- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.681
esinime bakkkkk sennnnnnnn nasıl da araştırırmış kaanımla beraber
seviyom sizi yaaaaa
hahahahaaaaaaa nasıl iz sürmüüşşşşşş esiniimmmmmm.....
ben hepinizden önce araştırmıştım kiiii
bi de şöyle bişi var
insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya daaaa ......
ohhh beee rahatladımmm hadi gözümüz aydın olsun senin bızdık kocaman olmuş maşallah annesi
yaaa 3 haftalık dediler hastaneden de ama 2 haftalık olması lazım. yüksek mi bu değer perim de yazmış yüksek diye erken mi yumurtladım acabaaa
Amaaaaaaan hala ne düşünüyorum yaw satmışım yumurtasını tamam işte oldu bu iş çok mutluyum allah ım şükürler olsun milyon kere şükürler olsun bağırmak istiyorum cılgınlar gibin
yaaa 3 haftalık dediler hastaneden de ama 2 haftalık olması lazım. yüksek mi bu değer perim de yazmış yüksek diye erken mi yumurtladım acabaaa
Amaaaaaaan hala ne düşünüyorum yaw satmışım yumurtasını tamam işte oldu bu iş çok mutluyum allah ım şükürler olsun milyon kere şükürler olsun bağırmak istiyorum cılgınlar gibin
kaç gün geçmişti adetini kuzum benim değerinmle karşılaştıralım hemen
Bebişimmmm yumurtlamadan sayılmıyooorrr hamiş kaldığın ayyy son adet tarihine göre belirlenior kaç haftalık olduğuuuu yani 4 hafta önce adet oldun muhtemelen o günden sayıyosunnn kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok teşekkür ederim zeytinim takvimi akşam evde yaparım artıkın canım okuldayım şimdikııııııııııııızzzzzzzzzzzz tebrik ederim tebrik ederim tebriiiiiiiiiik edeeeeeriiiiiiiiiiim deli ettin bizi burda ayyyyyyyyyyyy cookkk sevindimmm gebelik takvımınıde yappp :124::124::124::124::124::124:
kaç gün geçmişti adetini kuzum benim değerinmle karşılaştıralım hemen
Bebişimmmm yumurtlamadan sayılmıyooorrr hamiş kaldığın ayyy son adet tarihine göre belirlenior kaç haftalık olduğuuuu yani 4 hafta önce adet oldun muhtemelen o günden sayıyosunnn kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok teşekkür ederim zeytinim takvimi akşam evde yaparım artıkın canım okuldayım şimdikııııııııııııızzzzzzzzzzzz tebrik ederim tebrik ederim tebriiiiiiiiiik edeeeeeriiiiiiiiiiim deli ettin bizi burda ayyyyyyyyyyyy cookkk sevindimmm gebelik takvımınıde yappp :124::124::124::124::124::124:
yaaa dersteyim hemen yazamıyorum canım. adetimi 3 gün geçti
biliyorum tatlım. bende öyle sayılır sandım ama adam 3 haftalık deyince yumurtlamadan sayıyor diye düşündüm sonuç belgesi de 1. hafta diye başlıyor. 499 değeri 3. haftanın kapsamında aman neyse fazlası var eksiği yok deriz olur biter
çok teşekkür ederim zeytinim takvimi akşam evde yaparım artıkın canım okuldayım şimdi
asosşuum çok saol canımcım paylaşımın için de teşekkürler
yaaa dersteyim hemen yazamıyorum canım. Adetimi 3 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?