- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.201
sen benım mesajlarımı galıba okumuyorsun Incim
dun sana nasılsın , agrın oldu mu, nasıl gectı dedim.
neyse görmemen sorun değil, ben nasıl oldugunun haberini okudum şimdi, çok sevindim canım .
zor gecmedi di mi?
Allah in ozni ile sonuclarin temiz cikacak sonrada gelsin saglikli bebisler
Ben yurtdisinda yasiyorum kisin kizimin 40 i cikinca tr ye gittim ablam canim benim
Calisiyor is yerinde cok arkadasi tup bebek tedavisi goruyormus ve hicbirisinde bizdeki problem yok
Alam bana dediki kizlara diyorumki benim kardesime doktorlar kesinlikle olmaz dediler kucaginda yavrusuyla geldi
Hic uzulmeyin allah buyuk onun olduysa sizinde olur benim esimdeki problemden haric benim rahim cok yukarida
Normal kalmam zaten bir mucize bak iste yuce rabbim istedi oldu kizim 6 aylikti ikinci hamileligimi ogrendim
Doktor muayne etti sok oldu rahmin cok yukarida bukadar kisa surede hemde normal sekilde nasil hamile kalabildin
Kendileri yabanci oldugu icin azda olsa Allah i biliyorlar saece dedimki Allahhhhhhh gulumsedi
Yani sende cok cok iyi biliyorsinki yeterki mevlam dan istemesini bilelim olucak insallah
Aminnn cnm aminnnnnMaşallah kuzumuza çok tatlı yerim ben bunu
Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin Ahmet ardamiza
Rica ederim cnm ne demekk :))İncim gecmis olsun CANIM çok şükür atlattın bunuda
Sonuclarda iyi çıkacak Allah'ın iZniyle merak ettik seni dün
Sagolsun hazadem merakımızı giderdi numaran yoktu bende arayamadim
Şimdi nasılsın iyi mısın
saglıklı , güzel bir ömrü olsun inşallah.
Nesrincigim kurtuldu , kazasiz belasiz :)
darisi Hazademin, Nazefsanin, delikizin , mervenin,özlemcanonun, akasyamın, tulıprosamın basına .
Tabikki var hayatım içine nie çekiosun artık yavaş yavaş başları çıkmaya 3 aylık nihayetinde bazılarının çok erken çıkar bazılarının geçHazaDe kuzum saba bir soru ben sabah kalktığımda karnıma bi baktım
Hafif küçük top seklini almış ve çıkmış bi durumdaydı gaz felan Zannettim
İcime çekmeye çalıştım yok olmadı böyle bi fazlalık hissediyorum çok tuhaf
12. Haftadayiz kuzum iki günde onden gidiyo sence karnımın çıkma ihtimali var mi
Nesrinim maşallah subhanallahÇok güzel bir bebek Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, güzel günlerini göstersin inşaallah... Gözlerim doldu Nereden nereye... Hazadem foto için teşekkür Bu arada ne zaman çıkacakmış hastaneden? Ne zamana kadar burada belli mi?
Bu sabah hastaneden çıkarken 2 hamile geldi, ikisi de ikiz doğuracaktıBirinde 2 kız birinde 2 erkek Karınlarına baktım, çok da büyük değildi. Allah'ım hayırlısıyla bizlere de nasip et dedim...
ya sorma ama ben hala nesen mesajı bulamadım dıyorum. gonderdıgıme emınım kı zaten ordan copy paste yaptım .
birisi sildi mi acaba? olur mu oyle seyler? ama nıye sılsın kı?
neyse gelelım konumuza canım.orada zaten bence genetıkcıler de ayrılıyor.
Cumhur Bey bana boyle bır bılımsel gerceklık olmadıgını soylerken , Volkan Bey ise bunun gebelık sansını dusurdugunu soyledı .
