Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım buralarda ben gördüm hatta merakımdan takibe başladım geçen cuma girmiş en son 2013 ocak annelerine, Bir derdim var : (bölümündeki Sıkıntı işte
konusuna birde Eşi ve Eşinin Ailesi bölümündeki Eşim ve doğacak bebeğimiz konusuna cevap yazmış

Son düzenleme:

Kuzuuuuşşşşşşşşşşşşşşşş teşhisi koyuyorummmmmmmmmmmmmm bu yazdıkların tamamen PSİKOLOJİİİİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Yaşadığın talihsiz olay sonucu kabul edememekle birlikte oluşturduğun içgüdüsel bi reddediş. Haberi aldığında yaşadığın mutluluğun kısa zaman sonra hüsranla sonuçlanmasından ötürü verdiğin bi iç savaş, acaba tekrarlarmı korkusuu. Ama bunlar seni çok daha güçlü kıldı inan banaaaa. Böyle söylemeee bu topikteki herkesin nası istediğini aylardır nası mücadele verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Seni seviyorum kuzuşşşşşşşş bunlara ek olarak eşinle yaşadığın problemlerde böyle düşünmende etken olmuş olabilirrr ama herşeyyy güzel olucak inan banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onu kucağına alıp kokladığında sadece İYİ Kİ diceksinnnnnnnnnn .............

Son düzenleme:
Seyzoşşşşşşşşşşşşşşşş hadi bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen gelene kadar hamişler doğurucak hamiş olmayanlar hamiş kalıcaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hadiiii

Kalbin ne kadar temizki rüyanda gördün. İnş ben ve pidilgam da rüyandan nasibimizi alırız Keşke burdaki tüm bebiş istteyenleri görseydinnnn bugün istiareye yat sennnnn herkesi bi sıradan geçirrr Kasıma kadar listenin altında isim kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canıımmmmmmmm oluyooo aradaaaa öyle şeeyyleeerrr......bence meleğin gelirse bu duygularınn hepsi geçer biteerrrr....

sırf bu duygular yüzünden hep ara verdimm zaman kaybından başka birşey değilmiş anladım ki...şimdi ki aklım olsa öyle düşünceleri haydeee gidinn başka kapıya derdiimmm...

her kadın bu duyguyu yaşamayı ister gibime geliyor...yaşamalı da bence oluyosa da allahtan olmuyosa da..

herkes bu topiklere daldı bir anda, ben de kendimi tutamadım baktım napiim

evet haklısın perimmm, kötü şeyleri derleyip toplayıp hemen atmak huyu var bende..keti bir vuruyorum geriye, bir daha önüme çıkamıyor, yanında giden hevesler de gitti şimdi böyle yapınca. yapmiim di mi??? ben de seni çok seviyom kara böcükkk

esinime bakkkkk sennnnnnnn nasıl da araştırırmış kaanımla beraber
seviyom sizi yaaaaa
hıhhh sen kendin araştırmadın sanki sen de ordaydın biraz önceee, gözlerimle gördüm

eveeetttt ben de yaptım,çok meraklıyımdır

haklısın messimmmmmmm,,, zaman kaybı,,,, eninde sonunda olucak, en iyisi erkenden olması olacaksa,,, zaten tamamıyla vazgeçmedim,,,ama önceki aylar gibi, yastık popoya, bacak havaya şeklinde zorlamak istemiyorum, galiba beni yoran o süreçler ve sonrasındaki hüsran,,,bu sefer sürpriz olsun istiyorum, keyfi ne zaman gelirse hepimiz için bir İNŞALLAHHHHH

Canlarım ben yemeğe gidip geleceğim,seyzen gelmedi meraktan bir hal oldum...

afiyet olsun canım, yarasınnnn,,,,löp löp et pıt pıt yağ olsunnnnnnnnnnn, sana değil YİĞİT'imize ve YAĞIZ'ımızaaaaaaaaaa

ben hepinizden önce araştırmıştım kiiii

bi de şöyle bişi var
insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya daaaa ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…