- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.481
günaydın kızlar ben bugün iş başı yapamadım dün trafik kazası yaptım çok üzüldüm gerildim stres yaptım fena halde ve akşama lekelenmem oldu maalesef çok hafif kahverengi bir lekeydi hemen hastaneyi aradım panik yapmayın böyle lekelenmeler olabilir içinizin rahat etmesini istiyorsanız gelin muayene edelim dediler saat 12 ye kadar bekledim daha leke filan gelmeyince gitmedim hastaneye şimdi eşimin işyerindeyim eşim servise gitti araba orada tutanak filan tutulacakmış o gelsin bende hemen doktoruma gidip muayene olucam ve rapor istiycem evde yatıp dinlenmek istiyorum. o kadar gezdim tozdum hiç bir sıkıntı yaşamadım ama stres hemen lekelenmeme neden oldu aman kızlar stresten uzak durun n'olur
dua ediyorum inşallah her şey yolundadır öle bile olsa rapor alıp evde dinlenmek istiyorum. kaybetme korkusunu bir daha yaşamak istemiyorum. :18:
geçmiş olsun tatlım. bencede git al raporunu evde dinlen. kitap oku, örgü ör, film izle, pasta börek yap ama stres yapma canım. bırak eşin ilgilensin evrak falan işlerle... canınınz sağolsun hafzakım
çok geçmiş olsun canım dediğin gibi stres yapmak yok sürekli ya mubdiu de tamammı bebeğin seninle kalıcaktır zaten..
günaydın kızlar ben bugün iş başı yapamadım dün trafik kazası yaptım çok üzüldüm gerildim stres yaptım fena halde ve akşama lekelenmem oldu maalesef çok hafif kahverengi bir lekeydi hemen hastaneyi aradım panik yapmayın böyle lekelenmeler olabilir içinizin rahat etmesini istiyorsanız gelin muayene edelim dediler saat 12 ye kadar bekledim daha leke filan gelmeyince gitmedim hastaneye şimdi eşimin işyerindeyim eşim servise gitti araba orada tutanak filan tutulacakmış o gelsin bende hemen doktoruma gidip muayene olucam ve rapor istiycem evde yatıp dinlenmek istiyorum. O kadar gezdim tozdum hiç bir sıkıntı yaşamadım ama stres hemen lekelenmeme neden oldu aman kızlar stresten uzak durun n'olur
dua ediyorum inşallah her şey yolundadır öle bile olsa rapor alıp evde dinlenmek istiyorum. Kaybetme korkusunu bir daha yaşamak istemiyorum. :18:
sağol esinimm ihmal edermiyim hiç gidicem eşimi bekliyorum dua edin bana olur mu bebeğim sağlıklı olsun bir sorun olmasınçok geçmiş olsun tatlım doktorunada mutlaka görün ihmal etme küçük şeyler daha sonra başına büyük sıkıntılar yaratabiliyor allah korusun biz tedbirimizi alalımda gerisi allahıma emanet
Arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız? Bugün giriş yaptım ve paylaşımlarınızı görünce topiğinize katılmaya karar verdim. 2 yıllık evliyim ve 6 aydır bebiş istiyorum, ama olmuyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Ben geçen hafta mantar olmuştum hatırlarsanız.Cuma günü de kan değerim en son düşük çıkmıştı tekrar kan vereyim dedim,dr idrar tahlili de istemiş.Kanım daha da düşmüş ilaç kullandığım halde.Günde ikiye çıkardı.Mantardan sonra bu kezde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.Zaten mantar ilaçlarını kullandıktan birkaç gün sonra şikayetlerim devam etmeye başlamıştı.Cefaks 500 mg verdi.Mecburen içiyorum.Çünkü enfeksiyon erken doğuma bile yol açıyormuş.E zaten ben ikiz oldukları için her an erken doğum stresi yaşıyorum.Allah ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.Hem korkuyorum,hemde mecburen kullanıyorum ilaç.Allah ım korusun bebişlerimizi inşallah...