Hangısı dogru bılmıyorum. q21 olayına gelınce, çok bıldıgımden soylemıyorum ama sadece tahmın... belkı senın 7 numaralı kromozomun kopma noktası olan 21 ile benım 2 numaralı olan kromozomumun kopma noktası olan 21 farklıdır. yanı benımkınde büyük bir kopma olurken atıyorum 30 birimse 2 nolu kromozom 21 den kopunca buyuk kopuk olur. ama 7 nolu kromozom 80 birimse 21 den kopunca buyuk kopuk olmaz. boyle bır mantık olabılır belkı .ama dedım ya bunun da ne kadar dogru oldugunu bılmıyorum, anlayamadım. belkı de hamıle kalma olasılıgını dusuruyor derken erken kayıp demek ıstemıstır. olamaz mı ? sonucta erken kayıp olması da sonuc olarak hamıle kalmamaman neden oluyor . ben tabıı telefonda bu kadar detay soramadım .
p q kolları arasında bir fark oldugunu tahmin etmiyorum . o gecen hafta ogrendıgım kadarıyla kısa kol uzun kol ...
benım ıkısı de uzun kol. yanı dedım ya sordugu soruların cevaplarının hepsı falso bende
Oleyy yasasınAminnn cnm aminnnnn
Rica ederim cnm ne demekk :))
Amin cnm benim inan ki tüm kalbimle dogumda sana incimeee kızlara çok içten dua edicem inşallah sizde tadıcaksınız cnm benim...
Tabikki var hayatım içine nie çekiosun artık yavaş yavaş başları çıkmaya 3 aylık nihayetinde bazılarının çok erken çıkar bazılarının geç
Rica ederim incim ne demek, 3 gün kalıcak sonra çıkıcak cnm.
Ama ne kadar istanbulda bilmiorum ama en az 40 a kadar kalır bence cnm ...
Amin cnm amin yukarıda yazdım inan dogumda sana ve laveque dua edicem kızalarada allahım sizlerede nasip edicek inşallahhhh
Dün aradım da fazla konuşamadık, hemşire bebişi getirmiştiBaşı kalabalıktır diye rahatsız etmek de istemedim sonra. Hastaneden çıkınca ararım inşaallah tekrar. Hazadem dün Akasya'yla da konuştuk, müsait olurlarsa evine gidelim, ne dersin?
3,850 dogdu cnm, nesrinde iyiydi ağrısı ara ara oluodu garibim hala açtı
Maşallah çok güzeldi allahım hepimize nasip etsin inşallah.
Sıra sende nazım az kaldı Allahın izniyle sağlıkla gelick eylülümüz ...
Ay cnm muhteşem bişey anlatılmaz hakikaten ...
Çok tuhaf oldum emzirdi bir görsen pamuk gibi
Sabaha kadar varyaa etkisinde kaldım bende dogurdum emzirdim yıkadım
dur anlatayım ben sana
2007 de istemeye başladık 2008 temmuzunda hamile kaldım ama boşgebelikti kürtajla sonlandırıldı
sonra 2009 aralık gibi kimyasal oldu iki kez
2010 aralık tüp denedik 16 yumurta 5.güne gelen 8 tane falan
herşey süper tek transfer tutmadı herkes şaşkın
3 ay sonra dondurulmuşlarla 2 transfer o da tutmadı şaşkınlık devam ediyor
2012 ocak genetik tahlil sonuçları eşimde 9-10 kromozomlarda translokasyon
mart ve ağustosta iki kere tüp birinde hiç sağlıklı yok diğerinde bir tane var o da tutmadı
hikayem bu canım
yıllar yılı zaman kaybetmişim doktorların -hiç bir sorun yok- u ile
kısmetten ötesi yok tabiki
Masallahhhhh masallahhhhh Allah anali babali buyutsun cok tatli
Bugunde bizim kontrolumuz var bakalim ne diyecek doktorumuz benim normal olacagi icin
Nazefsa galiba sira sende yoksa ben erken dogurursam sira bende ay ne guzel kokuyodur simdi
Arda bebek orada olup koklamak isterdim onu yaaaaaa
Canım dün alıntı yapamadım kimseden :26: Yoksa hepinizinkini okudum okumaz mıyım... Genel bir mesaj yazdım. Bilirsin beni, ben yanıt vermemezlik yapmamÜzülürüm böyle düşünürsen
Gelelim operasyona :) Sabah 6'da hastanedeydik. Kan sayımı falan yapıldı. 9'a doğru ameliyathaneye gittik. Upuzun koridorlardan geçip ameliyathaneye girdik. Buz gibi bir ortamdı, dondum resmen :) Damar yolum açıldı, anestezist geldi hafif karıncalanma hissedeceksin şimdi dedi, yüzüm uyuşmaya başladı ve sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda iki yanımda hemşireler beni uyandırmaya çalışıyorduNe kanamam oldu ne çok büyük bir ağrım hamdolsun. Bir kaç saat hafif adet sancısı gibi ağrım oldu o kadar.
