Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
mrb güzel hamişler ve hamiş adyları ben bişey sorcam özellikle hamişlere hamiş oldugunuzu ögrenmeden önce belirtileriniz nelerdi bnim ayın 1 de adet olmam lazımdı ama olmadım aynı günde idrar testi yaptım negatif cıktı ama hala adet olmadım kan vermeyede korkuyorum bazzen karnımda çekimeler oluyo sanki sag yumurtalıgımın içinde bişi varmış gibi hissediyorum ama psikolojik olmasındanda korjuyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

canım hamile değilim ama belirtiden bunu çıkarmak çok zor okuduklarımdan öğrendiğim...pztsiye kadar olmazsan kan vermek en doğrusu..gerçi adet günün geçeli epey olmuş..bugün versen de olur...

korkacak birşey yok..daha işin başı bu kendini alıştırman gerek...

Son düzenleme:
CANIMIN içi yoldaş arkadaşlarımmmmmmm
bugün itibari ile AŞILANDIM :))) yine yeni yeniden HAYIRLISIYLA HAYIRLI ZAMAN HAYIRLI BEBİŞŞLERLE İNŞALLAHHHhhhhhhhhh

ist da buluştuk kocişle başına gelenler valla benim yumurt erken olgunlaşınca kociş 4 gün sonra hoppp geri geldiiii istdayızzzzz aşılandıkk bakalım hayırlısıyla beklemeye devammm yineeee aslında tüpe karar vermşiştim ama bu eşimin içinden gelen bi istek oldu bende peki dedim bakalım
doktorum cem demirel memorial de aşılandım hayırlısıyla DUA EDİN BANADA LÜTFENNNNNN
hepinizi öpüyorummmmmmm ve özlüyorummmmmmm az kaldııı sahalara dönmeme insallahhh kıslarrr

bu arada

ERDOGAN ımm cnmmmmm biz ennn sabırlıııı kıslarız unuttunmu LÜTFEN içinden bol dua et ve sen alttan almaya çalışss
benexol al bak bebiş sonrasında sinirlerinin güçlenmesi lazım eşinede ver günde 1 tane b vitamini o ve tüm sinir sistemini güçlendiren bişeyyy
akşamlarıda güzellll bitki çayları yap ennnn relaxolanlarındannnnnnnn
canımmm zor zamanlarda güzel süprizlerle yapıcagın sevgı jestleriyle atlatıcagını biliyorum azıcık işveli cilveli davrannnn lütfennnnnnn üzme eniştemiziiii cnmın içiii benimmm hadii bakalımmmmm güzel haberlerini bekliyoruzzzzz
nazar degmiştir oku azıcık kendıne evıne esine cnmcmm muckssssssssss

HERKESİ ÖPÜYORUMMmmm
allaha emanet OLALlımmmmm4
bolll DUAYA DEVAMMM
SİZİ SEVİYORUMM CAN arkadaşlarımmm

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

CANIMIN içi yoldaş arkadaşlarımmmmmmm
bugün itibari ile AŞILANDIM :))) yine yeni yeniden HAYIRLISIYLA HAYIRLI ZAMAN HAYIRLI BEBİŞŞLERLE İNŞALLAHHHhhhhhhhhh

ist da buluştuk kocişle başına gelenler valla benim yumurt erken olgunlaşınca kociş 4 gün sonra hoppp geri geldiiii istdayızzzzz aşılandıkk bakalım hayırlısıyla beklemeye devammm yineeee aslında tüpe karar vermşiştim ama bu eşimin içinden gelen bi istek oldu bende peki dedim bakalım
doktorum cem demirel memorial de aşılandım hayırlısıyla DUA EDİN BANADA LÜTFENNNNNN
hepinizi öpüyorummmmmmm ve özlüyorummmmmmm az kaldııı sahalara dönmeme insallahhh kıslarrr

bu arada

ERDOGAN ımm cnmmmmm biz ennn sabırlıııı kıslarız unuttunmu LÜTFEN içinden bol dua et ve sen alttan almaya çalışss
benexol al bak bebiş sonrasında sinirlerinin güçlenmesi lazım eşinede ver günde 1 tane b vitamini o ve tüm sinir sistemini güçlendiren bişeyyy
akşamlarıda güzellll bitki çayları yap ennnn relaxolanlarındannnnnnnn
canımmm zor zamanlarda güzel süprizlerle yapıcagın sevgı jestleriyle atlatıcagını biliyorum azıcık işveli cilveli davrannnn lütfennnnnnn üzme eniştemiziiii cnmın içiii benimmm hadii bakalımmmmm güzel haberlerini bekliyoruzzzzz
nazar degmiştir oku azıcık kendıne evıne esine cnmcmm muckssssssssss

