bencede çok açık yazdın ama bazı kişiler yanlış anlamaya programlı burda. geçmiş olsun.
zaten okudum bi sen anlamışsın beni :) teşekkür ederim cnm saol inş bir an önce geçmiş olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede çok açık yazdın ama bazı kişiler yanlış anlamaya programlı burda. geçmiş olsun.
yaa emre ılhanın yaptıgı bazı burunlarr hatta -coğunluğuda dıebılırm- ucu ınanılmaz uzun bırakıo.. bıkac kişi daa vardı memnun değildidee revizyon olcam diodu.. baya para verıyosun sonuctan memnun kalamamak çok kötüü yaa cunku parada önemlı bncee..
yaa sende sorsana kuzenıne madem, mrk edıyorum funda ararın burnunudamı emre ılhan yapmış onunda cok kötu yaa ucu cokk uzun.. bıtane magazıncıde sormuş funda arara burnunus neden uzun diee yada ona benzer bişee=) sahıden emre ılhanmıymış dr.u=)[/QUOTE
ucu inanılmaz uzun olan burunları merak ettim burda bir iki emre ilhan burunu var ama bana uzun gelmediler.doktora sen ameliyat öncesi doğal olsun diye yalvarırsın sonra doğal yaparlar ama doğal oluncada neden böyle oldu derler ve eminim çoğu ne istediğini bilmiyor ve doğal burun onlar için farklı demek kalkık ve minicik. hata doktorlarda değil bin kere fikrini değiştiren hastalarda.
funda ararın burunu kötü olduysa emre ilhan yapmış demek ne saçma. bazen burda insanlar okadar saçmalıyorki canları sıkıldımı sırf birşey yazmak için yorum yaparlar.
siz kk da yenısınız heraldee yaa.. bıraz daha arastırırsan okursun sendee.. emre ılhana amelıyat olup coookkk memnun kalanlarr elbettee warr ve onların hepsıdee doğal olsun dıye dr.u sureklıı arıyodum konusuodum gorusuodumm dıyenlerrrr ama dr.a bırakanlarda hep ıkıncı amelıyatı olanlrrr oluyoo nedensee bn bundan bahsettımm veee hep funda ararwari burunlarr bunlarr..
hem asıl canı sıkılan sensın sanırım herkese sataşıp bişşeler yazıosun ve kawga ortamı yaratmaya calıştıgınaa göree.. bncee burun estetıgı sayfasında dıılde ruh sağlığı sayfasında gezınıp ii bı dr ara kendınee..=)
siz kk da yenısınız heraldee yaa.. bıraz daha arastırırsan okursun sendee.. emre ılhana amelıyat olup coookkk memnun kalanlarr elbettee warr ve onların hepsıdee doğal olsun dıye dr.u sureklıı arıyodum konusuodum gorusuodumm dıyenlerrrr ama dr.a bırakanlarda hep ıkıncı amelıyatı olanlrrr oluyoo nedensee bn bundan bahsettımm veee hep funda ararwari burunlarr bunlarr..
hem asıl canı sıkılan sensın sanırım herkese sataşıp bişşeler yazıosun ve kawga ortamı yaratmaya calıştıgınaa göree.. bncee burun estetıgı sayfasında dıılde ruh sağlığı sayfasında gezınıp ii bı dr ara kendınee..=)
ya benim anlamadığım bişey var tabiki de doktora defalarca aricaksın görüşeceksin söliceksin burun bu yani benim kuzenim olduğu halde benim tarfimden daha iyi yapacaına %100 inandığım halde 50 defa söledim bıktı artık benden. kaldıki kuzenim olmasa ölsem burnumu yaptırmazdım kimseye güvenip de!!! ortalık yamuk burun kaynıyo zira!!! burnu doktorun zevkine bırakmak da ne demek? kuaföre saç mı boyatıyorlar??? kişinin kendi ilgisizliğinş ve umursamazlığını doktora yüklemek çok saçma bence! hayatımda böle saçma bişe duymadım. demekki 3 5 ameliyat olacak direnç var maşallah!! 3 5 ameliyat oluorum die ağlayacaına önceden otursun adam gibi anlatsın istediğini defalarca, tekrar ameliyat olmaktan iyidir!!!