mesajın uçuşu ilginç. benim de 1 mesajım uçmuştu. reklam içeriği vs de yok, neden silinsin ki?
evet söylediğin benim de aklıma geldi. 2 deki q21 oran olarak daha büyük olabilir...
gerçi var ya, olmadıkça teferruata iniyoruz. yine de bilmek istemekten daha doğal ne olabilir ki, hakkımız.
bende de falso canım. korkarım rezervde de sorunlar başladı bende...
Cnm gidelim vallahi çok isterim ben.dün aksyayı aradım ama sanırım duymadı geride dönmediDün aradım da fazla konuşamadık, hemşire bebişi getirmiştiBaşı kalabalıktır diye rahatsız etmek de istemedim sonra. Hastaneden çıkınca ararım inşaallah tekrar. Hazadem dün Akasya'yla da konuştuk, müsait olurlarsa evine gidelim, ne dersin?
Etmezmiyim cnm aşk olsun hepinize edicemmmOleyy yasasınbenimde karnım çıktı dün dua etmiştim
Bu kadar çabuk kabul olacağını tahmin etmemiştim
Hazadem banada dua et doğumda inş bebeğim sagliklidir
CANIM bende gelmek isterim daha dışarı çıkmıyorum ama çok istiyorum sizleri görmeyi
Banada haber verirseniz çok sevinirim gideceğiniz gunu kendimi iyi hissedersem gelmeye çalışırım
Mervem inşaallah sen de gelebilirsin
Hazadem siz çalıştığınız için hafta sonu olabilir. Chnb'yle konuşalım, haftaya hafta sonu olabilir mi diye ya da bir sonraki ne zaman müsait olursa. Sana hafta sonu uyar mı?
Mervem inşaallah sen de gelebilirsin
Hazadem siz çalıştığınız için hafta sonu olabilir. Chnb'yle konuşalım, haftaya hafta sonu olabilir mi diye ya da bir sonraki ne zaman müsait olursa. Sana hafta sonu uyar mı?
Uyar hayatım bu hafta sonu bana gelirim ben
Merve canım özel sigortayı araştırdın mı? Ben de düşünmeye başladım hele şu serklaj gerekebilir gerçeğinden sonra. Chnb'ye soracağım detaylı.
CANIM ben ciddi ciddi düşünmeye başladım neden dersen Erdeme gidiyoruz biz her gidisimizde 200-250 lira oduyoruz
Ne anladim ben bu isten gecen lavman yaptilar 200 lira aldilarhayir onemli degil para ama guya sgkyla anlasmasi var
Nesrin abla bana bi numara yollamıştı
Esime aratacağım
Sen bilgi topladın mı hiç
Bana uyar cnm vallahi nesrine sorarız.Bu hafta sonu olmasın :) Haftaya ya da diğer hafta uyar mı? Biz konuşuyoruz ama inş cnhb için de uygun olur :)
Canım bu zamana kdr yapmadıgın kabahat yaa vallahi çok faydası var ..Merve canım özel sigortayı araştırdın mı? Ben de düşünmeye başladım hele şu serklaj gerekebilir gerçeğinden sonra. Chnb'ye soracağım detaylı.
CANIM ben ciddi ciddi düşünmeye başladım neden dersen Erdeme gidiyoruz biz her gidisimizde 200-250 lira oduyoruz
Ne anladim ben bu isten gecen lavman yaptilar 200 lira aldilarhayir onemli degil para ama guya sgkyla anlasmasi var
Nesrin abla bana bi numara yollamıştı
Esime aratacağım
Sen bilgi topladın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?