Hafzağım...Çok geçmiş olsun.Allah ım korusun daha beterlerinden.Dikkat et canım kendine.Dinlen tabiki.Yazdır raporunu yada iznini.Bizide merakta bırakma,haberdar et kendinden...
İdilgam...Canım benim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve gelir bebişiniz.Allah ım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah...
sağol canımmm sanada çok geçmiş olsun deryammm korkma doktor verdi ise için rahat olsun aman diyim deryammm aman stres yapma herşey olacağına varıyor sakın stres yapıyım deme bebeklerin sağlıcakla gelicekler kucağına hep iyi düşün
sağol esinimm ihmal edermiyim hiç gidicem eşimi bekliyorum dua edin bana olur mu bebeğim sağlıklı olsun bir sorun olmasın
arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız? Bugün giriş yaptım ve paylaşımlarınızı görünce topiğinize katılmaya karar verdim. 2 yıllık evliyim ve 6 aydır bebiş istiyorum, ama olmuyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Ben geçen hafta mantar olmuştum hatırlarsanız.Cuma günü de kan değerim en son düşük çıkmıştı tekrar kan vereyim dedim,dr idrar tahlili de istemiş.Kanım daha da düşmüş ilaç kullandığım halde.Günde ikiye çıkardı.Mantardan sonra bu kezde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.Zaten mantar ilaçlarını kullandıktan birkaç gün sonra şikayetlerim devam etmeye başlamıştı.Cefaks 500 mg verdi.Mecburen içiyorum.Çünkü enfeksiyon erken doğuma bile yol açıyormuş.E zaten ben ikiz oldukları için her an erken doğum stresi yaşıyorum.Allah ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.Hem korkuyorum,hemde mecburen kullanıyorum ilaç.Allah ım korusun bebişlerimizi inşallah...
Hafzağım...Çok geçmiş olsun.Allah ım korusun daha beterlerinden.Dikkat et canım kendine.Dinlen tabiki.Yazdır raporunu yada iznini.Bizide merakta bırakma,haberdar et kendinden...
İdilgam...Canım benim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve gelir bebişiniz.Allah ım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah...
Eylemsevcanım hoşgeldin kuzum.Seni geçen hafta merak ettim.Kızlara sormuştum ama bir şey diyende olmadı.Neyse sen ve bebiş iyiyseniz no problem...
ben geçen hafta mantar olmuştum hatırlarsanız.cuma günü de kan değerim en son düşük çıkmıştı tekrar kan vereyim dedim,dr idrar tahlili de istemiş.kanım daha da düşmüş ilaç kullandığım halde.günde ikiye çıkardı.mantardan sonra bu kezde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.zaten mantar ilaçlarını kullandıktan birkaç gün sonra şikayetlerim devam etmeye başlamıştı.cefaks 500 mg verdi.mecburen içiyorum.çünkü enfeksiyon erken doğuma bile yol açıyormuş.e zaten ben ikiz oldukları için her an erken doğum stresi yaşıyorum.allah ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.hem korkuyorum,hemde mecburen kullanıyorum ilaç.allah ım korusun bebişlerimizi inşallah...
Hafzağım...çok geçmiş olsun.allah ım korusun daha beterlerinden.dikkat et canım kendine.dinlen tabiki.yazdır raporunu yada iznini.bizide merakta bırakma,haberdar et kendinden...
Idilgam...canım benim rabbim gönlünüze göre versin inşallah.umarım hakkınızda hayırlısı olur ve gelir bebişiniz.allah ım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah...
Eylemsevcanım hoşgeldin kuzum.seni geçen hafta merak ettim.kızlara sormuştum ama bir şey diyende olmadı.neyse sen ve bebiş iyiyseniz no problem...
korkma canım bende olmuştum idrar yolu enfeksiyonu antibiyotik ve suda eriyen tane tane bir şey kullanmıştım adını hatırlayamadım şimdi
bende baya tereddüt etmiştim yutmasammı acaba diye burdaki arkadaşlarımın dediğinin aynısını dedi doktorum
doktorumun ilk dediği sen güçlü olcaksınki bebeğinde olsun birşey olmaz allahımın izniyle içini ferah tut demişti
allahım tez vakitte şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?