Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım bi kaç gün daha bekle... psikolojik olabilir regl gecikmesi... benim 8 gün geciktiği bile oldu...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sıkı durunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benn dünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebişimee odasının siparişini verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

o bahsettiğim tepehomedann süperrrrrrr oldu ama stok surumu olmayınca taaaaaaaaaaaa 26 kasında gelcek e bende olsun dedim zaten vaktimiz var.odama koycagım için şimdiden kalabalıklıta yaratmazzzzzz..
ben,m çocuk odam var fakat aydınlıga baktıgı için camı orada daha yatırmak istemiyorum bebeğimi.havadar olsun rahatca uyusun istiyorummm..zaten benm bir yatak odam var.3 tane yatk odası takımı alır birde berjer alır yani o derecede:)))))))))))))))))))))

ayyyyyyy pek bir sevindiriiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarrr nasılsınız iyimisiniz topik ne güzel şenlenmiş öle renklenmiş bi canlılık gelmiş be canlılık bereketide peşinde getirecek inşallah
bende pazartesi işe başlıyorum kızlar 5 gün raporluydum evde net olmadığı için giremedim lekelenmem cuma günü tamamiyle bitti çok şükür bir sonraki kontrolüm çarşamba günü kalp atışını dinliycez inşallah ama kızlar benim hiç bir şikayetim yok arasıra karnıma ağrı giriyo okadar

PERİİİMMM HALAYIMI UNUTMAMIŞSINNN CANIMM TEŞEKKÜR EDERİM SENİN HAMİLELİĞİN BENİM İÇİN ÖZEL YAZMIŞSIN ÇOK DUYGULANDIMM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ABİNE İNAN ÇOK SEVİNDİM CANIM AMA ÇOK ANLATAMAM

SEYZOŞUUUMMM AYAĞINI SÜRTTÜN DEDİN YA CANIM İNŞALLAH ÖLEDİR İNŞALLAH PATIR PATIR HAMİŞ HABERİ İLE DOLAR TOPİĞİMİZ

İDİLGAMIN SONUCU NEZAMAN BELLİ OLUCAK YAA BU SEFER GÜZEL HABER ALICAZ İDİLGAMDAN

DERYAAAMMM CANIM DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DÜZELİRSİN CANIMMM BENİMM

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım benim.Senin ve bebişin iyi olmasına sevindim...İnşallah kalp atışlarınıda duyar ve bizi haberdar edersin canım benim...

Hayırlı olsun vitoşum.Güle güle kullansın (nedense içimden zeynep bebek demek geldi).Doğru mu hatırlıyorum bebişinin adı belli miydi?

Hayırlı olsun vitoşum.Güle güle kullansın (nedense içimden zeynep bebek demek geldi).Doğru mu hatırlıyorum bebişinin adı belli miydi?

canım sagol darısı seninkilerin basınaaa güzel güzelll odaları olsunn :))

valla isim konusunda hala kararsızızz
ama 2 ikim vermeyi düşünyorumm ilerde birini begenmezse ikinci tercihi olsun diye,yoksa hiç sevmezdim 2 isimlri ama mantıken bakılıncaa güzel oluyorr

kafamda birkaç şeklde var isimde karar veremiyoruzz nolcak bilemiyorumm

1) zeynep deniz
2)derin deniz

yada 2 isim olmadan
ya zeynep yada deniz düşünoyrumm.hala karasızımmmmmmmmmm

uyku tutmuyor beni yaw :44:

periiiiiiiiiiiiiiim sabah uyanır uyanmaz topike gir noolur
meraktayıııııım
rüyalar gerçek olsun istiyorum

rüyalar gerçek olsa
peri seni hergün görürdüüüüm
o koskocaman göbüşündeeee
kelebekler büyütürdüüüüüüm

bende size katılmak istiyorum
hamile kalmayı cok istiyorum bir bebeğim olsun istiyorum Allah nasip ederse
5 ay oldu korunmayı bırakalı 4 tanesi olumsuz sonuclandı bu ay 5.denemem
yarın adet günüm yani bugün ayın 15 i
hala olmadım
10 ekimde 5 gün önce de pempe leke geldi bir defa kesildi
kesin adet olucam devamında dedim olmadım
yarın sabah test yapıcam hem ümidim var hem yok
bu cok garip bir duygu
birde aynı yarın adet olucam gibi ağrım var
hamile olsam bile olurmu bu sizce

