- 30 Ekim 2013
- 20.296
- 56.932
- 798
Yahu ne alakasi var sizde dilerim biraz icinizi temizlersiniz sizin gibi kotu dusunceler yuzunden insanlar bu hale geldiSize göre içim kötü olabilir, umarım bi ömür pirü pak içle gezersiniz.
Elti nin sizin kayninizla olan evliliğinden olan çocuk mu var hala neden görüşüyorsujuz düğüne bile geliyor yani bana çok saçma geldi
Anca ailece karşılıklı çok sevilmesi lazım görüşmek için nedense ben öyle düşünüyorum
Yani bazen eşler yüzünden katlanılır ya ailelere
Görüşme istemediğini belli edersen aile veya eşin inatlasabilir
Bu benim yorumum hanımefendi.Yahu ne alakasi var sizde dilerim biraz icinizi temizlersiniz sizin gibi kotu dusunceler yuzunden insanlar bu hale geldi
Siz o insandan eşinizle birlikte uzak durmaya çalışın kadınlar hisseder buna inanıyorum, neler duyuyoruz artık herşeyden şüphe eder olduk.Geçen gün mesela eşimin elini almış karnına koyuyor eşim hemen elini çekti napıyorsun diye , o da tekmelerini gösterecektim diyor . Ama daha karnı şişmemiş bile yani tekme olma ihtimali yok
Hah haEltim bana kötü kötü bakıyordu ne ya:))) hayır düğünde nasıl fark ediyorsunuz? O kalabalıkta... O hengame ve heyecanda... Bence o kadar abartmissiniz ki kafanizda kurmussunuz. Arkadaşlarıniz da herhalde yangına körükle giden tipler sanirim" evet canım bir ara gelinliğini yırtacak sandık,yazık" falan demişler size... Hiç hoş degil.
Bence de ben de güldüm yani konuyaHah ha
Bence o kadının bana baktığı video kayıtlarında bile vardır , çünkü ben normalde hiç bakışlara falan dikkat etmeyen biriyim ve elti kişisini düğünmde tanımıyordumEltim bana kötü kötü bakıyordu ne ya:))) hayır düğünde nasıl fark ediyorsunuz? O kalabalıkta... O hengame ve heyecanda... Bence o kadar abartmissiniz ki kafanizda kurmussunuz. Arkadaşlarıniz da herhalde yangına körükle giden tipler sanirim" evet canım bir ara gelinliğini yırtacak sandık,yazık" falan demişler size... Hiç hoş degil.
Yahu internet nerden çıktı ? İnternetten kimseyi takip ettiğim yokNe alaka ya eşim vefat etti ailesi de bitti m desin demek ki.iyi anlaşıyorlardı ki hala görüşüyorlar düşman mı olmaları gerekiyordu pekala o evin zamanında gelini.olmuş girip çıkacak ziyaret edecek be var ki bunda konu sahibi tepki aldıkça birşey ekliyor konusunda internetten takip ettiğini çok güzel olduğu için kıskandığını söylüyordu sonra eklemeler başladı ya kaynına niyeti.olsa evlenip hamile kalmazdı kim.ister eşinin kardeşini.ayrıca bunu konu sahibine söyleyen kim?çocukları olmuş etmiş kaç zamanlık olay
Öyle anlayıp ona göre yorumlayabilirsiniz sıkıntı yokkıskanclıktan ne yapacam fikir verın baslıgı acsaydınız bir ıkı kelam ederdim...
Esasında “kadının eşime ilgisi var “ meselesini ispat edeyim diye düşünmedim ilk başta konuyu yazarken . Yoksa o meseleye çok takıldım hatta o yüzden konu açtım , karnına koyma meselesi dün akşam oldu ve artık bi tavır sergilemem gerekiyor diye düşündüm . Eltim olduğunu da öğreneli 1 hafta falan oldu zatenKlasik mevzular. Biri kendi kendine triplere girer, baktı kendi lehine konuşan yok, hemen başlar şu da var bu da var demeye. Karnına el koyma durumu olacak da bu kadar takıntı etmiş sen, bunu in başta yazmayacaksın.
İnsanlarla normal ilişkiler kuramayanlar, bunu başaranları çekemez. Eşi öldü diye ailesiyle neden görüşmesin. Kendimi düşünüyorum, eşim vefat edecek, sonra ailesi beni silecek. Ne kadar kötü.
Eşinizle evlendirme olayına da inanmadım. Çünkü böyle adetleri olan bi aile olsa, eşinize sormazlardı, hemen evlendirirlerdi.
Başka bi takıntın var kadına ama buraya yazmamışsın.
Ya belki de ben bu olayı daha eşimi ilk tanıdığımda duymuş olsam bende daha sağlam bir psikolojiyle karşılardım , ama ben 2 yıllık evliyim 1 çocuğum var ve bu kızın aslında eltim olduğunu üstelik eşimle evlenme ihtimali mevzusunu öğreneli 1 hafta oldu . E öyle olunca bende elti kişisiyle önceden neler yaşadıysam şuan deştikçe aklıma birşeyler geliyorYa ben eltiye daha çok üzüldüm, sevdiği kocasını kaybediyor aile büyükler zorla kardeşi ile evlendirmeye kalkıyor hem de kadın dünya güzeli. Valla burada sizin mağduriyetiniz Yok eltinin var, neyse ki eşinizle evlenmek zorunda kalmamış çok acı olurdu
Aynen ya ben sorayım en iyisi , sormak ve aklına getirmek istemiyorum böyle bir mevzuyu of of .Eşinize karşı ne gibi samimi hareketleri var, kuruntu yapıyor olabilirsiniz.
Bir de galiba en çok merak ettiğiniz şey eşinizin neden evlenmeyi kabul etmediği ?
Bunu sadece eşiniz bilir, belki gelenek ve göreneklere bağlı bir insan değildi, kabul etmedi, istemedi, bir sürü ihtimal var.
Uygun bir dille sorun merağınız giderse, takıntınız da gidecek gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?