Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınn kızlarrr,nasılsınızzzzzz :) havalar iyic sogudu,yagmurlarda basladı tam uyumalık havaa :) iş zamanı gecti :)

amin canım,allah razı olsun.inşallah.kaan ım nasıl?ben hala isim bulamadım bebişlerime...akın ve anıl nasıl sizce?ya da yağız ve yiğit.ya da kağan ve çağan...:) böyle kararsızız işte...

kaanda iyi teyzesi kıpır kıpır vallahi tepikleyip dönüp duruyor Artık çok kuvvetli bu dediklerim canım acıyor bazen vallahi
Isim konusuna gelince bence yağız - yiğit ve kağan - çağan ikiside çok güzel

Yağız ve Yiğit olsun deryaaaam
çok beğendim çooook
tabi bu arada geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin

eylemiiiim çok merak etmiştik valla
habersiz izin alma bidaha

ayy canımmm bu bir işaret bakk heeeeeeeeeeeeeeeeee
sen onu geri verme saklaaaaaaaa kullannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncaksın yakın bir zamandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaa bomba gibiyim bugnde 5 de kalktımm :)))))))))))))
bakıyorumm ben oraya canımmm cok gü<el şeyler cıkıyoo vallaaaaaaaaaaa

hafzakım sen bence git hemen muayne olll ve rapor alıp evde uzat ayaklarınııııııııııııııııııııııııııııı
hiçbiresey kaldırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yat ve dnlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol sıvı tükettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

geçmi,ş olsunn canımm..
sen içni sıkmadan iyi şeyler düşün...
bebişlerimiz tam zamanında saglıklı olarak dünyaya gelcek inşşşşşşşşşşşşşşşşş
hiçbirsy olmsın onlaraaaaaaaaaaaaaaaa kuzularımızz onlar bizimmmmmmmmmmm
oy kıyamammmmmmmmmmmmm

bence yağız yiğit, daha hoş birde kuranda varlarmı diye ne olur dikkat et canımcım

çok beğendim çooook

ah canım benim
rapor olduğu için hafta sonu karar verdim sabahta gider gitmez aldım ondan bildiremedim gülüm
merak edip düşündüğün için sağolasın çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm

Teşekkür ederim canım benim,maşallah.Allah ım bizede nasip eder inşallah sağlıkla kucağımıza almayı.Darısı da sizlere olsun inşallah en hayırlı-en kısa zamanda.Amin...

Canım benim çok teşekkür ederim.Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize...

Teşekkür ederim canım.Amin,inşallah.Allah ım sizlerede en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.Bizde sizlerle tecrübelerimizi paylaşırız...

çok beğendim çooook

günayyydddıınnnn....

annelerimizzz toplaşmıışşş....ne güzeelll...

hafzakımmm çok geçmiş olsun. yatmak en doğrusu sanırım. evde olunca da rahatlarsın cidden...hemen boncuklar gitsinnn..

deryaamm bence de yağız yiğit güzel..son dönemde erkek ikizlerde ege efe çok duyuyorum...güzel isimler ama herkes koyuyor...

annelerim allah nazarlardan korusun siziii ve meleklerinizi....

Canım internetten baktım Kuran da geçiyorlarmış.Sen isme karar verdin mi?

Amin canım,Allah razı olsun.Hayırlısı bakalım...Darısı da sana olsun inşallah en hayırlı en kısa zamanda.Rabbim gönlünüze göre versin...

Sen nasılsın canım benim?Eşinle sorunlarınızı çözebildiniz mi?Allah ım kimseyi yuvasında huzursuz etmesin inşallah.Dirlik ve düzen versin Rabbim...

herkese günoş :119::119::119:
umarım herkes iyidir.
hafzakım ve mehmetderyam geçmiş olsun canlarım, kendinize iyi bakın ne olur, yormayın kendinizi.
YİĞİT çokkk güzel bir isimmmm, onun yanına yakışacak tek isim de YAĞIZ :))))))) adlarıyla yaşasınlar, çok tatlı....

idilim aşılama olmuşşşşşşşsunnn, inşallah tutar canımm, hatta bence oldu bile diyebiliriz....eniştenin isteğiyse mutlaka vardır bir hayır, içine doğmuştur.,,, türkiye bebesi olacak bu sıpa, ondan kastı bunca zaman :)))))))) hayırlsıı canımın içi...

Bu arada bizim evde sular duruldu, sulh sağlandı, hepinize verdiğiniz fikirler, destekler için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.

Sen nasılsın canım benim?Eşinle sorunlarınızı çözebildiniz mi?Allah ım kimseyi yuvasında huzursuz etmesin inşallah.Dirlik ve düzen versin Rabbim...

canım benimm, sağol duaların için, amin canım allah hepimizin ağzının tadını bozmasın...

ama oluyor işte bazen, ikimiz de çok inatçıyız ve birbirimizin inat yaptığını anladığımızda daha da hırsla inatlaşıyoruz :)))))))) iki inatçı keçi...
inadı devam ettiren ben oldum, o kırdı inadını, sonradan çok üzüldüm (( daha toleranslı olmaya karar verdim...

Çok şükür canım,iyi olmana sevindim.İyi yapmışsın...

şu anda okuldan yazıyorum cicişler
canım sıkılıyor yaaaa
daha 3 ders var :44:

hooooooooooooooooppppppppppppppppp

yoklamaaaaaaaaaaaaa alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yarın sabahhtan burayaaaaaa gelinn bir toplaşalımm artıkın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hadii silkinin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…