- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.501
amin canım,allah razı olsun.inşallah.kaan ım nasıl?ben hala isim bulamadım bebişlerime...akın ve anıl nasıl sizce?ya da yağız ve yiğit.ya da kağan ve çağan...:) böyle kararsızız işte...
kızımmm o saatte kalkılır mı??hem de pazar pazar.....
uykunu düzene sokmayaa çalışş benim güzel annemmm sonraaa uykusuzz gecelerin çok olabiliirrrr...hem zaman da çabuk geçeerrr...
inşallaahhh hamileee hamileee dualarınn kabul oluurrr...biz de yaşarızzz alışveriş coşkusunuuu...
ben şimdiden başladımm sanırıımmm yaşamayaa yanlışlıklaa...alışveriş sitesinden bir atlet aldım. uzun model. pamuklu...belim açılınca sinir oluyorum da neyse dün geldi meğer hamile atletiymiş göbek kısmında yanlarda büzgüleri var..şok oldum :44: acele bir alışverişti..ama eminim sadece atlet yazıyordu. sonra tekrar baktım. etiketinde hamileler giyebilir diyor..geri göndermemeye karar verdim. anneme verebilirim, hediye edebilirim, dursun bakalım..belki bu bi işarettir ve kendime yanlışlıkla aldığım ilk hamile kıyafetimdir....
herşey totem her yer totemtotemlerime sağlıııııkkk...
hem sabahın altısında kalkmışsın hem de bomba gibisin bu ne enerji yahuuu
bebişin cicişlerini güle güle kullansın inşallah tatlım
unnado sitesini de mutlaka takip et canım çok güzel şeyler var senin için ve prenses için...
http://www.unnado.com/index.php?sid=a3sdu74h9eivam945pfc7d98r3
günaydın kızlar ben bugün iş başı yapamadım dün trafik kazası yaptım çok üzüldüm gerildim stres yaptım fena halde ve akşama lekelenmem oldu maalesef çok hafif kahverengi bir lekeydi hemen hastaneyi aradım panik yapmayın böyle lekelenmeler olabilir içinizin rahat etmesini istiyorsanız gelin muayene edelim dediler saat 12 ye kadar bekledim daha leke filan gelmeyince gitmedim hastaneye şimdi eşimin işyerindeyim eşim servise gitti araba orada tutanak filan tutulacakmış o gelsin bende hemen doktoruma gidip muayene olucam ve rapor istiycem evde yatıp dinlenmek istiyorum. o kadar gezdim tozdum hiç bir sıkıntı yaşamadım ama stres hemen lekelenmeme neden oldu aman kızlar stresten uzak durun n'olur
dua ediyorum inşallah her şey yolundadır öle bile olsa rapor alıp evde dinlenmek istiyorum. kaybetme korkusunu bir daha yaşamak istemiyorum. :18:
Ben geçen hafta mantar olmuştum hatırlarsanız.Cuma günü de kan değerim en son düşük çıkmıştı tekrar kan vereyim dedim,dr idrar tahlili de istemiş.Kanım daha da düşmüş ilaç kullandığım halde.Günde ikiye çıkardı.Mantardan sonra bu kezde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.Zaten mantar ilaçlarını kullandıktan birkaç gün sonra şikayetlerim devam etmeye başlamıştı.Cefaks 500 mg verdi.Mecburen içiyorum.Çünkü enfeksiyon erken doğuma bile yol açıyormuş.E zaten ben ikiz oldukları için her an erken doğum stresi yaşıyorum.Allah ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.Hem korkuyorum,hemde mecburen kullanıyorum ilaç.Allah ım korusun bebişlerimizi inşallah...
Hafzağım...Çok geçmiş olsun.Allah ım korusun daha beterlerinden.Dikkat et canım kendine.Dinlen tabiki.Yazdır raporunu yada iznini.Bizide merakta bırakma,haberdar et kendinden...
İdilgam...Canım benim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve gelir bebişiniz.Allah ım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah...
