- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.521
günaydın kızlar ben bugün iş başı yapamadım dün trafik kazası yaptım çok üzüldüm gerildim stres yaptım fena halde ve akşama lekelenmem oldu maalesef çok hafif kahverengi bir lekeydi hemen hastaneyi aradım panik yapmayın böyle lekelenmeler olabilir içinizin rahat etmesini istiyorsanız gelin muayene edelim dediler saat 12 ye kadar bekledim daha leke filan gelmeyince gitmedim hastaneye şimdi eşimin işyerindeyim eşim servise gitti araba orada tutanak filan tutulacakmış o gelsin bende hemen doktoruma gidip muayene olucam ve rapor istiycem evde yatıp dinlenmek istiyorum. o kadar gezdim tozdum hiç bir sıkıntı yaşamadım ama stres hemen lekelenmeme neden oldu aman kızlar stresten uzak durun n'olur
dua ediyorum inşallah her şey yolundadır öle bile olsa rapor alıp evde dinlenmek istiyorum. kaybetme korkusunu bir daha yaşamak istemiyorum. :18:
nasılsınız görüşmeyeli bir haftadır izinliydim
çok şükür bugün işe başladım
umarım herşey yolundadır
periciğimden abisinden haber varmı?
geçmiş olsun dilekleriniz çok teşekkür ederim kızlar akıntım ara ara oluyo lekelenme şeklinde doktor progestoron verdi keseye baktı kayma yok dedi kese büyümüş dedi ölçtü otrdada bi kadınla konuştum 5 aylık hamileydi eltimde ve görümcemde lekelenme oldu ilaç kullandılar geçti dedi moral oldu bana inş. benimde lekelenmelerim durur akıntım normale döner dua edin bana kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz çok teşekkür ederim kızlar akıntım ara ara oluyo lekelenme şeklinde doktor progestoron verdi keseye baktı kayma yok dedi kese büyümüş dedi ölçtü otrdada bi kadınla konuştum 5 aylık hamileydi eltimde ve görümcemde lekelenme oldu ilaç kullandılar geçti dedi moral oldu bana inş. benimde lekelenmelerim durur akıntım normale döner dua edin bana kızlar
perdoğanımmm eşinle sorun yaşamışsınız canım ama atlatmanıza çok sevindim,hep mutlu olursunuz inşallaaahhhhhh
aybicemmm nerelerde ben de merak ettim bebişimi :18:
canımmmm çok iyiyiz biz doğamla çok şükürrrnapıyosunuz datlum,prensoşumuz nasıl
kendini yormamaya çalış bitanem hamişsin sen yaww
benim işler de yoğun genelde,bugün biraz sakin gibiyim aman dilimi ısıriimm
bi de boynum tutuldu,robocop gibi geziyom he heee
nasılsınız güllerim herşey yolundamı yeni bebiş haberleri yok muuuu?????????
canımmmm çok iyiyiz biz doğamla çok şükürrr
çalışmasam olmuyo ki balım ya eleman bulmaya çalışıyorum yardımcı ama bulamadımmm henüzz
sende dikkat et kendine canım akşam sıcak su tut boynuna sonra da krem sürdür eşine masajla,hiç bişiin kalmaz tatlımmmm
biz iyiyiz eylemcimmmm sen nasılsın bebişlerin nasıllll?
nasılsınız güllerim herşey yolundamı yeni bebiş haberleri yok muuuu?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?