pgt Yaptıran Arkadaşlar Sizleri Buraya Bekliyorum

bende pgt hastasıyım 3 sefer düşük yaşadım 3.gebeliğimi 17 haftalık bebeğimi kaybettim çok acı allah kimseye yaşatmasın .şimdi ise pgt li tüp bebek yaptırdım 1 tane saglıklı embriyo konuldu degerlerim düşük fakat gebelik var denildi ancak şimdi onuda kaybediyorum o yüzden arkadaşlar öncelikle allah bizlere sağlık ve sabır versin çok zor yaşadıklrım rabbim kimselere yaşatmasın ve artık bende yaşamıyayımm ama genede umudumu kaybetmiyorum elbet rabbim benide birgün anne yapıcak.sadece ona sıgınıyor ve inanıyorum inş biz de birgün bebeklerimize kavuşacaz...

arkadalar hiç 47 xxx kromozom taşıyan varmı,mozaiklik deniyor.bende pgd yaptırcam çok ama çok korkuyorum ya olmazsa diye,4 tane norma lkaybım var.ayrıca mhfr heterozigot yani kanımda pıhtılaşma var.çıldırabilirim.kanında pıhtılaşma olup hem de pgd yaptıran varmı,kan sulandırıcı kullanıyormusunuz dozları nasıl ayarlıyorsunuz.hituci lütfen banada yardımcı ol.bebeklerine allahım hayırlı uzun ömür versin.

Merhaba;
3yıl özetle,
1- Normal yol ile boş gebelik
2- aşılama negatif
3- ilk tüp bebek 24.haftada zorunlu tıbbı tahliye
4- 2.tüp bebek negatif
5- 3.tüp bebek negatif
6- 4.tüp bebek 8.haftada düşük
7- 5.tüp bebek negatif ( pgt uygulandı )

son tüp bebek denememde 11 yumurtam toplandı. 10 embrıyo oluştu ve 10 ebrıyoya PGT yapıldı. 2embriyo transfer edildi ama sonuç negatif

arkadaşlar merhaba.
uzun zaman oldu nete girmeyeli çünkü bilgisayırm bozuldu.fırsat bukdukça ordan burdan girmeye çalışıyorum.mesajlarına cevap veremediğim için çok üzgünüm.eski dostlarımı çok özledim.yenilere de hoşgeldiniz demek istiyorum.rabbim bu yolda emek verenlerin yar ve yardımcısı olsun.
bilmeyenler için yazıyorum.4. tüp bebek tedavimden sonra iki kızım oldu pgt ile.tedavilerimi ankara anatolia tüp bebek merkezinde yaptırdım.hepside pgt ile oldu.yardımcı olabileceği merak etttiğiniz şeyleri yazın yardımcı olmayı olmayı çok isterim.hepimiz bu yollarda geçtik.maddi manevi zorluklarını iyi bilirim.
sağlıcakla kalın sevgiler...

Kızlar merhaba,
35 yaşındayım,4. hamileliğimde 10 haftalık bebeğimi kaybettikten sonra yapılan analizde bebeğin turner sendromlu olduğu ortaya çıktı.Ben %5 mozaik turnerlıyım.O yüzden pgt yaptırıyoruz.İlk denememizde 9 embriyo oluştu,5'i sağlıklıydı,iki tanesini transfer ettiler.Geçen sene dondurulmuş embriyo transferi denemek istedik ama çözülme işlemi esnasında iki embriyoyu kaybettik.Tek embriyo transferi yapıldı ama sonuç malesef negatif.Şimdi tedaviye tekrar başlıyoruz Allah nasip ederse Memorialle görüştük,embriyo başına 140 euro olan fiyatları değişmiş kaç embriyo olursa olsun pgt işlemi için 987 euro alıyorlarmış.Konuştuk biraz indirim yapmaya razı oldular ama rakam netleşmiş değil henüz.Allah hepimizin yardımcısı olsun,dilerim Rabbimden bizde bir gün hituci gibi yazabiliriz.İki kızım oldu,oğlum oldu...:)))

AArkadaslar umudunuzu hic yitirmeyin
Hep dua edin ve secret felsefesini uygulayin
Benimde esimde translokasyon var
Benim ilk denememdi 7 embiryodan 4 u kaldi
Iki taneside coksukur saglikli cikti simdi benimleler
Yarabbi ne kadar buuksun

benim için mucize canım bebeklerim.herkesin olurda benim olmaz zannederdim ama öyle olmuyormuş.herşey nasip.sende yazarsın inşaallah.bebeklerim doğdu diye:)))

benim için mucize canım bebeklerim.herkesin olurda benim olmaz zannederdim ama öyle olmuyormuş.herşey nasip.sende yazarsın inşaallah.bebeklerim doğdu diye:)))

İnşallah tatlım inşallah,Allah nasip eder inşallah senin ki gibi iki bebiş annesi olmayı bana da isteyen herkese de inşallah.

