- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.161
HOŞGELDİN TURKUAZ
sonuçların ii olmasına sevindim inş. böyle devam eder
benim son durumum bu iki sayfada
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-gebelik-elde-eden-var-2212.html#post27297095
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-gebelik-elde-eden-var-2213.html#post27297373
hoşbulduk canım
sonuçlarının iyi cıkmasına çok sevindim
bebişlerini çok merak ediyorum,bir doğsalar da yine görüşsek:)
bu arada göbüşünü de gördüm,maşallahın var ne diyim:)
Tuliprosa'cim,
Sana yaziyorum bunlari.
Seni anladigimi soyleyemem cunku yasamadim , bilemem.
Ancak tahmin edebilirim ki su anda yasadıkların senı cok zorluyordur .
Allahım sana sabır versın canım , ama asıl demek ıstedıgım konu yüce Rabbim öyle büyük ki, sana yeni bir hediye verdi
bebeğini yanına almadan once. Simdi sen butun uzuntulerını , sıkıntılarını o karnındakı minik canlı icin tez zamanda bir kenara bırakmaya calısacak ve cabucak ayaga kalkmaya calısacaksın arkadasım !!! Imtihanlarımız çeşit çeşit , hepimiz farklı şekillerde sınanıyoruz.
Yazdiklarim senin kendini iyi hissetmeni sağlamayacak biliyorum . Bunun icin de yazmıyorum cunku tahmin edebiliyorum böyle bir durumda söylenen hic bir kelamın fayda etmeyecegını.
ben sadece kafamda dusunduklerımı sana da soylemek ıstedım .
Rabbımın sana hedıye ettıgı bebegı tekrar hatırla ıstedım.
Bu karanlık gununun ortasında açan bır güneş VAR aslında, onu görmeni istedim.
Lutfen kendını bırakma olur mu ?
Izcim sen benım yazdıklarımı okudun mu?
Volkan baltacıyla gorusmelerımı yazmıstım
ıncımın kacta operasyonu?
Kızlar merhaba
Chnb'ye çok sevindim, hazadem verdi müjdeyi. Rabbim bahtını güzel eylesin, hayırlı ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşaallah.
Hepinizden Allah razı olsun... Ben iyiyim şükür. Bu gece buradayım. 1 hafta sonra patoloji sonuçları çıkacak. Ondan da iyi haber gelir umarım. Akasyam aradı az önce. Buradaymış :) Kontrolden sonra yanıma gelecek
Hazadem hastaneye gidersen paşanın fotosunu çeker misin, tosunu görelim
Günaydın kızlar
Hastanedeyiz şu an. Girişimiz yapıldı. Kanım alındı. Saatin 8.30 olmasını bekliyoruz. Etrafım yeni doğum yapmış annelerin odalarıyla dolu :) Sürekli bir cıyaklama sesi geliyor kuzulardanTam karşı odama bir bebek getirdiler, nasıl ağlıyor yavrum. Onu görünce gözlerim doldu bir an. Allah'ım hayırlısıyla bana ve arkadaşlarıma da nasip et dedim... Eşime belli etmiyorum ama inanılmaz gerginim... Dualarınızı bekliyorum... Öpüyorum hepinizi
Kızlar Chnb acil doğuma aldılar sancısı çıkmış beni aradı ne olur dua edin duaya çok ihtiyacı var .
Hastaneyi aradım Ahmet Arda bebegimiz dünyaya geldi şükürler olsun maşallah çok sağlıklıymış ...
herkese selamm .
chnb maş. çok şükür atlattın
tombul paşa doğdu desene
darısı başımıza inş.
inci sen de hayırlısıyla atlatırsın inş.
ben de doktordan yeni geldim yoruldum
yavrularımın fetal ekosu ii çıktı
kızım da oğlum da çok şükür iiler
şimdilik hiçbir sorun görünmüyor
4 hafta sonra tekrar bir fetal eko çektireceğim
yalnız doktorları çok uğraştırıyorlar çok hareketliler
doktor diyorki kız zilli azcık dur da bakayım ,oğlum az bi dur filan
dedimki kusura bakmayın işinizi zorlaştırıyorlar ama bunlar 4.aydan beri böyleler durduramıyorum dedim
annem de ekrandan görüyor diyorki ALLAHım hiç durmuyorlar kıpır kıpırlar bi görsen diyor
benim kafa yatıktı göremedim
bu arada yanımda bi gebe daha vardı annem sordu buna kaç aylıksın diye
7,5 aylık dedi
sonra doktor sordu kaç haftalık diye 29 haftalık dedi
29 haftalığı 7,5 aydan sayıyorlarsa ben de 7.aydayım o zaman
asıl hesabı öyle değil ama hafta hesabı yapıyorlar
aslında haftayı 7 ile çarpıp 30 a bölersek tam kaç aylık olduğumuz ortaya çıkıyor
bu arada sabah tartıldım 1 kilo vermişim
bu diyet 2 haftada 1 kilo verdirdi bana hem de 2 öğünde de et olmasına rağmen
inş. bebeklerin kilosunda bişey yoktur
bugünü çok şükür atlattık
darısı yarına
yarın da kendi doktorumuza kontrolumuz var
rahim ağzımız ölçülecek ,şekerimiz ölçülecek ,hamsilere bakılacak
yarını da atlatırsak gayet rahatlayacağım
RABBİM yardımcımız olsun ins .
