pgt Yaptıran Arkadaşlar Sizleri Buraya Bekliyorum

merhaba arkadsım.allah bebişlerini sna bagıslasın ve bir ömür geçirmeyi nasip etsin.arkadasım benim 11 emriyom pgtye gitti cvp alamdık daha ama benım kalbım yerınden cıkıcak gibi.nasıl beklediniz siz çok zorlu bi süreç.senin transferin pgt süresiyle birlikte kaçıncı gun oldu?rabbim herkeze yardım etsin.allaha emanet ol.

merhaba arkadaslar bende pgt icin start verdim yaklasik 1 haftadir igneleri vuruyorum
insallah tutar dualarinizi eksik etmeyin

ben iki kere normal yolla gebe kaldim ama sonu olmadi insalla once allah in izni ile bu kez tutacak
ben oyle hissediyorum belki kotu sonuclanir ama kendimi sartlandirmakta istemiyorum ya olmazsa diye
pozitif dusunmek istiyorum belki tutar diye buradaki hikayeleri okuyunca kimi zaman umitleniyorm
kimi zaman umudimi kaybediyorum insallah bu kez hepimizin kucaklari dolar

merhaba arkadaşlar,2. tüp bebek denememden 11 adet emriyo pgt ye gitti. Birtane sağlaklı emriyo bulundu.Dün transferin yapıldı 1 ayın 11 de HCG baktırıcam.İnşallah iyi sonuclar alırım hiç umudunuzu kaybetmeyin Allah istediği zaman oluyo bol dua edelim kendimize iyi bakalım Morelimizi düzgün tutalım Rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun allaha emanet olun nice mutlu senelere

kızlar bişey sorcam size benim 4 tane düşüğüm var dr pgtyle tüp bebek için başka bi dra yönlendirdi acaba sskdan faydalanabiliyomuyuz eşim ve benim kromozomlarımız normal çıktı.

faydalanamıyorsak şimdi hiç gitmeyim dra maddi olarak hazır olunca gideyim acil cevap bekliyorum lütfeeeen

Kızlar hepinize sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum
benim sonuçlarım eşimnle benim genetik sonucum iyi çıktı yeni yıl hediyemiz oldu allah şükürler oslun çok sevindik paylaşmak istedim sizinlede sevgiler hepinize

kızlarrr cevap bekliyorummmmm

sonr tedavimizde embriyolarımıza genetik testi yaptırdım ve 3 adet embriyomuzun 3'üde sorunlu olduğundan transfer edilmedi.Bulunan sorun ise Trizomi 13 dü.Bunun sonunda kandaki kromozomlarımıza baktırttık ve genetik bir sorun çıkmadı ve PGT ye bundan sonra gerek yok denildi.

Canim gercekten üzücü bir durum ...

Sagliksiz bir bebegin olusmamasi adina transferinin iptal edilmesi cok dogru birsey ...

Ama senin acindan ne kadar kötü bir sey oldugunu biliyorum ...

Daha önce ayni olmasa da benzer seyleri hepimiz yasadik ...

Insallah bir dahaki sefere Rabbim sana , bana ve tüm isteyenlere , bu yolda ugras verenlere evlat duygusunu tattirsin ...

Doktorunun embriyolarin sagliksiz cikmasina ragmen bir dahakine neden PGD ye gerek olmadigini söyledi anlamadim ...

Ben de ve esimde de herhangi bir genetik sorun olmamasina ragmen tekrarlayan düsükler ve cok sayida negatif sonuc nedeniyle PGD nin sart oldugunu söyledi doktor ..

Benim kafama takilansa : Dondurulmus 8 tane embriyom var ... Donmus embriyolarin PGD ye girdigini söylediler ..

Fakat sonucundan emin degilim ...

Hic donmus embriyosu PGD ye girip hamile kalan var mi aranizda ?

Yardimci olursaniz sevinirim ...

merhaba sılam. benim 11 tane dondurulmuş emriyom pgt ye gitti 1 tane saglıklı bulundu ve transferim yapıldı bugun 5. günüm.bende çok merak ediyordum zaten dondurulmuş bide çözülüp pgt ye gidecek hiç saglıklı gelmicek die düşünüyordum ama çok şükür 1 tane geldi.benim eşimde kromozom bozuklugu var ilk denememde saglıklı emriyo olmadıgı için transfer iptal edilmişti.çok zorlu bi süreç.rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.sevgiler.

Canim insallah suanda bebegin sana SIKIca tutunmustur ...

