Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım dün alıntı yapamadım kimseden :26: Yoksa hepinizinkini okudum okumaz mıyım... Genel bir mesaj yazdım. Bilirsin beni, ben yanıt vermemezlik yapmam Üzülürüm böyle düşünürsen
Gelelim operasyona :) Sabah 6'da hastanedeydik. Kan sayımı falan yapıldı. 9'a doğru ameliyathaneye gittik. Upuzun koridorlardan geçip ameliyathaneye girdik. Buz gibi bir ortamdı, dondum resmen :) Damar yolum açıldı, anestezist geldi hafif karıncalanma hissedeceksin şimdi dedi, yüzüm uyuşmaya başladı ve sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda iki yanımda hemşireler beni uyandırmaya çalışıyordu Ne kanamam oldu ne çok büyük bir ağrım hamdolsun. Bir kaç saat hafif adet sancısı gibi ağrım oldu o kadar.

Son düzenleme:

Aynen öyle Özlemcim. Rabbim nasip etsin yeter ki... Allah yavrularına sağlık sıhhat versin inşaallah. Güzel bahtlı olsun kuzular

Maşallah kuzumuza çok tatlı yerim ben bunu
Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin Ahmet ardamiza
Aminnn cnm aminnnnn
Rica ederim cnm ne demekk :))
saglıklı , güzel bir ömrü olsun inşallah.
Nesrincigim kurtuldu , kazasiz belasiz :)
darisi Hazademin, Nazefsanin, delikizin , mervenin,özlemcanonun, akasyamın, tulıprosamın basına .

Amin cnm benim inan ki tüm kalbimle dogumda sana incimeee kızlara çok içten dua edicem inşallah sizde tadıcaksınız cnm benim...

Tabikki var hayatım içine nie çekiosun artık yavaş yavaş başları çıkmaya 3 aylık nihayetinde bazılarının çok erken çıkar bazılarının geç

Rica ederim incim ne demek, 3 gün kalıcak sonra çıkıcak cnm.
Ama ne kadar istanbulda bilmiorum ama en az 40 a kadar kalır bence cnm ...

Bu sabah hastaneden çıkarken 2 hamile geldi, ikisi de ikiz doğuracaktı Birinde 2 kız birinde 2 erkek Karınlarına baktım, çok da büyük değildi. Allah'ım hayırlısıyla bizlere de nasip et dedim...

Amin cnm amin yukarıda yazdım inan dogumda sana ve laveque dua edicem kızalarada allahım sizlerede nasip edicek inşallahhhh

Amin canim darisi senin ve isteyen butun arkadaslarimin basina insallah
Bol bol dua ediyorum hepinize Allah im birgun kabul edecek insallah

Dün aradım da fazla konuşamadık, hemşire bebişi getirmişti Başı kalabalıktır diye rahatsız etmek de istemedim sonra. Hastaneden çıkınca ararım inşaallah tekrar. Hazadem dün Akasya'yla da konuştuk, müsait olurlarsa evine gidelim, ne dersin?

mesajın uçuşu ilginç. benim de 1 mesajım uçmuştu. reklam içeriği vs de yok, neden silinsin ki?
evet söylediğin benim de aklıma geldi. 2 deki q21 oran olarak daha büyük olabilir...

gerçi var ya, olmadıkça teferruata iniyoruz. yine de bilmek istemekten daha doğal ne olabilir ki, hakkımız.
bende de falso canım. korkarım rezervde de sorunlar başladı bende...

Oleyy yasasın benimde karnım çıktı dün dua etmiştim
Bu kadar çabuk kabul olacağını tahmin etmemiştim
Hazadem banada dua et doğumda inş bebeğim sagliklidir

CANIM bende gelmek isterim daha dışarı çıkmıyorum ama çok istiyorum sizleri görmeyi
Banada haber verirseniz çok sevinirim gideceğiniz gunu kendimi iyi hissedersem gelmeye çalışırım

Ayy kuzummm inşllahhh gelir bir an önce o günler..ohhh alıştırmaları yapmışsınn kuzummm senn uykudaa

Canımmm allah yardımcınnız olsunn gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınn..Rabbimmm en kısa sürede bu duyguları sanada tattırsınn..
Tedavi düşünüyormusunuz tekrar canım?

