canım çok haklısın ekmek yememem gerekliydi zaten dikkat ettiysen genelde kahvaltıda yerim ekmek bi daha yemem hiç ammaaa kaynanam evde ekmek yapıp yolluyo bu aralar ve çok lezzetli yemeğin üstüne yiyorum onu ya engel olamıyorum kendime çoook güzelll[/B]
kız kapı kapı gez sabahtan bir daha kim pilav yapıcak öğren 1tabak albende yeri geliyo 1çay bardağından yapıyorum ama az yapınca hiç lezzetli olmuyo. akşam kuru fasülye yemişsin ama yanında ekmek yememeliydin canım çünkü 2tabak kadar fasülye karnını doyurmaya yeterli olurdu. bir de çok kalorisi var. bende 1tabak fasülye koyarım kendime ama devamı gelir [/B]
elifeyza napacaz bizz ya benimde bugün haberim oldu pazar günü 1ev dolusu misafirleri var annemin. bende söyliyim bari menüyü
kıymalı börek, haşhaşlı açma, midye tatlısı, aşure, lahana sarması, ve salata yapılcak
lahana sarması yesem börekte kalır mı aklım:26::26: aşureyi allahtan sevmiyorum. ama midye tatlısını da ilk defa yapacak hem de şerbetliiii:26: kızlaarrrr yardım
ah canım ya yok mu bu aile dertleri insanı bazen çileden çıkarıyor...mutlu mesut huzurlu yaşayıp giderken böyle saçma sapan şeyler neden yapar bu büyükler hiç anlamam
kızlar biraz dertlerimi dökeyim belki rahatlarımmben tam kaynanazedeyim. kayınpederim lihkap sınavı bu hafta belli olacak ve bursayı kazanırsa yandım bittim eşimin işsizliği söz konusu. eşim burda babasının işlerini yürütüyo. babası ise osmaniyede bürosu var devlette çalışıyo ama bursayı kazanırda gelirse bize hiç rahat vermicekler taşının bizim evin yakınlarına diye tekrar söylenmeye başlıcaklar eşime. ben annemin alt katında oturuyorum eşim hiç çıkmak istemiyor çünkü daha önce kendi evimiz vardı evlendiğimizde ama kaynanam bizi o evden kovdu dışarı attı tam anlamıyla. ona güvenip taşınamayacağımıza göre eşimde nereye kadar idare edicek ve işten çıkarılcak. bu kısır döngü sürekli aynıları tekrarlanıyor. öfff bunun sıkıntısı geldi sınavı çok iyi geçmiş çünkü 4il yazmış ama inşallah burası çıkmaz.:18::18::18: başınızı ağrıttımm zaten 4aydır kaynanamla tekrar bi küstük sildik birbirimizi eşime yalakalıklar yapıyor ama eşim annesini tanıyo tam fitneci yalancı abartır her şeyi. işsizlik çok kötü, bir de kayınpederim iş bulamasın bize muhtac olsun diye elinden geleni yapmıştııı önceden ve 1yıl işsizdi eşim
menü çook gsseeell tebrikler vallbugünkü menüm
sabah uyanınca 1 bardak ılık su
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
3 siyah 3 yeşil zeytin
çay
2 tane gün kurusu kayısı
ara 3 yk yoğurt
öğlen
2 kepçe kabuska yemeği
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
ara 3 gün kurusu kayısı ve yeşil çay
tekrar bi ara daha yaptım 1 mandalina yedim
akşam
1 kase çorba
salata
4 yk yoğurt
şimdilik 1,5 litre su içtim 2 ye tamamlarım inş.