Işler çok yoğun kızlar başlamadan size bir günaydın diyim dedim
mutlu güzel harikaa bir hafta olur inşallah hepimiz için bu hafta sanki çok güzel haberler alıcaz içimde öle bir his var hadi hayırlısı bakalım
çalışan hatunlarımıza iyi çalışmalar ev hanımlarımıza kolaylıklar diliyorummm...

napıyonuz len antika hatunlar :)
Pitominiiiiiimmmmm geldim ya beeen
prensoşunun odasını almışsın hayırlı olsun tontilişkoommm
sağlıkla iyi günlerde uysuun,uysun daa büyüsüüüünnnn

canım beniiimmm
napıyosun bebişiimm?görüşemedik uzun zaman oldu
işe başladın vatana millete hayırlı olsun :)
aşılama da yaptırmışsın,hayırlı haberlerini bekiyooozzz
ne zaman belli olcaakkk ayyy çok heyecanlıııııı

gunosssssss
gunumuz aydınnnnn ruhumuzzzzz huzurluuuu evlerımız mutluu olsunnnnnnnnnnnnnNNnnNN

bojummmmm aşılandık bakalım beklemeye devam:))))) hayırlısıyla bu perşembe falan yaptırırım bi tahlil hayırlısı inşallahhhhh herzaman olduğu gibi umutluyumm PPP

ben de bi tüp bebiş merkezi buldum oraya gidiyom
dr.um süperrr :)
bakalım hemen öyle tüp bebiş yapılmaz dedi
yımırt takibi yapılıyo bu ay
erken yımırtlıyorum sanıyodum
bugün 13.gün
yarın öbürgün gıdaklarım sanırsam
tüplü dalış yaparsam da bu dr.da yaaprım,çok sakin,tecrübeli,güven veren bi dr.

perşembeyi iple çekiyoooommm
Allahım hayırlı zamanda versin bebişlerini inşaallah

dışarı çıkmam gerek,işlerim çok
görüşmek üzere Pidilgoşuumm

Deryaaaaaammmm günayddoooşşşşşş yirim siziii beeenn

Hepinize gönlünüzce geçireceğiniz hayırlı haftalar diliyorum...

Hafta sonu yoğun geçti.Cumartesi günü bebişlerin alışverişini yaptık.Güzel güzel ciciler aldık teyzeleri.Hepsini bir ara sizinle paylaşırım.
Darısı da sizin kuzucuklara olsun inşallah.Allah ım tüm isteyenlereeeeeee herkeseeeeee inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin veeeee bu güzel duyguları yaşatsın inşallah....
Allah ım tüm hamilelere de vakti zamanında sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

Dünde temizlik yaptım fulll...Kocişte hasta bana yardım edemedi...
Bende durumlar böyle :)

Canım benim hakkında en hayırlısı olsun.Gönlünden geçirdiğin tüm güzellikler seni bulsun,inşallah bebişin gelsin hayırlısıyla sağlıkla...

Canlarımmmmm günaydınnnn, mutlu haftalarrrrrrrrrrr

Pitişkommm bebekommmmmmmmmmmmmm 2. aşılamada şans çok yüksekmişş hadi inşş meraktan çatlarız habersiz bırakma ayrıca çokkkk özledim seni çokkk ev hanımı kalaydın iyiydi bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ponjuummmmm çokk çokk sevindimmmm doktor öyle önemliki. Sana güven vermiş olmasıııı sevmiş olman çoookkk çooookkkkkkk mühimm. Artık kendini dohtuurr ellerine teslim ettiğinden ben yavaş yavaş bebiş kokusu alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…