Eylemsevcanım hoşgeldin kuzum.Seni geçen hafta merak ettim.Kızlara sormuştum ama bir şey diyende olmadı.Neyse sen ve bebiş iyiyseniz no problem...
kaanda iyi teyzesi kıpır kıpır vallahi tepikleyip dönüp duruyorArtık çok kuvvetli bu dediklerim canım acıyor bazen vallahi
Isim konusuna gelince bence yağız - yiğit ve kağan - çağan ikiside çok güzel
Yağız ve Yiğit olsun deryaaaam
çok beğendim çooook
tabi bu arada geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin
eylemiiiim çok merak etmiştik valla
habersiz izin alma bidaha
sakın korma enfeksiyondan kız kardeşim hamile kalmadan evvel şiddetli enfeksiyonu vardı antibiyotik kullanıyodu hamile kaldı ve enfeksiyon doğuma kadar devam etti yalnız 36 . haftada doğum yaptı enfeksiyon sancılarını artırmış nasıl alışmışsa kardeşim sabit sancısı 34. haftadan sonra hep 80 di 36 . haftayı zor bekletti dr hastanede sancı 130 çıkınca hemen aldı ve bu sürede hamileliği boyunca hep antibiyotik içti ama çok şükür bebişimiz çok iyi
ayy canımmm bu bir işaret bakk heeeeeeeeeeeeeeeeee
sen onu geri verme saklaaaaaaaa kullannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncaksın yakın bir zamandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaa bomba gibiyim bugnde 5 de kalktımm :)))))))))))))
bakıyorumm ben oraya canımmm cok gü<el şeyler cıkıyoo vallaaaaaaaaaaa
hafzakım sen bence git hemen muayne olll ve rapor alıp evde uzat ayaklarınııııııııııııııııııııııııııııı
hiçbiresey kaldırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yat ve dnlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol sıvı tükettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
geçmi,ş olsunn canımm..
sen içni sıkmadan iyi şeyler düşün...
bebişlerimiz tam zamanında saglıklı olarak dünyaya gelcek inşşşşşşşşşşşşşşşşş
hiçbirsy olmsın onlaraaaaaaaaaaaaaaaa kuzularımızz onlar bizimmmmmmmmmmm
oy kıyamammmmmmmmmmmmm
Yağız ve Yiğit olsun deryaaaam
çok beğendim çooook
tabi bu arada geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin
eylemiiiim çok merak etmiştik valla
habersiz izin alma bidaha
bence yağız yiğit, daha hoş birde kuranda varlarmı diye ne olur dikkat et canımcım
ah canım benim
rapor olduğu için hafta sonu karar verdim sabahta gider gitmez aldım ondan bildiremedim gülüm
merak edip düşündüğün için sağolasın çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm
günayyydddıınnnn....
annelerimizzz toplaşmıışşş....ne güzeelll...
hafzakımmm çok geçmiş olsun. yatmak en doğrusu sanırım. evde olunca da rahatlarsın cidden...hemen boncuklar gitsinnn..
deryaamm bence de yağız yiğit güzel..son dönemde erkek ikizlerde ege efe çok duyuyorum...güzel isimler ama herkes koyuyor...
annelerim allah nazarlardan korusun siziii ve meleklerinizi....
Sen nasılsın canım benim?Eşinle sorunlarınızı çözebildiniz mi?Allah ım kimseyi yuvasında huzursuz etmesin inşallah.Dirlik ve düzen versin Rabbim...
canım benimm, sağol duaların için, amin canım allah hepimizin ağzının tadını bozmasın...
ama oluyor işte bazen, ikimiz de çok inatçıyız ve birbirimizin inat yaptığını anladığımızda daha da hırsla inatlaşıyoruz :)))))))) iki inatçı keçi...
inadı devam ettiren ben oldum, o kırdı inadını, sonradan çok üzüldüm(( daha toleranslı olmaya karar verdim...
herkese günoş :119::119::119:
umarım herkes iyidir.
hafzakım ve mehmetderyam geçmiş olsun canlarım, kendinize iyi bakın ne olur, yormayın kendinizi.
YİĞİT çokkk güzel bir isimmmm, onun yanına yakışacak tek isim de YAĞIZ :))))))) adlarıyla yaşasınlar, çok tatlı....
idilim aşılama olmuşşşşşşşsunnn, inşallah tutar canımm, hatta bence oldu bile diyebiliriz....eniştenin isteğiyse mutlaka vardır bir hayır, içine doğmuştur.,,, türkiye bebesi olacak bu sıpa, ondan kastı bunca zaman :)))))))) hayırlsıı canımın içi...
Bu arada bizim evde sular duruldu, sulh sağlandı,hepinize verdiğiniz fikirler, destekler için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?