Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Izcim sen benım yazdıklarımı okudun mu?
Volkan baltacıyla gorusmelerımı yazmıstım

ıncımın kacta operasyonu?

Lavecim
Okudum okudum. Volkan beyle konusmaya dair bisey yine goremedim ama yurtdisindan bi arkadasla bilgi alisverisi mevzusunu falan takip ettim. Bi soru falan kacirmadim umarim?
Bu arada benim gorustugum genetikcilerden biri de volkan bey.
Pgt onerenlerdendi o.

Gecmis olsun incicim.
Agri sizi yoktur cok umarim.
Eh akasyayla kaynatin bakalim. Ne guzel denk gelmis ya:))

Kızlar Chnb acil doğuma aldılar sancısı çıkmış beni aradı ne olur dua edin duaya çok ihtiyacı var .

Hastaneyi aradım Ahmet Arda bebegimiz dünyaya geldi şükürler olsun maşallah çok sağlıklıymış ...

Ayy allahım şükürler olsunnn çok sevindimm..Darısı bizlere inşallahhh..

Canımm çok şükür bişey çıkmamış fetal ekoda,Artık bi nefes al..
Yarınki haberleinde güzel olur inşallahhh

Maşşalahhh kızzz ne güzel göbüş öyleee
Bende tam 5.ayımda hissetmiştim hareketlerinii

Sagol canımm allah razı olsunn,bu aralar çok aksiyonlu topigimizzz

sağolasın nazım
ay yarın da geçsin nefesi o zaman alacağım inş..

sağolasın naz bi de seninkini görsek maş. adın gibi nazlısın bu konuda bi göbüşünü göremedik

sağolasın nazım

sağolasın naz bi de seninkini görsek maş. adın gibi nazlısın bu konuda bi göbüşünü göremedik

Hiç kafana takma artık yarında gayet güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhh
Beni çekecek kimse yokAynada da güzel durmuyor sanki göbüş

sağolasın nazım

inş. nazım inş.
bak bahanelere zillideki
seninki benimkinden güzeldir naz kıvırma hemen bak 2.kere küserim hee
birinin çekmesine gerek yokki aynadan çek sen de
ben hep kendim çekiyorum

inş. nazım inş.
bak bahanelere zillideki
seninki benimkinden güzeldir naz kıvırma hemen bak 2.kere küserim hee
birinin çekmesine gerek yokki aynadan çek sen de
ben hep kendim çekiyorum

Ayyy yok kuzummm senin cimcimeler kadar güzel olabilirmiyizzzz
Tamam tamam çekilip koycam hemencik yarınnn küsmek yok
Ayyy bu gögsüm karnıma baskı yapıyor bir agrıyor bi agrıyor anlatamam
Acıktımda kociş gelsede yemek yapsa

bu arada özlem albümünü gördüm
maş. kızına da sana da
senin fotoların da bu gebeliğinemi ait
maş.sen de zayıfmışsın

Sagol canim o senin guzel bakisin mavili olan ilk gebelik
Kardeslerimle olan ikinci onda biraz kiloluyum e kilolari veremeden hamile kaldim
Toplam 10 kilo aldim ve daha 2 ayim var hayirlisi osun artik

Canim cok ilginc, ben de aradim aradim bulamadim mesaji. Cok enteresan. Nereye gitti mesaj?
Ben siteye yazdigim o mesaji copy edip baska bir arkadasima gondermistim , oradan kopyalayip yine gonderiyorum. Ama mesaj nerede valla anlamadim.

-------------

ben dun Volkan Bltacı ıle telefonda gorusutum. Sagolsun Hazadem aradı once ve benım arayacagımı soyledı ben de aradım .

cok uzun bır konusma olmamasına ragmen , bana bır kac soru sordu ;

1) yas kac?
2) translokasyon anneden mı babadan mı gecıyor?
3) translokasyon kadında mı erkekte mı?
4) aılede erken menapoza gıren var mı?
5) kırılma noktaları neresi? ( bu soruyu ben hic boyle bir tereddtum oldugunu bılmeden sordu , kendiliginden)

hepsını cevapladım. 37 / bılmıyorum/ kadında/ yok /q21 q13

sımdı kadın olması olasılıgı dusurur dedı
translokasyon erken menapozu tetıkler dedı. eger babadan gecıyorsa etkılemez ama anneden gecıyorsa etkıler dedı. ben de son tedavımde 8 yumurta toplandıgını ve hepsının dollendıgını soyleyınce, a ıyı o zaman sızın translokasyon rezervınızı etkılememıs dedı .q21 icinde bu baya buyuk bır kopma , hamıle kalma olasılıgını dusurur dedı. ben de dogal yoldan mı yoksa tup ıle mı bu olasılıgı soyluyorsunuz dedım , iki turden de dedı. burada tabı benım aklıma erken kaybetme meselesı geldı ama Volkan Beyın soyledıgı sey erken kaybetmek degıldı , hamıle kalma olasılıgını dusurmesı ıdı. yani canlar benım ıcın calıyor kızalr soyledıgı tek olumlu sey translokasyonun benım rezervıme etkı etmemıs olması ıdı. buna sevındım en azından .