Canım doktorumm 36.haftaya kadar gelir diyor,bence bende 37.de dogururumm gün geçtikçe rahim daha çok incelecek çünkü..Bakalımm hangimiz dogurcazzz

yok tatlım acıklama yapmana gerek yok, kırılıp darıldıgım ıcın yazmadım onu.
senı dusundugumu ngormedıysen uzulurum , o yuzden yazdım

bır ara da Hazademin mesajlarını gormuyordum ben.
yazıyordu yazıyordu , herkese cevap yazıyordum onunkini gormuyordum

rezervlerde nıye sorun basladı dıyorsun??

aynen, arastırdıgımız hıc bır sey aslında bıze bır fayda saglamayacak.
anacak ben su anda fısh arastırıyorum.Volkan Bey translokasyonlarda fısh onerdıgını soyledı .
gıdıp karsılıklı konusmak anlamak gerek. Ikı ayrı dusunce var ortada o zaman .

bu arada ben dun testlerıme baktım... pgd sonuclarına toplam 3 tedavının.
hangı tedavılerde oldugunu soyleyemeyecegım ama bır embryoda 2 duzgun 15 bozuk, 1 embryoda 15 duzgun 2 bozuk, 1 embryoda ( bu ılk tedavıydı) 2 ve 15 duzgun trızomı 9 var...
yanı uretıyor oldugumu farkettım.
onemlı olan duzgunlerın aynı anda denk gelmesı , kı o da bır kere denk gelmıs ama trızomı 9 bozmus olayı.

Cnm gidelim vallahi çok isterim ben.dün aksyayı aradım ama sanırım duymadı geride dönmedi
bana haber verin cnm birlikdete gideriz

Oleyy yasasın benimde karnım çıktı dün dua etmiştim
Bu kadar çabuk kabul olacağını tahmin etmemiştim
Hazadem banada dua et doğumda inş bebeğim sagliklidir
Etmezmiyim cnm aşk olsun hepinize edicemmm
CANIM bende gelmek isterim daha dışarı çıkmıyorum ama çok istiyorum sizleri görmeyi
Banada haber verirseniz çok sevinirim gideceğiniz gunu kendimi iyi hissedersem gelmeye çalışırım

Vallahi cnm gel tabikki nesrinde çok sewinir hep birlikde gideriz ne güzell

Mervem inşaallah sen de gelebilirsin
Hazadem siz çalıştığınız için hafta sonu olabilir. Chnb'yle konuşalım, haftaya hafta sonu olabilir mi diye ya da bir sonraki ne zaman müsait olursa. Sana hafta sonu uyar mı?

Merve canım özel sigortayı araştırdın mı? Ben de düşünmeye başladım hele şu serklaj gerekebilir gerçeğinden sonra. Chnb'ye soracağım detaylı.

Merve canım özel sigortayı araştırdın mı? Ben de düşünmeye başladım hele şu serklaj gerekebilir gerçeğinden sonra. Chnb'ye soracağım detaylı.

CANIM ben ciddi ciddi düşünmeye başladım neden dersen Erdeme gidiyoruz biz her gidisimizde 200-250 lira oduyoruz
Ne anladim ben bu isten gecen lavman yaptilar 200 lira aldilar hayir onemli degil para ama guya sgkyla anlasmasi var
Nesrin abla bana bi numara yollamıştı
Esime aratacağım
Sen bilgi topladın mı hiç

İnci bu arada serklaj konusunu internetten mı araştırdın
Yoksa doktorun seni bilgilendirdi mı

Yok canım bilgi almadım bir yerden. Bir kaç yere soracağız. Chnb'ye de soracağım sigortasını, şartlarını.
Canım ya sağlık için harcanan parayı insanın gözü görmüyor ama bizlerin çok masrafı oldu gerçekten. Çok şükür imkanlarımız elverdiğince ödeyebiliyoruz, dün ameliyat sonrası şükrettim halime. Erdem Hastanesi'nin de Memorial'dan aşağı kalır yanı yokmuş

Bu hafta sonu olmasın :) Haftaya ya da diğer hafta uyar mı? Biz konuşuyoruz ama inş cnhb için de uygun olur :)
Bana uyar cnm vallahi nesrine sorarız.
Canım bu zamana kdr yapmadıgın kabahat yaa vallahi çok faydası var ..

Mervecim sende yaptır vallahi ben daha 1 lira ödemedim inanırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…