kızlar günaydın mutlu bi sbaha uyandm bugün
BOY:169
BAŞLANGIÇ:68.8
GEÇEN HAFTA:68.8
BU HAFTA: 67.9
GİDEN : 900gr
TOPLAM GİDEN:900GR
çok mutlu oldum kendi adıma ,
amaaaaa güler , yağmurlu ist. neler oluyor orda bakiimbelliydi böyle olacağı geçen hafta çok nadir uğradınız burda aktif olmayınca kilo veremiyoruz arkadaşlar test ettik onayladık sanırım artık :44:
gerçi çoğumuzun evde temizlik kış hazırlığı olduğu için belkide tam konsantre olarak başlayamadık bile:26:zira geçen mart ayında ilk haftalar hızlı hızlı gidiyordu kilolar şu aralar çok saldık ipleri bence kendime bakıyorum geçen hafta hiç kilo veremedim, bu hafta sadece 900gr.cıkhani nerde kaldı 2 kilo ödemden verdiğim günler
lugavi ;spor yapınca aynı durum bendede oluyo ama dediğin gibi görüntü inceliyorsa tartıya takılmamalıyız, gel görki bende bu duruma takığım tartıda düşsün incelmede olsun modundayım
tiin ;tebrik ederim gerçekten iyi iş başardın ama belliydi senin durumun ne zaman girsem buralarda görüyordum seniazmin zaferi
arkadaşlar bide kilo bildirimlerimizi benimki gibi paylaşalım mı güler liste yaparken çok zorlanır sonra
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizlistemizdeki yer durumuna göre konu sahibimiz karar verir sanırım çünkü aktif olmayan bi çok kişi var onlarla isminiz değişebilir; ama bu sizin elinizde ne kadar çok faaliyet,paylaşım o kadar çok sıra kapma
aysun5 mazeretim vaaaar asabiyim ben kizlar ben bu hafta cok yeme ataklarri gecirdim regl donemi nedeniyle kg da saglikli rakam degil. 18 gundur regliyim ama su 1haftadir normal regl gibi tatli nobetleri falan oldu. primoluta basladim kesilmesi icin kesilsin sahalara zipkin gibi donuyorum
kahvalti
sabah tarcinli balli su
1 dilim tam tahili ekmek kizarmis
3 zeytin
3 ince dilim.kasar
yarim salatalik
1tane kirmizi biber
oglen yarim ekmek arasi tavuk doner ve portakal suyu (kizlar disarida oldugumdan dikkat edemedim)
bende aranıza katılabilir miyimilk hafta diyet modundaydım fakat bu hafta berbattım
büyük bir temizliğe kalkıştım. sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyebiliyorum işten güçten
bütün gün aç kalıp akşam acısı çıkıyor
ama yarın tartılıp bildiriyorum +1den fazla olarak dönmem inşallah 68e razıyım yani başa döndüm gibi
haftaya spor salonum başlıyor o yüzden bu esnekliğim sanırım
gelecek aylar korkun bendenbu haftayı size bırakıyorum
Tesekkur ederim. Evet 18 ci gun 2.5 aydir gecikti acisini cikariyor damla damla 14 gun .3 gunde yogun. Hepsi pko nun yuzundenGeçmiş olsun cok canım 18gün dile kolayeski geride kalsın biz önümüze bakalım hedefleri kendi bünyemize göre belirleyelim ...
Bide kocalarin bizi sabote etmesine izin vermeyelimbenimki de bu akşam arkadaşlarıyla gezmeye gidiyo eminim gelirken dolduracak kucağını gönlümü almak için umarım cok sevdiğim şeylerden almaz.. Çünkü şu bandın üstünde deli gibi yürüyorum 65. Dk içindeyim ...
Tesekkur ederim. Evet 18 ci gun 2.5 aydir gecikti acisini cikariyor damla damla 14 gun .3 gunde yogun. Hepsi pko nun yuzunden
Cok guze sanal masallah diyelim ben pztesi itibariyle muhtesem donuse hazirlanicam yarin arkadasimda yemege davetliiyiz pazarda annemlere kahvaltiya bu aksamda kayinvalideme balık a davetliyiz önümüzdeki hafta kimseyle gorusmicem :)
Aslinda kocamida ikna edebilsem super olacak cunku kocam obez sınıfında
bitmiyor ki bu davetlerbende pazar günü yeni evli arkadaşlarımızı davet edeceğim ,en güzel yemeklerimi döktürmem gerek:18:gerçi ben yemek yaparken HERşeyin tadına bakıyorum sonra sofrada bişey yiyemiyorum,iyi bişey bu ama geç saate kalan tatlı sıkıntı olacak gibi sütlü bi tatlı yaparsam iyi olacak sanırım...
sende dikkatli ye olur mu
dikkat dikkat geçen haftamızın birincisi kayıplara karıştı :26:yoksa bizi terk mi etti
morpapatya 2 haftadır yok :44:
rümeysagül hadi bacım sıra sende yap bakalım bildirimini
kızlar gülere yardımcı olmak adına şimdi toplu paylaşımda bulunuyorum hazır olun
tiin; geçen hafta:67
bugün:65.7
giden:1.300gr
Aysun; geçen hafta: 68.8
bugün:67.9
giden: 900gr
lugavi; geçen hafta : 67.6
bugün:67
giden:600gr
nrhs; geçen hafta: 77.5
bugün: 76.9
giden 600gr
eliffeyza; geçen hafta: 71.6
bugün:71.5
verilen:100gr
babasının kelebe; geçen hafta: 62
bugün:63.4
ALINAN:1.400gr
güler100; geçen hafta:67.1
bugün:68
ALINAN :900gr
yağmurlu-ist; geçen hafta:73.3
bugün :73.9
ALINAN :600GR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?