Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

canım çok haklısın ekmek yememem gerekliydi zaten dikkat ettiysen genelde kahvaltıda yerim ekmek bi daha yemem hiç ammaaa kaynanam evde ekmek yapıp yolluyo bu aralar ve çok lezzetli yemeğin üstüne yiyorum onu ya engel olamıyorum kendime çoook güzelllbu gecede yedim
benim yakınımdada hiç komşum yokki kapı kapı dolanayım pilav için

oooo başkan yandın sen biz pilavdan kaçarken sen nelere maruz kalacaksın öyle
1 dilim börekle salata yeter sana

ah canım ya yok mu bu aile dertleri insanı bazen çileden çıkarıyor...mutlu mesut huzurlu yaşayıp giderken böyle saçma sapan şeyler neden yapar bu büyükler hiç anlamamsözde bizler çocuk onlar büyük daha derleyip toparlayacakları yerde içleri kaynıyo maşşallah
daha evvel yaptıklarını unutup sen yinede büyüklük yapıp ne güzel tatilede gittin onlarla, geçen sefer hemen hemen her gün giderdin hatırlıyorum.. bide temizlikte yapardın nasıl insanlar bunlar anlamak mümkün değil ya allah sana sabir versin ne denir ki başka..eşinde arada kalır çok zor sonuçta anne babası ..insan kötü olduklarını bilsede görsede, bazen içi cız ediyo işte onlara karşı ...bi tarafta sen ..ayrıca işsiz kalma durumuda can sıkıcı çok.. umarım biran evvel bu kısır döngü çözülr

kızlar nasılsınız? bütün dün uğrayamadım ..aklım hep buradaydı ne yaptınız ne ettiniz diye ben sabahtan merdivenlerimi sildim süpürdüm sonra 1buçuk saati aşkın sporumu yaptım. dünden kalma yemeklerle idare ettik bugün yemek işi yoktu..spordan sonra hemen evi süpürdüm.. sonra yemek yedik ve yine kalan temizliğe devam ettim sonra kardeşim geldi ancak fırsat buluyorum buraya menümü de yazayım :26:
12:30
1yumurta
120gr köz biber
40gr maydanozlu lor
10gr kaşar
5zeytin
50gr ev ekmeği
1 k. salça
17:00
1 tabak kuru fasülye
200gr yoğurt
2 havuçtan salata
1dilim ekmek:26çok aç kaldım spor yaparken arayı atlamak zorunda kalıyorum ya o yüzden akşam yemekten zor kaldırdım kendimi)
20:30
meyve salatası (200kalori civarı :26:)
1 kupa salep
2 avuç pat. mısır :26:
SU: 3.5LT
SPOR: jillian 3/5+75dk yürüyüş +tempolu temizlik
yeşil çayımı içemedim henüz belki bi kupa içerim yatmadan
gene başladık gece 3 _ 4 gibi uyumayasonumuz hayır olsun

Son düzenleme:
menü bildirmi

08:40 1 dilim çavdar ekmeğe sürülmüş salça sos + 2 çatal köy peyniri + tere roka + 1 bardak şekersiz çay + 5 zeytn

11:20 yarm portakal + yarım muz

14:00 1 kase patates salatası + az turşu + 2 bardak şekersz çay

16:00 1 porsyon meyve

18:30 yarm kase patates salatası + 1 kase tarhana çorbası

su işi de tamam sayılır yatmadn tamm etcem

gülercim öncelikle ailevi mesellerne üzüldüm ya...insan kocasyla mutlyu olp ta dış etkenlerden dolayı huzuru bozlnca daha bi snir bozucu olyo rabbm güç versin inşallah

şimdi gelelm pazar gnkü misafr mevzuna valla ben bu gün o kadar mutluyum ki anlatamam ne pasta börekler vardı da tadına dahi bakmadım salata ile yetndm vee çoookk mutluyum ama sen ye ya boşver börekler tatlılar arkandan ağlar sonra canım benm rakip başkanımm...

sunagkan kola mı dedn asllaaa içme..ben bağımlıydım resmen ama 2 aydır balık dahi olsa ağzma sürmyorum soda iç balıkla ii gdyo...

menü çook gsseeell tebrikler vall

cesmnazcım krep nasıl bilmem kalorsi ama diğerleri gseell ataak bekliyorum senden pazrtesiye canm benm

adgegupse nasıl oldun kuzuuu hastalık haiflemedi mi..

