Selam kızlar utanarak yazıyorumki 79.3 geldim bugün. Benden bi halt olmaz bunu anladım. Babasınınkelebee çok güzel olmuşsun evet 67 kiloki halinde daha fazla duruyorsun her 1cm 1kiloya denk geliyor. Mesela ben 1.58 boyundayim sen 1.50 ben 67 kilodayken sen 59kilodayken aynı kiloda olmuş oluruz. Haluk akcam in ideal kilo hesaplama sitesi var ben hep oradan hesaplarim ve şuanda bana obezite başlangıcı diyo:-(
şimdi bende hesapladm orda sanki neyin ne olduğunu bilmiyormuşum gbi. ideal kiloma 59 diyor ama 72ye kadar da normal gösteriyor. ahhh ahhh ben 59 oldugumu hiç görebilcem mi acaba. sanmıyorum :/
kızlar sayfamızda grup yarışması olacaktır. yeni takım arkadaşları arıyoruz... hadi bizimle beraber kilo verin ve sayfaya bağımlı kalın :)
Kızlar artık her hafta kilo çizelgemizi ilk sayfada yenileyeceğim, buradan takip edebilirsiniz
O yüzden Pazartesi günleri geciktirmeden kilo bildirimlerinizi yapmış olunuz lütfen!!!
bende aranza döndüm ama sizi bozarım dye korkuyorum walla ne irade kaldı ne istek ama yne gelcek o ilham bana bekliyorum..bugn yne kaçırdım ipin ucunu napalım olsun bakalım şimdilik...bende aysunu merak edyroum açıkcası habersiz gtti aramzdan bi nedni vardır mutlaka...
Selam kızlar utanarak yazıyorumki 79.3 geldim bugün. Benden bi halt olmaz bunu anladım. Babasınınkelebee çok güzel olmuşsun evet 67 kiloki halinde daha fazla duruyorsun her 1cm 1kiloya denk geliyor. Mesela ben 1.58 boyundayim sen 1.50 ben 67 kilodayken sen 59kilodayken aynı kiloda olmuş oluruz. Haluk akcam in ideal kilo hesaplama sitesi var ben hep oradan hesaplarim ve şuanda bana obezite başlangıcı diyo:-(
Biz niye yoguz yaşasa listede...
şuanda da çok iyisin oranje.
henüz yeni düzenliyorum
Ne güldüm akşam akşam:-D:-D haluk amcam:-D senin boyun 1.65ti dimi seninde ideal kilon 57dir en fazla 69 olman gerekir.
boyum 1,62 canım şuan kilom sırıtmıyor iyi gibiyim ama basen sorunum var işte
ideal kilom bana göre 56-57 ama 54olsam süper olacağım. bu ay belki tutarsa hamile kalabilirim ilk defa denedik araya çook uzun zaman girbi illa hemen olmaz ama umutlandım gibi.. hem istiyorum yapmaya cesaretim yok kazara olsada süper olur
2.çocuk diye tutturuyorum bazen
O zaman haluk amcaya göre ideal kilon 55 56 en fazlada 66kilo. Hadi bakalım hayırlısı canım ablam 6sene sonra 2. Çocuğa ilk ay hamile kaldı o hiç belli olmaz. Belkide hamilesin ne güzel zayıfladın hamilelikte fazla almazsin. Allahım hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin açılış yapılmış bugün olmadı yarın olurgazan mübarek ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?