Insallah test gününde burdan hamileyim diye cigliklar atmak nasip olur ...

Bana da gercekten cok moral olur ..

Ben de kismetse mayis - haziran gibi tedavime baslamayi düsünüyorum ...

Zaman hic gecmiyor gibi ...

iyi diliklerin için çok sagol canım.allah hepimize o çıglıgı atmayı nasip etsin inşallah.sizin sorun neydi?

iyi diliklerin için çok sagol canım.allah hepimize o çıglıgı atmayı nasip etsin inşallah.sizin sorun neydi?

Spermlerde hareket ve morfoloji sorunumuz var canim ..

Ayrica bende kan pihtilasmasi ve PCO var ..

2 kez düsük ve 2 kez de kimyasal gebelik yasadim.

geçmiş olsun canım.kimyasal gebelik nasıl oluyor?ben 1 boş gebelik 2 tanede 2 aylıkken kalb atışları alınmıyordu.

geçmiş olsun canım.kimyasal gebelik nasıl oluyor?ben 1 boş gebelik 2 tanede 2 aylıkken kalb atışları alınmıyordu.

Canim sana da cok ama cok gecmis olsun ..

Allah tekrarindan korusun insallah ..

Kimyasal gebelik : Test günü kan degeri yüksek cikiyor ve hamile gösteriyor ..

Ìkinci testte degerlerin ya artmamis oluyor , ya da yavas yavas düsüyor ..

Bebekteki herhangi bir tutunma problemi ve gelisiminin devam etmemesi nedeniyle sanirim böyle bir durum olusuyor ..

Adet kanamasiyla birlikte kendiliginden müdahaleye gerek olmadan vücut tarafindan yok ediliyor .

inşallah tekrarını yasamazsın canım.inş hayırlı haberlerımızle daha neseli bi konusma yaparız:)allaha emanet ol.hoccakal.

bende bu başlığı yeni gördüm..internette görüştüğüm dr. banada pgt uygulaması önerdi..
5 gebelik kaybım var..genetik ve kromozon testlerimiz temzi cıktı..
yarın tüp bebek merkezi ile ilk görüşmeyi yapıcaz dr,um söylemse bile ben söylicem pgt yöntemini..
sanıyorum ben söylemden söylicektir...
hayırlısı yarın size yazarım kızlarr..

merhaba canım...
gebeliğinin sonlandırılmasına bebeğini kaybetmene gerçekten çok üzüldüm...
rabbim bu acıyı bidaha yaşatmadan hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla.
yaşın dolayısı ile emriyolara pgt yapılmalıydı diye düşünüyorum ben.
pgt embriyolara zarar vermiyo.biliyorsun 3. günde embriyoda 8 hücre oluyo genelde.
Allah öyle mükemmel yaratmışki düzeni bu hücrelerin bir tanesi bile bir insan bedenini oluşturmaya yetiyo O ol dedikten sonra.
benim eşimde genetik problem var.kırık kromozom tayışıcısı.biz tesadüfen tüm bebek merkesinde kan tahlili ile öğrendik.anatolya tüp bebek merkesinde tedavi oldum.4 deneme yaptım orda.4.de rabbim ol dedi ve pgt yapılan 2 embriyom trasfer edildi ve şimdi 5,5 aylık iki kızım var Allah hamdolsun.
rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla inşaallah.

hakkında hayırlısı olsun cnaım...
inşaallah bu tedavinde hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine yada bebeklerine...

hakkında hayırlısı olsun cnaım...
inşaallah bu tedavinde hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine yada bebeklerine...

canım cok sağol allah razı olsun..
seninde ikizler galiba pgt yöntemi maşallah allahım onları nazarlardan korusun...
bende bugün ilk görümemi yaptım ve şubat ayında allah izin verirse pgt yöntemiyle tüp bebeğ başlıyoruz..
allahım yar ve yardımcım olsun..
benim 5 gebelik kaybım var inş. bu pgt yöntemiyle sağlıklı kucaklamak nasip olur...

çok ama çok geçmiş olsun.

ben 33 yaşındayım, korunmayı bıraktığımız son 1.5 yıl içinde başımdan bir dış gebelik geçti, sonrasında geçen 9 ayda bir gebeliğim oluşmadı, yaptırdığımız spermiyogramda eşimde morfolojide sıkıntıya yakın bir değer tesbit edildi ve doktorum tüp bebekle birlikte pgt'yi kendisi anlatarak önerdi.

inşallah şubat reglimle birlikte başlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…