yok be canım bende o hırs yok işte ne yazık ki:26: baksana her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim leslie ile yürüyemedim bile
matematikte o kadar çok zayıfımki 4.sınıf mat.inden başlamam gerek :26: ben meslek lisesi mezunuyum ilkokuldayken matematik öğretmeni bişey öğretemedi dersimize bile girmedi sonuç bu:26:
şimdi yanıyorum 200lira vermiştik sıkıntıdayken. eşim bişey demez şimdi ama hani nerde çalışıyomusun dediğinde ne diceğimi bilemiyorum:26:
sende bu azim ve kafa varken çalış canım aklındakileri gider. altın bileziğin olsun kolunda. kaçarak evlendiğini yeni öğrendim ama erken evlendiğin belli
günaydın kızlar
klasik kahvaltıma ilave 1 tk reçel yedim bugün.
spor olarak da yoga ve mekik çektim.
hava böyle karanlık kasvetli olunca kolumu kıpırdatacak halim olmuyor.
Günaydın kızlar,
Bende dünkü kahvaltımin aynısını yaptım..şimdi sıcak sıcak çayimi içiyorum..sobami da yaktım oh keyif zamanı
Birazdan yürüyüşe de başlarım..
Tekrar dönerim aranıza
Yarını iple çekiyorum çünkü bu sabah tartı uçtu uçtu cok mutlu etti beni, dünkü gibi tutarsam kendimi bugün de süper olacak ve ben kafaya koydum olacak, olacak ,olacak ..
evet bu havalar iinsanın içini karartıyor ama ben bugüne süper başladım
yarın görüşürüz tartıda
aysun benim kadar uçmuş olamazsın1.lik bayrağını dikiyorum işte o kadar
tartılmıcaktım bugün ama dayanamadım süpperim
1.5saat yürüdüm elimde şemsiye, arabalar nasıl sıçrattı suları ama pes demedim binmedim dolmuşa
sırılsıklam olsamda yürüdüm çok şükür
şimdi 5i1 çayımı ve kuru incirimi yiyip 1e kadar uyurum heralde.
valla hava fena dikkat et aman zaten spora başlayana kadar canın çıktı bari hakkını ver şu salonundahu huuu kimsecikler yok mu???
ben uyandım öğle yemeğim: 1kase mercimek çorbası, 80gr tonbalık
ama ben ne zaman motive olmuş olsam kimseler uğramıyor
uyurken bi üşümüşüm inşallah hasta olmam tamda spor arefesi
merhaba kızlar
vay vay iyiki azıcık işimiz çıktı hemen meydan okumalar başlamış
kızlar yarına belli olur . ben baştan söyleyeyim regl oldum o yüzden fazla çıkabilir :18:
show tv de zayıflama hakkında konuşuluyor izleyin dize gelin
aysun moralini bozmak istemem ama yürüyüş bandında yürümenin sakıncasını kısa olarak anllattı 1saati geçik sakın yürüme ortopedik travmalara yol açıyormuş
valla hava fena dikkat et aman zaten spora başlayana kadar canın çıktı bari hakkını ver şu salonundaherkes şöyle bi geri çekilsin di mi?
bu arada 13 ekim 65 ol demişsin kendine bakalım takipteyim bu durumu
bu arada sanırım bizim kilolar aynı gidecek bu sefer öyle hissettim nedenseiyi olacak böyle baktım benden çok kilo verdin asılırım iplere bende geçerim seni
merhaba kızlar
vay vay iyiki azıcık işimiz çıktı hemen meydan okumalar başlamış
kızlar yarına belli olur . ben baştan söyleyeyim regl oldum o yüzden fazla çıkabilir :18:
sen geçen haftanın 1.siydin sıranı savdın kuzum bu haftanın 1.si benim söylüyorum aysun da duysun size de ara gaz olsun
ama geçen hafta 1.5kilo iyi vermişsin bi de ilk haftalar diye daha çabuk gider kilocuklar
benimde bu hafta ilk hafta gibi oldu diyete ara verince:26: o yüzden hızla kilo veririm
guler100 .!.:hayır ben iddia ediyorum nesine varsın kapışalım hadiiii evet 13 ekime kadar 65 olucam garanti 64.5 hedef ama size çaktırmıyorum evet aynı gidiyoruz bakalım kim önce hedefine ulaşacak bakalım kim önce 60kg ya ulaşacak.
senin 60da bitiyor ben 55e düşmek istiyorum
sabah her zamanki gibi klasik kahvaltı ve klasik ara öğün
öğle : 1kase mercimek, 80gr tonbalık
ara: 1türk kahvesi ve napoliten çikolata 1 adet (yaklaşık 20kalori)
canın çok çektiğinde o an azıcık yiyeceksin arkadaş!!yoksa sonradan misliyle yiyoruz
akşam yemeği taze fasülye, ayran, salata belki yarım kase çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?