HERKESİ ÖPÜYORUMMmmm
allaha emanet OLALlımmmmm4
bolll DUAYA DEVAMMM
SİZİ SEVİYORUMM CAN arkadaşlarımmm

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hayırlı uğurlu olsun canım hadi bakam Allah sağlık versin. güzel haberlerini en kısa zamanda alalım. hep dua ediyorum sana tatlııım

güzel günler çook yakında inşallah
:119::119::119::119::119:

erdogan canım,
önce kendine şunu sor: "ne olursa olsun bu durumun düzelmesini ve eski huzurlu günlerinize dönmeyi istiyor musun?her konuda alttan almaya razı mısın?" yoksa ;"çok kırgınım sonuna kadar direnip özür dilemesini bekliycem" mi diyorsun?
canım kızlarında ortak görüşü fark etmişsindir, konunun ne olduğunu bilmiyoruz ama senin adım atman gerekiyor bence de. erkekler bizim kadar hassas ve duygusal değiller maalesef. bazen beklemek olayın daha da büyümesine sebep oluyor bu yüzden. en iyisi bir ana önce uygun bir dille konuşmaya çalış ve sabret tatlım. ne dese de biraz sabret... aranız düzelince nasıl kırıldığını ve üzüldüğünü anlatmak daha kolay olur.
tabiiki sen daha iyi tanıyorsun kocanı ama olay yemek yememe noktasına gelmişse daha da büyümeden bişeyler yapmalısın canım.
hakkında en hayırlısı olsun tatlım. Allah huzur mutluluk ve en önemlisi sabır versin sana

idilişkoooo...hayırlı, uğurlu olsuuuuunnnnnn....

şıp diye tutsuuunnnnnnnnn...

bize de umut olsuuuuuuunnnnnnnnn...

bayram da kocacım gelceeeeeek, tatiiilll yapılacaakkk veeeeee idilişkoooommun sonucuu inş.pozitif olacaakkkk...içim kıpırrrr kıpırrrrr...

ayyy gğnoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar ben iki üç gündür sapıttımmmmmmmmmmmmmm uyku düzenim gitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sacma salak rüyalar görüyorummmmmmmmm buda hamilelikten olurmus son zamanlardaaaaaaaaaaaaa

off bir an önce yılbası gelsin instiyorum artık iiyice sabırsızlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dün eminönüne gittikk bir sürü şeyyy aldık kızımaaaaaaaaaaaaaa

Allahh bir an önce sizlerede nasip kısmet etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

idilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzzzzz koocişinin içinemi dogdu naptıı adamınn baksanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy bu sefer tüpe flan gerek kalmadan kal hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aşşahım bu güze lduyguyu biranönceeeeeeeeeeeeeee hemencecik yasatsın szlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
size ve sizin gibi tüm isteyen anne ve babalaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama böyle ilgilenmeyen sokaga bırakan insanlar varya nefret ediyorum onlardan onların olmasın cocuguuuu yazık günah o evlatlaraa bırakıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıı vicdansız yüreksizzzzzzzzzzzzzzz insanlar pisliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

AMANNNNN neyseeeeeeeeeeeee sizin hemencecikk dolsun dolsun göbvüşlerinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

he bu saatte kalkmadım hee 6 dan ber i ayaktayım :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kızımmm o saatte kalkılır mı?? hem de pazar pazar.....

uykunu düzene sokmayaa çalışş benim güzel annemmm sonraaa uykusuzz gecelerin çok olabiliirrrr...hem zaman da çabuk geçeerrr...

inşallaahhh hamileee hamileee dualarınn kabul oluurrr...biz de yaşarızzz alışveriş coşkusunuuu...

ben şimdiden başladımm sanırıımmm yaşamayaa yanlışlıklaa...alışveriş sitesinden bir atlet aldım. uzun model. pamuklu...belim açılınca sinir oluyorum da neyse dün geldi meğer hamile atletiymiş göbek kısmında yanlarda büzgüleri var..şok oldum :44: acele bir alışverişti..ama eminim sadece atlet yazıyordu. sonra tekrar baktım. etiketinde hamileler giyebilir diyor..geri göndermemeye karar verdim. anneme verebilirim, hediye edebilirim, dursun bakalım..belki bu bi işarettir ve kendime yanlışlıkla aldığım ilk hamile kıyafetimdir....