senın psıkolojık dıye anlatmaya calıstıgın boyutu anlayamadım ben canım . Turkcesı su mu oluyor; psıkoloık olarak bılıncaltımız o kadar bu ısle yogun kı bu duzgun kromozom uretmemızı de mı etkılıyor?? eger bu ıse soylemek ıstedıgın cok fena bır boyuttayız o zaman .

Hımm kötü olmuş vallahi mükemmel bir doktor cnm keşke geçseydi ...
Naılsın nasıl gidiyor daha iyisin dimi cnm

Oku oku bitiremedim. Canım iyiyim şükür. Bugün bebişimi gördüm. Büyümüş. Adama benzemiş Ya da madama İnci teyzesine bile gösterdim fotosunu. Artist gibi maşallah.. Kardan adamım benim.

Hastaneyi aradım Ahmet Arda bebegimiz dünyaya geldi şükürler olsun maşallah çok sağlıklıymış ...

Gözümüz aydın.. Sağlıklı, bereketli , uzunnn güzel bir ömrü olsun inşallah.. Nesrinciğim çok geçmiş olsun canım. Hastaneye gelemezsem de eve kesin geleceğim. inci ile bu konuda sözleştik.

Canım seni ve eşini tanıdığım için çok memnun oldum. Eşim yola çıkacağı için çok kalamadım. Bana kalsa oooo saatlerce kalmak isterdim. İnşallah Nesrin'e gidersek beraber orada bol bol konuşuruz. Tekrar çok geçmiş olsun canım.

Canım benim biz de çok memnun olduk İnşaallah tosun paşayı görmeye gittiğimizde kaynatırız uzun uzun

Oy maşallah paşamıza vallahi ben erkek hissediorum niyeyse
Sağlıkla gelir inşallah, Allahın izniyle hiç kötü his yok içimde canım akasyam içini ferha tut ne olur.

Veeee gelelim Ahmet Ardamıza aksam nesrincigimiz yanına gittim bir görseniz pamuk gibiydi maşallahh ...

Allahım nazarlardan kurusun Maşallahhh

laveee,
iyi ki birine iletmişsin mesajı. ben bu mesajı görmemiştim.

bahsettiğin 5 konunun çoğunu duymuştum. ama volkan beyle 1-2 saatlik yüzyüze görüşmemizde (test sonucu da elinde olduğu halde) q21'deki parça büyüklüğünün hamile kalmayı zorlaştırıcı etkisinden bahsetmedi hiç.
önemli bir bilgi. sendeki de dengeli translokasyon mu? benim (6,7) p15 ve q21. kısa kol ve uzun kol arasında yer değiştirme var bende. ikisi de p ya da ikisi de q olduğunda sonuç aynı mı olur bilmiyorum.

anneden mi babadan mı geldiğini öğrenmeni önerdi mi bu arada? onlara da test yapılmasını?

Son düzenleme:

maşallah paşamıza

allah nazarlardan korusun inşallah

nesrin nasıldı

ardanın kilosu çok gibi durmuyor sanki

akasyammmm ben de erkek diyorum

daha iyi şeyler söylemesini ve duymayı arzu ederdim lavemmm

ama bunların hepsinin bilimsel bir dayanağı yok bunu da biliyoruz

hala kapalı bir kutu bu konu onlar için

benim de bunca şeyden anladığım ne biliyormusun

25 -30 yaş arası çok rahat hamile kalıp düşüre düşüre sağlıklısını bulurdun

bizim zaten yaş etkiliyor hamile kalma durumumuzu , bir de genetik sorunlar yaşla artıyor

üstüne sperm , translokasyon ,psikoloji ekleniyor

psikolojisi düzgün olan varmıdır bu durumda olup merak ediyorum gerçi

yaşı küçükse ayrı konu önümde uzun yıllar var deyip

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese

herşeye rağmen güzel bir gün

eşimin gitmesine 2 gün kaldı

hiç bu kadar ayrı kalmamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…