Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

sabah erkenden kahvaltımı yaptım ve sonrası güyaa jillianı yapacaktım ama nerdeeee yine 15dksında bıraktım kendi bildiğim bi kaç hareketi yaptım. telefonuma bi spor programı var çooook güzel onu yükleyip düzenli olarak yapmayı düşünüyorum ipte atlasam tam olacak.

biraz önce evi temizledim yolluk silkelerken balkondan aşağı belim tutuldu kaldıı:26: ve şuanda ağrıyor birden ağırlık verdim belime bir de buz gibiydi dışarısı. inşallah belim geçince spora başlamak gerek artık.

kızlar bu böyle olmuyor gruplarımıza çekidüzen verelim yeniden düzgün bir grup kuralım ve devamlı girilsin

bedenim direniyo braz kilo verdim dye kendini korumaya aldı sanki.....gr gtmediği gbi gelmeye başladı kilolar acayip iştahım açık saldırıyorum oraya buraya ama ycek bişy bulamıyorum...evde yaparsam da tepsiyi bitrmekten korkuyorum yapmam inşallh evde bşy...komşuya gttk sağolsun o da hiç bşy yapmamış...açım aaaççç...canım acayp abur cubur çekiyo....neyse kendime pırasa pişirdim akşm 6 gbi onu ycem inşallah başka bşy yemem Allahım ya...diyet varken spor yoktu şimdi spor yapıyrm dyeti bıraktım bu nedir ya....bende 50 60 kilo olaydım..boğazm küçük olaydı sıkılıyrm artık hep başa sarıyorum ooofff oofff....

yaaa noluyooo bizlere kızlar toparlanalım bu nedir canın eğer ciddi anlamda abur cubur çekiyorsa saldırmadan 1çikolata ye gözün doysun canım yoksa durum vahimmmm

Alınan Kalori
10 Adet Fındık (9 kcal) 90 kcal
1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
5. Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 40 kcal Getir
1. Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 77 kcal Getir
2.Adet Elma (60 kcal) 120 kcal Getir
0.5 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal) 166 kcal Getir
200gr Hamsi Buğulama (140 kcal) 280 kcal Getir
0.5Adet Haşlanmış Patates (100 kcal) 50 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı903 kcal
45 dk Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)150 kcal Getir

8:30 - klasik kahvaltı
13:30- 1kase sebzeli mercimek çorbası, 1kase keten tohumulu yoğurt
16:00- 1elma, 1kuru incir, 1kupa yeşilçay
18:00- 2kaşık pirinç pilavı, 1kase tavuk sote, 1bardak ayran
20:30- 1portakal ve 1kupa yeşilçay

jillianı yarıda bıraktım
45 dakika normal tempoda yürüyüş

yaaa noluyooo bizlere kızlar toparlanalım bu nedir canın eğer ciddi anlamda abur cubur çekiyorsa saldırmadan 1çikolata ye gözün doysun canım yoksa durum vahimmmm

kg vericez diye yemiyoruz. sonra birden yemeye başlayınca verdiklerimizi geri alıyoruz. keşke azıcık yedikten sonra durabilsek.

kızlar benim maşallahım var, bugün tekrar döndüm diyete diyebilrim.yatmadan da yemezsem tamamdır allahın izniyle.kaç kg olduğumu bilmiyorum tabi her gün tartılmıyorum. bugün kaçamak olarak minicik bir dilim şam tatlısı ve 2 kare bitter çikolata yedim. kaç gündür yediklerime bakarak hiç bir şey değil bunlar

menün süper cnm. neden hayıflanıyorsun ki?

ilave--
portakal yerine 2kaju, 2badem ve 1kuru incir yedim sade kahve eşliğinde.

evet haklısın kaçamak sayılmaz ölçülü yenildiği takdirde. keşke hep böyle 1dilimde bıraksak her şeyiii. aslında bu diyet psikolojisi mahfediyor insanı. diyeti bozduğumuzda yedikçe yiyoruz. her zaman yiyelim ama ölçülü

menün süper cnm. neden hayıflanıyorsun ki?

