- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.301
naz resim yükledim canım.
ilk 1 ay giyeceklerini lazım olacakları al hep. hastane çıkışlarınının bile kalıpları farklı farklı oluyo bebek doğmadan çok çok almamak lazım.
sonra yazayım oğlan ağlıyo
mesaj tekrarı...
maşallah Ahmet Arda ya, tosuncuk maşallah
nesrin nasıl inci, toparlanmış mı? allah sağlık afiyet versin ikisine de.
büyük oğlu gelmiş mi, tepkisi nasıl
herşeyi sordum he
Dün konuştuk canım. Gaz sancısı var, ağlatıyormuş resmenKısa zamanda toparlanır inşaallah. Abisi okul olduğu için gelememiş. Bakalım doğumdan önce büyük bir heyecanla bekliyordu
geçmiştir bugüne sancısı da inş.
toparlansa da kendisi gelse yazsa topiğe
naz canım ilk 1 ay kullanacağın şeyleri al, diğerleri sonra da alınır. daha sonrakileri alma zaten senin bebek büyüdükçe yaz gelicek, yazlıklar yok piyasada şimdi.
gün aşırı makine çalıştırıyorum ben lazım oluyo, ama bebeğin Ahmet Arda gibi tosun doğarsa o hastane çıkışları fln küçük gelebilir.
ben çok almamıştım, ilk bikaç hafta gitti aldıklarım. şimdi ölçerek alıyorum lazım oldukça, çıtçıt badi mesela küçüklerinden çok alma, bez büyüyünce giyemiyo onları.
ne bileyim aklına bi soru varsa ona göre cvp vereyim. bi de herkesin kullanımı ihtiyacı farklı oluyo.
o şey tekmelerini ben 2 şer kez yiyorum haberin var mıKızlarrr günaydınnnn
Dün gece uyutmadı yavrum şeyime şeyime tekmeler attı
Eşimde yine izne ayrılamıyormuş zaten
Bıktım artık yanlızlıktan,sabah aradım anneme agladımmm
Annemde üzülme kızım gelicem ben dedi
Bu arada eşimin arkadaşı aradı,50 gün önce çocukları olmuştu ,chiccodan 450 tlye beşik almışlar hiç kullanmamışlar size hediye edelim ddedi..Bende tamam dedim
Gerçi onların erkek ama idare edicez artık
inş. naz inş.Anladım canımm tabi türkiye gibi degil oradaki durumlar..Alttan muayene etmesi bence daha iyi,benim doktorum ultrosonla bakıp gönderiyor
Canım maşallh çok sevindim
Hep böyle gider inşallahhh..
Bebişlerin kilosuda çok iyi bak ben sana demiştim
Sen akayda hangi doktora gidiyordun delikız?
Ora hakkında düşüncelerin nasıldı?Bide tolga ecemiş diye bir doktor varmış orada tanıyormusun?
Kız keşke ben en son dogursam,Ama bu sancıyla ve rahim agzım incelmiş durumdayken 36.haftaya gelirsin ondan sonrasındada 38.haftayı hedefliyorum dedi..Hayırlısı olsun tabi ama bebek ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi..
Allahım yavrularımızı korusun
Bide ben gideyimde hastaneye allahın izni ile hayırlı haberlerle geleyim inşallahhhh..
sağolasın inciDelikız maşallah yavrularına
Özlemcim hadi hayırlısı :) Sağlıkla gelsin kuzun inşaallah...
oğlun çok tatlı çok şeker maş.merhaba canım ben yaptırdım yaşım 41 yanlış hatırlamıyorsam 1.2 idi sanırım.bence yaptırım amh yi hiç olmzsa yolunuza nasıl devam edeceğinize karar verirsiniz.yapmayanlar için söyliyorum.
cnhb maşaAllah oğluna Allah analı babalı büyütsün amin.
incim geçmiş olsun inşaAllah bütün engeller teker teker yolundan çkilecekler.sonrada gelsin bebeişler.hem önümüzdeki gurup doğursun sonra bizler sıraya girecez dimi hamilesiz kalmaısn topiğimiz.
delikız senin hamsilerede maşşşşaAllahhh evet diyet yaramış güzel böyle devam etsin inşaAllah.
nazefsa bende delikıza katılıyorum ağzını hayra aç zamanında sağlıkla doğuracaksın inşaAllah.
