- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.801
kızlar ben hep 28 günde bir adet olurdum. son 3 ayda 30 günde bir oldum
BAT 16 HAZİRAN
BAT 16 TEMMUZ
BAT 16 AĞUSTOS
BAT 11 eylül Eylül ayında tam 6 gün erken adet oldum
bugünde 13 EKİM ve hala adet olmadım. 11 Ekimde 1 ay döngüsü geçti.
göğüs uçlarımda herhangi bir sızı ağrı yok. ama göğüslerimin içine ince bir sızı şeklinde ağrı girip çıkıyor ve belim 2 gündür çok ağrıyor.
zaten son 1 haftadır kasıklarım adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyor. adet dışında gaz sancısı gibi ağrım oluyor :)))
sizce test yaptırmalımıyım daha erken mi????
kızlarrr nasılsınız iyimisiniz topik ne güzel şenlenmiş öle renklenmiş bi canlılık gelmiş be canlılık bereketide peşinde getirecek inşallah
bende pazartesi işe başlıyorum kızlar 5 gün raporluydum evde net olmadığı için giremedimlekelenmem cuma günü tamamiyle bitti çok şükür bir sonraki kontrolüm çarşamba günü kalp atışını dinliycez inşeşekkürallah ama kızlar benim hiç bir şikayetim yok arasıra karnıma ağrı giriyo okadar
PERİİİMMM HALAYIMI UNUTMAMIŞSINNN CANIMM TEŞEKKÜR EDERİM SENİN HAMİLELİĞİN BENİM İÇİN ÖZEL YAZMIŞSIN ÇOK DUYGULANDIMMBENDE SENİ ÇOK SEVİYORUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ABİNE İNAN ÇOK SEVİNDİM CANIM AMA ÇOK ANLATAMAM
SEYZOŞUUUMMM AYAĞINI SÜRTTÜN DEDİN YA CANIM İNŞALLAH ÖLEDİRİNŞALLAH PATIR PATIR HAMİŞ HABERİ İLE DOLAR TOPİĞİMİZ
İDİLGAMIN SONUCU NEZAMAN BELLİ OLUCAK YAA BU SEFER GÜZEL HABER ALICAZ İDİLGAMDAN
DERYAAAMMM CANIM DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DÜZELİRSİN CANIMMM BENİMM
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sıkı durunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benn dünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebişimee odasının siparişini verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o bahsettiğim tepehomedann süperrrrrrr oldu ama stok surumu olmayınca taaaaaaaaaaaa 26 kasında gelcek e bende olsun dedim zaten vaktimiz var.odama koycagım için şimdiden kalabalıklıta yaratmazzzzzz..
ben,m çocuk odam var fakat aydınlıga baktıgı için camı orada daha yatırmak istemiyorum bebeğimi.havadar olsun rahatca uyusun istiyorummm..zaten benm bir yatak odam var.3 tane yatk odası takımı alır birde berjer alır yani o derecede:)))))))))))))))))))))
ayyyyyyy pek bir sevindiriiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı olsun vitoşum.Güle güle kullansın (nedense içimden zeynep bebek demek geldi).Doğru mu hatırlıyorum bebişinin adı belli miydi?
perşembeyi iple çekiyoooommm
Allahım hayırlı zamanda versin bebişlerini inşaallah
dışarı çıkmam gerek,işlerim çok
görüşmek üzere Pidilgoşuumm
Deryaaaaaammmm günayddoooşşşşşş yirim siziii beeenn
gunosssssss
gunumuz aydınnnnn ruhumuzzzzz huzurluuuu evlerımız mutluu olsunnnnnnnnnnnnnNNnnNN
bojummmmm aşılandık bakalım beklemeye devam:))))) hayırlısıyla bu perşembe falan yaptırırım bi tahlil hayırlısı inşallahhhhh herzaman olduğu gibi umutluyummPPP
ben de bi tüp bebiş merkezi buldum oraya gidiyom
dr.um süperrr :)
bakalım hemen öyle tüp bebiş yapılmaz dedi
yımırt takibi yapılıyo bu ay
erken yımırtlıyorum sanıyodum
bugün 13.gün
yarın öbürgün gıdaklarım sanırsam
tüplü dalış yaparsam da bu dr.da yaaprım,çok sakin,tecrübeli,güven veren bi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?