kahvaltım
2 yumurta
kırmızı biberli sos
öğlen
akşam valla bugün doğru dürüst bişey yemedim o yüzdende canım hep tatlı istedi elma yedim iki tane akşam saatlrrinde çorba içtim yayla
iki veya 3 dilim kek yedim
şimdide lahmacun resimlerine bakıyorumcanım sıkılıyor baktıkça ve kalori harcıyorum kızlar
kahvaltım
2 yumurta
kırmızı biberli sos
öğlen
akşam valla bugün doğru dürüst bişey yemedim o yüzdende canım hep tatlı istedi elma yedim iki tane akşam saatlrrinde çorba içtim yayla
iki veya 3 dilim kek yedim
şimdide lahmacun resimlerine bakıyorumcanım sıkılıyor baktıkça ve kalori harcıyorum kızlar
günaydın kalorisi az hareketi bol bir gün olur inşallah
önce dün akşam ki menümü yazayım
2 servis kaşığı pırasa yemeği
ilerleyen saatlerde acıktım 2 tane cevizden hallice elma yedim.
10 dakika durmadan mekik çektim.
gelelim bu sabaha
2 bardak ılık su
yarım kk peynir
5 tane zeytin
avuçiçi kadar omlet
adam olana çok bile diyip kalktım.
kahvaltıdan önce tibet yogası ve yerde karın kasları için hareketler yaptım. maalesef benim kiloların hepsi göbekte birikmiş. kalça yok bel ince kocaman bir göbek . oda anca mekikle erir diyip asıldım mekik ve karın eritme hareketlerine.
hadi herkese kolay gelsin.
günaydın kalorisi az hareketi bol bir gün olur inşallah
önce dün akşam ki menümü yazayım
2 servis kaşığı pırasa yemeği
ilerleyen saatlerde acıktım 2 tane cevizden hallice elma yedim.
10 dakika durmadan mekik çektim.
gelelim bu sabaha
2 bardak ılık su
yarım kk peynir
5 tane zeytin
avuçiçi kadar omlet
adam olana çok bile diyip kalktım.
kahvaltıdan önce tibet yogası ve yerde karın kasları için hareketler yaptım. maalesef benim kiloların hepsi göbekte birikmiş. kalça yok bel ince kocaman bir göbek . oda anca mekikle erir diyip asıldım mekik ve karın eritme hareketlerine.
hadi herkese kolay gelsin.
günaydın kızlar
ayy insan hep diyetteyken aklına düşer böyle şeyler geçer resimlerin karşısına ağzının suyunu akıtıraklıma düşürme tiin
ooo süpersin sen yogalar falanbenimde her yerim var bi omuzlarım ve göğüslerim iyi geriye kalan her yerim kilolu basen problemim çok fazla. evet mekik çok iyi geliyor yandıktan sonra devam et
Günaydınlarne güzel bi kahvaltı o öyle ..
Aynı göbek sorunu bende de var ya daha önce verdiğim kilolarla göğüslerimi bacaklarımi ve eskiye göre göbeğimi küçülttüm ama gel gelelim biraz yeyince hemen meydanda.. Ben jillian yapmıştım acayip faydasını gördüm 30dk falan sürüyo heryer taş gibi oluyo göbek gidiyo kalça ve bacaklar taş kesiliyo resmen ve kocam hemen fark ediyorduşimdi 64 kiloya düşünce tekrar ona başlayacağım kısmetse.. Tavsiye ederim mutlaka
kahvaltı ve öğle yemeklerini az yiyorum ama akşam bana ne oluyorsa içime alliyen kaçmış gibi acıkıyorum . akşamları yemeyi kontrol edebilsem kilo sorunum olmayacak ama .maalesef ben hep akşamları çok yiyorum.
Canım sen şu jilliani yapsan fıstık gibi olacaksın ama sanirlm sen tek başına moda giremiyorsun, istikrar sorunu var .. Valla beraber olaydık elimde sopamla beklerdim seni bitene kadar
Taş gibi olurdun..ben mesela o sporu yaptım diye sanırım tatilde aldığım kiloyu kimse anlamadı kimse inanmamdi kilo aldığıma ,beni bi tek göbek rahatsız ediyor o kadar..keşke bi moda girip onu yapsan şimdi salona da gidiyorsun gelince bide onu yap kimse tanıyamaz seni
Uyaninca 1bardak sıcak su 4 kuru kayısı
KAHVALTI 11:30
1salatalık
4siyah 1yeşil zeytin
K.k beyaz peynir
1.5 kaşık salça
Hoşgelmissiniz efendimspor salonuna tam 1saatte çiseleyen yağmurun altında elimde şemsiye ile yürüyerek gittim, bugün sadece form doldurttular.
dönüşte yağmur kuvvetlenmişti atladım dolmuşa geldim. cuma günü başlıyoruz bu hafta sonra düzene girecek inşallah
pazartesi, çarşamba, cuma günleri 1saatkendimi çok enerjik hissediyorum
bu sabah tartıldım 1gündür diyetteyim ya daha ama çok farketti tartıda sayılar çok mutlu oldum
öğle yemeği 12:30 : 1kase tavuklu şehriye çorbası
akşam yemeğine kadar 2ara yapıcam
ayy ne güzel olurdu kuzum yaa ben bitirene kadar başımda beklerdinevet sen nasıl dayandın o hareketlere valla maşallah
leslie ile kolay ama onda bile sıkıldım. jillianı yapmak imkansız gibi bir şey
güne iyi başlamışsın
Mide spazmi geçirmek üzereyim :-( niye bu kadar yediysem :-( bugün gitti benim diyet çöpe ya o kadar da spor yapıyorum ama şu boğazıma bi sahip çıkamıyorum
sabah: yağsız menemen + 1 dilim ekmek
devamında gün boyu sadece 2 yeşil elma.
zaten elma diyetine başlayacaktım ama bu aralar sıkıntılıyım biraz ve ben canım sıkkınken yemek yemek gelmez içimden belki tartıda göreceğim rakamlar cuma günü moral olur
1 saat yürüdüm. şimdi callanetics yapıcam. sıkıntıdan ev temizliyorum evde olduğum zaman sürekli kendime meşgale arıyorum. neyse en azından duygusal iniş çıkışlar yemek yememe sebep olmuyor. iyi yanından bakmak lazım. :26:
aramızda en iyi giden sen misin acepdikkat et diyeti çok sıkı tutunca ertesi gün insanın gözü herşeyi istiyor batırıyor diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?