Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Canım sen emziriyorsun detoks zararlı olmasın araştırdın mı hiç...

Arada 1 elma bir mandalina yedim...1 saat dışarıda yürüdüm...Şimdi öğle öğünü olarak kapuska yiyeceğim...

canım sen harikasın ya menüne bayıldım bak bu istikrarla gidersen var ya ezer geçeriz hayrete düşerler vallahadi katecim biz kazanalım

biz kazanıcaz inşallah baksana kişi başına 1er kilodan hesaplayıp 9kilo ile 1.lik hesap etmiş 6767 bizim neyimiz eksik.

İçiyorum içine baharat katıyorum şimdilik güzel gidiyor...Tadı öyle kötü gelmedi bana tuzda eklesen ayran aşı gibi...

ben yazın denemiştim 2gün ama midem bulana bulana yedim:26: tuz eklememiştim ekstra hesaba girmesin diyee ödem falan. tadını beğendiyse çok iyi, bu hafta iyi vericeksin kilo desene seni de jillian yapmaya davet ediyorum

aynııı beni tarif ettin canım üst yok alt çok ben pazartesi başlıyorum jilliana inşallah

inşallah önemli bir şey çıkmaz canım, geçmiş olsun

Çeşminaz haftaya kupa almaliyiz ne bu börekler evde artanlari at buzluguna sonra yedirirsin çocuklarına.
Bak herkesin hedefi en az 1kilo hatta 1.5 kilo vermek olsun 1.5×6=9
Haftaya bizim grup 9 kilo vermeli.

külahıma anlatttttt 9 kiloymuş

kız kapı kapı gez sabahtan bir daha kim pilav yapıcak öğren 1tabak al bende yeri geliyo 1çay bardağından yapıyorum ama az yapınca hiç lezzetli olmuyo. akşam kuru fasülye yemişsin ama yanında ekmek yememeliydin canım çünkü 2tabak kadar fasülye karnını doyurmaya yeterli olurdu. bir de çok kalorisi var. bende 1tabak fasülye koyarım kendime ama devamı gelir

elifeyza napacaz bizz ya benimde bugün haberim oldu pazar günü 1ev dolusu misafirleri var annemin. bende söyliyim bari menüyü
kıymalı börek, haşhaşlı açma, midye tatlısı, aşure, lahana sarması, ve salata yapılcak
lahana sarması yesem börekte kalır mı aklım:26::26: aşureyi allahtan sevmiyorum. ama midye tatlısını da ilk defa yapacak hem de şerbetliiii:26: kızlaarrrr yardım

hep bu diyetislerin tartısı eksik gösteriyor niyeyse:26: ben gittiğimde -1kilo fark vardı

teşekkür ederim gülercim.

biraz önce bi diyet okudum hurma ve yoğurt diyeti 21 gün yapılıyormuş ve baya kilo veriliyormuş sabah 7 hurma ve 1 kase yoğurt öğle 7 hurma ve 1 kase yoğurt akşam 7 hurma ve 1 kase yoğurt

Canım hayr olsun
ins mühim bişey değildir moral bozukluğu sebebin
Hayırdır kötü birşey yoktur umarım...Canını sıkma paylaşmak istersen burdayım...

kızlar biraz dertlerimi dökeyim belki rahatlarımm ben tam kaynanazedeyim. kayınpederim lihkap sınavı bu hafta belli olacak ve bursayı kazanırsa yandım bittim eşimin işsizliği söz konusu. eşim burda babasının işlerini yürütüyo. babası ise osmaniyede bürosu var devlette çalışıyo ama bursayı kazanırda gelirse bize hiç rahat vermicekler taşının bizim evin yakınlarına diye tekrar söylenmeye başlıcaklar eşime. ben annemin alt katında oturuyorum eşim hiç çıkmak istemiyor çünkü daha önce kendi evimiz vardı evlendiğimizde ama kaynanam bizi o evden kovdu dışarı attı tam anlamıyla. ona güvenip taşınamayacağımıza göre eşimde nereye kadar idare edicek ve işten çıkarılcak. bu kısır döngü sürekli aynıları tekrarlanıyor. öfff bunun sıkıntısı geldi sınavı çok iyi geçmiş çünkü 4il yazmış ama inşallah burası çıkmaz.:18::18::18: başınızı ağrıttımm zaten 4aydır kaynanamla tekrar bi küstük sildik birbirimizi eşime yalakalıklar yapıyor ama eşim annesini tanıyo tam fitneci yalancı abartır her şeyi. işsizlik çok kötü, bir de kayınpederim iş bulamasın bize muhtac olsun diye elinden geleni yapmıştııı önceden ve 1yıl işsizdi eşim

Son düzenleme:

canım evet iyiymiş ama kimse dayanıp 21gün uygulayamazki taş çatlasa 5gün uygulanabilir. hurmaya bayılırımmm ama çok zor yine de

geleyim bugünümü anlatmayaaaa

sabah 8:30da kahvaltı yaptım spora gidecektim ama eşim biraz rahatsız ve uykusu vardı gel uyuyalım dedi uyuduk. uyandığımda eşim gitmiş ve saat 11:30 du. hemen bişeyler atıştırıp spora gittim 1saat spor ve 1saat yürüyüş yaptım şimdide oturdum kaldımmm.

