Geçmiş olsun canım içini ferah tut iyi sonuçlarla dönersin İnşallah...
çeşminazcım ben süt veriyorum emzirdiğim için meyve bol bol yiyorum ondan cnm kola konusunda haklısın ama mubarek balığın yanındada içiliyo be :)
ben bugün ayran detoxuna başladım kahvaltımı ettim 2 saat sonrayı bekliyorum
canım sen harikasın ya menüne bayıldım bak bu istikrarla gidersen var ya ezer geçeriz hayrete düşerler vallahadi katecim biz kazanalım
İçiyorum içine baharat katıyorum şimdilik güzel gidiyor...Tadı öyle kötü gelmedi banatuzda eklesen ayran aşı gibi...
sen indirdin mi nerden yapıyosun ben bu haltı bi beceremedm indiremyorum ama regl btnce youtbedan yapcm bende inşallah..bacaklrmdan çok şikayetçiyim ya üst tarafım zayıf alt tarafım şişman oransız ya jillanı çok istyrum bakalım...
merhaba arkadaşlar sabahtan doktora gittim kan idrar testi bi kaç test daha verdim perşembe günü birde detaylı usg çekinecem dr. kendi ultrasonda baktı ve sağ ve sol yumurtalıklarımı göremedi bişeyde demedi bana buyüzden detaylı usg istedi korkmadım değil hayırlısı olsun diyorum kasıklarımdada geçmeyen bir ağrı var inş. sebebi bu sefer çıkar ortaya
Çeşminaz haftaya kupa almaliyiz ne bu börekler evde artanlari at buzluguna sonra yedirirsin çocuklarına.
Bak herkesin hedefi en az 1kilo hatta 1.5 kilo vermek olsun 1.5×6=9
Haftaya bizim grup 9 kilo vermeli.
MENÜÜÜÜ
11.30
28gr beyaz p.+maydanoz
21gr tam b. ekmeği
110gr köz. k.biber
75gr salatalık
6zeytin
boll çay
13:30
2kupa yeşil çay
1avuç kuru üzüm_fındık karışımı (10tane kadar fındık vardı herhalde)
17:00
1.5tan 2 tabak kuru fasulye(pilav yememek için )
yarım soğan
yarım domates
1 kase yoğurt
1dilim kadar ekmek
20:00
1portakal
1 bardak az ballı süt
SU: 3lt
SPOR:jillian 3/4 +60dk yürüyüş
akşam yemeğini fazla kaçırdım sanki midem patladıama pişman değilim ya sviyorum fasulyeyi
çok acıkmazsam akşam arasını mümkün olduğunca yememeye çalışacağım..
bugünde iyi gibiydim di mi kızlar
yarın annemn misafrleri var geçen hafta o misafrler beni yakmıştı yoksa kesn 1 kilo daha eksik olurdum şu an...şiiimmmddiii ben ne edeym yahu ne yesem yarın pasta börek var onlardan yemcam okey de..salata olrak kuru biber dolma ve patates var yesem mi onlardan acep...:26:bi karar verip öle gtmeliyim..bireysel yarışsam herşeyden birer tane yerdim ama şimdi takımım için hiç pasta işi yemcem slatama karar verlim ne yesem akıl vern banaaaaa...
Evet canim haklisin karistirmakta çünkü bende evden su kilodayim diye cikiyorum doktorun ki daha az cikiyor.
Canim 74,9 geçen hafta diyetisyen deki kilom. Bu hafta 74,2 yani 700 gr öyle.
Yoksa geçen pazartesi tartı gününde
75.5 tim dun 74,5, ayrıca evdeki baskulumle
Doktorun ki farklı rakam veriyor. Eve gelip hemen tartiliyorum hicbir sey yemedigim halde 500 gr kadar fazla cikiyor evde.Hatta doktor evde tartilma dedi ama ben duramiyorum
Bilmiyoki burada yaristigimizi :))
Canım hayr olsun
ins mühim bişey değildir moral bozukluğu sebebin
Hayırdır kötü birşey yoktur umarım...Canını sıkma paylaşmak istersen burdayım...
teşekkür ederim gülercim.
biraz önce bi diyet okudum hurma ve yoğurt diyeti 21 gün yapılıyormuş ve baya kilo veriliyormuş sabah 7 hurma ve 1 kase yoğurt öğle 7 hurma ve 1 kase yoğurt akşam 7 hurma ve 1 kase yoğurt
Canım sen emziriyorsun detoks zararlı olmasın araştırdın mı hiç...
kızlar biraz dertlerimi dökeyim belki rahatlarımmben tam kaynanazedeyim. kayınpederim lihkap sınavı bu hafta belli olacak ve bursayı kazanırsa yandım bittim eşimin işsizliği söz konusu. eşim burda babasının işlerini yürütüyo. babası ise osmaniyede bürosu var devlette çalışıyo ama bursayı kazanırda gelirse bize hiç rahat vermicekler taşının bizim evin yakınlarına diye tekrar söylenmeye başlıcaklar eşime. ben annemin alt katında oturuyorum eşim hiç çıkmak istemiyor çünkü daha önce kendi evimiz vardı evlendiğimizde ama kaynanam bizi o evden kovdu dışarı attı tam anlamıyla. ona güvenip taşınamayacağımıza göre eşimde nereye kadar idare edicek ve işten çıkarılcak. bu kısır döngü sürekli aynıları tekrarlanıyor. öfff bunun sıkıntısı geldi sınavı çok iyi geçmiş çünkü 4il yazmış ama inşallah burası çıkmaz.:18::18::18: başınızı ağrıttımm zaten 4aydır kaynanamla tekrar bi küstük sildik birbirimizi eşime yalakalıklar yapıyor ama eşim annesini tanıyo tam fitneci yalancı abartır her şeyi. işsizlik çok kötü, bir de kayınpederim iş bulamasın bize muhtac olsun diye elinden geleni yapmıştııı önceden ve 1yıl işsizdi eşim
vallaha emziren bir anne yazmış 2 saatte bir yiyosun bide içinde nohutmercimek bulgur yoğurt var tam süt yapan şeyler sütüm bollaştı aksine yazmışşş
vallaha emziren bir anne yazmış 2 saatte bir yiyosun bide içinde nohutmercimek bulgur yoğurt var tam süt yapan şeyler sütüm bollaştı aksine yazmışşş
Estağfurullah ne baş ağrıması arkadaşım...Allah kolaylık versin okurken şaşırdım kaldım ...Rabbim herkese hayırlı evlat versin evlatlarada hayırlı anne baba nasip etsin...Kaynananın yakına taşınmasındaki endişeni anlıyorum canım illaki zor olur evler ayrı olsada herşeye karışılır...İnşallah kazanamazda bu endişelerinin hiçbiri gerçekleşmez bol sabır ve dua et canım...Allah hayırlısı neyse onu eylesin...Canını sıkma sakın evlatlarımızın annelerine ihtiyaçları var bunu sakın unutma kendini hasta etme düşünüp...
amin canım sağol, nasıl anne babalar var görüyoruz işte sırf beni çekemediği için en çok zararı oğluna veriyor ama anlamıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?