- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.741
slm bayanlar nolurrrr beni de aranıza ALIR MISINIZ bende hamiş kalmak istiyorummmmm ya çok stresli günler geçiriyorum topiği yeni gördüm ve sizleri okurken bile etkilendim bende sizlere katılmak istiyorum ve en önemlisi rabbimin izniyle bi an önce bebiş istiyorummmm. 2 yıllık evliyim ve korunma hiç olmadı pkoluyum bayramdan sonra tedaviye başlıcam inş. tabi o zamana kadar da incir kürü yapim dedim...tabi herşeyden önce en önemlisi moral ve ben burda sizlerle bulacağıma inanıyorum inş. uzun lafın kısası allahım isteyen tüm kullarına tez vakitte anne olmayı nasip etsin inş.
hoşbuldum canım benim ya o güzel sıcacık içten yüreğine çok teşekkür ederim. ammmiiiiiiiinnn inşallah cnm ya inşallah rabbim hayırlısından tez vakitte nasip etsin. kafaya takmamayı da burda öğrenicem inş. cnmhoşgeldin gülümmmmmmmmmmmmmm aramızaaaaaaaaaaaaaa
inşallah tez vakiitteee kavuşursun bebişineeeeeeeee
aramızda eğlenerek inşallahhhhhhhhhhhhhh
sakın kafaya takmaki bir an önce gelsin bebişinnnnnnnnnnn
Allahın izniyle gülümmmmmmmmmmmmmmmmm
saol cnm benim. şüphesiz rabbimin dediği olur cnm ya biz hayırlısından istiyoruz o da gönlümüzden geçeni nasip eder inş cnm. ya böyle içimde bi sabırsızlık var ki anlatamam istiyorum ki bu ay olsun ama her ayın sonunda umutsuzluk.... bu çok üzüyo beni unutmak istiyorum engelleri hepsi yok olsun istiyorum tedavi falan bunlar çok korkutuyo beni.Hoşgeldin canım.İlk önce stres yapmamaya çalış.Çünkü hamile kalamamanın en büyük nedenlerinden birisi de stres.Tabiki uğraşacaksın ama,rahat olmaya çalış.Allah ım ne derse o olur.Çoğu kişi bende dahil hiç beklemediğimiz ay hamile kaldık.Her şey beyinde bitiyor çünkü.Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile hepinize nasip eder inşallah...
slm bayanlar nolurrrr beni de aranıza ALIR MISINIZ bende hamiş kalmak istiyorummmmm ya çok stresli günler geçiriyorum topiği yeni gördüm ve sizleri okurken bile etkilendim bende sizlere katılmak istiyorum ve en önemlisi rabbimin izniyle bi an önce bebiş istiyorummmm. 2 yıllık evliyim ve korunma hiç olmadı pkoluyum bayramdan sonra tedaviye başlıcam inş. tabi o zamana kadar da incir kürü yapim dedim...tabi herşeyden önce en önemlisi moral ve ben burda sizlerle bulacağıma inanıyorum inş. uzun lafın kısası allahım isteyen tüm kullarına tez vakitte anne olmayı nasip etsin inş.
kızlar ben hiç aklımda yokken 3 kez hamile kaldım şimdi ise çok istediğimden sürekli aklımda ve sıkıntıya girdiğim için olmuyo bu ay son artık akışına bırakıcam desemde bedenimi dinlemekten yoruldum halbuki hamile kalabilme potansiyelim çok yüksek olduğu halde olmuyoooooooooyardım ![/QU nasıl yani dördüncüyü mü istiyosun?????
kızlar ben hiç aklımda yokken 3 kez hamile kaldım şimdi ise çok istediğimden sürekli aklımda ve sıkıntıya girdiğim için olmuyo bu ay son artık akışına bırakıcam desemde bedenimi dinlemekten yoruldum halbuki hamile kalabilme potansiyelim çok yüksek olduğu halde olmuyoooooooooyardım ![/QU nasıl yani dördüncüyü mü istiyosun?????
:) yok inşallah ilk olucak ilk hamileliğimde yaşımdan dolayı istemedim aldırdımsonrada pişman oldum 2. si 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar 3. de 6 haftalıkken düşük oldu ama hiçbirinde planlı yapmadım şimdide olsun diye uğraşıyorum
ne güzel topiğimiz canlandı yineeeeeeeeeeeeeee
seyzenimmmmmmmmmmmmm
kız bu ikiz heralde
çok yüksek çünkü kızzzzzzzzzzzzzzzz
kuzumcummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağlıkla kucağına allllllllllllllllllll bebişiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vallah çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darısı diğer topikk dostlarımın başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaa saol canım
benim bi arkadaşımın ikiz kızları vardı ve ben onlara çok baktım bekarlığımda hep içimden geçerdi benimde böyle ikizlerim olsa diye kim bilir belki de dualarım kabul olur.
ama önce sağlık diliyorum. hepimize...
çok teşekkür ederim vitoşum. sayenizde yaşıyorum bu mutluluğu.
sizler bana umut oldunuz derdimi paylaştınız yükümü hafiflettiniz canlarım
BENİ SİZLER YARATTINIZ
hoşbulduk canım ilk hamileliğimde kendi isteğimle aldırdım sonra bidaha oldu tabi belirli aralıklarla onunda 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar bir diğerindede 6 haftalıkken düşük oldu malesef ama ben çalışmaya devam ediyorum :)[/QUOT
bu işte bir terslik var anlamadım
uykusuz her geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yorgun ölesiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sabahllarım bazen günlerceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
rüyalarıma gelme diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pöfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?