sağolasın mervem
valla 9 kilo almış durumdayım şuan
bebişlerin kilosu yarın belli olacak inş. iidirler
normalde 5.aydan sonra başlar ama benimkiler çok erken başladı mervem
darısı başına inş.
hele müziğe nasıl tepki veriyorlar anlatamam
karnım deniz dalgaları gibi ve elleri kolları bi yerleri çıkacak karnımdan sanıyorum
müziğe çok duyarlılar
kulaklığı yaklaştırıyorum karnıma hemen zıplamaya başlıyorlar
kesin dans ediyorlar
bakın kendimin ve göbüşümün en son hali bu
Eki Görüntüle 552414
Eki Görüntüle 552418
tuliprosa allah yardımcın olsun canım, inş şefaatçi olucak oğlun size.
naz geçmiş olsun, çok dikkat et artık kendine.
inci geçmiş olsun, sonuçlar iyi çıkıcak inş.
merve annen gitmiş, tez zamanda yeniden kavuşun inş.
chnb tebrik ederim canım oğluşun doğmuş, ikiniz de iyisiniz inş.
1 gün girmedim neler olmuş böyle.. çok duygulandım nasıl yazıcam bilemedim yaa
selam adacım nasılsın?
az önce aradım,sonuçlar çıkmış cuma günü alacağım inşallah
bakalım ne çıktı?
chnb dün 24 kasım demişti,bugün doğmuş bebek:)
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
inci canım çok geçmiş olsun,nasılsın?
hazade,nazefsa,delikız,lave,merve sizler nasılsınız?
Canımmm çok şükür ben kendi adıma iyiyim sen nasılsınn??..Gittimi kaynanatör??
Canımm çok şükür bişey çıkmamış fetal ekoda,Artık bi nefes al..
Yarınki haberleinde güzel olur inşallahhh
Maşşalahhh kızzz ne güzel göbüş öyleee
Bende tam 5.ayımda hissetmiştim hareketlerini
sağolasın nazım
ay yarın da geçsin nefesi o zaman alacağım inş..
sağolasın naz bi de seninkini görsek maş. adın gibi nazlısın bu konuda bi göbüşünü göremedik
sağolasın nazım
ay yarın da geçsin nefesi o zaman alacağım inş..
sağolasın naz bi de seninkini görsek maş. adın gibi nazlısın bu konuda bi göbüşünü göremedik
Hiç kafana takma artık yarında gayet güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhh
Beni çekecek kimse yokAynada da güzel durmuyor sanki göbüş
inş. nazım inş.
bak bahanelere zillideki
seninki benimkinden güzeldir naz kıvırma hemen bak 2.kere küserim hee
birinin çekmesine gerek yokki aynadan çek sen de
ben hep kendim çekiyorum
bu arada özlem albümünü gördüm
maş. kızına da sana da
senin fotoların da bu gebeliğinemi ait
maş.sen de zayıfmışsın
Hımm kötü olmuş vallahi mükemmel bir doktor cnm keşke geçseydi ...
Naılsın nasıl gidiyor daha iyisin dimi cnm
Hastaneyi aradım Ahmet Arda bebegimiz dünyaya geldi şükürler olsun maşallah çok sağlıklıymış ...
Canım seni ve eşini tanıdığım için çok memnun oldum. Eşim yola çıkacağı için çok kalamadım. Bana kalsa oooo saatlerce kalmak isterdim.İnşallah Nesrin'e gidersek beraber orada bol bol konuşuruz. Tekrar çok geçmiş olsun canım.
kızlar oğlum melek oldu.................
Oku oku bitiremedim. Canım iyiyim şükür. Bugün bebişimi gördüm. Büyümüş. Adama benzemişYa da madama İnci teyzesine bile gösterdim fotosunu. Artist gibi maşallah.. Kardan adamım benim.
Gözümüz aydın.. Sağlıklı, bereketli , uzunnn güzel bir ömrü olsun inşallah.. Nesrinciğim çok geçmiş olsun canım. Hastaneye gelemezsem de eve kesin geleceğim. inci ile bu konuda sözleştik.
Canim cok ilginc, ben de aradim aradim bulamadim mesaji. Cok enteresan. Nereye gitti mesaj?