kişi dr.a güvendiği için size bırakıorum bnım yüzümee yakışanı yapın falan dıyosa bu dr.a güvenmek oluyo işin ehli olduguna ınanmak oluyo umursamazlık, ilgisizlik diil.. kimsede 3-5 kez amelıyat masasına yatmak ıstemezz.. bnim 5bucuk ay oldu sonuctan ınanılmas memnunum ve aldıgım olumlu gerıbıldıırmlerde bunu desteklıo ancak dr.um kuzenım yada tanıdıgım dııldı diee ona yaptırmaktan vasgecmedım tabıkıde..umarım sende sonuctan memnun kalanlardan olursun.. ancak dr.a bıraktıgı ıcın dr.da kendı tasarımını kişinin yüzünü yakışanı falan hesap etmeden uygulaması ne başarıdır ne de etikdir.. bircok kişi var bu konudan dolayı magdur olan ve yıne bırcok kişi var bukonudan kortukları ıcın amlıyatlarını erteleyen..
kişi dr.a güvendiği için size bırakıorum bnım yüzümee yakışanı yapın falan dıyosa bu dr.a güvenmek oluyo işin ehli olduguna ınanmak oluyo umursamazlık, ilgisizlik diil.. kimsede 3-5 kez amelıyat masasına yatmak ıstemezz.. bnim 5bucuk ay oldu sonuctan ınanılmas memnunum ve aldıgım olumlu gerıbıldıırmlerde bunu desteklıo ancak dr.um kuzenım yada tanıdıgım dııldı diee ona yaptırmaktan vasgecmedım tabıkıde..umarım sende sonuctan memnun kalanlardan olursun.. ancak dr.a bıraktıgı ıcın dr.da kendı tasarımını kişinin yüzünü yakışanı falan hesap etmeden uygulaması ne başarıdır ne de etikdir.. bircok kişi var bu konudan dolayı magdur olan ve yıne bırcok kişi var bukonudan kortukları ıcın amlıyatlarını erteleyen..
yeni olmam neyi değiştirir burda ne olup biteni iki dakkada anlarsın.
ben kavga falan aramıyorum kavga arayanlar belli örnek olarak bu topiğin sahibinin yazdığı birşeyi bir kaç kişi yanlış anlayıp bende doğrusu aslında böyle dediğimde banamı bu sor sorulmuş gibi saçmalıklar yazılması oysa shirley gibi yanlış okuduklarını kabul edip normal muhabbete devam edebilirlerdi. ben mi kavga arıyorum yoksa sizlermi? ruh sağlığı sayfasında sizler gezinin sizin daha çok ihtiyacınız var ben durduk yere konu ile alakası olmayan birşey yazmıyorum senin gibi.
doktora bırakma konusuna gelince herkesin güzellik anlayışı farklıdır istediği kadar işinin ehli olsun o senin için ona göre sana yakışan burunu yapar ama sen bunu beğenirsin yada beğenmezsin. doktoru suclayamazsın ve bu umursamazlık olmuyor doğru ama ne istediğini bilmemek oluyor.
laylaylom boşver canım herhangi bir şey açıklama mecburiyetinde değilsin..
bu arada ash burnunu merak etmiyorum desem koca bir yalan söylemiş olurum:)
Sonuçtan mutlu olmana sevindim senin dr kimdi???
saol cnm.. bn ankarada oldugum için nebil bozdoğana oldum.. istanbulda olsaydım emre ılhan ve bıkac dr. ismi daha vardı aklımda ama sora vazgeçtim daa sorada olumsuz örnekleri duyunca ve görünce iiyikide vazgeçmişim dedim..
laylaylom boşver canım herhangi bir şey açıklama mecburiyetinde değilsin..
bu arada ash burnunu merak etmiyorum desem koca bir yalan söylemiş olurum:)
heheee shirley koyacam en kısa zamanda ama hala bantlar yüzümdee. bu haliyle bile belli gerçi herkes çok beğendi. doktorum ii çalışmışş :)) tam istediğim gibi oldu doğal küçük fln deil aşırı kalkık deil :)