- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.821
Hepinize gönlünüzce geçireceğiniz hayırlı haftalar diliyorum...
Hafta sonu yoğun geçti.Cumartesi günü bebişlerin alışverişini yaptık.Güzel güzel ciciler aldık teyzeleri.Hepsini bir ara sizinle paylaşırım.
Darısı da sizin kuzucuklara olsun inşallah.Allah ım tüm isteyenlereeeeeee herkeseeeeee inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin veeeee bu güzel duyguları yaşatsın inşallah....
Allah ım tüm hamilelere de vakti zamanında sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
Dünde temizlik yaptım fulll...Kocişte hasta bana yardım edemedi...
Bende durumlar böyle :)
gunosssssss
gunumuz aydınnnnn ruhumuzzzzz huzurluuuu evlerımız mutluu olsunnnnnnnnnnnnnNNnnNN
bojummmmm aşılandık bakalım beklemeye devam:))))) hayırlısıyla bu perşembe falan yaptırırım bi tahlil hayırlısı inşallahhhhh herzaman olduğu gibi umutluyummPPP
günaydın canımmm:119: herkese günaydıınnn :119: valla halvet haftamı falan bilmiyorum ama sanırım tutturamadık arada bir boşluk oluştu çünkü kesin oraya gelmiştir eminim yaniama artıkın takmıyorum nedeen bilmiyorum garip bir rahatlık var artık
Canlarımmmmm günaydınnnn, mutlu haftalarrrrrrrrrrrEki Görüntüle 533389 Eki Görüntüle 533390
Pitişkommm bebekommmmmmmmmmmmmm 2. aşılamada şans çok yüksekmişş hadi inşş meraktan çatlarız habersiz bırakma ayrıca çokkkk özledim seni çokkk ev hanımı kalaydın iyiydi bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:119: herkese günaydıınnn :119: valla halvet haftamı falan bilmiyorum ama sanırım tutturamadık arada bir boşluk oluştu çünkü kesin oraya gelmiştir eminim yaniama artıkın takmıyorum nedeen bilmiyorum garip bir rahatlık var artık
:119: herkese kocaman günaydın :119: günaydın taze annişim seyzen değer tavan yapmış darısı kesesine ve pıt pıtlarına hadi bakalım :119: ne zaman gitcen keseyi görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?