Ben siteye yazdigim o mesaji copy edip baska bir arkadasima gondermistim , oradan kopyalayip yine gonderiyorum. Ama mesaj nerede valla anlamadim.
-------------
ben dun Volkan Bltacı ıle telefonda gorusutum. Sagolsun Hazadem aradı once ve benım arayacagımı soyledı ben de aradım .
cok uzun bır konusma olmamasına ragmen , bana bır kac soru sordu ;
1) yas kac?
2) translokasyon anneden mı babadan mı gecıyor?
3) translokasyon kadında mı erkekte mı?
4) aılede erken menapoza gıren var mı?
5) kırılma noktaları neresi? ( bu soruyu ben hic boyle bir tereddtum oldugunu bılmeden sordu , kendiliginden)
hepsını cevapladım. 37 / bılmıyorum/ kadında/ yok /q21 q13
sımdı kadın olması olasılıgı dusurur dedı
translokasyon erken menapozu tetıkler dedı. eger babadan gecıyorsa etkılemez ama anneden gecıyorsa etkıler dedı. ben de son tedavımde 8 yumurta toplandıgını ve hepsının dollendıgını soyleyınce, a ıyı o zaman sızın translokasyon rezervınızı etkılememıs dedı .q21 icinde bu baya buyuk bır kopma , hamıle kalma olasılıgını dusurur dedı. ben de dogal yoldan mı yoksa tup ıle mı bu olasılıgı soyluyorsunuz dedım , iki turden de dedı. burada tabı benım aklıma erken kaybetme meselesı geldı ama Volkan Beyın soyledıgı sey erken kaybetmek degıldı , hamıle kalma olasılıgını dusurmesı ıdı. yani canlar benım ıcın calıyor kızalr soyledıgı tek olumlu sey translokasyonun benım rezervıme etkı etmemıs olması ıdı. buna sevındım en azından .
senın psıkolojık dıye anlatmaya calıstıgın boyutu anlayamadım ben canım . Turkcesı su mu oluyor; psıkoloık olarak bılıncaltımız o kadar bu ısle yogun kı bu duzgun kromozom uretmemızı de mı etkılıyor?? eger bu ıse soylemek ıstedıgın cok fena bır boyuttayız o zaman .
Oy maşallah paşamıza vallahi ben erkek hissediorum niyeyse
Sağlıkla gelir inşallah, Allahın izniyle hiç kötü his yok içimde canım akasyam içini ferha tut ne olur.
Veeee gelelim Ahmet Ardamıza aksam nesrincigimiz yanına gittim bir görseniz pamuk gibiydi maşallahh ...
Eki Görüntüle 553308 Eki Görüntüle 553309
Allahım nazarlardan kurusun Maşallahhh
ben dun Volkan Bltacı ıle telefonda gorusutum. Sagolsun Hazadem aradı once ve benım arayacagımı soyledı ben de aradım .
cok uzun bır konusma olmamasına ragmen , bana bır kac soru sordu ;
1) yas kac?
2) translokasyon anneden mı babadan mı gecıyor?
3) translokasyon kadında mı erkekte mı?
4) aılede erken menapoza gıren var mı?
5) kırılma noktaları neresi? ( bu soruyu ben hic boyle bir tereddtum oldugunu bılmeden sordu , kendiliginden)
hepsını cevapladım. 37 / bılmıyorum/ kadında/ yok /q21 q13
sımdı kadın olması olasılıgı dusurur dedı
translokasyon erken menapozu tetıkler dedı. eger babadan gecıyorsa etkılemez ama anneden gecıyorsa etkıler dedı. ben de son tedavımde 8 yumurta toplandıgını ve hepsının dollendıgını soyleyınce, a ıyı o zaman sızın translokasyon rezervınızı etkılememıs dedı .q21 icinde bu baya buyuk bır kopma , hamıle kalma olasılıgını dusurur dedı. ben de dogal yoldan mı yoksa tup ıle mı bu olasılıgı soyluyorsunuz dedım , iki turden de dedı. burada tabı benım aklıma erken kaybetme meselesı geldı ama Volkan Beyın soyledıgı sey erken kaybetmek degıldı , hamıle kalma olasılıgını dusurmesı ıdı. yani canlar benım ıcın calıyor kızalr soyledıgı tek olumlu sey translokasyonun benım rezervıme etkı etmemıs olması ıdı. buna sevındım en azından .
senın psıkolojık dıye anlatmaya calıstıgın boyutu anlayamadım ben canım . Turkcesı su mu oluyor; psıkoloık olarak bılıncaltımız o kadar bu ısle yogun kı bu duzgun kromozom uretmemızı de mı etkılıyor?? eger bu ıse soylemek ıstedıgın cok fena bır boyuttayız o zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?