))
bebişimin canı sagolsunda öönemli değil..........
bende oda takımı bakayım diyorum amaa bilemyrum işteeeeeeee
sepetini annem yaptırıyoo amaa oda alamayabilirim suan belli değil(
iştee böyle geçen bakırköye doktora gittiğimde benim ufaklıgaa bir yelek gibin sosyetik birsey aldım birde pembe yanları beyaz cizgilii hani çakma marka gibi :)) ayyy o kadar güzeldilkii,kasada kızlar cıglık attıı ayyy ne güzell bu esortmann altı diyooo. :))))))))))
öyle işte kızlar şimdilikkkkkkkkkk
biz iyiyiz canım yavaş yavaş büyüyoruz bakalım
ayy bu prenseslere ne güzel kıyafetler yapıyolar ya hepsini alıp eve götürmek istiyorumgüle güle giysin minnak vitoş cicilerini
hayırlı haberlerle gel bitanem inşallahhh
Hamile Yast11, Hamilelere Özel Yast1k, Sweet Dreams Hamile Yast11
ben burdan aldım canım mart annelerinden kopya çektim alanlar çok memnun kalmış,bende senin gibi yüzüstü uyurdum
hatunlar ne edenzisinizzz öyleeeeeeeeeeeeeeeeee
bebitolar ne alemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
halvet çalışmaları ne alaemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben iyiyimm Allaha şükürr cok hareketli oluncz göbüşüm feci acıyoooo ama napcaz katlanıyozzz iştee :))))))))))
bebişimin canı sagolsunda öönemli değil..........
bende oda takımı bakayım diyorum amaa bilemyrum işteeeeeeee
sepetini annem yaptırıyoo amaa oda alamayabilirim suan belli değil(
iştee böyle geçen bakırköye doktora gittiğimde benim ufaklıgaa bir yelek gibin sosyetik birsey aldım birde pembe yanları beyaz cizgilii hani çakma marka gibi :)) ayyy o kadar güzeldilkii,kasada kızlar cıglık attıı ayyy ne güzell bu esortmann altı diyooo. :))))))))))
öyle işte kızlar şimdilikkkkkkkkkk
aynen öyle canım küçücük şeyler çok tatlı ama fazla abartmamak gerek hemen büyüyolarmışyaa canımm sormaaaaaaa birde küçük spor ayakkabılarınııı gördümm yiycektimm magazada az kalsınnnnnnnnnnn
herseyin küçüğü güzel oluryor dimiiii
prenses dogaa han ım nasıllllllllllllllllllllllllllll yirim onuuuuuuuuu
yaa canımm su unnado sitesine bayıldımm :))) sende bak cok tatlı seler varr..amin canmm cok saolll..sen ne zaman doktora gtceksin..
hayırlı olsun vitoşumm güle güle giysin miniş vitaminnbizde iyiyiz cok sükürr,yarn doktora gtcemm cok heycanlıyımm
yaa canımm su unnado sitesine bayıldımm :))) sende bak cok tatlı seler varr..amin canmm cok saolll..sen ne zaman doktora gtceksin..
hayırlı olsun vitoşumm güle güle giysin miniş vitaminnbizde iyiyiz cok sükürr,yarn doktora gtcemm cok heycanlıyımm
evett vitoşumm kocamann olduu :)) masallahh bebişlerimizeeekızzz penderrrrrr kacgündür bkıyorumda yazamıyorum bir türlüüüüüüü
maasallahh kızzzzzzzzzzzz kızceninn gocamann olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
eşimin dükkanındayım şuan bugün doktor gidicektik yaa ben dayanamadım dün akşam üzeri gittim ablamla beraber kesemizi gördük minnacık bişey teyzeleri minnacıktı doktor teyze resim verdi bize ilk resmimiz ağlamamak için zor tuttum kendimi tansiyonumu ölçerken heycandan bayılıcaktım o derece 15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi inşallah rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip eder. 15 dakika sonra eşim dayanamadı aradı noldu diye dedim gördük keseyi resim bile verdi doktor Hemen getir bana bebeğimin resmini diyooo :)))))
kızlar rabbim tüm bekleyenlere bu anları nasip etsin tarif edilemez bir duygu çok güzel hala gerçek olduğuna inanamıyorum.