67 be ya güzel gdyo işte napcan tartılar tutmasa da ikisnde de gitmiş görnyo sonuçta kilo o yzdeenn tey tey tey.....

tiin den haber yok dmi bizim takım ben mi gremyorum yoksa hu hu hu...

ay öle mutlyuym ki arkdaşlar ya kendme haret edyrum valla ...bünye alışıyo demk ki..korkarak gttm anneme kesn kaçırırm bi ik bişy dedm ama salata yedm sırf yaa şaka gbi...42 beden etek gyp gttm 44 zor olyodu 2 ay önce tartı da sürprz yapıyo bana hergn pazrtesi galibiz kesn kızlaaarrr..

Dunun menü bildirimi
Sabah
1dlm ekmek
1kk peynir
1yumurta
5zeytin
Domates salatalik

Ara 3kayisi

Öğle
Pirasa 1porsiyon
1dlm ekmek
3kasik yoğurt
Salata

Ara
1galeta

Aksam
Kuru fasulye 1kucuk tabak
Salata
Yoğurt
2kasik bulgur pilavi

Ara
6kayisi

Dun çok yorgundum erkenden uyuyakalmisim.
Simdi uyandim mebuyu yazdim.
Sizler nasilsiniz

uuuuuuu 67 tebrkler valla uyku arasında menü bildirmi bu disiplin bile sana kilo verdirir valla...gece ii uyudum bendee uzun zamndııırr....şimdi oğlumla eşimi yolladım küçük uyuyo bende takılıyom işte...67 var ya pazartesi bi patlama bekliyorum gruptan ya...ayrıca kendi yılbaşı hedefme de çok yakınım bomba gbi geliyoz gayrett takımıııı..dmi hayret takımı yüzmüzn akıyla çıkcaz bu işten sze güvenp hava atıyorum ona gre babyylleerr...

offff çok canım sıkkıınn dün diyeti yedim
çekirdek kolaa börekkk
kaynanama kızdım yedimde yedimmmm pöffff
nolur toparlayın beniiii

allah yardımcınız olsun güler. ne desek boş.

evet aysun. dediğin gibi biz mi büyük onlar mı bilemiyorum. kaç kez büyüklük bende kalsın diye düşünüp affetmişliğim var.... allah büyük, hiç bir şey karşılıksız kalmaz. sabredip allaha bırakabilsek.

limonlu soda+elma suyu balığın yanında süper oluyor.

eskiden sade soda içemezdim, limonlu içerdim. ama şimdi içiyorum ve çok faydalıymış. meyveliler ise faydasız hatta zararlı

diyet gayet güzel gidiyor kendimi hafiflemiş hissediyorum pazartesi 1.lik bizim grubun inş. bugünkü menümü yarın yazabilcem yarım saat sonra çıkıcam hastane beni bekler

diyet gayet güzel gidiyor kendimi hafiflemiş hissediyorum pazartesi 1.lik bizim grubun inş. bugünkü menümü yarın yazabilcem yarım saat sonra çıkıcam hastane beni bekler
sağlık haberlerni beklyoz canım...bi de ne iş yapıydun arkdaşım sen çocuk varmıydı...(((meraklıı))

sağlık haberlerni beklyoz canım...bi de ne iş yapıydun arkdaşım sen çocuk varmıydı...(((meraklıı))

özel bir şirkette çalışıyorum canım henüz bebeğim yok inş. en kısa zamanda olur Allahım banada nasip eder isteyen herkese de 2 yılı geçti evleneli 8 aydır istiyoruz kasık ağrılarım var birde bi problem mi var diye gidiyorum dr.

KIZLAR ben geldimmm geç uyandım bugün anca toparladım etrafı veeeeeeee önceden olmayan kıyafetlerimden bi kaç tane denedim tam oldular 38beden hepsi üstelikkk resim çektim birazdan eski ve yeni diye resim yüklicem.
önce dün neler kaynatmışsınız onları okuyayım

hani hani. nerde resimler???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…