herşey totem her yer totem totemlerime sağlıııııkkk...

sakın geri gönderme kimseyede verme. nasılsa bigün hamiş olacaksın tatlım.öyle ya da böyle... dursun, tarihi mi geçecek sanki
inşallah yanlışlıkla diil, bile isteye alacağın günlerde gelecek

merhaabaa canımcıımmm....evet çok güzel bir siteymiş sayende öğrenmiş olduk...zamanı gelince kullanılabilir bir site..herşey biarada...tşkler önerin için..

yalnız bu siteler bağımlılık yapıyor yaa..birde indirim gönderiyolar azcık aman kaçmasın diye her gün bakmak icap ediyo evde olmayınca alamıyorum iyi oluyodu..

Son düzenleme:

yaa biz çok kullanıyoruz bu siteleri canım yaaa ama ne yapalım küçücük bir ilçedeyiz. hiç bişey bulamıyoruz. Diyarbakır a gitsek bize hitap eden bişey yok yine... bizde dalıyoruz nete
eşim arabanın aksesuar ve yedek parçalarını bile netten alıyor. şimdiye kadar ufak tefek şeyler dışında hiç bi sorun yaşamadık :44:

inşallah bu siteyide en kısa sürede kullanmak nasip olur
zaten eşime dedim ki bi hamile kalayım son üç aya gireyim kredi kartlarının tüm limitini bitiricem. internetin içini boşaltıcam

sakın geri gönderme kimseyede verme. nasılsa bigün hamiş olacaksın tatlım.öyle ya da böyle... dursun, tarihi mi geçecek sanki
inşallah yanlışlıkla diil, bile isteye alacağın günlerde gelecek

gelecekte birgün gelecek ıyyy

bilmiyorum canım şaşkınlığım devam etmekte, paketinde durmakta atletcik... şimdilik vermeyi düşünmüyorum... inş. o günler hepimiz için çabuk gelecek....

hahahahaaaaa ben de bu pazarlığı yapiiimmmmm....süper fikirmiş...tabii oda hemen derki şimdi o zaman frenle...

atlet marks&spencer dı...totem yaratacaktım hemen ama vazgeçtim çünkü tutarsa yakın zamanda kredi kartı 3-5 bişeyle dolar vallahi bu markada...:1

haa birde sen haklısın seyzencim...ben ankara nın göbeğinde bile kullanıyorsam sizin alışveriş yapmanız çok kullanışlı..iiyi ki var yani bu siteler tabii dolandırıcılık filan olmasa daha birahat olur...

ben eminim eşlerimiz güzel haberi alınca akılları başlarından gidecek kredi kartını kim takar o zaman valla benim eşim dün kalktı yemek yaptı hemde etli kurufasulye... hala şoktayım :44: sanırım hamile haberimi alınca camları falan siler

inşallah senin totem hepimize şans getirir (ama sende ufak takıl biraz ne o marks&spencer den bi atlet )

***biz bilinen yerlerin dışına çıkmıyoruz zaten tatlım. şu TV de reklamı çıkanlar dışında bi yerden almadık hiç bişey. geçen sene kayınbiraderimin 500 tl si gitti bu yüzden :44: dikkatli olmak lazım aslında.
***ayy sen ankaradasın di mi peri de orda...
bizde seneye eskişehir e istiycez tayinimizi çıkarsa bi hızlı tren hooop yanınızdayım

cümlelerim düşük düşük olmuş okumadan basıyorum gidiyo

ivit canım aldım gitti amaa indirim kuponum vardı. başka markalardan da aldım bişiler. uygun oldu. indirimlerde alışveriş yapıyorum ben ordan, iç çamaşırları güzel çıkıyo genelde...

evim ankara' da ben gezer vaziyetteyim canımcım..eskişehir çok güzel. umarım istediğiniz gibi olur. her zaman beklerizz burayaa.

birkaç arkadaş var burda. perinin de durumuna göre bir buluşma ayarlayabiliriz aslında....

totemler feda olsuunnn herkeseee...:13::13::13::13::13::13:

:119: herkeslerede günaydın musmutlu bir hafata biz beklesin sonra hemen bitsin hafta sonu gelsin :119:

çok karışık rüyalar gördüm dün gece. ama net aklımda kalan bir cümle var:
"Aaaa peri hamileymiiiiş idil zaten hamile eeeee sıra bana geldi o zaman" dedim (rüyamda) :44:
Hayır olsun...

herkes için güzel bir hafta olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…