kızlar ben de ikinci denememde yaptıracağım ama toplam 10.000 tl ye yakın tutuyor.ve sağlıklı embriyo olmazsa sadece çözme parasını geri vereceklermiş 350 dolar.teselli ikramiyesi gibi:)

fiyatları konusunda bilgisi olan var mı yeni yaptıranlar.ve tek embriyo ile ikiz olanlar.yardımlarınızı bekliyorummm....

arkadaşlar ben bu konuda en son deneyim yaşayanlardan biriyim.bende bir problem yok.eşimde 13-14 kromozom translakasyonu var.ilk denemem negatiti.ikinci denemeye eylül ayında başladım.temmuzda transfer yapıldı.3 kez yumurta toplandı.52 tane yumurta toplandı toplam olarak 15 tane embriyo elde edildi.translakasyon taramasından 8 tane sağlam çıktı.pgt den 1 tane sağlam dediler.5.gün transfer edildi.bebek tuttu.kese oluştu.kalp atışlarını duydum.fakat 8.haftada bebeğin kalp atışları durdu ve öldü.1 hafta önce kürtaj oldum.doktora sorduğumda tüm kromozomlara bakılmadığını bakılmayan kromozomlarda sorun olabileceğini söyledi.pgt de 9 tane kromozoma bakılıyormuş.1 cinsiyet kromozomu bakılan kromozomlar 8 yani.geriye kalan 15 kromozoma bakamıyorlarmış.türkiyede 2 yer yapıyormuş.bana dedi ki senin 24 şur tekniği ile yaptırman gerek.ben araştırdım türkiyede yapan doktorla konuştum ama şuan maddi manevi hazır değilim.harcadığım para yaklaşık 30 milyar.çok yıprandım ben açıkçası özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım.devletle antlaşma yoktu.benden yumurta toplayıp biriktirmişlerdi.fakat 24 şur tekniğinde biriktirme yapmıyoruz dedi doktor.yeni yumurta daha iyiymiş.size bu tekniği kimlerin yaptığını özelden yazarım.ben çok problem yaşadım siz yaşamayın

çok üzüldüm umarım tekrar yaşamazsın aynı şeyleri.en kısa zamanda meleğine kavuşursun.arkadaşlar başka yok mu yaptıran yaptıracak olan.bilgileriniz bizim için çok önemli.lütfen yardımcı olun...

ya arkadaşlar benim bir sorunum var daha önce bir defa normal yollarla fakat gelişim geriliği nedeni ile sonlandırılmış sonrasında tüp bebekle gebelik oluşmuş fakat kalp atımı olmadığı için kürtajla sonlandırılmış iki gebeliğim var üzerine 2 tüp bebek denememde olumsuz oldu yani hiç tutunma olmadı bu arada bütün genetikler yapıldı sadece bende kanda pıhtılaşma sorunu çıktı kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen gebelik oluşmadı doktorum bi daha ki denemede pgd yaptıralım dedi fakat başka bir tüp bebek uzmanı eğer genetikte bir sorun yoksa anlamsız çünkü pgd oradan hücre alındığı için gebelik şansını azaltabilir dedi tabi bende şaşırdım kaldım zaten mali olarakta külfetli tabiiki gerekiyorsa yaptıracağız ama benim kafam karıştı hemde çok...

Kizlar acil bi sorum var, bugün yumurtalarim toplandi PGD yapilmasi gerek cok embryo gelisirse gün 5 de bakmak istiyorlar sizde nasil yapildi lütfen PGD ile hamile kalan arkadaslarda yazsin.. tskler

AArkadaslar umudunuzu hic yitirmeyin
Hep dua edin ve secret felsefesini uygulayin
Benimde esimde translokasyon var
Benim ilk denememdi 7 embiryodan 4 u kaldi
Iki taneside coksukur saglikli cikti simdi benimleler
Yarabbi ne kadar buuksun

Selam
galiba sizinde bizim gibi ayni translokation var, siz kacinci günde PGD yaptirdiniz ikizlerde?? Tskler

selam ..banada pgd yapıldı 3. gün blastokist aşamasında yapıldı...ama malesef transfer iptal edildi
24 şurla baktırmanı tavsiye ederim.......bütün kromozomlara bakılıyor çünkü dilhusarı okudunmu ona 24 şur yapılmamış pişman.....fişle bakılmış iyi diye transfer edilmiş kalp atışı alındı sonra alınmadı kürtaj oldu....fişle genelde hastalık olacak kromozomlara bakılıyor....24 şurla hapsine......geçmiş olsun

selam ..banada pgd yapıldı 3. gün blastokist aşamasında yapıldı...ama malesef transfer iptal edildi
24 şurla baktırmanı tavsiye ederim.......bütün kromozomlara bakılıyor çünkü dilhusarı okudunmu ona 24 şur yapılmamış pişman.....fişle bakılmış iyi diye transfer edilmiş kalp atışı alındı sonra alınmadı kürtaj oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…