Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar şimdi fırsat buldum yazıyorum okuldayım...
Sonuç bu :Eki Görüntüle 529209

yaaaaaaaaaaaaaaa boşa çekmedim halayınııııııııııııııııııııı anooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ikizz miii üçüzzz müüüü onuzzzzzzzzzzz muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hey maşallahhhhh şükürler olsun yarabiiiiimmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sağlıkla kucağına alll canm benmmmm çok mutlu oldummmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu heyooooooooooooooooo güzel annemeeee bi halay daha patlatırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Eki Görüntüle 529216 Eki Görüntüle 529219 Eki Görüntüle 529220 Eki Görüntüle 529221

ben şoktayım yaaa dilim tutuldu ne yazayım bilmiyorum
ama perim 12 den vurdun aynen sonucu alıp o şekil okula geldim
36 tız larımın yanına
eşime haber verdim konuşamadık kaldık öyle
saolun herşey için hiç bişey gelmiyor aklıma duygularım çok karışık çok iyisiniz hepiniz ayrı ayrı hepinize destekleriniz için iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canım arkadaşlarım
Allah hepinizin gönlünün muradını versin

esinime bakkkkk sennnnnnnn nasıl da araştırırmış kaanımla beraber
seviyom sizi yaaaaa

hahahahaaaaaaa nasıl iz sürmüüşşşşşş esiniimmmmmm.....

ben hepinizden önce araştırmıştım kiiii

bi de şöyle bişi var
insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya daaaa ......

hepinizi takipteyim ona göreeeee heran heryerden çıkabilirim pat diye

sonuç bu :Eki Görüntüle 529209

ohhh beee rahatladımmm hadi gözümüz aydın olsun senin bızdık kocaman olmuş maşallah annesi

ohhh beee rahatladımmm hadi gözümüz aydın olsun senin bızdık kocaman olmuş maşallah annesi

yaaa 3 haftalık dediler hastaneden de ama 2 haftalık olması lazım. yüksek mi bu değer perim de yazmış yüksek diye erken mi yumurtladım acabaaa

Amaaaaaaan hala ne düşünüyorum yaw satmışım yumurtasını tamam işte oldu bu iş çok mutluyum allah ım şükürler olsun milyon kere şükürler olsun bağırmak istiyorum cılgınlar gibin

Sonuç bu :Eki Görüntüle 529209

hayırlı olsun canım duamı tekrarlayım, inşallah zevk alacağın sağlıklı bir hamilelik yaşar sağlıkla bebeişini kucağına alırsın, maşallah değerine kaç gün gecikmeyle bu değer ya , allahım bizede nasip eder inşallah ama önce sana bir tey tey

kaç gün geçmişti adetini kuzum benim değerinmle karşılaştıralım hemen

4 haftalıkkkkkkkkkkkkkkkk tosuncukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk maşallahhhhhhhhhhhhhh
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Bebişimmmm yumurtlamadan sayılmıyooorrr hamiş kaldığın ayyy son adet tarihine göre belirlenior kaç haftalık olduğuuuu yani 4 hafta önce adet oldun muhtemelen o günden sayıyosunnn kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kııııııııııııızzzzzzzzzzzz tebrik ederim tebrik ederim tebriiiiiiiiiik edeeeeeriiiiiiiiiiim deli ettin bizi burda ayyyyyyyyyyyy cookkk sevindimmm gebelik takvımınıde yappp :124::124::124::124::124::124:

buda benden sizeee
ULTRASON TERİMLERİNİN KISALTMALARI

LMP:son adet tarihi
BPD:başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı
HC:kafa çevresi
AC:karın çevresi
FL:uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
HL:humerus uzunluğu ( kolun uzun kemiği )
CRLcrown rump length)baş-popo mesafesi
AD:karın çapı
EFW:tahmini bebk ağırlığı
EDD:beklenen doğum tarihi
NT:ense pilisi kalınlığı
AFI:amniyotik sıvı indeksi
RA:kalpte sağ kulakçık
LA:kalpte sol kulakçık

inşallah işinize yaraaarrrrr

ayyyyyyyyy coookkk mutluu oldummmmmmmmm :))) allahhh saglıklaaa kucagna almayı nasip etsin insallahh ayyyyyyyyy cokkk güzell bi haberrrrrrrrrr

yaaa dersteyim hemen yazamıyorum canım. adetimi 3 gün geçti

Bebişimmmm yumurtlamadan sayılmıyooorrr hamiş kaldığın ayyy son adet tarihine göre belirlenior kaç haftalık olduğuuuu yani 4 hafta önce adet oldun muhtemelen o günden sayıyosunnn kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

biliyorum tatlım. bende öyle sayılır sandım ama adam 3 haftalık deyince yumurtlamadan sayıyor diye düşündüm sonuç belgesi de 1. hafta diye başlıyor. 499 değeri 3. haftanın kapsamında aman neyse fazlası var eksiği yok deriz olur biter

kııııııııııııızzzzzzzzzzzz tebrik ederim tebrik ederim tebriiiiiiiiiik edeeeeeriiiiiiiiiiim deli ettin bizi burda ayyyyyyyyyyyy cookkk sevindimmm gebelik takvımınıde yappp :124::124::124::124::124::124:
çok teşekkür ederim zeytinim takvimi akşam evde yaparım artıkın canım okuldayım şimdi

asosşuum çok saol canımcım paylaşımın için de teşekkürler

yaaa dersteyim hemen yazamıyorum canım. adetimi 3 gün geçti

biliyorum tatlım. bende öyle sayılır sandım ama adam 3 haftalık deyince yumurtlamadan sayıyor diye düşündüm sonuç belgesi de 1. hafta diye başlıyor. 499 değeri 3. haftanın kapsamında aman neyse fazlası var eksiği yok deriz olur biter

çok teşekkür ederim zeytinim takvimi akşam evde yaparım artıkın canım okuldayım şimdi

asosşuum çok saol canımcım paylaşımın için de teşekkürler

gayet normal tatlım yüksek bi değer varsa o benimkiymiş 1 gün gecikmede çıkan sonucum 490,99

bu arada perim çok haklı çünkü ne zaman yumurtladığını bilemiyor doktorlar o yüzden son adet tarihini baz alıyorlar
ben mesela adetim biter bitmez yumurtlamışım normal tarihimden 10 gün önce
içini ferah tut herşey çok güzel olacakkkkkkkk

Son düzenleme:
hamile arkadaşımızı tebrik ederim.
bu sayfanın ilk takipçilerindendim ara vermiştim.
merak ettim yeni hamişler varmı diye.
Allah analı babalı büyütsün canım

Periseko nasılsın?

İdilga ne zaman aşılama yaptırdı. geçen ay yazıştık. Ben bu ay aşılama yaptıracaktım ama işe girdim, yaptıramadım İdilga da bana bir yer önermişti

ocak ayına kadar bekleyip olmazsa öyle yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…