sabah 1 bardak ılık su
2 dilim ekmek
yarım kk peynir 3 zeytin
domates
ara
1 kupa şekersiz kahve 8-9 kuru üzüm
birazdan eve gidince bir parça tavuk ayarlamıştım onu yağsız tava da çevir bol salata ile yerim
spor olarak da lesli ile yürüyorum . sabah geç uyanınca yapamadım artık akşam eve gidince yaparım.
herkese kolay gele cumaya az kaldı ha
kızlar günaydınn
uyanınca 5kuru kayısı ve 1 bardak sıcak su
KAHVALTI 10:30
2 siyah 2 yeşil zeytin
27gr beyaz peynir
20gr kaşar
135gr salatalık
110gr köz kırmızı biber
1.5 yemek k. salça
21gr beyaz ekmek
ne çok yemişim yazınca farkediyo insan halbuki tabağım çok büyük değildi :26:üstünede 1 bardak süt içerim diye düşünüyorum 2 çay k. bal ile
kahvaltımı sindirince tıpış tıpış yürümeye
elma diyetime bugün başlıyorum. sabah iyi bir kahvaltı yaptım sonra sadece yeşil çay ve yeşil elma.
sabah yaptığım kahvaltı biraz fazla iyiydi yazmaya utanıyorum
bakalım bu hafta nolacak :44:
bende denemiştim bi ara bu elma diyetini 1 gün gayet iyi gidiyorda sonraki günler kıtlıktan çıkmış gibi oluyo insan aman dikkat
leslie 2mil ile başlıyayım dedim lakin canım sıkıldı 1milde bıraktımbi kapı çalıyo bi tel çalıyo sıkıldım oturdum aşağıya
yeşil çay ve 1kuru incir ile ara yapıyorum
yarın spor salonuna yürüyerek gidiyorum 1saat kadar yolum varbu hafta teknik anlatım olacakmış sadece
asıl haftaya başlıyorum hareketlere
kaç mil yürüyosun?
canım kaşar peyniri dışında gayet iyi gerçi kaşar peynirininde gramajı çok düşük ama yine de olmasa iyi olur onun yerine 20gr daha beyaz peynir ye
leslie 2mil ile başlıyayım dedim lakin canım sıkıldı 1milde bıraktımbi kapı çalıyo bi tel çalıyo sıkıldım oturdum aşağıya
kaç mil yürüyosun?
önce tibet yogası yapıyorum. daha sonra 1 mil yürüyorum. sabah işe gitmeden yapıyorum. akşama hiç halim olmuyor.
65dk yürüdüm geldimşimdi duşa sonra ev işleri beni bekler :44:bide sütümü içeyim sonrada yeşil çay saati
aslında çok haklısın ama nedense bugun kendime torpil geçtim kahvaltıdasucuklu yumurta yememek içindi hep bunlar
valla sen salona başlayınca ödüm kopuyo benim:18::18:çatır çatır vereceksin kiloları bizde böyle bakacağız arkandan
duştan sonra 3 kupa yeşil çayımı içitimyarım havuç yedim
şimdi yemek yiycez 1 kase mercimek çorbası bol havuç ve göbek maruldan salata
,ve küçük kase arpa şehriye pilavı mantar ve kırmızı biberli..yanınada 1 bardak tamek kahvaltım içerim
bideeegeçen gün erişte yapmıştık ya onlar anca kurudu ve bugün onları azıcık fırında kavurdum öyle saklıycam daha lezzetli oluyo..gelelim sadede onlar böyle kavrulunca çıtır çıtır oluyo valla nerden baksaNIZ bi avuç yedim
1bardak tamek kahvaltımda ne oluyorhemde hazır meyve suyu hiç olmadı aysun
ben erişteden korkarken sen meyve suyuna kızdın
ama çok güzel
akşam yemeğim 19.00: 1kase domates çorbası, 1bardak ayran
ara olarak yeşil elma ya da mandalina
ama çok az yiyorsun:26:bu bize haksızlık:44::44:üfff sen garanti 1 kilodan fazlasını verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?