Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

aysun napsam bilmem ki pazar günü. açığı kapatmak için şimdiden ağzıma gram kaçamak girmiyor 1kilo vermem lazım yani 58.9 olacağım inşallah evet kv dertleri bitmedi gitti bende yanarım yanarım o yaptığım temizliklere yanarım anneme bile daha öyle detaylı temizlik yapmadımm bu dokunuyo en çok. elalem laf söylemesin diye saçımı süpürge yaparım ama canım annem bir de benim işimin ucundan tutar
oohhh o ev ekmeği mis gibi maya kokar sanki kokusu burnuma geldii sabahları istediğin kadar yee ama akşam yememeye çalış gece acıkırsan yoğurt, ayran ve süt bunlara yönel tok tutar. zaten sen önceden yatmadan süt içiyodun noldu
yine mi bozuldu oğlunun uyku durumu:26: bi rahatsızlığımı var acaba ondan dolayı bozuluyo olmasın hastalık mevsimii çünkü allah kolaylık versin inşallah düzelir amman sen kendini bozma valla stres derken mutfağa yönelme

elifeyza sağol arkadaşım köküne turp suyu onlarınn nasıl başardın kız salatadan başka birşey yememeyiiii? ama kalabalıkta insanın iştahı artıyorr:26: bakalım tamda benim tartılma arefesinde olacak yediklerim tühhhh bugün olsaydıı çoktan eritirdim açığı kapatırdım.

offff çok canım sıkkıınn dün diyeti yedim
çekirdek kolaa börekkk
kaynanama kızdım yedimde yedimmmm pöffff
nolur toparlayın beniiii

naptın sen kuzummmmm kaynana kızdıkça zayıflayacaksın benim gibi iyice kıskansın seni diye zayıfla!!! veee unutma bizim takımdasın hemen çeki düzen ver kendinee verdiğin her grama ihtiyacımız varrrrr

sağol canım evet dış etkenler çok yıpratıyor insanı ama dediğin gibi büyük sabır lazım susuyorum artıkk
evet bende sade soda içmeyi yeni sevdim önceden kendinden meyveli içerdim, dediğin gibi faydası olmadığı gibi zararlı

Son düzenleme:
kızlar bu resimler en kilolu hallerimm yani sen son şubat ayında 73 kiloya ulaştığımda diyet kararı almıştım

nerden nereyeeee basenlerim hala var ama:26: tabi önceki halime göre çok şükür demem lazım. bu elbiseyi nişanlıyken almışlardı bana ama en fazla 2kere giyinmişimdir.

aradaki farkkk :) bu sağdaki etek daha yazın tam oluyodu bana ama şimdi belimden düşüyor ne büyük mutluluk bu allahım

aslında eylül ayında 68 kilo iken taytlı resimler çektim, tekrar aynı taytı giyinip resim çekilicem ama 55 kilo olduğumda.

hadiii kızlar sizde ekleyin resimmm

Tebrik ederim canım Maşaallah süper görünüyorsun...

güleer harikasın kız valla var ya fiziğimiz aynı aslında benm senden bi 8 kilo fazlam var ilk resimdeki 69 lu halnden az bi zayıfım şu an .....demek 59.5 olsam senn şu anki haln gbi olcam..... hedfim de bu zaten ama du bakalım.....38 gymek çoookk uzuun seneler önceydi benm için bu resimleri koyman ne güzel olmuş yaa...çok imrendm gaza geldm ama 5 li rakamları görr müyüm bilmem..harikasın yaa valla...

ben şu an korsesiz dışarı çıkmıyorum basenleri güzel yok edyo rahatsız olyosan basenlerden sna da tavsiye ederm gülercim....gerçi pek ihtiyacın kalmamış ama 2 beden nerdeyse küçültyo...ve jillan çok işe yarıcak bu bzm alt kısma haftaya bende jillancı olcam inşallah regl btyo ohhh gtsin selülitler basenler....şimdi 40 bedene sığyorum ama sadece içine grebiliyorum hayatta dışarda gyemem 42 rahat olyo şimdi ahhh bi 60 a düşsem 38 beden etek partisi yapcam kendme...

