Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ayyyy bak buda beni unuttu :44:anacımmm senide şimdi
bu gidişle öğlene yemek yiyecek yeriim kalmayacak kızlar

Bende hepimizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canm pendoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kuzuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nolduu söyleyiver halaya kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr

bana da öyle geliyooo..eğer bizim paybişseee...:26::26::44::44::44::44::44:
Cicişkolar evet noluyooo paybiş aybiş mi olduuu?? nie yazmıooooo :26: Bzim paybiş mi cidden ?

biz de seni seviyoz bebişim,bize ne söyleyeceksin acaba merak ettimmmm

ayy ne güzel topikmiş bu.rengarenk
merhabalar,benim batım 27 ekim...çok stresli bir ay geçiriyorum.o yüzden çarpışmak bile istemiyorum :26: ama bebiş için her şeyi yapmak lazım
bebiş beklediğimiz 5.ayımız.hadi hayırlısı..

ayyyy bak buda beni unuttu :44:anacımmm senide şimdi
bu gidişle öğlene yemek yiyecek yeriim kalmayacak kızlar

kıssssss, unutur muyum seni hiç.
SONESİNTİ SENİ DE SEVİYOMMMMMMMMMMMMMMMMM, KAANI DA SEVİYOMMMMMMMMMMM bebeeeeeeemmmmmmmmmm,

bana da öyle geliyooo..eğer bizim paybişseee...:26::26::44::44::44::44::44:
bu gizem olayı nedir ben anlamadım, nickini mi değiştirmiş paybişim ??????
ama niyeeeeee

Canım bizde seni seviyoruz.Tatlı anniş adayım.Rabbim en yakın zamanda sağlıkla sıhhatle sizlere de nasip etsin inşallah.......

hoşgeldin..inş. tez vakitte kavuşursun meleğine...

allahım tez vakitte bebeğini yollasın sanada inşallah hoşgeldin aramıza

kıssssss, unutur muyum seni hiç.
Sonesinti seni de seviyommmmmmmmmmmmmmmmm, kaanı da seviyommmmmmmmmmm bebeeeeeeemmmmmmmmmm,

bu gizem olayı nedir ben anlamadım, nickini mi değiştirmiş paybişim ??????
Ama niyeeeeee

ben latife ediyorum bitanem tabiki seviyorsun bilmemmi hiççç
kaan durmuyor yerinde vallahi ben geldimmm ne var ne yok diycek diye korkuyorum vallahi göbeğimden fırlayıp acıktık sanırım o yüzden bende yiyecek bişeyler bulamadım yemeğede yarım saat var daha o yüzden bi bahane bulup sizleri yiyorum işte
Bizde seni çokkk seviyoruz kaanla hemde kocamannnnnnnn

Son düzenleme:

hem halayımızı çekelim hem muhabbetimizi yapalım o zaman tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyy
ya canlarım ben bu bebek işinden biraz soğudum gibi, tamam sizin hamile olmanıza çok seviniyorum, çok istiyorum hepiniz hamiş olun diye ama ne biliyim ben kendimde pek istemiyorum galiba...ama bu yaşadığım kötü tecrübeden dolayı geliştirdiğim bir savunma mekanizması da olabilir ben hazır değilmişim gibi geliyor anne olmaya yani çok istemiyorum gibi bilemiyorum ama öyle işte allah ne zaman kısmet ederse

Canım bizde seni seviyoruz.Tatlı anniş adayım.Rabbim en yakın zamanda sağlıkla sıhhatle sizlere de nasip etsin inşallah.......
senin bu sıcacık duaların beni öldürüyor, amin canımmmm aminnn, allahım sana da hayırlı doğumlar versin, bebciklerin seni hiç üzmesin,

yolucam bu seyzenı valla heycan yaptım yaaaa uykuda bastıı ben cıkmadan gelse suuu catlakk

aybicemmm geçen gün nickini miskamber yapmıştı sonra da kayboldu ortalıktan merak ediyorum ben de
evet ışılım en son bu ayın 2sinde günaydın yazmış mmiskamber olarak :26: merak ettm kuzumu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam canımmm inş. en güzek zamanda bebişin gelir sanaa. Çarpışmak mıı

Bende iki havhav annesiyim bu aradaaaa

hem halayımızı çekelim hem muhabbetimizi yapalım o zaman tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyy
ya canlarım ben bu bebek işinden biraz soğudum gibi, tamam sizin hamile olmanıza çok seviniyorum, çok istiyorum hepiniz hamiş olun diye ama ne biliyim ben kendimde pek istemiyorum galiba...ama bu yaşadığım kötü tecrübeden dolayı geliştirdiğim bir savunma mekanizması da olabilir ben hazır değilmişim gibi geliyor anne olmaya yani çok istemiyorum gibi bilemiyorum ama öyle işte allah ne zaman kısmet ederse

senin bu sıcacık duaların beni öldürüyor, amin canımmmm aminnn, allahım sana da hayırlı doğumlar versin, bebciklerin seni hiç üzmesin,

Yaaaaaaaaaaaa kızlar Adoş nerdeeeeeeeeeeeeeee yıl olduuu girmeyeliiiiiiiiiii çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ben de ben deee,,, ama sanırım bi 2 ay önce filan girip birşeyler yazmıştı... ama çok usturupluydu belki de o değildi...annesi rahtsızdı ya onunla ilgileniyordu en son

Amin canım,Allah razı olsun.İnşallah...

dediğin gibi yaşadıklarından dolayı böyle hissediyor olabilirsin canım benimm,ilk önce sen iyi ol toparla kendini daha sonra tekrar düşünürsünüz.Rabbim hayırlı zamanda göndersin bebişini bitanemmmm

adoş bi ara uğruyordu ama bi süredir ben de görmedim perimmmmm,annesi yanındaydı belki onla ilgileniyordur

yolucam bu seyzenı valla heycan yaptım yaaaa uykuda bastıı ben cıkmadan gelse suuu catlakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…