evet çok sıkıcı zaten sinir bi moddayım hiç çekilmiyo öylece saatlerce yataktan çıkmadan uyumak tembellik yapmak istiyorum..
kızlar daha yeni girebildim nete bugün iş yoğunluğundan baya da yoruldum güler listemizi düzenlemiş eline sağlık canım
sabah menüm
tost
5 zeytin
1 tatlı kaşığı nutella
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
çay
öğlen
3 yk yoğurt
2 kepçe kuru fasulye
ara olarak 1 tane ay çöreği yedim yemesem iyiydi ama çok acıktım dışardayıdım bugün hep
akşam
2 kepçe mercimek çorba
3 yk yoğurt
salata
boyum 1,62 canım şuan kilom sırıtmıyor iyi gibiyim ama basen sorunum var işte
ideal kilom bana göre 56-57 ama 54olsam süper olacağım. bu ay belki tutarsa hamile kalabilirim ilk defa denedik araya çook uzun zaman girbi illa hemen olmaz ama umutlandım gibi.. hem istiyorum yapmaya cesaretim yok kazara olsada süper olur
2.çocuk diye tutturuyorum bazen
ne güzel yatacak yatak elime geçmiyor ya
menülerin çok iyi bence canım birde 250 mekiği nasıl çekiyorsun ben dün elli tane zor çektim oda dur yap anca..ama arttırıcam birde haftaya spora gidicem salı günü 1 saat en azından yarım saat koşar yarım saat bölge çalışırım....birde kızlar ben lcd korse vardı ondan aldım gayet rahat alında çok bi farketmiyo ama güzel toparlıyo en azından şu düşük bel oantolonların oluşturduğu sorunu gidersin sityorum simit bölgemi toparlar diye düşünüyorum..hergün giyicem bakayım etki edecek mi...dünkü menü
sabah
2 dilim ekmek
1 çay tabağı kadar melemen
öğle
1 patlıcan dolması
2 biber dolması
ara
6-7 fındık
akşam
salata
1 servis kaşığı yoğurtlu makarna
ara 1 elma
spor
30 dk yürüyüş
250 mekik
menülerin çok iyi bence canım birde 250 mekiği nasıl çekiyorsun ben dün elli tane zor çektim oda dur yap anca..ama arttırıcam birde haftaya spora gidicem salı günü 1 saat en azından yarım saat koşar yarım saat bölge çalışırım....birde kızlar ben lcd korse vardı ondan aldım gayet rahat alında çok bi farketmiyo ama güzel toparlıyo en azından şu düşük bel oantolonların oluşturduğu sorunu gidersin sityorum simit bölgemi toparlar diye düşünüyorum..hergün giyicem bakayım etki edecek mi...
Kendime günlük hedefler koyuyorum artık mesela yarın 62,900 ü görmek istiyorum. sabahtan beri durmadan hareket ediyorum. kahve pişirdim öğle arası ocağın başında kalça çeviriyordum.biri görse halime gülmekten ölür valla
bende senin gibiyim hergün 200 gr hedefim var..bende wc ye gidince iş yerind e orda naparsam yapabiliyorum..evdede aynı durumdayım ..mesela dün duşu açtım su ısınana kadar çömeldim durdum..az çok demememk lazım etki ediyo ben iki üç gün pek bşey ypmadım ve yaptığım zamanla farkı gördüm..
Kendime günlük hedefler koyuyorum artık mesela yarın 62,900 ü görmek istiyorum. sabahtan beri durmadan hareket ediyorum. kahve pişirdim öğle arası ocağın başında kalça çeviriyordum.biri görse halime gülmekten ölür valla
Bu saatten sonra nasıl olsa bişey yiyeceğim yok bu günkü menumu yazayım barim...
Sabah...
2dlm ekmek arasi peynir.
1ceviz.
Çay
Öğle...
Ayran asi çorbası
1 dlm ekmek
2-3 çatal ucu mantı.
Salata.
Ara..
limonlu çay
1avuç çerez.
1kuru incir.
Akşam ...
Yok....
Fırsat buldukça egzersiz yaptım.
2lt civarı su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?