Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
merhabaaaaaa....

hava soğuduu yaaa...amaa çok şükür halimizeeee....dün kaloriferler denendii burdaa...kışa hazırlık...zaman ne çabuk geçiyor yauu...
buraya yazarken içim kıpır kıpır oluyo benimmm...annemler de geliyo haftasonuu, mess taşmalarda yinee..

idilgam dan bir ses duyaydık iiydiii..naapar ne ederr...menüsünü de özledimmm...

hepinizii öpüyoreeee ve çok seviyoreeeee....

hoşgeldin canımcım...umudunu yitirme..biz öyle yapıyoruz...

hoşbuldum canım benim ya o güzel sıcacık içten yüreğine çok teşekkür ederim. ammmiiiiiiiinnn inşallah cnm ya inşallah rabbim hayırlısından tez vakitte nasip etsin. kafaya takmamayı da burda öğrenicem inş. cnm

saol cnm benim. şüphesiz rabbimin dediği olur cnm ya biz hayırlısından istiyoruz o da gönlümüzden geçeni nasip eder inş cnm. ya böyle içimde bi sabırsızlık var ki anlatamam istiyorum ki bu ay olsun ama her ayın sonunda umutsuzluk.... bu çok üzüyo beni unutmak istiyorum engelleri hepsi yok olsun istiyorum tedavi falan bunlar çok korkutuyo beni.

hosgeldinn canımm insallah hayırlısıyla tez vakitte bebişin seninle olurrr :)

kızlar ben hiç aklımda yokken 3 kez hamile kaldım şimdi ise çok istediğimden sürekli aklımda ve sıkıntıya girdiğim için olmuyo bu ay son artık akışına bırakıcam desemde bedenimi dinlemekten yoruldum halbuki hamile kalabilme potansiyelim çok yüksek olduğu halde olmuyooooooooo yardım !

ne güzel topiğimiz canlandı yineeeeeeeeeeeeeee
seyzenimmmmmmmmmmmmm
kız bu ikiz heralde
çok yüksek çünkü kızzzzzzzzzzzzzzzz

yaaa saol canım
benim bi arkadaşımın ikiz kızları vardı ve ben onlara çok baktım bekarlığımda hep içimden geçerdi benimde böyle ikizlerim olsa diye kim bilir belki de dualarım kabul olur.
ama önce sağlık diliyorum. hepimize...

çok teşekkür ederim vitoşum. sayenizde yaşıyorum bu mutluluğu.
sizler bana umut oldunuz derdimi paylaştınız yükümü hafiflettiniz canlarım
BENİ SİZLER YARATTINIZ

Son düzenleme:

hoşbulduk canım ilk hamileliğimde kendi isteğimle aldırdım sonra bidaha oldu tabi belirli aralıklarla onunda 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar bir diğerindede 6 haftalıkken düşük oldu malesef ama ben çalışmaya devam ediyorum :)

CANIMMMMMMMM SEYZENIMMMMMMMM cnmınn içiiiiiiiiiiii bitanemmmmm MEMLEKETDAŞIMMMMMMMMM canımmmm ayyy çokkkkkk sewindimmmmmmmm AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA inan çokkkkk sevindimm çokçokkkkkkkk

canımmmmm ALLAHH hayırlııısıyla kucagına almayıda nasip etsinn insallahh cnmmmmmmmm mutlulugunuzz kat katt artsın bebişiniz aşk yuvanıza sans mutluluk huzur bereket getirsinnnnn
bebişlerimizin şansı tahtı bahtı acık ömürleri uzun saglıklı olsun ınsallahhhhhhhhh

benim ctesi aşılamam oldu bakalım beklemedeyimmmm
bana dua etmeyi unutmayınnnnnnn nolurrrrrrrrr
sizi seviyorum halaaa işyerinden girme işlemini başaramadım ama az kaldı ınsallahhhhhhh
benim kociş hala yanımda ptesi gidicek sonra bayramdada allah izin verirsew ben gidicem yanınaaaaa ınsallahh mmutlu habrlerle gitmeyi naip etsin yuce raabimmmmmm

herkesi çok opüyorum
ALLHA emanet olalamm
sizi seviyorummmmmmmmmm
çokçokkkkkk

SEYZENİMİN HALAYIIIIII

idiloşum gözümün nuru
valla bilmeden oldu :26: benim için de sürpriz oldu yani
ama iyi olmuş di mi tatlım ...

bebişlerimiz yazmışsınya içim bi hoş oldu heyecanlandım birden canım benim
çok yakında seninde halayını çekicez inşallah.
o güzel dileklerini ve dualarını aynen sana kopyala yapıştır yapıyorum tatlım

Son düzenleme:
uykusuz her geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yorgun ölesiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sabahllarım bazen günlerceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

rüyalarıma gelme diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pöfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ayyy keşke bilgisayarı açsaydım vitoşum bende aynı saatte ayaktaydım. uyku tutmadı bi türlü. gezindim gezindim su içtim dua okudum yok uyuyamadım. midemde garip bişeyler oluyordu anlamadım :44:

melisa çayına mı başlasak??

Son düzenleme:
...........................messstrrra............. .....deragün
seyzen......................301................... . ......301
mehmetderya.............100....................... ....100
hafzak......................100................... ........100
messtrrra..................150.................. .........150
aybice......................50.................. ...........50
seyzenin annesi..........100............................100
bojou.........................50.................. ..........50
enderfts.....................50................... ..........50
19asos03..................100.................... ........100

toplam......................1001................... ........1001

okudum bitti cicoşlarım Allah kabul etsin... işiniz ağır gidecek anlaşılan ama geç olsun tam olsun di mi tatlılar

:26: hepinize günaydın, hayırlı cumalar

kızlar erdoganım be bojouuuum için okumaya başlayalım mıııı fatihaları hadi...

periiiiim durumlar nasıl rüyaaam çıkıyor mu bi haber et canıım
bu arada ışılımın, enderimin ve yanlış hatırlamıyorsam candost 17 nin de kızı olacak tatlım liste için bilgin olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…