- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.781
ayyy keşke bilgisayarı açsaydım vitoşum bende aynı saatte ayaktaydım. uyku tutmadı bi türlü. gezindim gezindim su içtim dua okudum yok uyuyamadım. midemde garip bişeyler oluyordu anlamadım :44:
melisa çayına mı başlasak??
Allah ım işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah.Hastalara şifalar versin Allah ım,dertlilere devalar,borçlulara ödeme kolaylığı versin inşallah...
Beni bu mantar mahf etti.Sabahlara kadar ağrı,kaşıntı yüreğime vurdu kızlarHayatımda ilk defa başıma böyle bir hastalık geldi.O da 2.kez ilaç kullanmama rağmen geçmiyor İnşallah RABBİM şifamı verir bir an önce.Amin...
Seyzenim doğur kızları beşik kertmesi yapalım hemen :)
Vitoşum kuzum az kaldı inşallah,Allah ım kolaylık versin.İnşallah bu günlerde geçecek,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur da inşallah unuturuz bu günleri...
benimde gittiğide 7-8 gün olmuş olacak işte tam vakti o zaman saol canımBen hamile olduğumu öğrenince hemen gitmiştim doktora.Çok erken daha dedi normalde öğrendikten 1 hafta sonra gitmek daha iyi heralde.Daha net oluyo çünkü.Ama sen bilirsin tabi yinede canım
:)) canmmmm :) bnce gec olmaz canımm..için nasıl rahat edecekse bnde öğrendikten bi hafta on gün snra falan gitmiştimm..
bizde iyiyizz sükürler olsunn canımmm..bayramdan snra görcem bebiştomu..senin minik prenslern nasıll :)
günaydııınnnn...güneşş yüzünü gösterdiii....
dualar bitmiişşş.. herkese çok teşekkür ederiimmm Allahh kabul etsiinnn, dualar yerine gitsiinn....
okuyan okumayan herkesin yüreğine, emeğine seyzenimin de listesine sağlık.....
ama ağır olmasın seyzenim yaaa :26::26:hatta tersi çıksın bian önce oluversin hayırlısıyla...
yaşasııınnnn anneemm ve babaammm geliyooooo...:116::116::116::118::118::118:
herkese hayırlı cumalarrrr...güzel bihaftasonu diliyoruummmm....sarılın sevdiklerinizeee....
geçmedi mi gıcık mantaarrr...çok geçmiş olsunn..ilaç bile zor geçiriyosa..içmeseydin allah korusun neler olacaktı....umarım bian önce kurtulursun...
:) yok inşallah ilk olucak ilk hamileliğimde yaşımdan dolayı istemedim aldırdımsonrada pişman oldum 2. si 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar 3. de 6 haftalıkken düşük oldu ama hiçbirinde planlı yapmadım şimdide olsun diye uğraşıyorum[/QUOTEhmmmm allah sabır versin cnm ya hiç stres yapma o zaman kendiliğinden yine olur inş. peki bi rahatsızlığın falan var mı tedavi falan görüyo musun tatlım
allah hepimize sabır versin canım sağol bildiğim kadarıyla yok bi rahatsızlığım ama bu ayda olmazsa gidicem doktora kesin
ben mesaj yazarken sen cevabı başka bi arkadaşa yazmışsın zaten bende mesajı düzenleyip o kısmı sildim canım. kusura bakma :44:
her gün mü yoksa sadece cuma günü mü okunuyo cnm bi de niyet falan nasıl olacak şimdi kimin niyeti için okunuyoÖnce sağlık olsun canım beşik kertmesi kolay
biraz daha sabret tatlım ilaçlarını düzenli kullan bitti mi ikincisi de?
1001 fatiha okuyoruz canım. okuyabildiğin kadar oku sayıyı bildir
her gün mü yoksa sadece cuma günü mü okunuyo cnm bi de niyet falan nasıl olacak şimdi kimin niyeti için okunuyo
Canım her hafta 2 kişiye okuyoruz...Toplam 1001 olacak şekilde her kişiye.Herkes 100-200 ne okuyabilirse.Ama listeye göre sıra kime geldi bilmiyorum bende....
Seyzenim taze annişim sıra kimde bize yazar mısın???Hızlıca bitirelim de herkese gelsin sıra...
her gün mü yoksa sadece cuma günü mü okunuyo cnm bi de niyet falan nasıl olacak şimdi kimin niyeti için okunuyo
Canım her hafta 2 kişiye okuyoruz...Toplam 1001 olacak şekilde her kişiye.Herkes 100-200 ne okuyabilirse.Ama listeye göre sıra kime geldi bilmiyorum bende....
Seyzenim taze annişim sıra kimde bize yazar mısın???Hızlıca bitirelim de herkese gelsin sıra...
tamam canım bugün başlıyorum o zaman rabbim kabul etsin inş.eerdgn ve bojou niyetine okuyoruz kızlar istediğiniz zaman okuyun. hergün heran aklınıza geldiği zaman olur
zuperz besmeleni çek başla tatlım.
kızlar ben hep 28 günde bir adet olurdum. son 3 ayda 30 günde bir oldum
BAT 16 HAZİRAN
BAT 16 TEMMUZ
BAT 16 AĞUSTOS
BAT 11 eylül Eylül ayında tam 6 gün erken adet oldum
bugünde 13 EKİM ve hala adet olmadım. 11 Ekimde 1 ay döngüsü geçti.
göğüs uçlarımda herhangi bir sızı ağrı yok. ama göğüslerimin içine ince bir sızı şeklinde ağrı girip çıkıyor ve belim 2 gündür çok ağrıyor.
zaten son 1 haftadır kasıklarım adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyor. adet dışında gaz sancısı gibi ağrım oluyor :)))
sizce test yaptırmalımıyım daha erken mi????
ve bir haftasonu klasiği kismecikler yok
tebrikler Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?