Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar ben bugün iş başı yapamadım dün trafik kazası yaptım çok üzüldüm gerildim stres yaptım fena halde ve akşama lekelenmem oldu maalesef çok hafif kahverengi bir lekeydi hemen hastaneyi aradım panik yapmayın böyle lekelenmeler olabilir içinizin rahat etmesini istiyorsanız gelin muayene edelim dediler saat 12 ye kadar bekledim daha leke filan gelmeyince gitmedim hastaneye şimdi eşimin işyerindeyim eşim servise gitti araba orada tutanak filan tutulacakmış o gelsin bende hemen doktoruma gidip muayene olucam ve rapor istiycem evde yatıp dinlenmek istiyorum. o kadar gezdim tozdum hiç bir sıkıntı yaşamadım ama stres hemen lekelenmeme neden oldu aman kızlar stresten uzak durun n'olur
dua ediyorum inşallah her şey yolundadır öle bile olsa rapor alıp evde dinlenmek istiyorum. kaybetme korkusunu bir daha yaşamak istemiyorum. :18:

...........................messstrrra............. .....deragün
seyzen......................201................... . ......201
mehmetderya.............100....................... ....100
hafzak......................100................... ........100
messtrrra..................150.................. .........150
aybicim......................50.................. ...........50
seyzenin annesi..........100............................100
bojou.........................50.................. ..........50
enderfts.....................50................... ..........50
19asos03....................50.................... .........50

toplam......................851................... ........851

kızlar son 150-150

geçmiş olsun tatlım. bencede git al raporunu evde dinlen. kitap oku, örgü ör, film izle, pasta börek yap ama stres yapma canım. bırak eşin ilgilensin evrak falan işlerle... canınınz sağolsun hafzakım

çok geçmiş olsun canım dediğin gibi stres yapmak yok sürekli ya mubdiu de tamammı bebeğin seninle kalıcaktır zaten..

nasılsınız görüşmeyeli bir haftadır izinliydim
çok şükür bugün işe başladım
umarım herşey yolundadır
periciğimden abisinden haber varmı?

geçmiş olsun tatlım. bencede git al raporunu evde dinlen. kitap oku, örgü ör, film izle, pasta börek yap ama stres yapma canım. bırak eşin ilgilensin evrak falan işlerle... canınınz sağolsun hafzakım

sağol canım öle yapıcam nasipse inşallah akıntım devam etmez şimdi daha açık bi kahve iltihap akıntısı gibi ama çok şükür kendimi sakinleştirebildim çok şükür gece panik yapmadım

çok geçmiş olsun canım dediğin gibi stres yapmak yok sürekli ya mubdiu de tamammı bebeğin seninle kalıcaktır zaten..

canım çok sağol hemen söylemeye başladım inşallah öle olucaktır canım kötü hiç birşey düşünmemeye çalışıyorum eşimde biran önce gelse de bende doktoruma gitsem

çok geçmiş olsun tatlım doktorunada mutlaka görün ihmal etme küçük şeyler daha sonra başına büyük sıkıntılar yaratabiliyor allah korusun biz tedbirimizi alalımda gerisi allahıma emanet

Arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız? Bugün giriş yaptım ve paylaşımlarınızı görünce topiğinize katılmaya karar verdim. 2 yıllık evliyim ve 6 aydır bebiş istiyorum, ama olmuyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

çok geçmiş olsun tatlım doktorunada mutlaka görün ihmal etme küçük şeyler daha sonra başına büyük sıkıntılar yaratabiliyor allah korusun biz tedbirimizi alalımda gerisi allahıma emanet

sağol esinimm ihmal edermiyim hiç gidicem eşimi bekliyorum dua edin bana olur mu bebeğim sağlıklı olsun bir sorun olmasın

gülüm aramıza hoşgeldin
canım öncelikle inşallah kocanda ve sende bir sorun yoktur
eğer yoksa o nezaman isterse o zaman düşüyor göbüşe
benim ilk bebişim kızım
6. ayımda geldi
oğlumda doğumdan sonra hiç korunmadım
ve 11. ayda geldi,
ama ikisindede bişeyler yaptım
birincide soğan kürü yaptım alakası varmı bilmiyorum ama onunla hamiş kaldım
şimdide bal çörekotu tarçınla kaldım ,
tavsiye ederim tatlımmmmmmmmmmmmmmm

