benim için mucize canım bebeklerim.herkesin olurda benim olmaz zannederdim ama öyle olmuyormuş.herşey nasip.sende yazarsın inşaallah.bebeklerim doğdu diye:)))Kızlar merhaba,
35 yaşındayım,4. hamileliğimde 10 haftalık bebeğimi kaybettikten sonra yapılan analizde bebeğin turner sendromlu olduğu ortaya çıktı.Ben %5 mozaik turnerlıyım.O yüzden pgt yaptırıyoruz.İlk denememizde 9 embriyo oluştu,5'i sağlıklıydı,iki tanesini transfer ettiler.Geçen sene dondurulmuş embriyo transferi denemek istedik ama çözülme işlemi esnasında iki embriyoyu kaybettik.Tek embriyo transferi yapıldı ama sonuç malesef negatif.Şimdi tedaviye tekrar başlıyoruz Allah nasip ederse Memorialle görüştük,embriyo başına 140 euro olan fiyatları değişmiş kaç embriyo olursa olsun pgt işlemi için 987 euro alıyorlarmış.Konuştuk biraz indirim yapmaya razı oldular ama rakam netleşmiş değil henüz.Allah hepimizin yardımcısı olsun,dilerim Rabbimden bizde bir gün hituci gibi yazabiliriz.İki kızım oldu,oğlum oldu...:)))
benim için mucize canım bebeklerim.herkesin olurda benim olmaz zannederdim ama öyle olmuyormuş.herşey nasip.sende yazarsın inşaallah.bebeklerim doğdu diye:)))
AArkadaslar umudunuzu hic yitirmeyin
Hep dua edin ve secret felsefesini uygulayin
Benimde esimde translokasyon var
Benim ilk denememdi 7 embiryodan 4 u kaldi
Iki taneside coksukur saglikli cikti simdi benimleler
Yarabbi ne kadar buuksun
Selam
galiba sizinde bizim gibi ayni translokation var, siz kacinci günde PGD yaptirdiniz ikizlerde?? Tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?