Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Kızlar nerdesinizn cikin ortaya
ev sahipleri burada siz misafirler nereye kayboldunuz 1haftada pes ettik hepicigimiz :))
Güler geçmiş olsun canim aman dikkatli ol belini sicak tut bari.
Elifeyzam ve nursehulyam kuşlar birakmayalim kendimizi
Arada hepimizei esiyo boyle diyetin diye de
Boyle olmadan da o hayalimizdeki kiloya inmek hayal olur...

Kizlar 2gundur evde sebze yok diye salata yemiyorum
Öğle yemeklerin saçma salak oldu
Yoğurt ekmek (
Aksama kadar da çok acikiyorum
Bu kez aksam yemeğinde aabartiyorum ya(

Simdi sira menü yazmada
Sabah
2dlm peynir
1dlm ekmek
5zeytin

Ara 3 kayisi 5 6 findik

Öğle
1kase yoğurt
1dlm ekmek

Ara çeyrek galeta

Aksam
3kasik yogurt
2kepce corba
Salata aksam yeşillik aldim nihayet :))
4 tavuk pirzola izgara

Ara 1tatli kurabiye(

Su 2lt olmak üzere
Spor yok
Menü berbat
Eee daha ne olsun gelsin kilolar

ben bugün ii bişey yaptım tatlıdan uzak durdum hergün az da olsa tatlı yiyordum evde akşam bişey yapıyordum çay yanına ama bugün yapmadım çocuklar için yapıyorum güya eşim için yapıyorum ama kendim aşırı olmasada yiyordum buda tabi diyeti kilo vermeyi yavaşlatıyo hatta spor olmazsa geri dönüşü de oluyor malesef bakalım tatlıdan uzak durmamın birinci günü hergün size bugünde tatlıdan uzak durdum die rapor vercem kızlar bakalım benm bu tatlı krizine çare olabilecekmi :)

Hadi bakalim inşallah.basarabilirsin bugün yaptiysan gerrlisi de
Gelecektir canimm

Benide alin gurubunuza diyetisyenle zayifliyorum 12/12-2013 baslangjc tarihim 74 kilo ile basladim ilk on gunde 70 dustum .

Benide alin gurubunuza diyetisyenle zayifliyorum 12/12-2013 baslangjc tarihim 74 kilo ile basladim ilk on gunde 70 dustum .

AAbende diyetisyene gidiyorum. 80 le basladim simdi 74 um. KKizlar ne derler katilman konusunda bilmiyorum ama katilirsan kapisiriz senle.

Kendini tanitirmiasin bize biraz zemus

dikkat dikkat son arama ek 1 tuzlu kurabiye.
az önce de sade Türk kahvesi
ne oluyo bana bu hafta (

Bunlara ek olarak 2 tane profiterol yedim...ve günü mahvettim...

Merhaba arkadaşlar nerelerdesiniz...Gülercim bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kuzucuğuna bulaşmasın...

AAbende diyetisyene gidiyorum. 80 le basladim simdi 74 um. KKizlar ne derler katilman konusunda bilmiyorum ama katilirsan kapisiriz senle.

Kendini tanitirmiasin bize biraz zemus
Kapisiriz canim bana uyar.30 yasinda 2 cocuk annesi yillardir kilo verip alan biriyim hep verdim bi zaman sonra yavas yavas geri aldim
artik bayy geldi kilolardan bu sefer cok kararliyim 50 -55 kilo.olana kadar devam edicem
haa bide bu kilolari asla hamilelik ve dogumdan degil gebelikte kilo.sorunum olmadi asil sebebi dikkatsizlik hadi 1-2-3 kilo alin gormezden geldin
e 10 kiloyu gecmis hala umursamazlik ama bu sefer son bitti yavas yavas vericem insallah

hoşgeldinnnn çok iyi vermişsin 6767ye rakibe çıktın desene

Hosbulduk canim.cok ac kalmadan listedeki olculere uydum hatta sabah normal ekmek ve teyag yedim ara ogune galeta ekledim hizli verip kaslarimin erimesini istemiyorum ama ilk zamanlar su kaybi falan oluyo sonra normal kilo veririm insallah.

