- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.641
yirimmmmcxx
yaw bizim Paybiş bu gizem olayını abarttı mı ben mi yanılıyomm :44:
:119::119::119::119::119: Herkes burda yineeeeeeeeee, topalndııııkkkk,alah seyzenden razı olsun.
Yalnız bişey sorucam, normalde kimsecikler girmiyor, hamiş haberi olunca giri giri veriyoruz topiğe, nasıl oluyor:44::44::44::44::44::44::44: Hepimizin birden içine doğuyor bence,,,kesinnnnnnnnnnnn
[lıst]
[*]eerdgn,
[*]zeytiin,
[*]19asos03,
[*]mehmetderya,
[*]iremneva+,
[*]meessttrraa,
[*]asude28,
[*]perisoko,
[*]isilisil38,
[*]bojou hepimizi seviyommmmmmmmmmmmmmmmmm
[/lıst]
Perim canım benim, benim bat 18 ekim, ama ben bu ay boş geçtim... Ayrıca benim bu konuyla ilgili söyleceklerim var ama onu sonra sakin bir zamanda anlatıcammmmmmmmmmmmmmm, şimdi seyzen için halay çekelimmmmmmmmmmm
:119::119::119::119::119: HERKES BURDA YİNEEEEEEEEEE, TOPALNDIIIIKKKK,ALAH SEYZENDEN RAZI OLSUN.
YALNIZ BİŞEY SORUCAM, NORMALDE KİMSECİKLER GİRMİYOR, HAMİŞ HABERİ OLUNCA GİRİ GİRİ VERİYORUZ TOPİĞE, NASIL OLUYOR:44::44::44::44::44::44::44: HEPİMİZİN BİRDEN İÇİNE DOĞUYOR BENCE,,,KESİNNNNNNNNNNNN
- eerdgn,
- Zeytiin,
- 19asos03,
- mehmetderya,
- iremneva+,
- meessttrraa,
- asude28,
- Perisoko,
- isilisil38,
- bojou HEPİMİZİ SEVİYOMMMMMMMMMMMMMMMMMM
PERİM CANIM BENİM, BENİM BAT 18 EKİM, AMA BEN BU AY BOŞ GEÇTİM... AYRICA BENİM BU KONUYLA İLGİLİ SÖYLECEKLERİM VAR AMA ONU SONRA SAKİN BİR ZAMANDA ANLATICAMMMMMMMMMMMMMMM, ŞİMDİ SEYZEN İÇİN HALAY ÇEKELİMMMMMMMMMMM
Cicişkolar evet noluyooo paybiş aybiş mi olduuu?? nie yazmıooooo :26: Bzim paybiş mi cidden ?bana da öyle geliyooo..eğer bizim paybişseee...:26::26::44::44::44::44::44:
:119::119::119::119::119: HERKES BURDA YİNEEEEEEEEEE, TOPALNDIIIIKKKK,ALAH SEYZENDEN RAZI OLSUN.
YALNIZ BİŞEY SORUCAM, NORMALDE KİMSECİKLER GİRMİYOR, HAMİŞ HABERİ OLUNCA GİRİ GİRİ VERİYORUZ TOPİĞE, NASIL OLUYOR:44::44::44::44::44::44::44: HEPİMİZİN BİRDEN İÇİNE DOĞUYOR BENCE,,,KESİNNNNNNNNNNNN
- eerdgn,
- Zeytiin,
- 19asos03,
- mehmetderya,
- iremneva+,
- meessttrraa,
- asude28,
- Perisoko,
- isilisil38,
- bojou HEPİMİZİ SEVİYOMMMMMMMMMMMMMMMMMM
PERİM CANIM BENİM, BENİM BAT 18 EKİM, AMA BEN BU AY BOŞ GEÇTİM... AYRICA BENİM BU KONUYLA İLGİLİ SÖYLECEKLERİM VAR AMA ONU SONRA SAKİN BİR ZAMANDA ANLATICAMMMMMMMMMMMMMMM, ŞİMDİ SEYZEN İÇİN HALAY ÇEKELİMMMMMMMMMMM
ayyyy bak buda beni unuttu :44:anacımmm senideşimdi
bu gidişle öğlene yemek yiyecek yeriim kalmayacak kızlar
bu gizem olayı nedir ben anlamadım, nickini mi değiştirmiş paybişim ??????bana da öyle geliyooo..eğer bizim paybişseee...:26::26::44::44::44::44::44:
ayy ne güzel topikmiş bu.rengarenk
merhabalar,benim batım 27 ekim...çok stresli bir ay geçiriyorum.o yüzden çarpışmak bile istemiyorum :26: ama bebiş için her şeyi yapmak lazım
bebiş beklediğimiz 5.ayımız.hadi hayırlısı..
