Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Allah ım işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah.Hastalara şifalar versin Allah ım,dertlilere devalar,borçlulara ödeme kolaylığı versin inşallah...

Beni bu mantar mahf etti.Sabahlara kadar ağrı,kaşıntı yüreğime vurdu kızlar Hayatımda ilk defa başıma böyle bir hastalık geldi.O da 2.kez ilaç kullanmama rağmen geçmiyor İnşallah RABBİM şifamı verir bir an önce.Amin...

Seyzenim doğur kızları beşik kertmesi yapalım hemen :)

Vitoşum kuzum az kaldı inşallah,Allah ım kolaylık versin.İnşallah bu günlerde geçecek,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur da inşallah unuturuz bu günleri...

​çok geçmiş olsun cnm ya allah şifasını versin.

​kızlar dua tablosu oluşturmuşsunuz ya bende katılmak istiyorum nasıl olacak

:119: kocaman günaydın herkeseeee :119: cumamız mübarek olsun inşallahhh :119:
züperrrrr hpşgeldin aramıza rabbim gönlünün muradını versin inşallah hayırlısı ile...
eee kızlarr napıonuz bakiimm ben yoğun bir hafta geçirdim ama bitti şükür yine hafta sonu geldi şüküüürrrr
gelsin gezmeler gitsin gezmele

Önce sağlık olsun canım beşik kertmesi kolay
biraz daha sabret tatlım ilaçlarını düzenli kullan bitti mi ikincisi de?

​kızlar dua tablosu oluşturmuşsunuz ya bende katılmak istiyorum nasıl olacak

1001 fatiha okuyoruz canım. okuyabildiğin kadar oku sayıyı bildir

Fitil bitti de krem kullanıyorum canım.Birde idrar yolu enfeksiyonu için hap kullanıyorum.İnşallah faydası olur,bakalım...

Önce sağlık olsun canım beşik kertmesi kolay
biraz daha sabret tatlım ilaçlarını düzenli kullan bitti mi ikincisi de?

1001 fatiha okuyoruz canım. okuyabildiğin kadar oku sayıyı bildir

seyzenimm taze annişimm nasılsınnn :)) evet benm kızım olcakkk insallahh :))

günaydınn kızlarrr,hayırlı cumalarr allah gönlümüze göre ve hayırlısını versin herseyn hakkımızda..

MEHMETDERYAM gecmiş olsunn tatlımmm

penderiiiim çok iyiyim canım sanki aylardır hamileymişim gibi hissediyorum
hiç bir sıkıntım yok çok şükür. uslu bi bebişim olacak galiba
kendi doktoruma haftaya perşembe gidebilirim ancak. geç mi olur kızlar ne dersiniz
burada ki devlet hastahanesi kapısından bakılmayacak kadar kötü. :44:

Son düzenleme:

Ben hamile olduğumu öğrenince hemen gitmiştim doktora.Çok erken daha dedi normalde öğrendikten 1 hafta sonra gitmek daha iyi heralde.Daha net oluyo çünkü.Ama sen bilirsin tabi yinede canım

:)) canmmmm :) bnce gec olmaz canımm..için nasıl rahat edecekse bnde öğrendikten bi hafta on gün snra falan gitmiştimm..

Günaydın canım,çok teşekkür ederim.Sen ve minik kuzucuk nasılsınız?
bizde iyiyizz sükürler olsunn canımmm..bayramdan snra görcem bebiştomu..senin minik prenslern nasıll :)

günaydııınnnn...güneşş yüzünü gösterdiii....

dualar bitmiişşş.. herkese çok teşekkür ederiimmm Allahh kabul etsiinnn, dualar yerine gitsiinn....

okuyan okumayan herkesin yüreğine, emeğine seyzenimin de listesine sağlık.....

ama ağır olmasın seyzenim yaaa :26::26: hatta tersi çıksın bian önce oluversin hayırlısıyla...

yaşasııınnnn anneemm ve babaammm geliyooooo...:116::116::116::118::118::118:

herkese hayırlı cumalarrrr...güzel bihaftasonu diliyoruummmm....sarılın sevdiklerinizeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…