menü bildirimi
27 aralık 2013
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
domates salatalık

ara
3 kayısı

öğle
1 dlm ekmek
1 tavuk but
3 kaşık yoğurt
salata

ara
2 galeta
2 hobi
3 bardak çay

akşam
1 dlm ekmek
3 kaşık yoğurt
1 tavuk but
4 kaşık bamya
salata

ara
3 kayısı
1 incir

su 1.5 lt
spor okuldan eve yürüyerek geldim ağır ağır 50 dk geldim.

kızlar ben geldim. yine yoktum bu hafta kendimi bir türlü toparlayamıyorum sizi de caydırmamak için menü paylaşımı yapmıyorum. bir de çok şişlik var üzermde regl olucam 1-2 güne ama nasl kötüyüm anlatamam. p.tesi bu şişlikle halm ne olur bilmem bakıyorm da sadece ben değil grup toptan cozutmuş gbi duruyor

evt gerçekten kimse uğramıyor topiğe yarın bildirim yapıp biraz ara vermek istiyorum gülercim kendimi toplamam lazım haber vermek istedim.beni silmezsen sevinirim.

ya neden yazmıyosunuz hiç. kaçamaklar olsa bile yazın.
ara veriyor olabilirsiniz ama yazmaktan vazgeçmeyin yoksa içimizdeki ''ye ye ye'' sesi bizi esir alıyorrrr...

nerdesiniz ya şu hafta sonları sakin olurdu ama bu hafta hep sessiz buralar...

benim dünkü ve bugünkü menüm
dün yazamadım kendi evimde değildim il dışındaydık.
28 aralık
sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
1 haş. yumurta
domates salatalık
7 zeytin

ara
4 kayısı

öğle
1 tabak bamya
1 dlm ekmek
4 kaşık yoğurt
salata

ara
1 içli köfte

akşam
salata yoğurt ve
ızgara balık

ara
çay ve sade Türk kahvesi

29 aralık
sabah
1 dlm ekmek
2 dlm peynir
1 haş.yumurta
5 zeytin

ara
4 kayısı
5 6 fındık
1 incir

öğle yok

ara 1 muz

akşam
salata
yoğurt
1 dlm ekmek
4 küçük parca tavuk

ara 4 küp gofret
3 minik tobleron parçası
4 bardak çay

işte böyle...

bakalım böylece günü bitirdim.

YARIN BÜYÜK GÜN TARTIII
hadi bakalım yarın erkenden yazın heee
buralardan uzak kalmayın moralsiz kalmayın :))

kızlar kötüye gidiyoruz, nerelerdesiniz. ben bu hafta da 200 gr almışım.
geçen hafta 59,6
bugün 59,8

ve halen regl olmadim, kafayı yemem yakındır

Merhaba arkadaşlar kilo bildirimi yapıyorum:

Geçen hafta:63.9

bu hafta:63.4

Giden:-500

toplam verilen:2.1

Merhaba arkadaşlar kilo bildirimi yapıyorum:

Geçen hafta:63.9

bu hafta:63.4

Giden:-500

toplam verilen:2.1

Arkadaşlar ben diyete biraz ara vereceğim bilginiz olsun kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...

kilo bildirimi

geçen hafta 67.5

bu hafta 68.6
gelen 1.100
toplam gden 5.2

bu hafta buna şükür dyorum öle çok yedm ki 70 olurum diyodumAllahtan yarış yok bu hafta..kahvaltımı 2 dilim kepek ekmeği arasnda köy peynri tost ve portakal suyu ile yaptım...ev ahalisi tmden hasta..iştahım yok o açıdan iii oldu..::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…