- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.881
Ewet cnm bende bayıldım eşim aldı bizim odaya koydu mina hanım doğana kdr biz kullanalım dedigünaydınnnn
hazade nasılsın canım
kaplumbağaya bayıldım canım iyi günlerde kullansın minamız inşallah
Ay cnm yaaa ben de olsam delirirdim yaaa ben gittigidiyordan bu güne kdr hiç sorun yaşamadım cnm biliomusun ..kızlar benim gitti gidiyordan çektiğim nedir.hatırlarsanız bir ara çoğumuz ışıklı kaplumbağa aldık. eve geleni beğenince biz görümceme de sipariş ettik 2 tane. biri bozuk çıktı geri gönderdik. aradan 1 ay geçti en az. dün hastaneye giderken kargo aradı yolda. ben de pijama aldım ya onlar sandım adres istediler verdim. ama 17. 30 dan sonra eve geliriz dedim. dr doğuma gidince 2 saat bekledik eve de geç gittik. evde 78 yaşında kayınvalide var almamış ürünü para yok diye 12 tl demişler kargoya. demiş kapıcıya ver parayı al ondan gelince verirler... kargoda 2 fatura varmış 2. görmemiş güya 12 demiş. kapıcıdan 18 tl almış. kamlumbaya baktım bizim gönderdiğimiz bozuk kamlumbağa. Aldığım yere de ulaşamıyorum. elimde 18 tl kargo ücreti verdiğim bir de bozuk kaplumbağam oldu... sinirden erken doğurtcaklar beni...
hazadem bozuk olmayan çok güzel gerçekten...
takılmamaya çalışıyorumda bu kadar fire verince hepsi ölecek diye korktum canım. hayırlısı bakalım. senin kolposkopi bayram sonrasına mı kaldı?
canım bende geçen hafta aldım oğlum için grupanya.com dan. kargo dahil 23 tl. bu daha uygunmuş. çok güzel ama. oğlum şaşkın şaşkın bakıyor yıldızlara.
inşallah canım.
Ewet cnm bende bayıldım eşim aldı bizim odaya koydu mina hanım doğana kdr biz kullanalım dedi
Ay cnm yaaa ben de olsam delirirdim yaaa ben gittigidiyordan bu güne kdr hiç sorun yaşamadım cnm biliomusun ..
Şimdide bu kırmızı yuvarlak salıncaklar varya ondan aldım yarın gelicek sözde bakalım ne olucak ...
Senin oğlunmu vardı cnm ay bilmiodum vallahi Allah bağışlasın cnm
Hoşgeldin cnm vallahi iyi diyelim iyi olsun artık uyku uyuyamıorum kabuslardan mervede öle sıyırdık iyice :)kızlar merhaba nasılsınız..bayadır yazamadım...akasya canım okudum ama yazamadım kusura bakma.hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşaallah canım...
Hatırladım cnm Allah yardımcın olsun inşallah ...evet canım kas hastası 14 aylık oğlum var. o yüzden pgt yapıyoruz.
hazadem canım ürün gelince paketin üzerinde tel var mı bak. yoksa gitti gidiyorun iletişim teli yok verdikleri mail adresine de yazdım o kadar şikayetimi dönmüyorlar. parça eksik olur muhatap bulamazsın. hatta kargocuya para vermeden aç bak eksiği var mı?
Merveyle konuştum hepinize selamı var ...
İki kese görünmüş ama biri gelişmemiş yada geriden geliodur dedi ama birini kalp atışı duyulmuş maşallahhh
nazcığım vereyim canım benim bu bebişe sütüm de yetmez...
Kızlar selam
Acil yardım edin ne olur !! Ben hergün coraspin, folik asit, metformin içiyorum. Elime ilacı aldım. Suyla içtim. Ama o kadar dalmışım ki hangi ilaç olduğunu anlayamadım :2: Coraspinden iki tane içmiş olabilirim. 100 mg iki coraspin sorun olur mu sizceDeli oldum yaa..
Tuliprosa canım inşallah gelişimleri iyi olacak...
Nazefsa o yazıyı vicdansız annelere okutmak lazım. hatta kürtaj öncesi okutmak...
Akasyam hiçbir şey olmaz....
mervişim yarın güzel haberlerini bekliyorum...
Dur bakalım yarın neyle karşılaşacağım Allah büyük elbet
Bu 3. Gebeliğim inşallah bu sefer her şey yolunda gider
Ya diyorum içimden kese bozulduysa Yada icimde öldüyse
O zaman bu kadar çok bulantı kusma olmazdı diye eri kendimi teselli ediyorum
Merveyle konuştum hepinize selamı var ...
İki kese görünmüş ama biri gelişmemiş yada geriden geliodur dedi ama birini kalp atışı duyulmuş maşallahhh
Hazademm unnado da çok güzel bebek kıyafetleri var baksana bii:18:
Günaydın canım bakmazmıyım bir sürü aldım
Ama ben artık ipin ucunu kaçırdım yaa her gün kargo gelio e-bebek unnado, lc waikiki, butik bebe, limango
Çok tatlııKızlar bu tulum nasılll???
Unnadonun kargo üsreti ne kadar kuzum ?
Bide hemen ertesi gün geliyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?