jilliana bu 2. başlama kararımdı ve yine ilk 15dksında bıraktım ona hayıflandım bi işide beceremiyorum

nasılsınız kızlar?
ben darmadağın olmuş gibi hissediyorum kendimi.
dün günü birlik istanbula gittik geldik. diyeti orda da bırakmadın lakin akşam dönerken
dinlenme tesisinden kurutulmuş meyve aldım ve dayanamayıp yedim hemde saat gece 11 civarıydı.
hele geçen hafta hiç toplayamadım kendimi
saçma sapan oldu hafta sonum diyetim

neyse yediklerimi yazıyım bari gün gün

PAZARTESİ
sabah kahvaltım hep aynı
ara 4 kayısı
öğle cacık
ara 2 galeta 1 demlik çay eşliğinde
akşam 1 dlm ekmek
3 kaşık yoğurt
1 kepçe çorba
1 kepçe et yemeği
ara 7 8 kayısı

SALI
sabah kahvaltı
ara yok
öğle 1 kase cacık
1 tavuk but ızgara
2 kepçe çorba
ara 6 kayısı
akşam 1 gül börek ıspanaklı
ara kayısı 6 tane
ara kurutulmuş meyve

ÇARŞAMBA
sabah kahvaltı
ara 3 kayısı
öğle cacık
ara 6 kayısı
akşam 3 kaşık yoğurt
1 dlm ekmek
7 tane hazır tavuk parçası
ara 1 elma 2 mandalina
ara kuru meyve

arkadaşlar bende darmadağın oldum..kafamı toparlayıp diyete devam edemyorum bende bi kaç gün ara vermk istyrum...aysuna ii gelmişti umarım bana da ii gelir sizi takipdeym...haftaya gruba güzel bi şakil verip yne devam ederz inşallah..

hepimiz darmadağın olduk canım ne olacak bu halimiz böyle ben de tamamen bıraktım bugün tartıldım 800 gr artan kilom var ve şişkinliğim var ne yapacağım bilemiyorum topikten uzaklaşmayalım bence bu aralar boş vermiş olsakta tekrar toparlayıp devam edelim hep birlikte.

Güler100

Arkadaşım topiğin hali içler acısı diyet yönünden vakit bulabilirsen grupları tekrar güncelleyebilirmisin...Yoksa halimiz duman vesselam...

Güler100

Arkadaşım topiğin hali içler acısı diyet yönünden vakit bulabilirsen grupları tekrar güncelleyebilirmisin...Yoksa halimiz duman vesselam...

evet haklısın canım inşallah pazartesi günü yeni güçlü garip kuralım ve çoğu arkadaşlar girmiyor onları çıkaralım
yeni arkadaşlar alalım sayfayaa

kızlarr bugünüm geç başladı 12ye kadar uyudum regl oldum ve dün belimi incitmiştim
bir de dün jillian yapmıştım biraz ve bugün bacaklarım tutmuyor zor yürüyorum napıcam bilmiyorum. yorgan döşek yatıyorum + grip oldum. öff geldimi üst üste geliyor...

bunalan arkadaşlar için pazartesi herkesi tam takım görmek istiyorum. yılmak yok yeniden başlıyoruz

pazartesi bütün azmmle burda olcam inşallah Allah tan bişy olmazsa...başladığım yere dnmek üzreymm immmdddaaattt...

bu diyet süresi uzadıkça insan bunalıyor gerçekten. ölçülü yemekten bıkıyoruz bir süre sonra ama 3-4gün serbest bıraktım kendimi çok yedim amaa içim içimi yedi kendime kızdım. bugün biraz serbest bıraktım kendimi çikolata yedim abur cubur tadımlık yedim ve moralim yerinde

1 Adet (40gr) Ülker Bitter Çikolata (200 kcal) 200 kcal Getir
1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Geti
6 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 48 kcal Getir
1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 77 kcal Getir
100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal) 112 kcal Getir
1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
0.5 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 40 kcal Getir
1 kase (200gr) Tavuk Sote (190 kcal) 190 kcal Getir
1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı887 kcal

Son düzenleme:

Benim geçen haftaki durumuma dönmüsün canım...Ama ben çok pişmanım...

geçmiş olsun canım

kahvaltı menüm
melemen yarım porsiyon
peynir bir dilim
yoğurt iki kaşık
ekmek bir dilim tam buğ.
akşam menüm
mercimekli börek 4 adet
yarım pors. makarna salatası
şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…