- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.761
:) yok inşallah ilk olucak ilk hamileliğimde yaşımdan dolayı istemedim aldırdımsonrada pişman oldum 2. si 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar 3. de 6 haftalıkken düşük oldu ama hiçbirinde planlı yapmadım şimdide olsun diye uğraşıyorum[/QUOTEhmmmm allah sabır versin cnm ya hiç stres yapma o zaman kendiliğinden yine olur inş. peki bi rahatsızlığın falan var mı tedavi falan görüyo musun tatlım
​çok geçmiş olsun cnm ya allah şifasını versin.Allah ım işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah.Hastalara şifalar versin Allah ım,dertlilere devalar,borçlulara ödeme kolaylığı versin inşallah...
Beni bu mantar mahf etti.Sabahlara kadar ağrı,kaşıntı yüreğime vurdu kızlarHayatımda ilk defa başıma böyle bir hastalık geldi.O da 2.kez ilaç kullanmama rağmen geçmiyor İnşallah RABBİM şifamı verir bir an önce.Amin...
Seyzenim doğur kızları beşik kertmesi yapalım hemen :)
Vitoşum kuzum az kaldı inşallah,Allah ım kolaylık versin.İnşallah bu günlerde geçecek,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur da inşallah unuturuz bu günleri...
​kızlar dua tablosu oluşturmuşsunuz ya bende katılmak istiyorum nasıl olacak...........................messstrrra............. .....deragün
seyzen......................301................... . ......301
mehmetderya.............100....................... ....100
hafzak......................100................... ........100
messtrrra..................150.................. .........150
aybice......................50.................. ...........50
seyzenin annesi..........100............................100
bojou.........................50.................. ..........50
enderfts.....................50................... ..........50
19asos03..................100.................... ........100
toplam......................1001................... ........1001
okudum bitti cicoşlarım Allah kabul etsin... işiniz ağır gidecek anlaşılan ama geç olsun tam olsun di mi tatlılar
​çok geçmiş olsun cnm ya allah şifasını versin.
aammmmiiiiiiinnnn canım ya inşallah. rabbim hayırlısından herkese nasip etsin inş.Teşekkür ederim canım,inşallah...Allah ım seninde gönlüne göre versin inşallah.Hayırlısıyla bebiş haberlerini alırız inşallah...
Allah ım işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah.Hastalara şifalar versin Allah ım,dertlilere devalar,borçlulara ödeme kolaylığı versin inşallah...
Beni bu mantar mahf etti.Sabahlara kadar ağrı,kaşıntı yüreğime vurdu kızlarHayatımda ilk defa başıma böyle bir hastalık geldi.O da 2.kez ilaç kullanmama rağmen geçmiyor İnşallah RABBİM şifamı verir bir an önce.Amin...
Seyzenim doğur kızları beşik kertmesi yapalım hemen :)
Vitoşum kuzum az kaldı inşallah,Allah ım kolaylık versin.İnşallah bu günlerde geçecek,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur da inşallah unuturuz bu günleri...
​kızlar dua tablosu oluşturmuşsunuz ya bende katılmak istiyorum nasıl olacak
Önce sağlık olsun canım beşik kertmesi kolay
biraz daha sabret tatlım ilaçlarını düzenli kullan bitti mi ikincisi de?
1001 fatiha okuyoruz canım. okuyabildiğin kadar oku sayıyı bildir
:26: hepinize günaydın, hayırlı cumalar
kızlar erdoganım be bojouuuum için okumaya başlayalım mıııı fatihaları hadi...
periiiiim durumlar nasıl rüyaaam çıkıyor mu bi haber et canıım
bu arada ışılımın, enderimin ve yanlış hatırlamıyorsam candost 17 nin de kızı olacak tatlım liste için bilgin olsun
günaydınn kızlarrr,hayırlı cumalarr allah gönlümüze göre ve hayırlısını versin herseyn hakkımızda..
MEHMETDERYAM gecmiş olsunn tatlımmm
penderiiiim çok iyiyim canım sanki aylardır hamileymişim gibi hissediyorum
hiç bir sıkıntım yok çok şükür. uslu bi bebişim olacak galiba
kendi doktoruma haftaya perşembe gidebilirim ancak. geç mi olur kızlar ne dersiniz
burada ki devlet hastahanesi kapısından bakılmayacak kadar kötü. :44:
hayırlı cumalar yawru kuşlar
sevgi keleboşları
şokelloşlar
yirim siziii leeeeeeeyyynnn
penderiiiim çok iyiyim canım sanki aylardır hamileymişim gibi hissediyorum
hiç bir sıkıntım yok çok şükür. uslu bi bebişim olacak galiba
kendi doktoruma haftaya perşembe gidebilirim ancak. geç mi olur kızlar ne dersiniz
burada ki devlet hastahanesi kapısından bakılmayacak kadar kötü. :44:
bizde iyiyizz sükürler olsunn canımmm..bayramdan snra görcem bebiştomu..senin minik prenslern nasıll :)Günaydın canım,çok teşekkür ederim.Sen ve minik kuzucuk nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?