Peşimi bırak elti

Iyi de artik eltin olmuyor zaten..
Kendi hayatini da kurmus ne diye goruduyorsunuz?
Esi nasil kabul ediyormus

Senin için önemli olan eşinin davranışları olmali kızın değil

Bu tamamen içimde yaşadığım bir kompleks öncelikle , kıza hiç yansıtmadım .
İkinci olarak bende hep şefkat etmeye çalışıyorum ama bu kız neden bu kadar eşime yanaşıyor

Eşiniz evlenmeyi kabul etmemiş önemli olan bu değil mi daha neden uğraşıyorsunuz

Açıkçası ben kadının da evlenmek istediğini sanmıyorum.
Şimdi allah aşkına hangi kadın kayniyla evlenmek ister ?
Konusanlarda muhtemelen cahil olan büyüklerdir zaten.
Ki o şekilde evlenenlerde genelde gerçek bi karı koca ilişkisi bile yaşamıyor zaten kadına koruma altına alıyorlar kendilerince amaç o yani.

Kadının kocası ölmüş acısı var dul kalmış kolay değil o nedenle düğünde kötü enerji yaymıştır abartmayın bitti gitti.

Onun dışında sonuçta ölen eşinin kardeşi eşiniz yani belki o da kardeşi gibi görüyordur bağını koparmak istemiyordur o nedenle gidip oturuyordur belki.

Ama şu da var arada yeğen çocuk varsa mecbur görüşülecek ama çocuk yoksa eşinizin veya kv nin görüşmesi de saçma açıkçası çünkü evlenip gitmiş artık.

Bayan baskasindan hamile iken esinize nasil yaklassin?
Acaba eski eşini özlediği için , benim eşimi de ona benzettiği için olabilir mi ? Aklıma en masum bu geliyor . Biz yakın değiliz ama o kv ile çok yakın orda hep karşılaşıyoruz kız mesela eşime telefondan birşey gösteriyor hemen yanına oturup falan öyle

Geçen gün mesela eşimin elini almış karnına koyuyor eşim hemen elini çekti napıyorsun diye , o da tekmelerini gösterecektim diyor . Ama daha karnı şişmemiş bile yani tekme olma ihtimali yok

Eşiniz evlenmeyi kabul etmemiş önemli olan bu değil mi daha neden uğraşıyorsunuz
Bir sürü komplo teorileri kuruyorum mesela belki normalde kabul ederdi ama abisine saygısından kabul etmedi falan diye . Sanırım tam olarak o zamanki duygularını öğrenmek istiyorum . Sizce eşime mi sormalı yoksa kıza mı yoksa hiç sormamalı mı

Geçen gün mesela eşimin elini almış karnına koyuyor eşim hemen elini çekti napıyorsun diye , o da tekmelerini gösterecektim diyor . Ama daha karnı şişmemiş bile yani tekme olma ihtimali yok
Nasıl yaaa..ne diyorsunuz bu gercekmi? Konunda bunları yazsaydın seni daha iyi anlayabilirdik.bu kızın çocuğu varmı kaynindan?ne için KV lere bukadar geliyor çocuğu icinmi?

Nasıl yaaa..ne diyorsunuz bu gercekmi? Konunda bunları yazsaydın seni daha iyi anlayabilirdik.bu kızın çocuğu varmı kaynindan?ne için KV lere bukadar geliyor çocuğu icinmi?
Ya kız saf biraz galiba , yaşı küçük zaten . Abi şefkati mi istiyor ne istiyor anlamadım .

Çocuğu yok ya doğru düzgün bi birliktelikleri olmamış evlendikten sonra bi kaza geçirmiş kaynım sonra önemsememişler kangren olmuş . Bacağı kesilmiş ama kangren yine de ölümüne sebep olmuş çok az evli kalmış yani , fakat çok zor günler geçirmişler

Size bir hikaye anlatayim icinde oldugum babam rahmetli oldugunda annem 25 yasindaydi ve 3 kiz cocuguyla kalmisti Annemin oyle bir derdi olmamasina ragmen cevre amcamla evlenecegi dedikodusu cikariyor tabiki oyle birsey olmuyir ama amcamin kit akilli esi ayni koylu oldugumuzdan bu hikayeyi biliyor tabiki annrm hayat derdine dusmusken o fesatligiyla pisligiyle buyuk kavga cikardi tam 9 yil amcamla konusmadim annemlerde 5 yil falan hala konusmazdim ama dedemin son istegiydi diye konustum sonra ne mi oldu Allahin adaleti var insanlara dutmrduk yere iftira atip huzursuz ettugi icin yaptigi hersey elinde patliyor emin olun eltinizde size bayilmiyordur ozaman 7 yasinda olan ben simdi 33 yasindayim hepimizin gayet iyi hayati var tek dunya siz degilsibiz

Ya kız saf biraz galiba , yaşı küçük zaten . Abi şefkati mi istiyor ne istiyor anlamadım .
Ozaman fazlasıyla saf bı kız.yalniz KV nize sürekli gelip gitmesi ve siizn görüşüyor olmanizda gereksiz degilmi artık.bence çok mesafeli davranın,görüşmemeye çalışin.kizin anne babası filandami yok

Ohooo..bu olayın üstünden çok sular akmış.Siz burda kendinizi yerken o hanım kendi hayatıyla meşgul.Ayrıca affedici olun, belki o zamandaki psikolojisiyle istemiştir,belki ben eşimi kaybettim başkaları mutlu oluyor diye bencilce düşünerek sizi kıskanmıştır,bakışlarıyla rahatsızlık vermek istemiştir vs vs..Ee bundan size ne, bu durum o kadınla ilgiliydi boşverin artık. Eşinle mutlu musun?Kadın size musallat oluyor mu? O halde yeni bir hobi bulun kendinize.Geçmişte böyle bi olay oldu ama herkes yoluna gitmiş diye düşünün, umarım mutludur o hanım da, böylelikle başkalarının mutluluğunda gözü kalmaz diyin sevgi gönderin sevgi..

Bu kizin sizin esinizin ailesiyle akrabaligimi var da mı hala gorusuyorlar.?
Ne bicim bi durum ya hem evli hem hamile hem de rahmetli esinin ailesi ile hatta evlendirilmek istenen kayınla görüşüyor, birde kaynı başkasıyla evlenince düğününe gelip karısına tuhaf tuhaf bakıyor.
Burasi bi enteresan.
İnsanlari yöresel ayırmaktan nefret ederim ama doğu yöresinin bu adeti de nefret edilmeyecek gibi degil.
Madem rahatsız oluyorsun onun olduğu ortama hiç girme.

Bence siz eltinizin peşini bırakmalısınız.

Bi kişi de benim açımdan baktı olaya yahu , çok teşekkür ederim . Ben o ortama girmesem de takip etmek zorunda hissediyorum kendimi , bu huzursuzluğu sevmedim . Atıyorum elim gidecek ben evde kalsam daha çok sıkıntı yaparım

Ya bak bi de şimdi aklıma geldi , sürekli bana cinsel birşeyler soruyordu hamile kalmadan önce , işte ne sıklıkla yapılır siz nasıl yapmıştınız gibi . Bende hiç kendi özelime girmeden cevap verirdim . Bak yaaaa şimdi aklıma geldi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…