Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Deryammm canımın içiiii güzel annecimmmmmmmmmm ayyyyy ne hoşşş yerim ben tatlı ikizlerimizin minnak cicilerini yaaaaaaaaa, canım beniimmmm ne güzel duygular bunlarrrrrrrrrrrrrrrr

:119: herkese günaydıınnn :119: valla halvet haftamı falan bilmiyorum ama sanırım tutturamadık arada bir boşluk oluştu çünkü kesin oraya gelmiştir eminim yani ama artıkın takmıyorum nedeen bilmiyorum garip bir rahatlık var artık

pidilgammm inşallah perşembe güzel haberler alıcaz senden bol bol dua et canım tabi hepimiz edelim birbirimize

günaydın canımmm
ne güzel hep böle ol canım bu rahatlık sana bebişini getirecek Allahın izni ile bak görürsün

sanada günaydınn periiimmmm musmutlu haftalaaarr

araştırmacım benim dayanamadın onudamı araştırdın ama iyi yapmışın bitanem pidilgamıza destek olur bu sözlerin

selaaam güzel anneler ve ciciş anne adayları

yeni değerimi iletiyorum

3178

geçmişi okumadan daldım kusura bakmayın :44:

güneşli güzel bir gün
ama geceler çok soğuuuk ...

nasılsınız fıstıklar keyifler nasıl?
şanslarım uğurlarım umutlarım benim hepinizi seviyom.
sizi, tüm dünyayı kucaklamak istiyom

:119: herkese kocaman günaydın :119: günaydın taze annişim seyzen değer tavan yapmış darısı kesesine ve pıt pıtlarına hadi bakalım :119: ne zaman gitcen keseyi görmeye

asoşuuum çok iyi yapıyorsun böyle. hiç takma kafana.nasılsa birgün olacak başka ihtimal yok ki stres yaparak süreyi biz uzatıyoruz işte. başka şeylerle uğraş tatlım. bebeki hiç düşünme bi süre seniii çoookkk öpüyoruuuum

vitoooom sultanın iyi günlerde sağlıklı günlerde kullansın cicişlerini inşallah.

periiiiiim naber yok mu bi güzel haber senden de hiç açmıyon konuyu bi görünüp bi kayboluyon ne iş :44:

hafzakım iyi olmana sevindim geçmiş olsun canım topikimizin umuduuu

bojouuuuuuuum senin enerjine hayranım yaaa pozitif enerjinin dibisiiin
doktor çok önemli kesinlikle seni kafa olarak rahatlatması lazım ben de tamam bu doktor iyi dedim iki kere gittim muayeneye bak üçüncüde işlem tamam inşallah seninde öyle olur tatlım kafanın rahat olması çok önemliymiş

pidiloşuuum canım hemşeriiim dualarım seninle tatlıııım perşembeyi iple çekiyorum... Allah ım sen büyüksün sen bilirsin hakkımızda hayırlı olanı. Pidiloşumada hakkında en hayırlı olanı ver rabbim...Amin

:119: herkese kocaman günaydın :119: günaydın taze annişim seyzen değer tavan yapmış darısı kesesine ve pıt pıtlarına hadi bakalım :119: ne zaman gitcen keseyi görmeye

saol varol datluuuum

perşembe dayanıyorum doktorun kapısına

Son düzenleme:
Kızlarr nasılsınız napıyonuz bakalım

dün akşam misafirlerim vardı saat 1 de kalktılar üstelik 23 kişiydik evde toplam üstümden tır geçmiş gibiyimmm uykusuz yorgun bitkin kafamı masaya koyup uyumak istiyoruuuuuuuummm Aynı bu sarı kafa gibiyimm

Seyzenimm o nasıl bi değer öle yaaa bende ikiz diye düşünmeye başladım artıkınnn Maşallah canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…