Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

sana olur şimdi heyecandann canımm...
sonrada harika film senaryoları gibi rüyalar görceksin :))))
geçeicek hepsiiii geçicekkkk :))))))))))))))

hakkaten az kaldıı canımm napcaz dogunca hepsini unutcazzz biliyorum..ama yinede zaman daha cabuk geçsin istiyrum :)))

canım sen bolbol o malum yeri ılık suyla yıkaa iyi gelirr

geçmedi mi gıcık mantaarrr...çok geçmiş olsunn..ilaç bile zor geçiriyosa..içmeseydin allah korusun neler olacaktı....umarım bian önce kurtulursun...

Ben hamile olduğumu öğrenince hemen gitmiştim doktora.Çok erken daha dedi normalde öğrendikten 1 hafta sonra gitmek daha iyi heralde.Daha net oluyo çünkü.Ama sen bilirsin tabi yinede canım
benimde gittiğide 7-8 gün olmuş olacak işte tam vakti o zaman saol canım

teşekkürler enderim içim rahattladı gerçekten. tereddüt etmiştim geç olur diye

ayyy bende ağır olsun istemiyorum zaten canııım:26: en hayırlı zamanda sağlıkla olsun cicoşum :119:
bu arada gözün aydın anneyle babaya selamlar tatlım

Son düzenleme:
Aynen canım,demekki ilaç içmesem daha kötü olacaktım.Erken doğuma bile yol açıyormuş tedavi edilmediği zaman çünkü.Teşekkür ederim tatlım...

geçmedi mi gıcık mantaarrr...çok geçmiş olsunn..ilaç bile zor geçiriyosa..içmeseydin allah korusun neler olacaktı....umarım bian önce kurtulursun...

işyerimdeyimmmmmm ahhh ahhhhhh ev kadınlığı günlerimmm nerdesinnnnnnnnnnnnn :)))))))

kıslarrrrr hamiş olmayanlar listesmizzz hepten azıcık kaldıııııııı artık sıra bizlerdeee dimiiiiiiiiiii inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende geri sayım yapıyorum bakalımmmm
bende dua isterimmmm çok çokkk
muckssssss

PERİMMMMMMMMMMMMMMM sen nerlerdesinnnnnnn ne yapyosunnnnnn merak ediyorummm cnmm benimm

iyiyimmmm bennnnnnn sizlerr nasılsınızzzzzz ay aklım hep sizdeeeeeee
eskisi gibii hareketli günlerimizz gelseeee :))))

bu arada yeni bilgilerrrr

SAÇ VE CİLT İÇİN ARGAN yağı saçlara bakımda birebir unutmayınız :)))))

akşam yemeği :

mönülerrr mümkünseee her akşamm PALAMUTTTTT

( EVDE FIRINLARI BALKONA ÇIKARTIYOSUNUZ KISLARRRR TEPSİYİ ZEYTİNYAGI HAHİF ÜZERİNE 2 SOGAN UZUN UZUN DOGRAYIN BALIKLARIDA DİLİMLENMİŞ ÜZERLERİNE YATIRINN ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARTIN 2-3 DOMATES DOGRAYIN HATTA BİBERERDE İSTEGE BAGLI BİRDE LİMON SKIKIP AZ ZEYTIN YAGI GEZDIRIP TUZLAYIP HOPPPP FIRINAAA
amanınnnnn tadındn yenmezz:)))

afiyet oslunnnnnnnnnnn
mucksss

Önce sağlık olsun canım beşik kertmesi kolay
biraz daha sabret tatlım ilaçlarını düzenli kullan bitti mi ikincisi de?

1001 fatiha okuyoruz canım. okuyabildiğin kadar oku sayıyı bildir
her gün mü yoksa sadece cuma günü mü okunuyo cnm bi de niyet falan nasıl olacak şimdi kimin niyeti için okunuyo

Canım her hafta 2 kişiye okuyoruz...Toplam 1001 olacak şekilde her kişiye.Herkes 100-200 ne okuyabilirse.Ama listeye göre sıra kime geldi bilmiyorum bende....

Seyzenim taze annişim sıra kimde bize yazar mısın???Hızlıca bitirelim de herkese gelsin sıra...

her gün mü yoksa sadece cuma günü mü okunuyo cnm bi de niyet falan nasıl olacak şimdi kimin niyeti için okunuyo

anladım cnm. sıra kimde cnm onu belirleyin bende başlayım artık okuyabildiğim kadar... bi de sadece cuma günleri mi okunacak yoksa hergün mü cnm

eerdgn ve bojou niyetine okuyoruz kızlar istediğiniz zaman okuyun. hergün heran aklınıza geldiği zaman olur

zuperz besmeleni çek başla tatlım.

Son düzenleme:
sabah sabah bir net buldum direk size bağlandımmmmmmmmmmmmmm
güllerimmm sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben hep 28 günde bir adet olurdum. son 3 ayda 30 günde bir oldum

BAT 16 HAZİRAN
BAT 16 TEMMUZ
BAT 16 AĞUSTOS

BAT 11 eylül Eylül ayında tam 6 gün erken adet oldum

bugünde 13 EKİM ve hala adet olmadım. 11 Ekimde 1 ay döngüsü geçti.

göğüs uçlarımda herhangi bir sızı ağrı yok. ama göğüslerimin içine ince bir sızı şeklinde ağrı girip çıkıyor ve belim 2 gündür çok ağrıyor.
zaten son 1 haftadır kasıklarım adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyor. adet dışında gaz sancısı gibi ağrım oluyor :)))

sizce test yaptırmalımıyım daha erken mi????

önce bi idrar testi yap tatlım. sonuca göre kan verirsin. belirtilerin benimki ne benziyor biraz. akıntın ne durumda? ben akıntıdan şüphelenmiştim :44:

ve bir haftasonu klasiği kismecikler yok

sen varsınya zeytoşuuum oğluşuuun nasıııl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…