o şey tekmelerini ben 2 şer kez yiyorum haberin var mı
bi de kafa kafayalar artık sürekli elle ayakla karate yapıyorlar sanırım birbirlerine
ne yapalım az günümüz kaldı dayanacağız artık
ohh ne güzel beşik derdinden de kurtuldun naz valla çok ii olmuş güle güle kullan
doktorlara bakma sen sürekli yatarak 40 haftaya gelenler var
şimdi bi tehlike atlattın zamanla toparlarsın inş. zamanında doğurursun
inş. naz inş.
hamsiler arayı açmış arayı açmalarını istemiyordum hiç ama hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsunlar da
oğlan baştan belliydi zaten ,koca kafalı oğlum benim
kızım da narin ,kibar olacak sanırım
ne oldu şimdi de akaya mı gitmeye karar verdin
otur oturduğun yerde naz yeter artık
sen sincan koruya ne zaman gidiyorsun randevu aldınmı
sağolasın inci
oğlun çok tatlı çok şeker maş.
bebkler ilk doğduğunda eciş bücüş olurmuşya ama seninki güzel olduğu baştan da belliymiş
bakalım bizim hamsiler nasıl olacak
diyete tam gaz devam maiumut
sabahtan beri çorba et yemeği sebze yemeği yaptım koydum
bana 2-3 gün gider bunlar
diyet işe yaramış da kıza değil oğlana yaramış sanırım
dün yorgunluktan mahvolmuşum
anneme geçmiştim hastaneden
sonra eve geldim ama ölü gibiyim
yattım sızdım
sabah 9 da zor uyandım
duşa girdim ama sarhoş gibiyim
11 gibi bi daha uyudum uyandım
hala uykum var
ALLAHım dün hastane ne yormuş beni bugün akşama kadar ancak kendime gelirim herhalde mecnun gibiyim
boş kaldıkça hastanelere takıyorsun sen deİnşallah canımmm,hastane benide çok yoruyor yaa
Yok kız araştırıyorum işte sıkıntıdan napayım kendime ugraş buluyorum
Canım 32. haftada gelmeyi düşünüyorum sincan koruya inşallah..
Kızlar kibar olur maşallah ikisinede
boş kaldıkça hastanelere takıyorsun sen de
ay kek yapacaktım kabartma tozum yok
akşama herfime söylerim de alır yaparım bari
artık günde bi kerelik hakkım varya
en hafifi kek olur dedim
yağsız ,şekeri az elmalı kek tarifi buldum onu deneyeceğim akşama bakalım nasıl olacak
fırınımı da hiç kullanmamıştım ilk defa kullanacağım
elmalı pastayı ben de çok seviyorum da şu ara hafif geçirmem lazım o yüzden keke talimimoohhhhhhhhhhhhh ne güzelll bizede gönder bi dilim komşu
Bende elmalı pastayı çok severim çok yaparımda
Bende çok acıktım,pidecidn pide söyledimm yedim
Eşimin de dogum günü yaklaşıyor ne alsamki kız
İnternetten alayım briii
İncimmmm içim sıkıldı niyeyese ya ay bana bişeyler oluo dengesizleştim sanırım ağlayasım var niyeyseAkasyam Allah kavuştursun
Hazademmmmm
Nazcım güle güle kullansın Eylülİzin işi de bir an önce hallolur inşaallah.
Öle tabi cnm ama işde ben çalışıyorum ya gece uyumuorum gündüz uyumuorum zor oluyor ...Hazadem psikolojim bozuldu yatmak çok kötü bişey..
Kız bizim bebekler çok haraketli dogduklarında düşünemiyorum,fırtına olup çıkarlar kesin
Benmkide gece çok hareketli oluyor kıpır kıpır
Aman boşver hareketli olsunlarda biz razıyız
Ewet vallahi herkes öle sölüo cnm :)büyüdü büyüdü her dk onla ilgileneyim diye bekliyo, okuyorum ama yazmaya vakit bırakmıyo bana
resimler büyük geliyo siteye ya küçülteyim dedim araya bişey girdi kaldı.
sizin bu bebişler uyutmıcak kadar nasıl tekmeliyo ya, oğluş da tekmelerdi gece boyu, ama uyurdum benuykumda hissederdim tekmeleri.
vakit varken uyuyun tekmelere fln bakmayın
hamileyken fosur fosur uyudum iyi ki uyumuşum şimdi uykular hep yarım
Maşallah ahmet ardaya yaaaKızlar size Ahmet Arda'dan bir foto daha...
Canım burdayımm, bir battaniye aldım değişim yapmak istiorum almıolar kutusu tahrip olmuş die, sinirlerimi bozdularHazadeee nerelerdesin?
Hazade benimleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?