Güler çok güzel görünüyorsun darısı başımıza ben 5li rakamlara inmek istemiyorum 60 62olsam bile yeter yakışmaz bana 58falan. Bu arada 2gündür tansiyonum düşüyor şu anda bile kötüyüm hiç olmazdi neden acaba merak ettim

Kendime o kadar kızıyorumki...Benden çok çok sonra diyete başlayan arkadaşlarım vardı onlar eridi gitti ben hala 60 ı göremedim
Bu gidişlede göremicem galiba pöfffff....

menü çook gsseeell tebrikler vall

cesmnazcım krep nasıl bilmem kalorsi ama diğerleri gseell ataak bekliyorum senden pazrtesiye canm benm

adgegupse nasıl oldun kuzuuu hastalık haiflemedi mi..
Canım krep 1 yumurta, çeyrek bardak süt ..bi kasık undan ..
yapicam atak canım
yarın anneme gidecez ama olsun
pazartesi mahcup etmicem takimdaslarimi
Alkış alkış alkış
Akıllı kafam gecen hafta bozmayaydm bende görurdum 66
ama biz onu 67 yaptık
iddayu da spor ayakkabısına girdik
hala hirslanmak icin sebeplerim var yani
Tebrikler canim harikasın
offff çok canım sıkkıınn dün diyeti yedim
çekirdek kolaa börekkk
kaynanama kızdım yedimde yedimmmm pöffff
nolur toparlayın beniiii
Kola icmiyoruz
kola bö'
netten kola hakkında bisiler okuyoruz ki midemiz bulansın

canim kendini toplarsin hemen üzülme
bak dibe vurmuştum ben bile çıkıyorum cok sukur

diyet gayet güzel gidiyor kendimi hafiflemiş hissediyorum pazartesi 1.lik bizim grubun inş. bugünkü menümü yarın yazabilcem yarım saat sonra çıkıcam hastane beni bekler
Canım ne dedi doktor acaba?
kesinlikle 1. Lük bizdeeeeeee
Canım gecmis olsun
az tuzunu artır
cok tuzsuz yiyorsan belki olabilir
Kendime o kadar kızıyorumki...Benden çok çok sonra diyete başlayan arkadaşlarım vardı onlar eridi gitti ben hala 60 ı göremedim
Bu gidişlede göremicem galiba pöfffff....
Kendine haksızlık etme
kucucuk bebekle sende cok güzel kilo vermişsin
ben nerelere gideyim oooooy oyyyy

cesmnaz sen ne zaman 80 kiloydun ve ne kadar sürede 70 oldun kız ii vermişin valla 10 kilo yne verirsin kesn ayda en kötü 3 kilo gtse bahara 60 kilo oldun gtti...azmet bak akşam 6-7 den sonra bişey yeme şekersiz içecekler içbilirsin sabaha tartıda çok şey farkediyo sölemesi benden...

Kendine haksızlık etme
kucucuk bebekle sende cok güzel kilo vermişsin
ben nerelere gideyim oooooy oyyyy
bi yere gtmene gerek yok artık doğru yerdesin anacım....önerilere kulak verip kendine gre uyarlayıp sabredince yılbaşına kaptın ayakkabıyı demektir....

Kahvaltı bi kaç çatal patates tattm o kadar
4 dilim kasar(beyaz yoktu)
domates salatasi
elim kadar lavas
ara bi avuç nesfit
aksam yarm palamut , yarim cupra
bol salata
2 kasik y.mercimek

Gecen sene bu zaman 80 dim canım
Ramazan'da 69 oldum
bi aşağı bi yukarı ondan sonra iste :)))
1 Nisan'a kadar kendime süre koydum canım
ins ikimizde bahara kadar istediğimiz kiloya ulaşırız
ince bi cesminazz hayal gibi ))
bu arada cayı kahveyi sekersiz iciyorum zaten

Bugün disaridaydik cok su icemedim
sabah tartm güzeldi
allahım Pazartesi'ye kadar daha güzel olsun ins
300 ip atladim
gezme harici 40 dk da yürüdüm

Guleeeeeeer kız fotolarını iki kere alintilayip yazdım çıkmadı
bacim harika olmussun... aynı ben... Üst taraf ince alt kalın ;D
benimde zayifliyip çatlatmak istediklerim var
ins seninkiler sizin ili kazanıp gelemezler
nasil anne, babalar var evladının huzurunu kaçırıyorlar
alllah hepimizi şerli insanların şerrinden korusun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…