- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.721
selam seyzen hiç konuşmadık ama senin adına sevindim hamişsin dimi allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza sen ne zamandır istiyodun ve geldi bebişin :) :)ne kadarlık evlisin tabi
arkadaşlar merhaba, öncelikle tüm hamişlerimizi kutluyorum, Allah hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. PERİİİ PİDİLGAAAAA ben de hamiş kalmak istiyorum, hamiş kalmayan kalmayacak demişsiniz e alın beni de aranıza o zaman. doktorum bu akşam, cuma ve cumartesi birliktelik önerdi bu ay hamiş kalmam için sizler ne önerirsiniz yardım edin bu kardeşinize de ama
ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ne güzellllllllllll
bir sonuççççççççççççççççççççççççççççççççç
Allah bu topikteki herkese böyle sonuç nasip
etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:119: yağmurlu sisli bir sabahtan günaydın herkeseeee :119:
günaydın güzellerimmm nasılsınız bakalım dünden beri
bizde iyiyiz allaha şükür ama vallahi saat 4 te uyandık oğlumun sayesinde 7 ye kadar uyur uyanık idare ettik yatakta sersem gibiyim sabah sabah ne enerjikti görmeniz lazımdı karnımı hissetmiyorum o kadar yanişimdide uyuyor beyefendi
ne güzel topiğimiz canlandı yineeeeeeeeeeeeeee
seyzenimmmmmmmmmmmmm
kız bu ikiz heralde
çok yüksek çünkü kızzzzzzzzzzzzzzzz
ne güzel topiğimiz canlandı yineeeeeeeeeeeeeee
seyzenimmmmmmmmmmmmm
kız bu ikiz heralde
çok yüksek çünkü kızzzzzzzzzzzzzzzz
Banada yüksek geldi aslında değer.Benim 28.gün değerim 250 li birşeydi.30.gün 600 olmuştu.Belkide topiğin diğer ikizleri geliyor olabilir :)...
tatlım sen şeker yüklemesi yaptırdınmı?
ben daha yaptırmadım ne zamana kadar yaptırmayı düşünüyorsun?
Canım en son Salı günü gitmiştim dr a.Mantar ve idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdi tekrar.Çok detaylı konuşmadık çünkü iş çıkışı gitmiştim saat 17:15 ti.Adamın mesaisi bitmişti beni bekliyordu.2-3 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi.Bende 2 hafta sonraya randevu aldım Yani arefe gününden 1 gün önce gideceğim inşallah.Bebişlerede 615 gr lar dedi.Bana çok küçük geldiler ama bilmiyorum...
slm bayanlar nolurrrr beni de aranıza ALIR MISINIZ bende hamiş kalmak istiyorummmmm ya çok stresli günler geçiriyorum topiği yeni gördüm ve sizleri okurken bile etkilendim bende sizlere katılmak istiyorum ve en önemlisi rabbimin izniyle bi an önce bebiş istiyorummmm. 2 yıllık evliyim ve korunma hiç olmadı pkoluyum bayramdan sonra tedaviye başlıcam inş. tabi o zamana kadar da incir kürü yapim dedim...tabi herşeyden önce en önemlisi moral ve ben burda sizlerle bulacağıma inanıyorum inş. uzun lafın kısası allahım isteyen tüm kullarına tez vakitte anne olmayı nasip etsin inş.
slm bayanlar nolurrrr beni de aranıza ALIR MISINIZ bende hamiş kalmak istiyorummmmm ya çok stresli günler geçiriyorum topiği yeni gördüm ve sizleri okurken bile etkilendim bende sizlere katılmak istiyorum ve en önemlisi rabbimin izniyle bi an önce bebiş istiyorummmm. 2 yıllık evliyim ve korunma hiç olmadı pkoluyum bayramdan sonra tedaviye başlıcam inş. tabi o zamana kadar da incir kürü yapim dedim...tabi herşeyden önce en önemlisi moral ve ben burda sizlerle bulacağıma inanıyorum inş. uzun lafın kısası allahım isteyen tüm kullarına tez vakitte anne olmayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?