PGT için embriyo dondurma

sezercan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
145
68
18
48
sayın hocam
ben bir yıl önce doğum yaptım bebeğimi glikojen depo tip 2 hastalığından kaybettim 40 yaşındayım şu anda bir normal çocuğum da var biz PGD yaptırmak istiyoruz fakat mutasyonumuz bulunamıyor fakat bulunur diyorlar
kontrolde doktorum her bir yumurtalıkta 5-6 olgun yumurta var dedi ben mutasyon süreci daha da uzarsa diye tüp bebek tedavisine girip bir an önce embriyoları dondurmak istiyorum donmuş embriyoya PGD yapılması sağlıklı olur mu
teşekkürler

sayın hocam
ben bir yıl önce doğum yaptım bebeğimi glikojen depo tip 2 hastalığından kaybettim 40 yaşındayım şu anda bir normal çocuğum da var biz PGD yaptırmak istiyoruz fakat mutasyonumuz bulunamıyor fakat bulunur diyorlar
kontrolde doktorum her bir yumurtalıkta 5-6 olgun yumurta var dedi ben mutasyon süreci daha da uzarsa diye tüp bebek tedavisine girip bir an önce embriyoları dondurmak istiyorum donmuş embriyoya PGD yapılması sağlıklı olur mu
teşekkürler
Merhabalar :Bayan yaşı artıkca yumurta rezervı düşmektedır. Bu nedenle embrıolarınızın 3. günde dondurulması ( genetık tarama yapılması yönünden)faydalı olucaktır.( tanı koyma surecınde zaman kaybetmemek için embrıo dondurmak uygun olur ) var olan daha önce yapılmıs sizden ve eşinizden alınan kan örneklerı netıcelerı ıle sizi genetık bolumümüz ıle görüşturmek faydalı olucaktır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back