evet fark olmuşş..benim bu eşim foto çekmeyi bilmiyor ya.
güler herkes görsün diye buraya yükledim fotoları
Eki Görüntüle 930276 Eki Görüntüle 930275 Eki Görüntüle 930274 Eki Görüntüle 930277 Eki Görüntüle 930278
pantolonlu foto da 64 küsürüm. elbiseli de 59 küsür.
eşim evde olaydı pantolon giyecektim ama.....elbiseli fotoyu da geçenlerde giymiştim
valla bende şaşırıyorum..ama hiç zorlanmıoyrum belkide beyinde bitirdiğim için dir...bacım sen ayakta durabiliyon mu ya
akşam ideal yemişsin ama öglen yemeyince mide kuculdu tabi
tebrikler....bende fırsat bulup çekip koyabilirsem atarım fotolarımı bu gün.gaz gazaa artık ....bende bildirim yapayım
başlangıç 06/01/2014
başlangıç :65,000
bu hafta : 63,600
fark : -1,400 gr.
hayde kızlar cenk başlasın . helede babasınınkelebeğini gördükten sonra acayip gaza geldim kızlar
Kızlar benide alın aranıza ne güzel kilolar vermişsiniz bende istiom yaaaaa:)
Benimde hedefim 55 ve 15 mart gibi bi hedef tarihi verdim destekleriniz bekliyorum.Bugün itibariyle kilom 61.5:)
evet fark olmuşş..
birde senin boyun kaçç..
150 cm malesef. ama şükrediyorum, daha da kısa olabilirdim :)
guler aysun dan haberin var mi
en kisa zamanda senin için foto koyucam face e. -5kg ile farka bakarsin
benim bu eşim foto çekmeyi bilmiyor ya.
güler herkes görsün diye buraya yükledim fotoları
Eki Görüntüle 930276 Eki Görüntüle 930275 Eki Görüntüle 930274 Eki Görüntüle 930277 Eki Görüntüle 930278
pantolonlu foto da 64 küsürüm. elbiseli de 59 küsür.
eşim evde olaydı pantolon giyecektim ama.....elbiseli fotoyu da geçenlerde giymiştim
bende bildirim yapayım
başlangıç 06/01/2014
başlangıç :65,000
bu hafta : 63,600
fark : -1,400 gr.
hayde kızlar cenk başlasın . helede babasınınkelebeğini gördükten sonra acayip gaza geldim kızlar
kızlar henüz yeni yapıcam kahvaltımı. 1aydır bozuldu bütün düzen artık toparlanma zamanı. son 5kg için buradayım inşallah 1-2 ayda uçar giderdiyete başlangıç tarihimi bugün olarak yazıyorum. oranje rakibimsin ona göre
en son 1ay önce 59.5 ile bıraktığım yolculuk 1ayda kendimi salmakla +500gr aldırdı bana. buna şükürrrr
başlangıç 13.01.2014
başlangıç kilom 60
hedef 55
haftaya bakalım neler olacak
beyen butonuna ne yapmışlar ya
bende 1,55 im yani 59 a göre fazla gibi geldi gözüme de ondan sordum canım..ama vereceğiz inanıyorum ben.. boy önemli değil artık o kouya yapacak bi şey de yok fit olduktan sonra kısa uzun bence çok da takılacak bi durum değil..tabi kısa biri olarak kabullenmişlik cümlelerim..
canım aramızdan çıktı aysun
bak 5kg nasıl farkediliyor tebrik ederim canıminşallah bi 5kilo daha verdiğimizde tekrar yükleriz
incelmişsin ve o 5kg yuda verince süpper hatun olacaksın
ooo yakar atmışsın ödemlerini kuzum, aramıza döndüğün çok çok iyi oldu
kızlar henüz yeni yapıcam kahvaltımı. 1aydır bozuldu bütün düzen artık toparlanma zamanı. son 5kg için buradayım inşallah 1-2 ayda uçar giderdiyete başlangıç tarihimi bugün olarak yazıyorum. oranje rakibimsin ona göre
en son 1ay önce 59.5 ile bıraktığım yolculuk 1ayda kendimi salmakla +500gr aldırdı bana. buna şükürrrr
başlangıç 13.01.2014
başlangıç kilom 60
hedef 55
haftaya bakalım neler olacak
67 kilodan fazla gözüküyosun dediğin gibi ama ne güzel başarmışsın kilo vermeyi elbiseli haline bayıldım az bişey kalmış canım onuda inş. hep birlikte vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?