- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.661
Yaaaaaaaaaaaa kızlar Adoş nerdeeeeeeeeeeeeeee yıl olduuu girmeyeliiiiiiiiiii çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hem halayımızı çekelimhem muhabbetimizi yapalım o zaman tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyy
ya canlarım ben bu bebek işinden biraz soğudum gibi, tamam sizin hamile olmanızaçok seviniyorum, çok istiyorum hepiniz hamiş olun diye ama ne biliyim ben kendimde pek istemiyorum galiba...ama bu yaşadığım kötü tecrübeden dolayı geliştirdiğim bir savunma mekanizması da olabilir ben hazır değilmişim gibi geliyor anne olmaya yani çok istemiyorum gibi bilemiyorum ama öyle işte allah ne zaman kısmet ederse
senin bu sıcacık duaların beni öldürüyor, amin canımmmm aminnn, allahım sana da hayırlı doğumlar versin, bebciklerin seni hiç üzmesin,
canım buralarda ben gördüm hatta merakımdan takibe başladımgeçen cuma girmiş en son 2013 ocak annelerine, Bir derdim var : (bölümündeki Sıkıntı işte
konusuna birde Eşi ve Eşinin Ailesi bölümündeki Eşim ve doğacak bebeğimiz konusuna cevap yazmış
canım buralarda ben gördüm hatta merakımdan takibe başladımgeçen cuma girmiş en son 2013 ocak annelerine, Bir derdim var : (bölümündeki Sıkıntı işte
konusuna birde Eşi ve Eşinin Ailesi bölümündeki Eşim ve doğacak bebeğimiz konusuna cevap yazmış
herkes bu topiklere daldı bir anda, ben de kendimi tutamadım baktım napiimcanım buralarda ben gördüm hatta merakımdan takibe başladımgeçen cuma girmiş en son 2013 ocak annelerine, Bir derdim var : (bölümündeki Sıkıntı işte
evet haklısın perimmm, kötü şeyleri derleyip toplayıp hemen atmak huyu var bende..keti bir vuruyorum geriye, bir daha önüme çıkamıyor, yanında giden hevesler de gitti şimdi böyle yapınca. yapmiim di mi???Kuzuuuuşşşşşşşşşşşşşşşş teşhisi koyuyorummmmmmmmmmmmmm bu yazdıkların tamamen PSİKOLOJİİİİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Yaşadığın talihsiz olay sonucu kabul edememekle birlikte oluşturduğun içgüdüsel bi reddediş. Haberi aldığında yaşadığın mutluluğun kısa zaman sonra hüsranla sonuçlanmasından ötürü verdiğin bi iç savaş, acaba tekrarlarmı korkusuu. Ama bunlar seni çok daha güçlü kıldı inan banaaaa. Böyle söylemeee bu topikteki herkesin nası istediğini aylardır nası mücadele verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Seni seviyorum kuzuşşşşşşşş bunlara ek olarak eşinle yaşadığın problemlerde böyle düşünmende etken olmuş olabilirrr ama herşeyyy güzel olucak inan banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onu kucağına alıp kokladığında sadece İYİ Kİ diceksinnnnnnnnnn .............
hıhhhesinime bakkkkk sennnnnnnn nasıl da araştırırmış kaanımla beraber
seviyom sizi yaaaaa
herkes bu topiklere daldı bir anda, ben de kendimi tutamadım baktım napiim
evet haklısın perimmm, kötü şeyleri derleyip toplayıp hemen atmak huyu var bende..keti bir vuruyorum geriye, bir daha önüme çıkamıyor, yanında giden hevesler de gitti şimdi böyle yapınca. yapmiim di mi???ben de seni çok seviyom kara böcükkk
hıhhhsen kendin araştırmadın sanki sen de ordaydın biraz önceee, gözlerimle gördüm
haklısın messimmmmmmm,,, zaman kaybı,,,, eninde sonunda olucak, en iyisi erkenden olması olacaksa,,, zaten tamamıyla vazgeçmedim,,,ama önceki aylar gibi, yastık popoya, bacak havaya şeklinde zorlamak istemiyorum, galiba beni yoran o süreçler ve sonrasındaki hüsran,,,bu sefer sürpriz olsun istiyorum, keyfi ne zaman gelirsecanıımmmmmmmm oluyooo aradaaaa öyle şeeyyleeerrr......bence meleğin gelirse bu duygularınn hepsi geçer biteerrrr....
sırf bu duygular yüzünden hep ara verdimm zaman kaybından başka birşey değilmiş anladım ki...şimdi ki aklım olsa öyle düşünceleri haydeee gidinn başka kapıya derdiimmm...
her kadın bu duyguyu yaşamayı ister gibime geliyor...yaşamalı da bence oluyosa da allahtan olmuyosa da..
Canlarım ben yemeğe gidip geleceğim,seyzen gelmedi meraktan bir hal oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?