Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım benmmmmm senin hamişliğin öyle özelkiii bnm için burdaki tüm canlarıma sevindiğim gibi sanada çoook çoook sevindmmmmmmmmmmm

Bitanemmmmmmmmmmmmmmm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnn

Haydi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa liliililililililiilililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

SENİ ÇOOOKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Eki Görüntüle 529082 Eki Görüntüle 529083 Eki Görüntüle 529085

Hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kuzu dolmammmmmmmmm pembe pilavımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm fittirik fittiğimmmmmmmmmmm ayy neler söyliyorum bennn hahah

Seyzoşşşşşşşşşşşşşşşş 150 değerle gel kuzummmmmmmmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiii

Bir hamiş haberi gördüm sankiii bi halay çekmeye geldim bendeee :118::118::118::118::118::118::118: Sağlıklı ve zevk alarak geçireceğin bir hamilelik olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah seyzennn

hoşgeldin benim bata da 26 ekim yaz bari geçen ay 26 sinda olmuştum yine öyle olur sanırım
seyzenimm hadi söle sonucunu kaç çıktııı

:119::119::119::119::119: HERKES BURDA YİNEEEEEEEEEE, TOPALNDIIIIKKKK,ALAH SEYZENDEN RAZI OLSUN.
YALNIZ BİŞEY SORUCAM, NORMALDE KİMSECİKLER GİRMİYOR, HAMİŞ HABERİ OLUNCA GİRİ GİRİ VERİYORUZ TOPİĞE, NASIL OLUYOR:44::44::44::44::44::44::44: HEPİMİZİN BİRDEN İÇİNE DOĞUYOR BENCE,,,KESİNNNNNNNNNNNN

PERİM CANIM BENİM, BENİM BAT 18 EKİM, AMA BEN BU AY BOŞ GEÇTİM... AYRICA BENİM BU KONUYLA İLGİLİ SÖYLECEKLERİM VAR AMA ONU SONRA SAKİN BİR ZAMANDA ANLATICAMMMMMMMMMMMMMMM, ŞİMDİ SEYZEN İÇİN HALAY ÇEKELİMMMMMMMMMMM

bizde seni seviyoz Ben bu topiğe bayılıyorum enerjisine bayılıyorum özellikle ama ben ne zaman gelsem sakin zamanına denk getiriyorum ne şanslıyım yaw :44::44::44: Ama kesinlikle hamiş haberi anca hissedilir bir Durum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…