offff çok canım sıkkıınn dün diyeti yedim
çekirdek kolaa börekkk
kaynanama kızdımyedimde yedimmmm pöffff
nolur toparlayın beniiii
allah yardımcınız olsun güler. ne desek boş.
evet aysun. dediğin gibi biz mi büyük onlar mı bilemiyorum. kaç kez büyüklük bende kalsın diye düşünüp affetmişliğim var.... allah büyük, hiç bir şey karşılıksız kalmaz. sabredip allaha bırakabilsek.
limonlu soda+elma suyu balığın yanında süper oluyor.
eskiden sade soda içemezdim, limonlu içerdim. ama şimdi içiyorum ve çok faydalıymış. meyveliler ise faydasız hatta zararlı
süpersiinnnnn bende istiyorum bendeeee
kızlar bu resimler en kilolu hallerimm yani sen son şubat ayında 73 kiloya ulaştığımda diyet kararı almıştım
nerden nereyeeeebasenlerim hala var ama:26: tabi önceki halime göre çok şükür demem lazım. bu elbiseyi nişanlıyken almışlardı bana ama en fazla 2kere giyinmişimdir.
aradaki farkkk :) bu sağdaki etek daha yazın tam oluyodu bana ama şimdi belimden düşüyorne büyük mutluluk bu allahım
aslında eylül ayında 68 kilo iken taytlı resimler çektim, tekrar aynı taytı giyinip resim çekilicem ama 55 kilo olduğumda.
hadiii kızlar sizde ekleyin resimmm
Canım krep 1 yumurta, çeyrek bardak süt ..bi kasık undan ..menü çook gsseeell tebrikler vall
cesmnazcım krep nasıl bilmem kalorsi ama diğerleri gseell ataak bekliyorum senden pazrtesiye canm benm
adgegupse nasıl oldun kuzuuu hastalık haiflemedi mi..
ay öle mutlyuym ki arkdaşlar ya kendme haret edyrum valla ...bünye alışıyo demk ki..korkarak gttm anneme kesn kaçırırm bi ik bişy dedm ama salata yedm sırf yaa şaka gbi...42 beden etek gyp gttm 44 zor olyodu 2 ay önce tartı da sürprz yapıyo bana hergn pazrtesi galibiz kesn kızlaaarrr..
Dunun menü bildirimi
Sabah
1dlm ekmek
1kk peynir
1yumurta
5zeytin
Domates salatalik
Ara 3kayisi
Öğle
Pirasa 1porsiyon
1dlm ekmek
3kasik yoğurt
Salata
Ara
1galeta
Aksam
Kuru fasulye 1kucuk tabak
Salata
Yoğurt
2kasik bulgur pilavi
Ara
6kayisi
Dun çok yorgundum erkenden uyuyakalmisim.
Simdi uyandim mebuyu yazdim.
Sizler nasilsiniz
Kola icmiyoruzoffff çok canım sıkkıınn dün diyeti yedim
çekirdek kolaa börekkk
kaynanama kızdımyedimde yedimmmm pöffff
nolur toparlayın beniiii
Canım ne dedi doktor acaba?diyet gayet güzel gidiyor kendimi hafiflemiş hissediyorum pazartesi 1.lik bizim grubun inş. bugünkü menümü yarın yazabilcem yarım saat sonra çıkıcam hastane beni bekler
Canım gecmis olsunGüler çok güzel görünüyorsun darısı başımıza ben 5li rakamlara inmek istemiyorum 60 62olsam bile yeter yakışmaz bana 58falan. Bu arada 2gündür tansiyonum düşüyor şu anda bile kötüyüm hiç olmazdi neden acaba merak ettim
Kendine haksızlık etmeKendime o kadar kızıyorumki...Benden çok çok sonra diyete başlayan arkadaşlarım vardı onlar eridi gitti ben hala 60 ı göremedim
Bu gidişlede göremicem galiba pöfffff....
bi yere gtmene gerek yok artık doğru yerdesin anacım....önerilere kulak verip kendine gre uyarlayıp sabredince yılbaşına kaptın ayakkabıyı demektir....Kendine haksızlık etme
kucucuk bebekle sende cok güzel kilo vermişsin
ben nerelere gideyim oooooy oyyyy
Gecen sene bu zaman 80 dim canımcesmnaz sen ne zaman 80 kiloydun ve ne kadar sürede 70 oldun kız ii vermişin valla 10 kilo yne verirsin kesn ayda en kötü 3 kilo gtse bahara 60 kilo oldun gtti...azmet bak akşam 6-7 den sonra bişey yeme şekersiz içecekler içbilirsin sabaha tartıda çok şey farkediyo sölemesi benden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?