- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.461
mrb güzel hamişler ve hamiş adyları ben bişey sorcam özellikle hamişlere hamiş oldugunuzu ögrenmeden önce belirtileriniz nelerdi bnim ayın 1 de adet olmam lazımdı ama olmadım aynı günde idrar testi yaptım negatif cıktı ama hala adet olmadım kan vermeyede korkuyorum bazzen karnımda çekimeler oluyo sanki sag yumurtalıgımın içinde bişi varmış gibi hissediyorum ama psikolojik olmasındanda korjuyorum yardımcı olursanız cok sevinirim
hem sabahın altısında kalkmışsın hem de bomba gibisin bu ne enerji yahuuu
bebişin cicişlerini güle güle kullansın inşallah tatlım
unnado sitesini de mutlaka takip et canım çok güzel şeyler var senin için ve prenses için...
http://www.unnado.com/index.php?sid=a3sdu74h9eivam945pfc7d98r3
merhaabaa canımcıımmm....evet çok güzel bir siteymiş sayende öğrenmiş olduk...zamanı gelince kullanılabilir bir site..herşey biarada...tşkler önerin için..
yalnız bu siteler bağımlılık yapıyor yaa..birde indirim gönderiyolar azcık aman kaçmasın diye her gün bakmak icap ediyo evde olmayınca alamıyorum iyi oluyodu..
sakın geri gönderme kimseyede verme. nasılsa bigün hamiş olacaksın tatlım.öyle ya da böyle... dursun, tarihi mi geçecek sanki
inşallah yanlışlıkla diil, bile isteye alacağın günlerde gelecek
yaa biz çok kullanıyoruz bu siteleri canım yaaa ama ne yapalım küçücük bir ilçedeyiz. hiç bişey bulamıyoruz. Diyarbakır a gitsek bize hitap eden bişey yok yine... bizde dalıyoruz nete
eşim arabanın aksesuar ve yedek parçalarını bile netten alıyor. şimdiye kadar ufak tefek şeyler dışında hiç bi sorun yaşamadık :44:
inşallah bu siteyide en kısa sürede kullanmak nasip olur
zaten eşime dedim ki bi hamile kalayım son üç aya gireyim kredi kartlarının tüm limitini bitiricem. internetin içini boşaltıcam
ben eminim eşlerimiz güzel haberi alınca akılları başlarından gidecekhahahahaaaaa ben de bu pazarlığı yapiiimmmmm....süper fikirmiş...tabii oda hemen derki şimdi o zaman frenle...
atlet marks&spencer dı...totem yaratacaktım hemen ama vazgeçtim çünkü tutarsa yakın zamanda kredi kartı 3-5 bişeyle dolar vallahi bu markada...:1
haa birde sen haklısın seyzencim...ben ankara nın göbeğinde bile kullanıyorsam sizin alışveriş yapmanız çok kullanışlı..iiyi ki var yani bu siteler tabii dolandırıcılık filan olmasa daha birahat olur...
ben eminim eşlerimiz güzel haberi alınca akılları başlarından gidecekkredi kartını kim takar o zaman valla benim eşim dün kalktı yemek yaptı hemde etli kurufasulye... hala şoktayım :44: sanırım hamile haberimi alınca camları falan siler
inşallah senin totem hepimize şans getirir(ama sende ufak takıl biraz ne o marks&spencer den bi atlet )
***biz bilinen yerlerin dışına çıkmıyoruz zaten tatlım. şu TV de reklamı çıkanlar dışında bi yerden almadık hiç bişey. geçen sene kayınbiraderimin 500 tl si gitti bu yüzden :44: dikkatli olmak lazım aslında.
***ayy sen ankaradasın di mi peri de orda...
bizde seneye eskişehir e istiycez tayinimizi çıkarsa bi hızlı tren hooop yanınızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?