Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Selam kızlar utanarak yazıyorumki 79.3 geldim bugün. Benden bi halt olmaz bunu anladım. Babasınınkelebee çok güzel olmuşsun evet 67 kiloki halinde daha fazla duruyorsun her 1cm 1kiloya denk geliyor. Mesela ben 1.58 boyundayim sen 1.50 ben 67 kilodayken sen 59kilodayken aynı kiloda olmuş oluruz. Haluk akcam in ideal kilo hesaplama sitesi var ben hep oradan hesaplarim ve şuanda bana obezite başlangıcı diyo:-(

şimdi bende hesapladm orda sanki neyin ne olduğunu bilmiyormuşum gbi. ideal kiloma 59 diyor ama 72ye kadar da normal gösteriyor. ahhh ahhh ben 59 oldugumu hiç görebilcem mi acaba. sanmıyorum :/

şimdi bende hesapladm orda sanki neyin ne olduğunu bilmiyormuşum gbi. ideal kiloma 59 diyor ama 72ye kadar da normal gösteriyor. ahhh ahhh ben 59 oldugumu hiç görebilcem mi acaba. sanmıyorum :/

Benim ideal kilomada 51 diyor 52de olabilirmis en fazlada 62 olabilirmisim benim 51de gözüm yok çirkin olurum o kiloda en son 19yaşında o kilodaydim şimdi 62olsamda süper benim için.

Biz niye yoguz yaşasa listede...

Son düzenleyen: Moderatör:

canım aysun bana yazdı bıraktı onun fazla kilosu yok ideal kiloda ama 4-5 kilo daha verse iyi olacaktı sıkıldı bıraktı belki sonradan devam eder.

67den fazlası gibi duruyosun canım ve şuan süpersin azmin gücü

kate yılmak yok bismillah yeni başladık bakk haluk akçam yazıyormuş bende haluk amcam diye girdim bu ne ya diyorum

şuanda da çok iyisin oranje.

Biz niye yoguz yaşasa listede...

henüz yeni düzenliyorum

kızlar bugünüm çok düzensiz ve dengesizdi

14:00-- 1dilim ekmek, 1dilim peynir, 3zeytin, 1yeşilçay
15:30-- 1portakal
20:00-- 1kase toğga çorbası, 5köfte
20:30-- sade türk kahvesi, 1avuç kadar antep fıstığı ( eşim yeni aldı dayanamadım)

1saat yürüyüş

Ne güldüm akşam akşam:-D:-D haluk amcam:-D senin boyun 1.65ti dimi seninde ideal kilon 57dir en fazla 69 olman gerekir.

Bende bu günkü menumu yazıp yatayım.
Sabah....
2yumurta+ 2dlm peynir.+ çay

Öğle....
5 adet köfte+ azcik pat.kızartma.+ salata
1 dlm ekmek üzerine mihlama

Ara...
2 dlm sobiyet.. çay

Akşam
1 elma+ yarım kivi.

Öğlen arkadaşlarla dışarda yedik menum kabarık öğlen.
Gün içinde bata yürüdüm işlerim vardı kosusturdum durdum...

Ne güldüm akşam akşam:-D:-D haluk amcam:-D senin boyun 1.65ti dimi seninde ideal kilon 57dir en fazla 69 olman gerekir.

boyum 1,62 canım şuan kilom sırıtmıyor iyi gibiyim ama basen sorunum var işte
ideal kilom bana göre 56-57 ama 54olsam süper olacağım. bu ay belki tutarsa hamile kalabilirim ilk defa denedik araya çook uzun zaman girbi illa hemen olmaz ama umutlandım gibi.. hem istiyorum yapmaya cesaretim yok kazara olsada süper olur

2.çocuk diye tutturuyorum bazen

Rabbim gönlünüze göre versin canım. szin için doğru zaman ne zamansa o zaman olsun. bizi de durumdan haberdar et ama :)

O zaman haluk amcaya göre ideal kilon 55 56 en fazlada 66kilo. Hadi bakalım hayırlısı canım ablam 6sene sonra 2. Çocuğa ilk ay hamile kaldı o hiç belli olmaz. Belkide hamilesin ne güzel zayıfladın hamilelikte fazla almazsin. Allahım hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin açılış yapılmış bugün olmadı yarın olur gazan mübarek ola

günaydın bacılar
oranje bu halinle bile hayallerimdeki kilodasın maşalllah ama haklısın tedbiri elden bırakmamak lazım .malum 1 haftada verdiğin kiloyu 1 pazar kahvaltısında alabiliyorsun.
gelelim dünkü menüme

sabah
1 yarım tost
öğle
2 kepçe kurufasulye
2 yk bulgur pilavı
ara
1 ceviz 4 fındık
akşam
2 kepçe çorba
salata
spor olarak
30 dk yürüyüş
250 mekik.

ayyy heyecanlandım şimdi ne güzel olurdu şimdi hamile olsam. valla mekik çekip ip atlıcamtım atlamadım koruyorum kendimi. ilk deneme hesapladım tamda yumurtlama zamanında idi.
ilk hamileliğimde de 60kg ile hamile kaldım doğumdan sonra 64 falan idim

kızlar bu beğen butonuna ne oluyor anlamış değilim bugünde ortalıklarda yok:26: iyice alışmışım beğen e basmaya şimdi eksik hissediyorum

evet çok sıkıcı zaten sinir bi moddayım hiç çekilmiyo öylece saatlerce yataktan çıkmadan uyumak tembellik yapmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…