cesmnazcım krep nasıl bilmem kalorsi ama diğerleri gseell ataak bekliyorum senden pazrtesiye canm benmKahvaltı 1 krep, dereotu, 1,5 kk beyaz peynir
Ara bi avuç leblebi
Öğle 4 ,5 kadik yeşil mercimek
Ara yarım muz, 2 gun kurusu
Aksam iki lokma ekmek,tavuk pilic biraz (cocuklara yedirirken tam miktarını bilemiyorum ,)
1 kase yogurt
Kızlar bugün yürüyüşe başladım 15 dk sonra bana bi haller oldu
Bayılıyorum sandim ...yaklaşık yarım saat sürdü bu hal
Oturma odasına zor yürüdüm
Bu sebepten spor yapamadım
Az önce 300 ip atladım
Suyumu da ictim sukur
Bu saatten sonra yanlış yapmam ins
Çay bekliyor sevgili kocacim
Tekrar gireceğim
uuuuuuu 67 tebrkler valla uyku arasında menü bildirmi bu disiplin bile sana kilo verdirir valla...gece ii uyudum bendee uzun zamndııırr....şimdi oğlumla eşimi yolladım küçük uyuyo bende takılıyom işte...67 var ya pazartesi bi patlama bekliyorum gruptan ya...ayrıca kendi yılbaşı hedefme de çok yakınım bomba gbi geliyoz gayrett takımıııı..dmi hayret takımı yüzmüzn akıyla çıkcaz bu işten sze güvenp hava atıyorum ona gre babyylleerr...Dunun menü bildirimi
Sabah
1dlm ekmek
1kk peynir
1yumurta
5zeytin
Domates salatalik
Ara 3kayisi
Öğle
Pirasa 1porsiyon
1dlm ekmek
3kasik yoğurt
Salata
Ara
1galeta
Aksam
Kuru fasulye 1kucuk tabak
Salata
Yoğurt
2kasik bulgur pilavi
Ara
6kayisi
Dun çok yorgundum erkenden uyuyakalmisim.
Simdi uyandim mebuyu yazdim.
Sizler nasilsiniz
kızlar biraz dertlerimi dökeyim belki rahatlarımmben tam kaynanazedeyim. kayınpederim lihkap sınavı bu hafta belli olacak ve bursayı kazanırsa yandım bittim eşimin işsizliği söz konusu. eşim burda babasının işlerini yürütüyo. babası ise osmaniyede bürosu var devlette çalışıyo ama bursayı kazanırda gelirse bize hiç rahat vermicekler taşının bizim evin yakınlarına diye tekrar söylenmeye başlıcaklar eşime. ben annemin alt katında oturuyorum eşim hiç çıkmak istemiyor çünkü daha önce kendi evimiz vardı evlendiğimizde ama kaynanam bizi o evden kovdu dışarı attı tam anlamıyla. ona güvenip taşınamayacağımıza göre eşimde nereye kadar idare edicek ve işten çıkarılcak. bu kısır döngü sürekli aynıları tekrarlanıyor. öfff bunun sıkıntısı geldi sınavı çok iyi geçmiş çünkü 4il yazmış ama inşallah burası çıkmaz.:18::18::18: başınızı ağrıttımm zaten 4aydır kaynanamla tekrar bi küstük sildik birbirimizi eşime yalakalıklar yapıyor ama eşim annesini tanıyo tam fitneci yalancı abartır her şeyi. işsizlik çok kötü, bir de kayınpederim iş bulamasın bize muhtac olsun diye elinden geleni yapmıştııı önceden ve 1yıl işsizdi eşim
gülercim öncelikle ailevi mesellerne üzüldüm ya...insan kocasyla mutlyu olp ta dış etkenlerden dolayı huzuru bozlnca daha bi snir bozucu olyo rabbm güç versin inşallah
şimdi gelelm pazar gnkü misafr mevzuna valla ben bu gün o kadar mutluyum ki anlatamam ne pasta börekler vardı da tadına dahi bakmadım salata ile yetndm vee çoookk mutluyum ama sen ye ya boşver börekler tatlılar arkandan ağlar sonra canım benm rakip başkanımm...
sunagkan kola mı dedn asllaaa içme..ben bağımlıydım resmen ama 2 aydır balık dahi olsa ağzma sürmyorum soda iç balıkla ii gdyo...
sağlık haberlerni beklyoz canım...bi de ne iş yapıydun arkdaşım sen çocuk varmıydı...(((meraklıı))diyet gayet güzel gidiyor kendimi hafiflemiş hissediyorum pazartesi 1.lik bizim grubun inş. bugünkü menümü yarın yazabilcem yarım saat sonra çıkıcam hastane beni bekler
sağlık haberlerni beklyoz canım...bi de ne iş yapıydun arkdaşım sen çocuk varmıydı...(((meraklıı))
günaydınnn canlar nasılsınızz bol diyetli günlerrr 348 kaloriyle yaptım kahvaltımııı
KIZLAR ben geldimmmgeç uyandım bugün anca toparladım etrafı veeeeeeee önceden olmayan kıyafetlerimden bi kaç tane denedim tam oldular 38beden hepsi üstelikkk resim çektim birazdan eski ve yeni diye resim yüklicem.
önce dün neler kaynatmışsınız onları okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?