Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

selam tatlım ben sana öncelikle şunu söyliyim. bence bu topik çok uğurlu. ben daha yeni katılmıştım arkadaşların arasına haziran ayından bu yana deniyorduk. ilk iki ay olmadı bende kimseyle konuşamıyordum. sonra bu canım arkadaşlarıma rastladım. işte o zaman talihim döndü paylaşımlar sohbetler üzüntüler sevinçler derken 2 ay daha bi sonuç alamadım ben ama stres falanda kalmadı bende bu arada bu ay 5. ayımızdı tatlım hiç beklemiyordum. büyük sürpriz oldu valla 1.5 yıllık evliyiz canım 6-7 ay kadar hap ile korunduk 6-7 ay kadar da kondom ile korunduk.haziran başında korunmayı bıraktık. eşimin değerleri süperdi. benim hormon değerlerimde bi dengesizlik oldu bi ara soğan kürü yaptım geçti. 5. ayımda hamile kaldım canım iyi dileklerin için teşekkür ederim...

saol canım. sana en önemli tavsiyem stresten uzak dur. bütün forumları oku hep aynı sonuca varacaksın. hiç düşünmediğim anda oldu diyen o kadar çok kişi var ki... stres herşeyi bitiriyor canım. bırak herşey doğal dengesini bulsun kendine başka uğraşlar bul bebek konusunu unutmaya çalış ama yumurt günlerine ilişki denk getirmeye çalış. inşallah bu mutluluğu herkes yaşar

saol canım
hislerime tercuman olmuşsun.
Aaaamin

periiim valla can attım nete girmek için ama okuldan gelir gelmez bi arkadaşımız uğradı. başbaşa kalıp kocişimle bi halay neyim çekemedik daha Valla bende sizi çok özlüyorum ve çoook seviyorum
şu an yaşadığım bu mutlulukta sizin payınız o kadar büyük ki. siz olamasanız ben bu bunalımdan çıkamazdım. bebişimde gelmezdi.
yani bu bebeğin yarısı senin sayılır perim. hatta ikizse birini verdim gitti peri teyzesine zaten ikiz olursa benim burda kimsem yok gelirsiniz bakmaya artıkın

hafzakııım saol canımmm valla sen ayağını sürüdün bence bunun devamı gelecek güzel anniş bak haziran annesi olucaz ikimizde Allah ın izniyle...

perdoğanııım esoşuuuum, ikinizide kırmak istemiyorum. iyi olan kazansın diyorum
hislerime gelince....
ben ikisinide istiyoruuuuuum ikisinide hissediyoruuuuum

Allah önce hepimize sağlık huzur versin, hamiş arkadaşlarıma ve bana sorunsuz geçecek bi hamilelik, bebek isteyen bekleyen arkadaşlarıma da en hayırlı zamanda hamiş olmayı nasip etsin canlarııım

yaaa idiliiim uğramadı hiç nasıl acaba. onunda bebeki gelmiştir belkiiii çifte kavrulmuş oluruz

Son düzenleme:
günaydın güzellerimmm nasılsınız bakalım dünden beri
bizde iyiyiz allaha şükür ama vallahi saat 4 te uyandık oğlumun sayesinde 7 ye kadar uyur uyanık idare ettik yatakta sersem gibiyim sabah sabah ne enerjikti görmeniz lazımdı karnımı hissetmiyorum o kadar yani şimdide uyuyor beyefendi

Yerim ben onu yerim.Maşallah kuzuma...

ne güzel topiğimiz canlandı yineeeeeeeeeeeeeee
seyzenimmmmmmmmmmmmm
kız bu ikiz heralde
çok yüksek çünkü kızzzzzzzzzzzzzzzz

tatlım sen şeker yüklemesi yaptırdınmı?
ben daha yaptırmadım ne zamana kadar yaptırmayı düşünüyorsun?

Banada yüksek geldi aslında değer.Benim 28.gün değerim 250 li birşeydi.30.gün 600 olmuştu.Belkide topiğin diğer ikizleri geliyor olabilir :)...

senin öyle ve ikizse abuuuuuuuuuuuuuuuuuu
seyzen kız senin üçüz o zaman bak demedi demedi demeeeeeeeeeeeeeeeee
3üzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Canım en son Salı günü gitmiştim dr a.Mantar ve idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdi tekrar.Çok detaylı konuşmadık çünkü iş çıkışı gitmiştim saat 17:15 ti.Adamın mesaisi bitmişti beni bekliyordu.2-3 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi.Bende 2 hafta sonraya randevu aldım Yani arefe gününden 1 gün önce gideceğim inşallah.Bebişlerede 615 gr lar dedi.Bana çok küçük geldiler ama bilmiyorum...

tatlım sen şeker yüklemesi yaptırdınmı?
ben daha yaptırmadım ne zamana kadar yaptırmayı düşünüyorsun?

kuzumcummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağlıkla kucağına allllllllllllllllllll bebişiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vallah çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darısı diğer topikk dostlarımın başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benimki tek olduğu halde
küçük gidiyor kilosu 1 hafta geçten taakip ediyor
ama takmıyorum hiç kafaya düşünme hiç onu canımcım

slm bayanlar nolurrrr beni de aranıza ALIR MISINIZ bende hamiş kalmak istiyorummmmm ya çok stresli günler geçiriyorum topiği yeni gördüm ve sizleri okurken bile etkilendim bende sizlere katılmak istiyorum ve en önemlisi rabbimin izniyle bi an önce bebiş istiyorummmm. 2 yıllık evliyim ve korunma hiç olmadı pkoluyum bayramdan sonra tedaviye başlıcam inş. tabi o zamana kadar da incir kürü yapim dedim...tabi herşeyden önce en önemlisi moral ve ben burda sizlerle bulacağıma inanıyorum inş. uzun lafın kısası allahım isteyen tüm kullarına tez vakitte anne olmayı nasip etsin inş.

hoşgeldin gülümmmmmmmmmmmmmm aramızaaaaaaaaaaaaaa
inşallah tez vakiitteee kavuşursun bebişineeeeeeeee
aramızda eğlenerek inşallahhhhhhhhhhhhhh
sakın kafaya takmaki bir an önce gelsin bebişinnnnnnnnnnn
Allahın izniyle gülümmmmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin canım.İlk önce stres yapmamaya çalış.Çünkü hamile kalamamanın en büyük nedenlerinden birisi de stres.Tabiki uğraşacaksın ama,rahat olmaya çalış.Allah ım ne derse o olur.Çoğu kişi bende dahil hiç beklemediğimiz ay hamile kaldık.Her şey beyinde bitiyor çünkü.Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile hepinize nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…