Ben geçen hafta mantar olmuştum hatırlarsanız.Cuma günü de kan değerim en son düşük çıkmıştı tekrar kan vereyim dedim,dr idrar tahlili de istemiş.Kanım daha da düşmüş ilaç kullandığım halde.Günde ikiye çıkardı.Mantardan sonra bu kezde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.Zaten mantar ilaçlarını kullandıktan birkaç gün sonra şikayetlerim devam etmeye başlamıştı.Cefaks 500 mg verdi.Mecburen içiyorum.Çünkü enfeksiyon erken doğuma bile yol açıyormuş.E zaten ben ikiz oldukları için her an erken doğum stresi yaşıyorum.Allah ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.Hem korkuyorum,hemde mecburen kullanıyorum ilaç.Allah ım korusun bebişlerimizi inşallah...

Hafzağım...Çok geçmiş olsun.Allah ım korusun daha beterlerinden.Dikkat et canım kendine.Dinlen tabiki.Yazdır raporunu yada iznini.Bizide merakta bırakma,haberdar et kendinden...

İdilgam...Canım benim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve gelir bebişiniz.Allah ım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah...

Eylemsevcanım hoşgeldin kuzum.Seni geçen hafta merak ettim.Kızlara sormuştum ama bir şey diyende olmadı.Neyse sen ve bebiş iyiyseniz no problem...

Son düzenleme:

sağol canımmm sanada çok geçmiş olsun deryammm korkma doktor verdi ise için rahat olsun aman diyim deryammm aman stres yapma herşey olacağına varıyor sakın stres yapıyım deme bebeklerin sağlıcakla gelicekler kucağına hep iyi düşün

Amin canım inşallah Allah ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder...

Son düzenleme:
kendi derdime düştüm idilimi unuttum
canım eşin istemiş belkide içine doğmuştur inşallah Rabbimin izni ile bebeğin bu sefer tutunacak sana birbirimizden duamızı eksik etmeyelim arkadaşlar müslümanın müslümana duası çok makbuldür.

sağol esinimm ihmal edermiyim hiç gidicem eşimi bekliyorum dua edin bana olur mu bebeğim sağlıklı olsun bir sorun olmasın

yoktur inşallah tatlım bir sorun içini ferah tut benimde 3.ayda gittiğimde içte bir kanama görmüştü doktorum dışa çıkan birşey yoktu gitmesem bilemeyecektim belkide çoğalacaktı tesadüf işte o durumda bile iğne verdi hemen allaha şükür geçti 15 gün sonra gittiğimde yok olmuştu
sende dediğim gibi rahat ol stres yapma konuş bebeğinle o seni hissediyor konuşki oda sana sımsıkı tutunsun canım arkadaşım
allahım korusun korktuklarımıza uğratmasın hiçbirimizi

hoşgeldin tatlım doğru yerdesin umarım bebeğin biranevvel gelir konar göbeğine

biraz dinlenmek istedim
doğum iznine kadar dayanamıcam
fenalık geldi iş yerindede stresliyim biraz ondan bir kaçamak yaptım
rapor alddım çok şükür iyileştim geldim canımcımmmmmmmmmmmm

korkma canım bende olmuştum idrar yolu enfeksiyonu antibiyotik ve suda eriyen tane tane bir şey kullanmıştım adını hatırlayamadım şimdi
bende baya tereddüt etmiştim yutmasammı acaba diye burdaki arkadaşlarımın dediğinin aynısını dedi doktorum
doktorumun ilk dediği sen güçlü olcaksınki bebeğinde olsun birşey olmaz allahımın izniyle içini ferah tut demişti
allahım tez vakitte şifa versin inşallah

Amin canım,Allah razı olsun.İnşallah.Kaan ım nasıl?Ben hala isim bulamadım bebişlerime...Akın ve Anıl nasıl sizce?Ya da Yağız ve Yiğit.Ya da Kağan ve Çağan...:) Böyle kararsızız işte...

sakın korma enfeksiyondan kız kardeşim hamile kalmadan evvel şiddetli enfeksiyonu vardı antibiyotik kullanıyodu hamile kaldı ve enfeksiyon doğuma kadar devam etti yalnız 36 . haftada doğum yaptı enfeksiyon sancılarını artırmış nasıl alışmışsa kardeşim sabit sancısı 34. haftadan sonra hep 80 di 36 . haftayı zor bekletti dr hastanede sancı 130 çıkınca hemen aldı ve bu sürede hamileliği boyunca hep antibiyotik içti ama çok şükür bebişimiz çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…