menü bildirimi

08:30- 1dilim ekmek, 1dilim peynir, salçalık sos (yarım bırakmıştım kahvaltımı uyucağım için)
11:30- 1küçük tabak karnabahar yemeği
15:00- 1elma, 1portakal, 1yeşilçay
16:30- 1kuru incir, 1form çay kayısılı
18:00- 1tabak kıymalı ıspanak, 1kase yoğurt
20:30- 1 ya da 2 mandalina, 1 kupa yeşilçay

1saat yürüyüş, 1saat spor
2lt su

Son düzenleme:

Estağfurullah ne baş ağrıması arkadaşım...Allah kolaylık versin okurken şaşırdım kaldım ...Rabbim herkese hayırlı evlat versin evlatlarada hayırlı anne baba nasip etsin...Kaynananın yakına taşınmasındaki endişeni anlıyorum canım illaki zor olur evler ayrı olsada herşeye karışılır...İnşallah kazanamazda bu endişelerinin hiçbiri gerçekleşmez bol sabır ve dua et canım...Allah hayırlısı neyse onu eylesin...Canını sıkma sakın evlatlarımızın annelerine ihtiyaçları var bunu sakın unutma kendini hasta etme düşünüp...

vallaha emziren bir anne yazmış 2 saatte bir yiyosun bide içinde nohutmercimek bulgur yoğurt var tam süt yapan şeyler sütüm bollaştı aksine yazmışşş

canım bence de bir sorun yok çünkü içerisindeki her şey faydalı ve dediğin gibi süt artırır.

vallaha emziren bir anne yazmış 2 saatte bir yiyosun bide içinde nohutmercimek bulgur yoğurt var tam süt yapan şeyler sütüm bollaştı aksine yazmışşş

Canım doğrudurda yanlış anlama beni baktım ben zararlı diyor senin açından sıkıntı olmayabilir fakat detoksta vücutta biriken zararlı atıklar atılıyor süte falan geçebilir yinede dikkat et ...yinede sen bilirsin tabi...

amin canım sağol, nasıl anne babalar var görüyoruz işte sırf beni çekemediği için en çok zararı oğluna veriyor ama anlamıyorrr

amin canım sağol, nasıl anne babalar var görüyoruz işte sırf beni çekemediği için en çok zararı oğluna veriyor ama anlamıyorrr

Evet canım arada oğulları kalıyor...Kıskançlık egosu annelik duygusunun önüne geçiyor...Allah sabır versin ne kvnde nede pknde iş yokmuş...

-

Günün özeti:

Sabah klasik kahvaltı....

Ara:1 elma,1 mandalina...

öğle:1 tabak kapuska...

Ara:1 buçuk elma yarısı oğlumdan arttı...

Akşam:balık ve salata...

Belki ara olarak 2 mandalina yerim...

bugünkü menüm
sabah uyanınca 1 bardak ılık su

kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
3 siyah 3 yeşil zeytin
çay
2 tane gün kurusu kayısı

ara 3 yk yoğurt

öğlen
2 kepçe kabuska yemeği
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek

ara 3 gün kurusu kayısı ve yeşil çay

tekrar bi ara daha yaptım 1 mandalina yedim

akşam
1 kase çorba
salata
4 yk yoğurt

şimdilik 1,5 litre su içtim 2 ye tamamlarım inş.

benimmm takım nasılsınız canlarıımmmm ne kadar gram verdiniz özel msj atın bana bakıyım merak ettim

slm kızlar bu detox bana göre değil anladım emzirdiğim için tek besinden geberiyodum normalde daha az yerim detoxta 2 saatte bir yeniyo ama acaip bir baş ağrısı yaptı ciddende sütümde azalma mevcut oldu o yüzden akşam yemeğimi normal yedim ben zaten gram gram veriyorumm bildiğim gibi devam edeyim menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 kb peynir
4 tane yeşil zeytin
1 domates
1 kupa ısırgan çayı

öğle
1 kase ayran çorbası

ara
1 kase ayran çorbası (detox ya ondan yedim)

akşam
1 kase ayran çorbası
1 tabak tavuklu patates çorbası
4 kaşık makarna
yoğurt
salata

ara
4 bardak çay ( sütümün yerine gelmesi gerk bide bu gün aşı olduk huysuzuz malum)
1 avuç kuruyemiş

belki 9 gibi meyve tabağı yerim
hepinize iyi akşamlar ben buralardayımmm
konuşmak isteyen varsa

Kahvaltı 1 krep, dereotu, 1,5 kk beyaz peynir
Ara bi avuç leblebi
Öğle 4 ,5 kadik yeşil mercimek
Ara yarım muz, 2 gun kurusu
Aksam iki lokma ekmek,tavuk pilic biraz (cocuklara yedirirken tam miktarını bilemiyorum ,)
1 kase yogurt

Kızlar bugün yürüyüşe başladım 15 dk sonra bana bi haller oldu
Bayılıyorum sandim ...yaklaşık yarım saat sürdü bu hal
Oturma odasına zor yürüdüm
Bu sebepten spor yapamadım

Az önce 300 ip atladım
Suyumu da ictim sukur
Bu saatten sonra yanlış yapmam ins
Çay bekliyor sevgili kocacim
Tekrar gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…