Topiği açtığımda aileme kavuşmuş gibi hissettimmmm, Bursadan döndümm evimdeyim artık. Abim günden güne iyileşiyor şükürler olsun. Çok daha iyi olucak inşallahh. Ya şuan ellerim titriyor yazarken HAFZAKIMMMMMMMMMMMMMMM şuan sana duygularımı anlatamammmm, mucizelerin her zaman var olduğunu bikez daha anladım ANNE ADAYIYIM yazını okuduğumdaaa, canımmmmmmmmmm kendim hamiş olsam bu kadar sevinirdim inannnnn nası moral oldu bana bu haberrrrrr, oldu işte bitanemmmmm olduuuuuuuuuuu. 1 hafta yoksun sanırım geldiğinde topluca halay çekelim tamam mııı. Senin için hep dua edicem sımsıkı tutunsun bebişin sana.
Bugün topik boşş benimde evde işlerim var yarın görüşürüz canlarım hepinizi çok özledim ve çok seviyorum
evet şuan itibariyle kırmızı geldiiiii...
hofff napalım Allah birgün nasip eder inşallah..bu sefer ümitliydim yine kısmet olmadı...tek teselli zamanında geldi kırmızılar...
hani birşeyi çok istersen oluyodu yau
kendimi cipse, çikolataya vercem bu gecebir aylık sağlıkta biyere kadar
öyle ballı lokmalarım messten de pas..sırada ki gelsiiiiiiiiiinnnnnn.....
BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ TEYZELERİ OĞLUMUN EŞYALARINI
evett vitoşumm kocamann olduu :)) masallahh bebişlerimizeeesenin minişindee koskocamann olmuss yaaa cok az kaldıı sanaaa
amin hafzagım insallah saglıkla sıhhatle kucagna alırsınn :))
günaydın günaydın günaydıııııııııııın
Selam kızlar nasılsınız, umarım beni hatırlarsınız uzun zamandır giremiyordum. Öncelikle merak edenler olduysa son durumumu hemen anlatayım en son Perimin önerdiği tüp bebek merkezine gidip ön görüşme yapacaktık ve randevu almıştım ondan sonrasını size anlatamadım. Randevu saatimize yakın tam evden çıkarken çat kapı misafir geldi. Ve o gün gidemedikdaha sonra ki bir tarihe alalım dedik eşimle ufak bir sürtüşme yaşayım onu da erteledim sinirlenip ne çocuk doğurucam bu adama dedim ... ve eşimle sulh sağlanınca oturup konuştuk görevde yükselme sınavımız vardı yaz boyunca ders çalıştık stresli bir dönemden geçtik ve bu kadar stresin arasında birde bunu yaşamayalım her şey bittikten sonra tedaviye başlayalım dedik. Malum önümüzdeki ay bayram ve hesabımıza göre tamda bayram dönemine geliyor transfer aşaması yani riski göze almayalım diyerek , kasımda tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.... Yani anlayacağınız bir arpa boyu yol alamadım...
üzülme canım demesi kolay seni çok iyi anlıyorum tatlım ama şöyle düşün birgün olacak ama o gün bügün değilmiş daha bişey bilmiyoruz tek bildiğimiz bu ay bebişinin gelmediği bir sonraki ay bize neler getirecek bilmiyoruz bende senin gibiydim hatta ocağı beklemeden ekim kasım gibi tüp bebek yaptırıcaktık ama dediğim gibi yarın ne olacağını tahmin bile edemeyiz inşalah senin içinde yarın hep güzel haberler getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?