Merhabalar,benim batım 27 ekim...çok stresli bir ay geçiriyorum.o yüzden çarpışmak bile istemiyorum :26: Ama bebiş için her şeyi yapmak lazım
Bebiş beklediğimiz 5.ayımız.hadi hayırlısı..
kıssssss, unutur muyum seni hiç.
Sonesinti seni de seviyommmmmmmmmmmmmmmmm, kaanı da seviyommmmmmmmmmm bebeeeeeeemmmmmmmmmm,
bu gizem olayı nedir ben anlamadım, nickini mi değiştirmiş paybişim ??????
Ama niyeeeeee
Bende hepimizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canm pendoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kuzuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nolduu söyleyiver halaya kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cicişkolar evet noluyooo paybiş aybiş mi olduuu?? nie yazmıooooo :26: Bzim paybiş mi cidden ?
biz de seni seviyoz bebişim,bize ne söyleyeceksin acaba merak ettimmmm
senin bu sıcacık duaların beni öldürüyor, amin canımmmm aminnn, allahım sana da hayırlı doğumlar versin, bebciklerin seni hiç üzmesin,Canım bizde seni seviyoruz.Tatlı anniş adayım.Rabbim en yakın zamanda sağlıkla sıhhatle sizlere de nasip etsin inşallah.......
evet ışılım en son bu ayın 2sinde günaydın yazmış mmiskamber olarak :26: merak ettm kuzumu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaybicemmm geçen gün nickini miskamber yapmıştı sonra da kayboldu ortalıktan merak ediyorum ben de
merhabalar,benim batım 27 ekim...çok stresli bir ay geçiriyorum.o yüzden çarpışmak bile istemiyorum :26: ama bebiş için her şeyi yapmak lazım
bebiş beklediğimiz 5.ayımız.hadi hayırlısı..
Bende hepimizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canm pendoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kuzuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nolduu söyleyiver halaya kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cicişkolar evet noluyooo paybiş aybiş mi olduuu?? nie yazmıooooo :26: Bzim paybiş mi cidden ?
biz de seni seviyoz bebişim,bize ne söyleyeceksin acaba merak ettimmmm
senin bu sıcacık duaların beni öldürüyor, amin canımmmm aminnn, allahım sana da hayırlı doğumlar versin, bebciklerin seni hiç üzmesin,Canım bizde seni seviyoruz.Tatlı anniş adayım.Rabbim en yakın zamanda sağlıkla sıhhatle sizlere de nasip etsin inşallah.......
selam canımmm inş. en güzek zamanda bebişin gelir sanaa. Çarpışmak mıı
Bende iki havhav annesiyim bu aradaaaa
Yaaaaaaaaaaaa kızlar Adoş nerdeeeeeeeeeeeeeee yıl olduuu girmeyeliiiiiiiiiii çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hem halayımızı çekelimhem muhabbetimizi yapalım o zaman tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyy
ya canlarım ben bu bebek işinden biraz soğudum gibi, tamam sizin hamile olmanızaçok seviniyorum, çok istiyorum hepiniz hamiş olun diye ama ne biliyim ben kendimde pek istemiyorum galiba...ama bu yaşadığım kötü tecrübeden dolayı geliştirdiğim bir savunma mekanizması da olabilir ben hazır değilmişim gibi geliyor anne olmaya yani çok istemiyorum gibi bilemiyorum ama öyle işte allah ne zaman kısmet ederse
senin bu sıcacık duaların beni öldürüyor, amin canımmmm aminnn, allahım sana da hayırlı doğumlar versin, bebciklerin seni hiç üzmesin,
dediğin gibi yaşadıklarından dolayı böyle hissediyor olabilirsin canım benimm,ilk önce sen iyi ol toparla kendini daha sonra tekrar düşünürsünüz.Rabbim hayırlı zamanda göndersin bebişini bitanemmmmhem halayımızı çekelimhem muhabbetimizi yapalım o zaman tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyy
ya canlarım ben bu bebek işinden biraz soğudum gibi, tamam sizin hamile olmanızaçok seviniyorum, çok istiyorum hepiniz hamiş olun diye ama ne biliyim ben kendimde pek istemiyorum galiba...ama bu yaşadığım kötü tecrübeden dolayı geliştirdiğim bir savunma mekanizması da olabilir ben hazır değilmişim gibi geliyor anne olmaya yani çok istemiyorum gibi bilemiyorum ama öyle işte allah ne zaman kısmet ederse
senin bu sıcacık duaların beni öldürüyor, amin canımmmm aminnn, allahım sana da hayırlı doğumlar versin, bebciklerin seni hiç üzmesin,
Yaaaaaaaaaaaa kızlar Adoş nerdeeeeeeeeeeeeeee yıl olduuu girmeyeliiiiiiiiiii çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?